FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bodi123
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bodi123 » 11 nov 2018, 19:39

MortemHz je napisao/la:slika
Kako ovo lijepo izgleda. Ustat pa rec Husref. Konacno.

Bjelicu ce kad tad stic u zivotu ovo sto nam je uradio, nadam se sto bolnijim mukama.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 11 nov 2018, 19:40

fks74 je napisao/la:Momci ne gledati druge, mi smo u dobroj situaciji i gledati da tako ostane. Ima jos dosta da se igra, samo lagano utakmicu po utakmicu. Sledeca dva kola su najvaznija sto se titule tice. :zviz:
prevažne, ovo kolo pada u vodu ako ne uzmemo sljedeću, bit će i pauza pa nek se malo saberu, uigravaju , pogledaju i snimak ove zvijezde....
bježi jbt ove tablice odma se sjetim šta je moglo i trebalo biti(-8 i -11) :facepalm: :damn:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 11 nov 2018, 19:42

skoroalen je napisao/la:Da im hoće Amar doći za trenera, volio bih više nego da dovedu Čapljića i ugase se. Samo da padne mit o velikoj trenerčini koji bez babe guz.icu ne zna obrisat.
Lutvin jaran, ne voli vruće krompire :urnebes:

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 11 nov 2018, 19:48

Ali samo mi jedno nije jasno što se tiće ovih sudija.

Probio si se da sudiš Premier ligu BH, imaš fine šanse da te zovne UEFA da sudiš tu i da jedeš pare, i ti to sve batališ da bi jednom Zrinjskom donio titulu ili ostavio ga u igri za titulu.

Evo gledam onaj Taylor sudi City-United, zna se da je veliki navijać Uniteda, ali čovjek radi svoj posao kako treba nema da našilji za "svoj" klub.

Stvarno mi to ne može u glavu ..
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 11 nov 2018, 20:25

SedrenikHz je napisao/la:Ali samo mi jedno nije jasno što se tiće ovih sudija.

Probio si se da sudiš Premier ligu BH, imaš fine šanse da te zovne UEFA da sudiš tu i da jedeš pare, i ti to sve batališ da bi jednom Zrinjskom donio titulu ili ostavio ga u igri za titulu.

Evo gledam onaj Taylor sudi City-United, zna se da je veliki navijać Uniteda, ali čovjek radi svoj posao kako treba nema da našilji za "svoj" klub.

Sto ne mozes shvatiti bh sudacko/kriminalnu org. ? Zato prijatelju ,jer si skoncentrisan samo na FKS ,KLADARU i Zelju. :urnebes: :njanjanja: :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 11 nov 2018, 21:10

Samozdravlje je napisao/la:
SedrenikHz je napisao/la:Ali samo mi jedno nije jasno što se tiće ovih sudija.

Sto ne mozes shvatiti bh sudacko/kriminalnu org. ? Zato prijatelju ,jer si skoncentrisan samo na FKS ,KLADARU i Zelju. :urnebes: :njanjanja: :thumbup:
Ima ti ta mjesta :thumbup:
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 nov 2018, 22:15

Divljački čin navijača Zrinjskog, koji su neposredno nakon derbija sa Sarajevom (2:2) kamenom u glavu pogodili pomoćnog trenera Sarajeva Muhameda Džakmića, zgrozio je sportsku javnost.

"Ovo je težak incident. Nedopustivo je da se na ovakav način ugrozi sigurnost bilo kojeg aktera utakmice. Riječ je o velikom propustu, a kazne će biti rigorozne i zbog toga jer su navijači Zrinjskog među onima koji su skloni incidentima. Klub je zbog ispada na tribinama kažnjavan i ranije, a ovoga puta mogu očekivati pražnjenje dijela gledališta i novčanu kaznu. Vjerovatno neće biti suspendovan cijeli stadion, dok novčana kazna može biti i do 10.000 KM", potvrđeno je "Nezavisnim" iz Disciplinske komisije N/FS BiH.

Posebna priča derbija Zrinjskog i Sarajeva bio je glavni sudija Vladimir Bjelica, na čije suđenje su bili kivni i jedni i drugi. Kako saznaju Nezavisne, nekoliko grešaka koje je napravio na štetu oba tima, posebno kod dosuđenog nepostojećeg penala za domaće, koštaće ga najvjerovatnije delegiranja na utakmicama do kraja sezone Premijer lige.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 nov 2018, 22:21

FrancescoTotti je napisao/la:Dobit sljedece dvije !!!
To je kljucno, svinjari ne mogu dobit' Tuzla Sisy u gostima.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 11 nov 2018, 22:28

E cuj Zeljo suspendovao Belmu iz Fan shopa... :urnebes:

Vratnik10
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik10 » 11 nov 2018, 22:34

MortemHz je napisao/la:Divljački čin navijača Zrinjskog, koji su neposredno nakon derbija sa Sarajevom (2:2) kamenom u glavu pogodili pomoćnog trenera Sarajeva Muhameda Džakmića, zgrozio je sportsku javnost.

"Ovo je težak incident. Nedopustivo je da se na ovakav način ugrozi sigurnost bilo kojeg aktera utakmice. Riječ je o velikom propustu, a kazne će biti rigorozne i zbog toga jer su navijači Zrinjskog među onima koji su skloni incidentima. Klub je zbog ispada na tribinama kažnjavan i ranije, a ovoga puta mogu očekivati pražnjenje dijela gledališta i novčanu kaznu. Vjerovatno neće biti suspendovan cijeli stadion, dok novčana kazna može biti i do 10.000 KM", potvrđeno je "Nezavisnim" iz Disciplinske komisije N/FS BiH.

Posebna priča derbija Zrinjskog i Sarajeva bio je glavni sudija Vladimir Bjelica, na čije suđenje su bili kivni i jedni i drugi. Kako saznaju Nezavisne, nekoliko grešaka koje je napravio na štetu oba tima, posebno kod dosuđenog nepostojećeg penala za domaće, koštaće ga najvjerovatnije delegiranja na utakmicama do kraja sezone Premijer lige.
I ko treba da se zadovolji time? Isprazniće DIO gledališta i idemo dalje ko da se ništa nije desilo...

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 11 nov 2018, 22:35

Eno ih na sav glas kukaju ,hoće Zlatana Nalića hahahahahahah...Oda ostani hahahahahahaa

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 11 nov 2018, 22:49

Vanja8 je napisao/la:Eno ih na sav glas kukaju ,hoće Zlatana Nalića hahahahahahah...Oda ostani hahahahahahaa
I Kodru sam negdje procitao da hoce.
Sarajevo ljubavi moja.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 11 nov 2018, 23:19

Ješić bi njima bio idealan,a i jedino ga njima mogu pozeliti za trenera :D

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 11 nov 2018, 23:32

zagorski je napisao/la:Ješić bi njima bio idealan,a i jedino ga njima mogu pozeliti za trenera :D
Al da istovremeno ima i ulogu menadzera
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 12 nov 2018, 00:15

Adukor propušta Zvijezdu, šta je sa ostalim, jel ko ima dva žuta? Ostali se vraćaju, taman za nastavak prvenstva gotovo svi čisti sa kartonima, taman da se napravi razlika još veća.

Dvije domaće utakmice još, sa dvije pobjede okončati veoma dobru polusezonu gdje svi možemo bit prezadovoljni.

Eh, kontam nešto, da sinoć onaj majm.un ne svira onaj penal, mogli smo sredit titulu prije završnice kupa i posvetit se kupu :mrgreen:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 12 nov 2018, 00:19

Jeste li vi svjesni uopste sta smo mi docekali??
Ono sto smo sanjali nakon dolaska Tana, sada pocinje liciti na javu :ljepota:
Ljudi ja nikad ponosniji na nasu ekipu nisam bio, ne pamtim da smo imali ovakav sklop ikada nakon rata pa ovamo, u ovoj kukuruz ligi, jedino mi licimo na profesionalnu ekipu, svaka cast ovim momcima, oni su za mene pobjednici vec, i u nastavku nas jedino savez sa sudijama moze sje.bati, a taman da se i to desi, ovi momci imaju moj respekt, sve do jednog :bow:
1946~

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 12 nov 2018, 00:21

Sinoc i da smo odnijeli 3 boda titula ne bi bila osigurana, nemojte da se zavaravate!! Mozda je i bolje sto nismo dobili jer ce ekipa ovako ostat na oprezu. Sjetite se samo kako smo mi stizali 10-11 bodova zaostatka za zrinjskim.. sve se to okrene u par utakmica. Jedan los rezultat, malo losija atmosfera i sve ode kao lavina.
Nastaviti utakmicu po utakmicu i sve ce doci na svoje.
Za pocetak, dobiti ovu zvijezdu na kosevu! Doci na AFH u sto vecem broju i dat podrsku ovim momcima, jer su itekako zasluzili!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 12 nov 2018, 00:24

Ne bih ja bio baš toliko siguran u titulu u ovom trenutku. Ima još dosta mečeva, biće uspona i padova, gubitaka bodova. Ovo sad je fina razlika u odnosu na Zrinjski, ali se to da i prokockati. Pogotovo, ako nas ne do bog zadesi repriza GOŠK-a (x2), Čelika i Radnika, gdje smo fulali sve i svašta. Može se desiti da opet padnemo nakon zimske pauze itd. Mislim, zvuči kao da pehiram, ali step by step.

I ja vjerujem u titulu, jer je ova ekipa zaslužuje. Kompaktni su, imaju fudbalski kvalitet, profesionalci, radna ekipa, ozbiljno se radi i to se može vidjeti, zatim dosta afirmisanih mladih igrača koji vrhunski igraju. Pa onda zbog atraktivne igre i jednistvenog stila igre. Ekipa iza koje ne stoje lobiji i lopovluci.

Ne treba sad pisati i misliti da je sve riješeno oko titule, jer nam se može bumerang vratiti, kao konama i njihovom unaprijed proslavljenom titulom, egoističnim izjavama Lendrića i kompanije. Samo lagano, riješavati jednu po jednu utakmicu i tako je najbolje.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 12 nov 2018, 00:35

SarajevoJeBordo je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Ješić bi njima bio idealan,a i jedino ga njima mogu pozeliti za trenera :D
Naravno i 'odresene ruke' :D

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 12 nov 2018, 01:04

zagorski je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:
Naravno i 'odresene ruke' :D
I da Miske posalje pismo podrske svaki dan.
Sabrine mi moje!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, Puas, sekac i 62 gosta.