... a vi kako 'te ?bhfanatic14 je napisao/la:...
Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- JohnCleese
- Kontakt:
Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.
Svabo je to...
Vidjećemo na Wembleyu za 2 godine prvi tim.Vucevich je napisao/la:Ko ce protiv Spanije igrati? S jedne strane bih volio vidjeti sta moze 'prva' ekipa protiv jedne Spanije a s druge mislim da ce dati sansu igracima poput Demirovica, Kodre, itd.
Valjda cu ja biti na lijevom beku, majstorska partija veceras.Osim13 je napisao/la:Vidjećemo na Wembleyu za 2 godine prvi tim.Vucevich je napisao/la:Ko ce protiv Spanije igrati? S jedne strane bih volio vidjeti sta moze 'prva' ekipa protiv jedne Spanije a s druge mislim da ce dati sansu igracima poput Demirovica, Kodre, itd.
Strašno, i ti i Coelho u drugom po bekovima dar mar. Doktorski.Vucevich je napisao/la:Valjda cu ja biti na lijevom beku, majstorska partija veceras.Osim13 je napisao/la:Vidjećemo na Wembleyu za 2 godine prvi tim.Vucevich je napisao/la:Ko ce protiv Spanije igrati? S jedne strane bih volio vidjeti sta moze 'prva' ekipa protiv jedne Spanije a s druge mislim da ce dati sansu igracima poput Demirovica, Kodre, itd.
Haparatično.JohnCleese je napisao/la:... a vi kako 'te ?bhfanatic14 je napisao/la:...![]()
- invincible1921
- Kontakt:
ja kodri vise ne bi ni na terminu davo sansuVucevich je napisao/la:Ko ce protiv Spanije igrati? S jedne strane bih volio vidjeti sta moze 'prva' ekipa protiv jedne Spanije a s druge mislim da ce dati sansu igracima poput Demirovica, Kodre, itd.
Na golu očekujem Šehića, bar prvo poluvrijeme, a vjerovatno i cijelu tekmu, ne znam da li će se Robi baš kockati sa golmanom iz Premijer lige BiH i golmanom koji je zadnje minute upisao prošle sezone u istoj ligi, i to sve protiv jedne velesile kakva je Španija.Vucevich je napisao/la:Ko ce protiv Spanije igrati? S jedne strane bih volio vidjeti sta moze 'prva' ekipa protiv jedne Spanije a s druge mislim da ce dati sansu igracima poput Demirovica, Kodre, itd.
Odbrana mi se nekako čini 'predvidivom", računam da će Vranješ krenuti na desnom beku, niti imamo rezervnu opciju a on svakako ne igra puno u klubu zadnje vrijeme, Bičakčić, Zukanović (ista stvar kao Vranješ, igra dosta manje u klubu od Šunjića npr) i Nastić.
Sredina, ako Pjanić bude spreman, u prvom poluvremenu očekujem njega, Krunića i Cimirota (ako je Cimi zdrav, ako ne onda moguće Gojak).
U napadu Džeko, Dulja (primjer Ogi i Zukanović), te desno "manje od zlo" od trojca Milošević, Bajić i Kodro, hajmo reći da je to po nekim parametrima trenutno Milošević.
Znači, ako svi budu zdravi očekujem ovako nešto:
Šehić; Vranješ, Bičakčić, Zukanović, Nastić; Cimirot, Pjanić, Krunić; Duljević, Milošević, Džeko.
Džeko će, skoro sam siguran, igrati fiksno igrati samo prvih 45 minuta, kao i Pjanić ako bude uopšte igrao zbog te povredice.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Kao veceras samo bih od prve Krunica stavio umjesto Sarica
Kasnije priliku da dobiju Bicakcic, Gojak, Cimirot, Demirovic, Nastic i Bajic
Bez mijenjanja golmana, ne daj boze nekog od one dvojice. Postediti Dzeku i Pjanica poluvrijeme
JohnCleese je napisao/la:... a vi kako 'te ?bhfanatic14 je napisao/la:...![]()
Nemoj ga zivota ti. Ovo je najjace kad ga nema par dana poslije utakmice. Zavuko se veceras medju Austrijance i nadao se da ce ga Zulj usreciti.
Sada mu je ostalo Zuljanje do daljnjeg. Uz Vranu velikog veznjaka kojemu Zuta kockarska pjancina nikako ne vjeruje. Ibricic ga je naceo sinoc a Robi ga dokusurio veceras. Zadnja nada je Spanjolska.
Ostala mu je samo Esperanca.
Ne bi ni ja, izgleda da mu Robert vise toliko ni ne vjeruje pa ga ne gura na lijevom kriluinvincible1921 je napisao/la:ja kodri vise ne bi ni na terminu davo sansuVucevich je napisao/la:Ko ce protiv Spanije igrati? S jedne strane bih volio vidjeti sta moze 'prva' ekipa protiv jedne Spanije a s druge mislim da ce dati sansu igracima poput Demirovica, Kodre, itd.
Nadam se da ga nece biti na sljedecem okupljanju.
- akisarajevo92
- Kontakt:
- JohnCleese
- Kontakt:
HankMoody je napisao/la:Haparatično.JohnCleese je napisao/la:... a vi kako 'te ?bhfanatic14 je napisao/la:...![]()
dubrovnik je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Nemoj ga zivota ti. Ovo je najjace kad ga nema par dana poslije utakmice. Zavuko se veceras medju Austrijance i nadao se da ce ga Zulj usreciti.
Sada mu je ostalo Zuljanje do daljnjeg. Uz Vranu velikog veznjaka kojemu Zuta kockarska pjancina nikako ne vjeruje. Ibricic ga je naceo sinoc a Robi ga dokusurio veceras. Zadnja nada je Spanjolska.
Fanatice objasni nam kako to da kockar, pijanica, kupler majstor, menadzerski tako potuce jednog giganta Franca Fodu, covjeka koji je nekoliko puta s tobom pio kafu dok te molio da pristupis akademiji Sturma
Svabo je to...
- invincible1921
- Kontakt:
dubrovnik je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Fanatice objasni nam kako to da kockar, pijanica, kupler majstor, menadzerski tako potuce jednog giganta Franca Fodu, covjeka koji je nekoliko puta s tobom pio kafu dok te molio da pristupis akademiji Sturma
Da je zvao ibisevica mi bi ovo dobili
- QUARTERBACK
- Kontakt:
- hule_barca
- Kontakt:
Zašto ga prozivaš, pa nismo pobijediliJohnCleese je napisao/la:... a vi kako 'te ?bhfanatic14 je napisao/la:...![]()
- Bazinga12345
- Kontakt:
JohnCleese je napisao/la:... a vi kako 'te ?bhfanatic14 je napisao/la:...![]()
Zadnja klupa
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, adrenaline323, Amazon [Bot], Beduin, bhfanatic14, BOSNAAAMOJAAA, bosnas_, Burberry46, CAGarfia, Chevalier, CHR, Confiance, denza, Edincapitano, edvaE2, FerdinandF, galia95, General505, Goalgetter, Google Adsense [Bot], HariTz, inzomni, Maestro^^, mavi, miguelramos, mirsonetz, Mostarska, napapijri1987, NazorUso, nebeskasila, nedimmmm1337, prisonbreak, Proximic, Rauber33, RaymondRed, Sheyi, SHZ82, soxx, StevieG8, TefalTava, tuzlanskinacin, UtdBiH21, Venom, VolimBiH96, zemuntrg, zikerrz21, Zra i 324 gosta.