Eto dade ga i to Bojo, nek se pokaze pa dogodine nazad u nasUstanikSBII je napisao/la:Hebo te pa ova Mladost meda nemoze gola nisu dali u 3,5 kolaobicno mi protiv takvih ekipa kiksamo ... Sutra ocekujem zakucan sjever jer stigli su i dijasporci i pobjedu od 2/3 za nas lagano
Pa tooosince1948 je napisao/la:Jasta,moraju svabe pare negdje potrosit
siroki1991 je napisao/la:S ovim kiksom prosuli sve dobro sto smo napravili u prva 3 kola. Sad se vaditi pobjedom u gostima... Ispostavilo se da je taktika sa 3 stopera protiv Radnika kuci potpuno pogresna. Radnik bezopasan a nama konstatno falio igrac u sredini. Begonja i Maric se cijelu utakmicu sakrivali od lopte , ne preuzimavsi istu od stopera. Pavic je to prekasno shvatio i gurnuo Matica u sredinu zadnjih 15 minuta , igra se podigla ali prekasno. Travnjak kriminalno los, kakav ce biti za tjedan dana nakon jos 3 utakmice bolje ga je odmah uzorati. Jos jedan detalj - djeca koja skupljaju lopte totalno van utakmice par puta u nasoj kontri zjace i vjetre i kontra kasni radi njih. Publika dobra osim par standardnih idiota koji zvizde u 30.min. Stoper nam nasusno treba ne znam sta se ceka, Perkovic vjerojatno ide...
Borba je bila, jako tesko igrat protiv protivnika koji svih 90min samo destrukciju igre radi. Od valjanja, simuliranja itd. Mi jako, jako jalovi prema naprijed. Puno prije smo trebali Matica u sredini. Jako puno gresaka u predaji lopte, puno previse za jednu utakmicu. Trebao je Babica uvesti u drugom pol, mozda bi povezao malo stvari. Stoper nasusno potreban, ali nije vise realno da ikoga dovedemo. Dino usao, nista nije napravio drugo pol, Popovic isto iako nije imao ni prilike neke. Juric, steta za sansu... Nista idemo dalje...since1948 je napisao/la:Odavno ciganskija ekipa nije krocila na Pecaru. Fuj,pola utakmice se samo valjali. Nece ku.rva u gol... Nemojte zayebavat,borba je bila maximalno,ovaj put je malo srece falilo
Sreća potpisso na godinu,Silic inzistirao na dvijesretan123 je napisao/la:Samo nek još jedan od vas ovde, a posebno ti @kksiroki, koliko god te cijenim jos samo jedan put brani onog idiota od Silica.
Znaci Eliomar je nas NAJSKUPLJI igrac, a nije upotrebljiv za 15 minuta. On ga je doveo j**o ga on usran.
Matic MORA igrati u veznom redu Pavicu, nikako kao treci stoper.
Begonja klupa, hoce li taj Babic ista odigrat?
Popovic borben i vidio sam da je bacio dres Skriparima kao isprika za prosli put.
--Bagaric--Juric---Cabraja----
---Popivic-Matic--Maric----
Markovic-Joja-Kovacic-Dino
Probat ovako. Idemo po bodove u Doboj Kakanj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.