Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

JohnCleese
Kontakt:

Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.

Post Postao/la JohnCleese » 16 nov 2018, 00:44

bhfanatic14 je napisao/la:...
... a vi kako 'te ? :urnebes: :rol:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 16 nov 2018, 00:46

Ko ce protiv Spanije igrati? S jedne strane bih volio vidjeti sta moze 'prva' ekipa protiv jedne Spanije a s druge mislim da ce dati sansu igracima poput Demirovica, Kodre, itd.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 16 nov 2018, 00:53

Vucevich je napisao/la:Ko ce protiv Spanije igrati? S jedne strane bih volio vidjeti sta moze 'prva' ekipa protiv jedne Spanije a s druge mislim da ce dati sansu igracima poput Demirovica, Kodre, itd.
Vidjećemo na Wembleyu za 2 godine prvi tim.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 16 nov 2018, 00:53

Osim13 je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:Ko ce protiv Spanije igrati? S jedne strane bih volio vidjeti sta moze 'prva' ekipa protiv jedne Spanije a s druge mislim da ce dati sansu igracima poput Demirovica, Kodre, itd.
Valjda cu ja biti na lijevom beku, majstorska partija veceras.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 16 nov 2018, 00:55

Vucevich je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:
Valjda cu ja biti na lijevom beku, majstorska partija veceras.
Strašno, i ti i Coelho u drugom po bekovima dar mar. Doktorski.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 16 nov 2018, 00:57

JohnCleese je napisao/la:
Haparatično. :mrgreen:
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 16 nov 2018, 00:58

ja kodri vise ne bi ni na terminu davo sansu
=\_1921_/=

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 16 nov 2018, 01:00

Na golu očekujem Šehića, bar prvo poluvrijeme, a vjerovatno i cijelu tekmu, ne znam da li će se Robi baš kockati sa golmanom iz Premijer lige BiH i golmanom koji je zadnje minute upisao prošle sezone u istoj ligi, i to sve protiv jedne velesile kakva je Španija.

Odbrana mi se nekako čini 'predvidivom", računam da će Vranješ krenuti na desnom beku, niti imamo rezervnu opciju a on svakako ne igra puno u klubu zadnje vrijeme, Bičakčić, Zukanović (ista stvar kao Vranješ, igra dosta manje u klubu od Šunjića npr) i Nastić.

Sredina, ako Pjanić bude spreman, u prvom poluvremenu očekujem njega, Krunića i Cimirota (ako je Cimi zdrav, ako ne onda moguće Gojak).

U napadu Džeko, Dulja (primjer Ogi i Zukanović), te desno "manje od zlo" od trojca Milošević, Bajić i Kodro, hajmo reći da je to po nekim parametrima trenutno Milošević.

Znači, ako svi budu zdravi očekujem ovako nešto:

Šehić; Vranješ, Bičakčić, Zukanović, Nastić; Cimirot, Pjanić, Krunić; Duljević, Milošević, Džeko.

Džeko će, skoro sam siguran, igrati fiksno igrati samo prvih 45 minuta, kao i Pjanić ako bude uopšte igrao zbog te povredice.
Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 16 nov 2018, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 16 nov 2018, 01:01

Spanci pocinje nas najjaci tim
Kao veceras samo bih od prve Krunica stavio umjesto Sarica
Kasnije priliku da dobiju Bicakcic, Gojak, Cimirot, Demirovic, Nastic i Bajic
Bez mijenjanja golmana, ne daj boze nekog od one dvojice. Postediti Dzeku i Pjanica poluvrijeme
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 16 nov 2018, 01:04

:D :D :D
Nemoj ga zivota ti. Ovo je najjace kad ga nema par dana poslije utakmice. Zavuko se veceras medju Austrijance i nadao se da ce ga Zulj usreciti.
Sada mu je ostalo Zuljanje do daljnjeg. Uz Vranu velikog veznjaka kojemu Zuta kockarska pjancina nikako ne vjeruje. Ibricic ga je naceo sinoc a Robi ga dokusurio veceras. Zadnja nada je Spanjolska.
Ostala mu je samo Esperanca.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 16 nov 2018, 01:06

invincible1921 je napisao/la:
ja kodri vise ne bi ni na terminu davo sansu
Ne bi ni ja, izgleda da mu Robert vise toliko ni ne vjeruje pa ga ne gura na lijevom krilu :lol:

Nadam se da ga nece biti na sljedecem okupljanju.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 16 nov 2018, 01:10

Ma na Spance krenuti s najjacim sastavom (cisto da se malo vidi gdje smo trenutno u odnosu na najbolje), a onda na poluvremenu dati sansu Gojaku, Demirovicu, Bicakcicu, Prcicu, Krunicu i Nasticu. Igraci poput Cimirota, Bajica, Kodre i Milosevica ne mogu nista dobroga donijeti i vec su isprobani vise puta.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 16 nov 2018, 01:18

kao da gledam, u divizija A nas ceka grupa sa Belgijom i Velsom :mrgreen:
Don't believe the hype.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 16 nov 2018, 01:21

Belgiju cemo izvuci sigurno

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 16 nov 2018, 01:43

HankMoody je napisao/la:
Haparatično. :mrgreen:
dubrovnik je napisao/la::D :D :D
Nemoj ga zivota ti. Ovo je najjace kad ga nema par dana poslije utakmice. Zavuko se veceras medju Austrijance i nadao se da ce ga Zulj usreciti.
Sada mu je ostalo Zuljanje do daljnjeg. Uz Vranu velikog veznjaka kojemu Zuta kockarska pjancina nikako ne vjeruje. Ibricic ga je naceo sinoc a Robi ga dokusurio veceras. Zadnja nada je Spanjolska.
:opaopa: :opaopa: :opaopa:

Fanatice objasni nam kako to da kockar, pijanica, kupler majstor, menadzerski tako potuce jednog giganta Franca Fodu, covjeka koji je nekoliko puta s tobom pio kafu dok te molio da pristupis akademiji Sturma :?: :hmmmmm:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 16 nov 2018, 01:51

[/quote]
dubrovnik je napisao/la::D :D :D
:opaopa: :opaopa: :opaopa:

Fanatice objasni nam kako to da kockar, pijanica, kupler majstor, menadzerski tako potuce jednog giganta Franca Fodu, covjeka koji je nekoliko puta s tobom pio kafu dok te molio da pristupis akademiji Sturma :?: :hmmmmm:[/quote]

Da je zvao ibisevica mi bi ovo dobili :kafa: :kafa:
=\_1921_/=

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 16 nov 2018, 02:24

prizeljkujem neke repke s kojima nikad nismo u grupi bili tipa engleska italija njemacka holandija :mrgreen:

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 16 nov 2018, 07:05

Vrlo dobra partija naše reprezentacije u sinoćnjem meču. Drago mi je da za razliku od prethodnih mečeva, u ovom nismo dopustili mnogo šansi za protivnika, tek njih par. Istina, bilo je opet mnogo prostora u nekoliko navrata za Austrijance, ali vidi se da oni nisu ta klasa koja nas čeka u Ligi A. Španija bi mogla detektovati te probleme koje imamo još u odbrani, ali siguran sam da će to Robi popraviti do početka kvalifikacija. Vezni red je odradio također vrlo dobar posao. Sarić je konstantno radio presing, Pjanić se dosta trudio, a Bešić i pored svih dobrih poteza ipak pokazao da su velike šanse da nikad ne zaigra u ozbiljnijem klubu sa nonšalancijama kao sinoć. Što se tiče napada, i dalje smo tu možda i najtanji. Krila rade fantastičan posao u odbrani što nas i čini kompaktnom reprezentacijom, ali ipak to nije njihov primarni zadatak. Duljević može dobiti prolaznu ocjenu u igri naprijed, ali Višća me po ko zna koji put dovodi do ludila. Dobar šut iz teškog ugla je jedino dobro što je sinoć napravio prema naprijed, jer sve ostalo je zasrao, od dobre prilike do pogrešnih pasova i nemanja muda ići u dribling. Ne mogu baš da shvatim taj manjak samopouzdanja kod njega. Rijetko viđam krilne igrače koji ne smiju ići na dribling, to haman samo kod nas ima. Ja koliko se sjećam, Hajrović je također znao igrati finu defanzivnu rolu s Mujdžom, tako da Izeta priželjkujem što prije umjesto Višće.
Mes Que Un Club

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 16 nov 2018, 07:18

Zašto ga prozivaš, pa nismo pobijedili :kafa:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 16 nov 2018, 07:21

:ljepota:
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Anoniman, Chevalier, edvaE2, Google Adsense [Bot], Proximic, Sheyi, zikerrz21 i 74 gosta.