FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hvala ti boze pa navijam za Sarajevo,nikakvi mitomani,lazna radnicka klasa,i SDA i ostala stranacka prcija ni savezova ku r ava
Da im hoće Amar doći za trenera, volio bih više nego da dovedu Čapljića i ugase se. Samo da padne mit o velikoj trenerčini koji bez babe guz.icu ne zna obrisat.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
nema teorije, neće Miske sebe sklonit ba nije idiotskoroalen je napisao/la:Da im hoće Amar doći za trenera, volio bih više nego da dovedu Čapljića i ugase se. Samo da padne mit o velikoj trenerčini koji bez babe guz.icu ne zna obrisat.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Momci ne gledati druge, mi smo u dobroj situaciji i gledati da tako ostane. Ima jos dosta da se igra, samo lagano utakmicu po utakmicu. Sledeca dva kola su najvaznija sto se titule tice. 
Kako ovo lijepo izgleda. Ustat pa rec Husref. Konacno.MortemHz je napisao/la:
Bjelicu ce kad tad stic u zivotu ovo sto nam je uradio, nadam se sto bolnijim mukama.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
prevažne, ovo kolo pada u vodu ako ne uzmemo sljedeću, bit će i pauza pa nek se malo saberu, uigravaju , pogledaju i snimak ove zvijezde....fks74 je napisao/la:Momci ne gledati druge, mi smo u dobroj situaciji i gledati da tako ostane. Ima jos dosta da se igra, samo lagano utakmicu po utakmicu. Sledeca dva kola su najvaznija sto se titule tice.
bježi jbt ove tablice odma se sjetim šta je moglo i trebalo biti(-8 i -11)
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Lutvin jaran, ne voli vruće krompireskoroalen je napisao/la:Da im hoće Amar doći za trenera, volio bih više nego da dovedu Čapljića i ugase se. Samo da padne mit o velikoj trenerčini koji bez babe guz.icu ne zna obrisat.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ali samo mi jedno nije jasno što se tiće ovih sudija.
Probio si se da sudiš Premier ligu BH, imaš fine šanse da te zovne UEFA da sudiš tu i da jedeš pare, i ti to sve batališ da bi jednom Zrinjskom donio titulu ili ostavio ga u igri za titulu.
Evo gledam onaj Taylor sudi City-United, zna se da je veliki navijać Uniteda, ali čovjek radi svoj posao kako treba nema da našilji za "svoj" klub.
Stvarno mi to ne može u glavu ..
Probio si se da sudiš Premier ligu BH, imaš fine šanse da te zovne UEFA da sudiš tu i da jedeš pare, i ti to sve batališ da bi jednom Zrinjskom donio titulu ili ostavio ga u igri za titulu.
Evo gledam onaj Taylor sudi City-United, zna se da je veliki navijać Uniteda, ali čovjek radi svoj posao kako treba nema da našilji za "svoj" klub.
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Sto ne mozes shvatiti bh sudacko/kriminalnu org. ? Zato prijatelju ,jer si skoncentrisan samo na FKS ,KLADARU i Zelju.SedrenikHz je napisao/la:Ali samo mi jedno nije jasno što se tiće ovih sudija.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ima ti ta mjestaSamozdravlje je napisao/la:Sto ne mozes shvatiti bh sudacko/kriminalnu org. ? Zato prijatelju ,jer si skoncentrisan samo na FKS ,KLADARU i Zelju.SedrenikHz je napisao/la:Ali samo mi jedno nije jasno što se tiće ovih sudija.
Stvarno mi to ne može u glavu ..![]()
![]()
železničar RS !!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Divljački čin navijača Zrinjskog, koji su neposredno nakon derbija sa Sarajevom (2:2) kamenom u glavu pogodili pomoćnog trenera Sarajeva Muhameda Džakmića, zgrozio je sportsku javnost.
"Ovo je težak incident. Nedopustivo je da se na ovakav način ugrozi sigurnost bilo kojeg aktera utakmice. Riječ je o velikom propustu, a kazne će biti rigorozne i zbog toga jer su navijači Zrinjskog među onima koji su skloni incidentima. Klub je zbog ispada na tribinama kažnjavan i ranije, a ovoga puta mogu očekivati pražnjenje dijela gledališta i novčanu kaznu. Vjerovatno neće biti suspendovan cijeli stadion, dok novčana kazna može biti i do 10.000 KM", potvrđeno je "Nezavisnim" iz Disciplinske komisije N/FS BiH.
Posebna priča derbija Zrinjskog i Sarajeva bio je glavni sudija Vladimir Bjelica, na čije suđenje su bili kivni i jedni i drugi. Kako saznaju Nezavisne, nekoliko grešaka koje je napravio na štetu oba tima, posebno kod dosuđenog nepostojećeg penala za domaće, koštaće ga najvjerovatnije delegiranja na utakmicama do kraja sezone Premijer lige.
"Ovo je težak incident. Nedopustivo je da se na ovakav način ugrozi sigurnost bilo kojeg aktera utakmice. Riječ je o velikom propustu, a kazne će biti rigorozne i zbog toga jer su navijači Zrinjskog među onima koji su skloni incidentima. Klub je zbog ispada na tribinama kažnjavan i ranije, a ovoga puta mogu očekivati pražnjenje dijela gledališta i novčanu kaznu. Vjerovatno neće biti suspendovan cijeli stadion, dok novčana kazna može biti i do 10.000 KM", potvrđeno je "Nezavisnim" iz Disciplinske komisije N/FS BiH.
Posebna priča derbija Zrinjskog i Sarajeva bio je glavni sudija Vladimir Bjelica, na čije suđenje su bili kivni i jedni i drugi. Kako saznaju Nezavisne, nekoliko grešaka koje je napravio na štetu oba tima, posebno kod dosuđenog nepostojećeg penala za domaće, koštaće ga najvjerovatnije delegiranja na utakmicama do kraja sezone Premijer lige.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
To je kljucno, svinjari ne mogu dobit' Tuzla Sisy u gostima.FrancescoTotti je napisao/la:Dobit sljedece dvije !!!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
E cuj Zeljo suspendovao Belmu iz Fan shopa... 
I ko treba da se zadovolji time? Isprazniće DIO gledališta i idemo dalje ko da se ništa nije desilo...MortemHz je napisao/la:Divljački čin navijača Zrinjskog, koji su neposredno nakon derbija sa Sarajevom (2:2) kamenom u glavu pogodili pomoćnog trenera Sarajeva Muhameda Džakmića, zgrozio je sportsku javnost.
Eno ih na sav glas kukaju ,hoće Zlatana Nalića hahahahahahah...Oda ostani hahahahahahaa
I Kodru sam negdje procitao da hoce.Vanja8 je napisao/la:Eno ih na sav glas kukaju ,hoće Zlatana Nalića hahahahahahah...Oda ostani hahahahahahaa
Sarajevo ljubavi moja.
Ješić bi njima bio idealan,a i jedino ga njima mogu pozeliti za trenera 
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Al da istovremeno ima i ulogu menadzerazagorski je napisao/la:Ješić bi njima bio idealan,a i jedino ga njima mogu pozeliti za trenera
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Adukor propušta Zvijezdu, šta je sa ostalim, jel ko ima dva žuta? Ostali se vraćaju, taman za nastavak prvenstva gotovo svi čisti sa kartonima, taman da se napravi razlika još veća.
Dvije domaće utakmice još, sa dvije pobjede okončati veoma dobru polusezonu gdje svi možemo bit prezadovoljni.
Eh, kontam nešto, da sinoć onaj majm.un ne svira onaj penal, mogli smo sredit titulu prije završnice kupa i posvetit se kupu
Dvije domaće utakmice još, sa dvije pobjede okončati veoma dobru polusezonu gdje svi možemo bit prezadovoljni.
Eh, kontam nešto, da sinoć onaj majm.un ne svira onaj penal, mogli smo sredit titulu prije završnice kupa i posvetit se kupu
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Jeste li vi svjesni uopste sta smo mi docekali??
Ono sto smo sanjali nakon dolaska Tana, sada pocinje liciti na javu
Ljudi ja nikad ponosniji na nasu ekipu nisam bio, ne pamtim da smo imali ovakav sklop ikada nakon rata pa ovamo, u ovoj kukuruz ligi, jedino mi licimo na profesionalnu ekipu, svaka cast ovim momcima, oni su za mene pobjednici vec, i u nastavku nas jedino savez sa sudijama moze sje.bati, a taman da se i to desi, ovi momci imaju moj respekt, sve do jednog
Ono sto smo sanjali nakon dolaska Tana, sada pocinje liciti na javu
Ljudi ja nikad ponosniji na nasu ekipu nisam bio, ne pamtim da smo imali ovakav sklop ikada nakon rata pa ovamo, u ovoj kukuruz ligi, jedino mi licimo na profesionalnu ekipu, svaka cast ovim momcima, oni su za mene pobjednici vec, i u nastavku nas jedino savez sa sudijama moze sje.bati, a taman da se i to desi, ovi momci imaju moj respekt, sve do jednog
1946~