NK Široki Brijeg

UstanikSBII
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la UstanikSBII » 11 avg 2018, 18:30

Hebo te pa ova Mladost meda nemoze gola nisu dali u 3,5 kola :mrgreen: obicno mi protiv takvih ekipa kiksamo ... Sutra ocekujem zakucan sjever jer stigli su i dijasporci i pobjedu od 2/3 za nas lagano :cool:
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

LoveSB96
Kontakt:

Post Postao/la LoveSB96 » 11 avg 2018, 18:48

Oce li bit ikakav stand na mostu ovih dana, ajmo malo marketing dignut na razinu.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 11 avg 2018, 18:51

Jasta,moraju svabe pare negdje potrosit :lol:
SAMO ŠIROKI!

LoveSB96
Kontakt:

Post Postao/la LoveSB96 » 11 avg 2018, 19:24

UstanikSBII je napisao/la:Hebo te pa ova Mladost meda nemoze gola nisu dali u 3,5 kola :mrgreen: obicno mi protiv takvih ekipa kiksamo ... Sutra ocekujem zakucan sjever jer stigli su i dijasporci i pobjedu od 2/3 za nas lagano :cool:
Eto dade ga i to Bojo, nek se pokaze pa dogodine nazad u nas :D
since1948 je napisao/la:Jasta,moraju svabe pare negdje potrosit :lol:
Pa tooo :D
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "

Pecara122
Kontakt:

Post Postao/la Pecara122 » 11 avg 2018, 22:52

Prde sarajevo kad se najmanje nadas :opaopa:

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 11 avg 2018, 23:17

Pa dobro, Sarajevo ima obicaj kiksati protiv manjih ekipa na Kosevu, meni i nije toliko iznenadjenje ovaj bod Gabele
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 11 avg 2018, 23:19

Sutra na 120%! Ostanimo na br.1!
NK Široki Brijeg

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 12 avg 2018, 20:17

Ajmoooo :salut:
NK Široki Brijeg

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 12 avg 2018, 22:28

Nece **** u gollll

HRHB

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 12 avg 2018, 22:29

Ovo cu analizirati kad mi oci prestanu krvaviti gledajuc je.
NK Široki Brijeg

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 12 avg 2018, 22:31

Sve userite...

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 12 avg 2018, 22:42

Odavno ciganskija ekipa nije krocila na Pecaru. Fuj,pola utakmice se samo valjali. Nece ku.rva u gol... Nemojte zayebavat,borba je bila maximalno,ovaj put je malo srece falilo
SAMO ŠIROKI!

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 12 avg 2018, 22:42

Ovaj Radnik svake godine isto radi na Pecari, zadnjih 20 minuta samo izlezavanja, gluma, golmanu treba 5 minuta da ispuca loptu... Mrs stoko

Idemo dalje, po pobjedu u Kakanj

HRHB

siroki1991
Kontakt:

Post Postao/la siroki1991 » 12 avg 2018, 22:46

S ovim kiksom prosuli sve dobro sto smo napravili u prva 3 kola. Sad se vaditi pobjedom u gostima... Ispostavilo se da je taktika sa 3 stopera protiv Radnika kuci potpuno pogresna. Radnik bezopasan a nama konstatno falio igrac u sredini. Begonja i Maric se cijelu utakmicu sakrivali od lopte , ne preuzimavsi istu od stopera. Pavic je to prekasno shvatio i gurnuo Matica u sredinu zadnjih 15 minuta , igra se podigla ali prekasno. Travnjak kriminalno los, kakav ce biti za tjedan dana nakon jos 3 utakmice bolje ga je odmah uzorati. Jos jedan detalj - djeca koja skupljaju lopte totalno van utakmice par puta u nasoj kontri zjace i vjetre i kontra kasni radi njih. Publika dobra osim par standardnih idiota koji zvizde u 30.min. Stoper nam nasusno treba ne znam sta se ceka, Perkovic vjerojatno ide...

Pantarei79
Kontakt:

Post Postao/la Pantarei79 » 12 avg 2018, 23:05

siroki1991 je napisao/la:S ovim kiksom prosuli sve dobro sto smo napravili u prva 3 kola. Sad se vaditi pobjedom u gostima... Ispostavilo se da je taktika sa 3 stopera protiv Radnika kuci potpuno pogresna. Radnik bezopasan a nama konstatno falio igrac u sredini. Begonja i Maric se cijelu utakmicu sakrivali od lopte , ne preuzimavsi istu od stopera. Pavic je to prekasno shvatio i gurnuo Matica u sredinu zadnjih 15 minuta , igra se podigla ali prekasno. Travnjak kriminalno los, kakav ce biti za tjedan dana nakon jos 3 utakmice bolje ga je odmah uzorati. Jos jedan detalj - djeca koja skupljaju lopte totalno van utakmice par puta u nasoj kontri zjace i vjetre i kontra kasni radi njih. Publika dobra osim par standardnih idiota koji zvizde u 30.min. Stoper nam nasusno treba ne znam sta se ceka, Perkovic vjerojatno ide...
:thumbup: Bilo je više nego očito da smo izgubili sredinu i zato mi ona druga izmjena nije jasna. Trebao je već onda napraviti ovo što je napravio na kraju. Joja je opasno visio par puta. Sve opasno što su napravili je išlo preko Joje. Srećom ovi nisu znali kazniti naše greške. Eliomar najlošiji, za sada u ovih par kola ništa nije odigrao. Dino se još boji duela, sklanja se.
Još sam primijetio jednu stvar: kad je naš aut svi se razbježe, niko neće da priđe da primi loptu. Nije mi jasno to nikako.
Travnjak će se na kraju sezone morati promijeniti, koliko god da košta. Mislim da se ovo više ne može spasiti.
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 12 avg 2018, 23:09

Nismo bili na nivou kao na prethodnim utakmicama,+ na to nadodaj igrače Radnika i njihovo izležavanje i otezanje pogotovo golman i ona 16ka čini mi se i naravno Adis Mulahasanović = jednostavno nedovoljno za neki bolji rezultat.
Elimoar ili Popović pitanje tko je sporiji od njih dvojice?
Igraj Široki ti si najbolji!

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 12 avg 2018, 23:11

since1948 je napisao/la:Odavno ciganskija ekipa nije krocila na Pecaru. Fuj,pola utakmice se samo valjali. Nece ku.rva u gol... Nemojte zayebavat,borba je bila maximalno,ovaj put je malo srece falilo
Borba je bila, jako tesko igrat protiv protivnika koji svih 90min samo destrukciju igre radi. Od valjanja, simuliranja itd. Mi jako, jako jalovi prema naprijed. Puno prije smo trebali Matica u sredini. Jako puno gresaka u predaji lopte, puno previse za jednu utakmicu. Trebao je Babica uvesti u drugom pol, mozda bi povezao malo stvari. Stoper nasusno potreban, ali nije vise realno da ikoga dovedemo. Dino usao, nista nije napravio drugo pol, Popovic isto iako nije imao ni prilike neke. Juric, steta za sansu... Nista idemo dalje...

Jedan prijedlog, sto se tice novog ozvucenja, malo je preglasan, doslovno necujes covijeka do prije utakmice i na pol, mozda da se okrenu prema terenu. Ili sam ja ostario pa izignorirajte ;)

Edit: slazem se za teren, neravan jako opcenito je losiji nego sto je inace u ovo vrijeme.
Zadnja izmjena: Evolve, dana/u 12 avg 2018, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
NK Široki Brijeg

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 12 avg 2018, 23:12

Po meni najveci krivac za ovo je Boris Pavic.

Cabraja nema sta radit u špici kad je Bagaric tu, brazilac sto prije kuci, nikakav igrac a kvotu stranaca zauzima, nista nije pokazao kao ni Popovic kojemu je jedino pohvalno sto je se ajmo rec ispricao na kraju sa onim potezom navijacima..

Maric i Begonja ne znaju prenijet loptu a mali Boze i Babic sjede na klupi cijelo vrijeme... izvodi Joju koji je bio medju boljima.. igra mrtva osim prvih 20 tak i zadnjih 15 minuta... Jos na to kad se nadoda izlezavanje gostujucih ****.a koje sudac pusta dobijemo ovo sto smo dobili...

sretan123
Kontakt:

Post Postao/la sretan123 » 12 avg 2018, 23:49

Samo nek još jedan od vas ovde, a posebno ti @kksiroki, koliko god te cijenim jos samo jedan put brani onog idiota od Silica.
Znaci Eliomar je nas NAJSKUPLJI igrac, a nije upotrebljiv za 15 minuta. On ga je doveo j**o ga on usran.

Matic MORA igrati u veznom redu Pavicu, nikako kao treci stoper.
Begonja klupa, hoce li taj Babic ista odigrat?
Popovic borben i vidio sam da je bacio dres Skriparima kao isprika za prosli put.
--Bagaric--Juric---Cabraja----
---Popivic-Matic--Maric----
Markovic-Joja-Kovacic-Dino

Probat ovako. Idemo po bodove u Doboj Kakanj

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 13 avg 2018, 00:01

sretan123 je napisao/la:Samo nek još jedan od vas ovde, a posebno ti @kksiroki, koliko god te cijenim jos samo jedan put brani onog idiota od Silica.
Znaci Eliomar je nas NAJSKUPLJI igrac, a nije upotrebljiv za 15 minuta. On ga je doveo j**o ga on usran.

Matic MORA igrati u veznom redu Pavicu, nikako kao treci stoper.
Begonja klupa, hoce li taj Babic ista odigrat?
Popovic borben i vidio sam da je bacio dres Skriparima kao isprika za prosli put.
--Bagaric--Juric---Cabraja----
---Popivic-Matic--Maric----
Markovic-Joja-Kovacic-Dino

Probat ovako. Idemo po bodove u Doboj Kakanj
Sreća potpisso na godinu,Silic inzistirao na dvije :urnebes:
Mali Juric u spic,a Begi i Maric se boje igrati,kriju se iza igrača. Veceras se ne moze reci da nije bilo borbe,al igra očajna.
Samo jedno ime

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bvsic, Direktorcic, mosarajvosa83, MostarReds22, Tihi i 24 gosta.