Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

jestamaji
Kontakt:

Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.

Post Postao/la jestamaji » 15 nov 2018, 17:51

jeb.ali vas sviju fanatikosi i njihova maloumnost

naka ide svako na utakmicu ko želi i može i neka navija za svoju zemlju, a ta gomila napuhanih kretena koja sve svojata nikad neće shvatiti da nije bosna tu zbog njih.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 15 nov 2018, 17:53

zizu1991 je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la:ma nemamo mi navijacku kulturu izgradjenu za nas je to bauk i ljudi ne zele da nauce to ograniceni smo.. pogotovo ovi sto su vani pa samo za bosnu navijaju ti su najsmijesniji :lol:
Da je ova rulja organizovana, to bi već bilo na nivou najfanatičnijih Turaka ili Grka. Mislim, smiješno je diskutovati o tome uopšte. To su mahom simpatizeri koji su se grupisali jer tako nalaže simpatiziranje iste ekipe osim grupe BHF-a.
Fazon je sto se to moze uraditi i organizovati, ali ne sa ovim trenutnim sklopom ljudi koji cine ove navijacke grupe. Da se svi iz tih drugih grupa ugledaju na BHF sto se tice te organizacije i reda imali bi ozbiljno mjesto u okvirima reprezentativnog navijanja u Evropi..

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 15 nov 2018, 17:55

A yebo majku ovih nekih grupa, sta ih ima. I svi moraju posebno..
Rezultat je trend, ideal je vječan!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 15 nov 2018, 17:56

QUARTERBACK je napisao/la:Fazon je sto se to moze uraditi i organizovati, ali ne sa ovim trenutnim sklopom ljudi koji cine ove navijacke grupe. Da se svi iz tih drugih grupa ugledaju na BHF sto se tice te organizacije i reda imali bi ozbiljno mjesto u okvirima reprezentativnog navijanja u Evropi..
Ti pričaš o ostalim navijačkim grupama tipa legion i krajišnici, je li? Onda te nisam razumio.
Ne može se na silu neke stvari raditi. Ozbiljno navijanje i kreiranje ozbiljne navijačke grupe zahtjeva full time job. To nije rekreativa. Zato se jasno može povući paralela izmedju njih i bhf.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 15 nov 2018, 18:00

zizu1991 je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la:Fazon je sto se to moze uraditi i organizovati, ali ne sa ovim trenutnim sklopom ljudi koji cine ove navijacke grupe. Da se svi iz tih drugih grupa ugledaju na BHF sto se tice te organizacije i reda imali bi ozbiljno mjesto u okvirima reprezentativnog navijanja u Evropi..
Ti pričaš o ostalim navijačkim grupama tipa legion i krajišnici, je li? Onda te nisam razumio.
Ne može se na silu neke stvari raditi. Ozbiljno navijanje i kreiranje ozbiljne navijačke grupe zahtjeva full time job. To nije rekreativa. Zato se jasno može povući paralela izmedju njih i bhf.
Pa i na njih a i na ostale koji su tu. Nekako se ne mogu oteti dojmu da sve te grupe mogu posebno da funkcionisu za sebe, al kad dodje dan tekme da se svi ujedine i zajedno skupe u korteo i krenu prema stadionu, to bi mnogo bolje bilo nego ovo kako je sad svako za sebe..

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 15 nov 2018, 18:03

PROSINEČKI PROMJEŠAO KARTE, IZNENAĐENJE ZA FODU I NEOČEKIVANA 4-4-2 ŠIFRA NA PAPIRU:
slika
SVI U GLAS:

BOSNOM BEHAR PROBEHARAO, MENE MONOLOG RAZOČARAO, SVUDA BEHAR NA MOGGIJA MIRIŠE A JA UZDIŠEM!

#FreeMoggi #IgrajteZaMoggija #MoggiHeroj #JeSuisMoggi
Ipak imamo dobru klupu, dobro je kako je počelo :bih:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 15 nov 2018, 18:04

QUARTERBACK je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la:ma nemamo mi navijacku kulturu izgradjenu za nas je to bauk i ljudi ne zele da nauce to ograniceni smo.. pogotovo ovi sto su vani pa samo za bosnu navijaju ti su najsmijesniji :lol:
Da je ova rulja organizovana, to bi već bilo na nivou najfanatičnijih Turaka ili Grka. Mislim, smiješno je diskutovati o tome uopšte. To su mahom simpatizeri koji su se grupisali jer tako nalaže simpatiziranje iste ekipe osim grupe BHF-a.
Fazon je sto se to moze uraditi i organizovati, ali ne sa ovim trenutnim sklopom ljudi koji cine ove navijacke grupe. Da se svi iz tih drugih grupa ugledaju na BHF sto se tice te organizacije i reda imali bi ozbiljno mjesto u okvirima reprezentativnog navijanja u Evropi..
U reprezentativnom fudbalu? Tu smo u evropi bez konkurencije na 1. I to daleko, ali daleko, ispred sviju.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 15 nov 2018, 18:05

QUARTERBACK je napisao/la:Pa i na njih a i na ostale koji su tu. Nekako se ne mogu oteti dojmu da sve te grupe mogu posebno da funkcionisu za sebe, al kad dodje dan tekme da se svi ujedine i zajedno skupe u korteo i krenu prema stadionu, to bi mnogo bolje bilo nego ovo kako je sad svako za sebe..
Svako hoće dio slave. Da su mislili da navijati svi zajedno ne bi se oformila milion i jedna navijačka skupina reprezentacije. Ne bi to ličilo ni na što. Organizacija svega toga je nemoguća. Postoji milion prepreka nečemu takvom.

Paralele radi, Švabe su u 19 vijeku imali Deutschland uber alles dok mi i dalje trunimo oko pojedinosti. Mentalitet je čudo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 15 nov 2018, 18:05

Osim13 je napisao/la:PROSINEČKI PROMJEŠAO KARTE, IZNENAĐENJE ZA FODU I NEOČEKIVANA 4-4-2 ŠIFRA NA PAPIRU:
slika
SVI U GLAS:

BOSNOM BEHAR PROBEHARAO, MENE MONOLOG RAZOČARAO, SVUDA BEHAR NA MOGGIJA MIRIŠE A JA UZDIŠEM!

zar sam ovako brzo zaboravljen nakon onakve forme
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 15 nov 2018, 18:05

To je normalno razmisljanje, ali ovdje svako gura svoje. Ovi ko neki auslanderi, ovi sarajlije, ovi krajisnici, ovi sa sjevera itd itd

Razocarao me ss, mislio sam da ce ici live neki
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 15 nov 2018, 18:06

Sarmelino je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:PROSINEČKI PROMJEŠAO KARTE, IZNENAĐENJE ZA FODU I NEOČEKIVANA 4-4-2 ŠIFRA NA PAPIRU:
slika
SVI U GLAS:

zar sam ovako brzo zaboravljen nakon onakve forme
Ti i Donnie ste džokeri koji će sa klupe iznenaditi lažne Švabe. Sve je pod kontrolom, ovo je sve po Moggijevim instrukcijama. ;)

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 15 nov 2018, 18:06

Nadam se
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 15 nov 2018, 18:08

Idemo jedan danas :pray: :bih:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 15 nov 2018, 18:10

Sarmelino je napisao/la:Nadam se
Na poluvremenu sa generalom Rahimićem fejkirate povredu, da misle kako nema od vas ništa. A onda u 55oj dar mar kad uđete.

Perry ti si treći džoker.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 nov 2018, 18:13

Amarinho je napisao/la: U reprezentativnom fudbalu? Tu smo u evropi bez konkurencije na 1. I to daleko, ali daleko, ispred sviju.
jašta smo, vidjelo se u Brazilu
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 15 nov 2018, 18:14

@zizu slazem se mentalitet nam je prelos, to sto se ne mogu jedan dan ujediniti za isti cilj govori dovoljno o nama.. nazalost, dugo vremena ce proci a to se nece promjeniti, nemamo mi osjecaj zajednistva izgradjen.

@amarinho brate ba :crazy: mi smo samo po lopovluku no.1 u evropi :mrgreen: u navijanju ima dosta boljih od nas

@osim13 kakvo je ovo izostavljanje iz ekipe, branim duplo bolje od anella tog :kafa:

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 15 nov 2018, 18:20

slika
SVI U GLAS:

sa dvice na sedmicu, što se mene tiče Moggi više nije trener, nego Osim i Austrijanci su lažni Njemci :bih: :bih:

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 15 nov 2018, 18:22

Virtu4l je napisao/la:
Amarinho je napisao/la: U reprezentativnom fudbalu? Tu smo u evropi bez konkurencije na 1. I to daleko, ali daleko, ispred sviju.
jašta smo, vidjelo se u Brazilu
Sta nam je falilo tamo? Nema jace ako ima reci mi je.

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 15 nov 2018, 18:23

Bosnjaci, ujedinite se vec jednom.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 15 nov 2018, 18:24

QUARTERBACK je napisao/la:
@osim13 kakvo je ovo izostavljanje iz ekipe, branim duplo bolje od anella tog :kafa:
Svjesni smo i mi da je qarina, al eto nakupio je iskustva na SP. Večeras si na klupi, protiv Španije braniš pa vidjećemo šta ima Moggi za reć kad se vrati. Daću ti šansu u svakom slučaju.
coelho41 je napisao/la:
sa dvice na sedmicu, što se mene tiče Moggi više nije trener, nego Osim i Austrijanci su lažni Njemci :bih: :bih:
Šteta takav kreativan talenat trošiti na krkanskim pozicijama.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, CAGarfia, Zglavkar i 28 gostiju.