Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.
jeb.ali vas sviju fanatikosi i njihova maloumnost
naka ide svako na utakmicu ko želi i može i neka navija za svoju zemlju, a ta gomila napuhanih kretena koja sve svojata nikad neće shvatiti da nije bosna tu zbog njih.
naka ide svako na utakmicu ko želi i može i neka navija za svoju zemlju, a ta gomila napuhanih kretena koja sve svojata nikad neće shvatiti da nije bosna tu zbog njih.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Fazon je sto se to moze uraditi i organizovati, ali ne sa ovim trenutnim sklopom ljudi koji cine ove navijacke grupe. Da se svi iz tih drugih grupa ugledaju na BHF sto se tice te organizacije i reda imali bi ozbiljno mjesto u okvirima reprezentativnog navijanja u Evropi..zizu1991 je napisao/la:Da je ova rulja organizovana, to bi već bilo na nivou najfanatičnijih Turaka ili Grka. Mislim, smiješno je diskutovati o tome uopšte. To su mahom simpatizeri koji su se grupisali jer tako nalaže simpatiziranje iste ekipe osim grupe BHF-a.QUARTERBACK je napisao/la:ma nemamo mi navijacku kulturu izgradjenu za nas je to bauk i ljudi ne zele da nauce to ograniceni smo.. pogotovo ovi sto su vani pa samo za bosnu navijaju ti su najsmijesniji
A yebo majku ovih nekih grupa, sta ih ima. I svi moraju posebno..
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Ti pričaš o ostalim navijačkim grupama tipa legion i krajišnici, je li? Onda te nisam razumio.QUARTERBACK je napisao/la:Fazon je sto se to moze uraditi i organizovati, ali ne sa ovim trenutnim sklopom ljudi koji cine ove navijacke grupe. Da se svi iz tih drugih grupa ugledaju na BHF sto se tice te organizacije i reda imali bi ozbiljno mjesto u okvirima reprezentativnog navijanja u Evropi..
Ne može se na silu neke stvari raditi. Ozbiljno navijanje i kreiranje ozbiljne navijačke grupe zahtjeva full time job. To nije rekreativa. Zato se jasno može povući paralela izmedju njih i bhf.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Pa i na njih a i na ostale koji su tu. Nekako se ne mogu oteti dojmu da sve te grupe mogu posebno da funkcionisu za sebe, al kad dodje dan tekme da se svi ujedine i zajedno skupe u korteo i krenu prema stadionu, to bi mnogo bolje bilo nego ovo kako je sad svako za sebe..zizu1991 je napisao/la:Ti pričaš o ostalim navijačkim grupama tipa legion i krajišnici, je li? Onda te nisam razumio.QUARTERBACK je napisao/la:Fazon je sto se to moze uraditi i organizovati, ali ne sa ovim trenutnim sklopom ljudi koji cine ove navijacke grupe. Da se svi iz tih drugih grupa ugledaju na BHF sto se tice te organizacije i reda imali bi ozbiljno mjesto u okvirima reprezentativnog navijanja u Evropi..
Ne može se na silu neke stvari raditi. Ozbiljno navijanje i kreiranje ozbiljne navijačke grupe zahtjeva full time job. To nije rekreativa. Zato se jasno može povući paralela izmedju njih i bhf.
PROSINEČKI PROMJEŠAO KARTE, IZNENAĐENJE ZA FODU I NEOČEKIVANA 4-4-2 ŠIFRA NA PAPIRU:
Ipak imamo dobru klupu, dobro je kako je počelo 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
U reprezentativnom fudbalu? Tu smo u evropi bez konkurencije na 1. I to daleko, ali daleko, ispred sviju.QUARTERBACK je napisao/la:Fazon je sto se to moze uraditi i organizovati, ali ne sa ovim trenutnim sklopom ljudi koji cine ove navijacke grupe. Da se svi iz tih drugih grupa ugledaju na BHF sto se tice te organizacije i reda imali bi ozbiljno mjesto u okvirima reprezentativnog navijanja u Evropi..zizu1991 je napisao/la:Da je ova rulja organizovana, to bi već bilo na nivou najfanatičnijih Turaka ili Grka. Mislim, smiješno je diskutovati o tome uopšte. To su mahom simpatizeri koji su se grupisali jer tako nalaže simpatiziranje iste ekipe osim grupe BHF-a.QUARTERBACK je napisao/la:ma nemamo mi navijacku kulturu izgradjenu za nas je to bauk i ljudi ne zele da nauce to ograniceni smo.. pogotovo ovi sto su vani pa samo za bosnu navijaju ti su najsmijesniji
Svako hoće dio slave. Da su mislili da navijati svi zajedno ne bi se oformila milion i jedna navijačka skupina reprezentacije. Ne bi to ličilo ni na što. Organizacija svega toga je nemoguća. Postoji milion prepreka nečemu takvom.QUARTERBACK je napisao/la:Pa i na njih a i na ostale koji su tu. Nekako se ne mogu oteti dojmu da sve te grupe mogu posebno da funkcionisu za sebe, al kad dodje dan tekme da se svi ujedine i zajedno skupe u korteo i krenu prema stadionu, to bi mnogo bolje bilo nego ovo kako je sad svako za sebe..
Paralele radi, Švabe su u 19 vijeku imali Deutschland uber alles dok mi i dalje trunimo oko pojedinosti. Mentalitet je čudo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
zar sam ovako brzo zaboravljen nakon onakve formeOsim13 je napisao/la:PROSINEČKI PROMJEŠAO KARTE, IZNENAĐENJE ZA FODU I NEOČEKIVANA 4-4-2 ŠIFRA NA PAPIRU:
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- JavierBosnia
- Kontakt:
To je normalno razmisljanje, ali ovdje svako gura svoje. Ovi ko neki auslanderi, ovi sarajlije, ovi krajisnici, ovi sa sjevera itd itd
Razocarao me ss, mislio sam da ce ici live neki
Razocarao me ss, mislio sam da ce ici live neki
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ti i Donnie ste džokeri koji će sa klupe iznenaditi lažne Švabe. Sve je pod kontrolom, ovo je sve po Moggijevim instrukcijama.Sarmelino je napisao/la:zar sam ovako brzo zaboravljen nakon onakve formeOsim13 je napisao/la:PROSINEČKI PROMJEŠAO KARTE, IZNENAĐENJE ZA FODU I NEOČEKIVANA 4-4-2 ŠIFRA NA PAPIRU:
Nadam se
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Idemo jedan danas
Na poluvremenu sa generalom Rahimićem fejkirate povredu, da misle kako nema od vas ništa. A onda u 55oj dar mar kad uđete.Sarmelino je napisao/la:Nadam se
Perry ti si treći džoker.
jašta smo, vidjelo se u BraziluAmarinho je napisao/la: U reprezentativnom fudbalu? Tu smo u evropi bez konkurencije na 1. I to daleko, ali daleko, ispred sviju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
@zizu slazem se mentalitet nam je prelos, to sto se ne mogu jedan dan ujediniti za isti cilj govori dovoljno o nama.. nazalost, dugo vremena ce proci a to se nece promjeniti, nemamo mi osjecaj zajednistva izgradjen.
@amarinho brate ba
mi smo samo po lopovluku no.1 u evropi
u navijanju ima dosta boljih od nas
@osim13 kakvo je ovo izostavljanje iz ekipe, branim duplo bolje od anella tog
@amarinho brate ba
sa dvice na sedmicu, što se mene tiče Moggi više nije trener, nego Osim i Austrijanci su lažni NjemciOsim13 je napisao/la:PROSINEČKI PROMJEŠAO KARTE, IZNENAĐENJE ZA FODU I NEOČEKIVANA 4-4-2 ŠIFRA NA PAPIRU:
Sta nam je falilo tamo? Nema jace ako ima reci mi je.Virtu4l je napisao/la:jašta smo, vidjelo se u BraziluAmarinho je napisao/la: U reprezentativnom fudbalu? Tu smo u evropi bez konkurencije na 1. I to daleko, ali daleko, ispred sviju.
- JackTheStripper
- Kontakt:
Bosnjaci, ujedinite se vec jednom.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Svjesni smo i mi da je qarina, al eto nakupio je iskustva na SP. Večeras si na klupi, protiv Španije braniš pa vidjećemo šta ima Moggi za reć kad se vrati. Daću ti šansu u svakom slučaju.QUARTERBACK je napisao/la:
Šteta takav kreativan talenat trošiti na krkanskim pozicijama.coelho41 je napisao/la:
sa dvice na sedmicu, što se mene tiče Moggi više nije trener, nego Osim i Austrijanci su lažni Njemci![]()
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, CAGarfia, Hazre, Zglavkar i 28 gostiju.