Ja jbm ti nebo odo se napit matere miHankMoody je napisao/la:Višća je uspio predriblati igrača, ponavljam, Višća je uspio predriblati igrača.
Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- akisarajevo92
- Kontakt:
sokirao sam se koliko pravi gramatickih gresaka citajuci mu opise na par slika na instagramu, i on i Sarenac sa RTS-arope11 je napisao/la:"bešić je morao izbaciti loptu da ne biH ugrozio gol", yebem ti baho gramatiku![]()
ili edin čeko
to mi je jos nevjerovatnije jer spadaju medju dva poznatija "novinara" na Ex-yu prostorima
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 18 nov 2018, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
ima li ko kakav link,...?
Janje okrenuti trebaDenchiNL je napisao/la:Ja jbm ti nebo odo se napit matere miHankMoody je napisao/la:Višća je uspio predriblati igrača, ponavljam, Višća je uspio predriblati igrača.![]()
![]()
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Bičakčić razvali Moratu, al hinjski se izvinjava. 
"We need to suffer. And we need to fight."
http://www.link.comTrueBlue je napisao/la:ima li ko kakav link,...?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Racunajuci da cemo dobiti Belgiju 100%, uz njih jos nek budu Svica ili Ukrajina i mozemo ostati.dinoze je napisao/la:Znas sta nas ceka u ligi A.AnelMid je napisao/la:Ovdje je samo pitanje kad ćemo primiti gol
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Morata i Bicekcic ce se uzet do kraja.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Ako Spanci nastave ovako, komotno moze i Veca uci, nece biti razlikeRokoko87 je napisao/la:Treba Kjosevskog uvesti, nije ovako pošteno.
On the bright side, vodimo u sutevima u okvir
- QUARTERBACK
- Kontakt:
jel preso seha 400 minuta bez primljenog gola 
pa yebem ti morata pleme jel to ne znas sam ustati
pa yebem ti morata pleme jel to ne znas sam ustati
Zeli ga MorataRooney88 je napisao/la:Morata i Bicekcic ce se uzet do kraja.
- invincible1921
- Kontakt:
Prepali se invazije pa sto daljeKaunas je napisao/la:Nisam ni ja znao da su Kanarska ostrva ovoliko udaljena od Spanije. Blize na hadž otici nego u Las Palmas jbt.DenchiNL je napisao/la:haj proguglaj kartu za kanarska ostrva ledžendodinoze je napisao/la:Cudi me da najbolji navijaci nisu prepravili ulice Las Palmasa.
=\_1921_/=
Koju poziciju igra Višća u klubu?
Jeftinija karta do amerike ba, raja konta grad u spanijiKaunas je napisao/la:Nisam ni ja znao da su Kanarska ostrva ovoliko udaljena od Spanije. Blize na hadž otici nego u Las Palmas jbt.DenchiNL je napisao/la:haj proguglaj kartu za kanarska ostrva ledžendodinoze je napisao/la:Cudi me da najbolji navijaci nisu prepravili ulice Las Palmasa.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Rutinski 0:0 do kraja i max. 2 izmjene u 80'.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Kakva igra trenutno 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ja gledam nece Morata da ustane dok ga Bico ne podigne i potapse usputRooney88 je napisao/la:Morata i Bicekcic ce se uzet do kraja.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- akisarajevo92
- Kontakt:
trenutno je na 350QUARTERBACK je napisao/la:jel preso seha 400 minuta bez primljenog gola![]()
Don't believe the hype.
Moze li dosadnije od ovoga?
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Muumii, Proximic, samoposmatram i 29 gostiju.