Kako ovo lijepo izgleda. Ustat pa rec Husref. Konacno.MortemHz je napisao/la:
Bjelicu ce kad tad stic u zivotu ovo sto nam je uradio, nadam se sto bolnijim mukama.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kako ovo lijepo izgleda. Ustat pa rec Husref. Konacno.MortemHz je napisao/la:
prevažne, ovo kolo pada u vodu ako ne uzmemo sljedeću, bit će i pauza pa nek se malo saberu, uigravaju , pogledaju i snimak ove zvijezde....fks74 je napisao/la:Momci ne gledati druge, mi smo u dobroj situaciji i gledati da tako ostane. Ima jos dosta da se igra, samo lagano utakmicu po utakmicu. Sledeca dva kola su najvaznija sto se titule tice.
Lutvin jaran, ne voli vruće krompireskoroalen je napisao/la:Da im hoće Amar doći za trenera, volio bih više nego da dovedu Čapljića i ugase se. Samo da padne mit o velikoj trenerčini koji bez babe guz.icu ne zna obrisat.
Sto ne mozes shvatiti bh sudacko/kriminalnu org. ? Zato prijatelju ,jer si skoncentrisan samo na FKS ,KLADARU i Zelju.SedrenikHz je napisao/la:Ali samo mi jedno nije jasno što se tiće ovih sudija.
Probio si se da sudiš Premier ligu BH, imaš fine šanse da te zovne UEFA da sudiš tu i da jedeš pare, i ti to sve batališ da bi jednom Zrinjskom donio titulu ili ostavio ga u igri za titulu.
Evo gledam onaj Taylor sudi City-United, zna se da je veliki navijać Uniteda, ali čovjek radi svoj posao kako treba nema da našilji za "svoj" klub.
Stvarno mi to ne može u glavu ..
Ima ti ta mjestaSamozdravlje je napisao/la:Sto ne mozes shvatiti bh sudacko/kriminalnu org. ? Zato prijatelju ,jer si skoncentrisan samo na FKS ,KLADARU i Zelju.SedrenikHz je napisao/la:Ali samo mi jedno nije jasno što se tiće ovih sudija.
Probio si se da sudiš Premier ligu BH, imaš fine šanse da te zovne UEFA da sudiš tu i da jedeš pare, i ti to sve batališ da bi jednom Zrinjskom donio titulu ili ostavio ga u igri za titulu.
Evo gledam onaj Taylor sudi City-United, zna se da je veliki navijać Uniteda, ali čovjek radi svoj posao kako treba nema da našilji za "svoj" klub.
Stvarno mi to ne može u glavu ..![]()
![]()
To je kljucno, svinjari ne mogu dobit' Tuzla Sisy u gostima.FrancescoTotti je napisao/la:Dobit sljedece dvije !!!
I ko treba da se zadovolji time? Isprazniće DIO gledališta i idemo dalje ko da se ništa nije desilo...MortemHz je napisao/la:Divljački čin navijača Zrinjskog, koji su neposredno nakon derbija sa Sarajevom (2:2) kamenom u glavu pogodili pomoćnog trenera Sarajeva Muhameda Džakmića, zgrozio je sportsku javnost.
"Ovo je težak incident. Nedopustivo je da se na ovakav način ugrozi sigurnost bilo kojeg aktera utakmice. Riječ je o velikom propustu, a kazne će biti rigorozne i zbog toga jer su navijači Zrinjskog među onima koji su skloni incidentima. Klub je zbog ispada na tribinama kažnjavan i ranije, a ovoga puta mogu očekivati pražnjenje dijela gledališta i novčanu kaznu. Vjerovatno neće biti suspendovan cijeli stadion, dok novčana kazna može biti i do 10.000 KM", potvrđeno je "Nezavisnim" iz Disciplinske komisije N/FS BiH.
Posebna priča derbija Zrinjskog i Sarajeva bio je glavni sudija Vladimir Bjelica, na čije suđenje su bili kivni i jedni i drugi. Kako saznaju Nezavisne, nekoliko grešaka koje je napravio na štetu oba tima, posebno kod dosuđenog nepostojećeg penala za domaće, koštaće ga najvjerovatnije delegiranja na utakmicama do kraja sezone Premijer lige.
I Kodru sam negdje procitao da hoce.Vanja8 je napisao/la:Eno ih na sav glas kukaju ,hoće Zlatana Nalića hahahahahahah...Oda ostani hahahahahahaa
Al da istovremeno ima i ulogu menadzerazagorski je napisao/la:Ješić bi njima bio idealan,a i jedino ga njima mogu pozeliti za trenera
Naravno i 'odresene ruke'SarajevoJeBordo je napisao/la:Al da istovremeno ima i ulogu menadzerazagorski je napisao/la:Ješić bi njima bio idealan,a i jedino ga njima mogu pozeliti za trenera
I da Miske posalje pismo podrske svaki dan.zagorski je napisao/la:Naravno i 'odresene ruke'SarajevoJeBordo je napisao/la:Al da istovremeno ima i ulogu menadzerazagorski je napisao/la:Ješić bi njima bio idealan,a i jedino ga njima mogu pozeliti za trenera
Trenutno korisnika/ca: Dadox, PingoFTW, skoJaa, trunks1946 i 96 gostiju.