Ja jbm ti nebo odo se napit matere miHankMoody je napisao/la:Višća je uspio predriblati igrača, ponavljam, Višća je uspio predriblati igrača.
Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.
- akisarajevo92
- Kontakt:
sokirao sam se koliko pravi gramatickih gresaka citajuci mu opise na par slika na instagramu, i on i Sarenac sa RTS-arope11 je napisao/la:"bešić je morao izbaciti loptu da ne biH ugrozio gol", yebem ti baho gramatiku![]()
ili edin čeko
to mi je jos nevjerovatnije jer spadaju medju dva poznatija "novinara" na Ex-yu prostorima
Janje okrenuti trebaDenchiNL je napisao/la:Ja jbm ti nebo odo se napit matere miHankMoody je napisao/la:Višća je uspio predriblati igrača, ponavljam, Višća je uspio predriblati igrača.![]()
![]()
http://www.link.comTrueBlue je napisao/la:ima li ko kakav link,...?
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Racunajuci da cemo dobiti Belgiju 100%, uz njih jos nek budu Svica ili Ukrajina i mozemo ostati.dinoze je napisao/la:Znas sta nas ceka u ligi A.AnelMid je napisao/la:Ovdje je samo pitanje kad ćemo primiti gol
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Ako Spanci nastave ovako, komotno moze i Veca uci, nece biti razlikeRokoko87 je napisao/la:Treba Kjosevskog uvesti, nije ovako pošteno.
On the bright side, vodimo u sutevima u okvir
- QUARTERBACK
- Kontakt:
pa yebem ti morata pleme jel to ne znas sam ustati
Zeli ga MorataRooney88 je napisao/la:Morata i Bicekcic ce se uzet do kraja.
- invincible1921
- Kontakt:
Prepali se invazije pa sto daljeKaunas je napisao/la:Nisam ni ja znao da su Kanarska ostrva ovoliko udaljena od Spanije. Blize na hadž otici nego u Las Palmas jbt.DenchiNL je napisao/la:haj proguglaj kartu za kanarska ostrva ledžendodinoze je napisao/la:Cudi me da najbolji navijaci nisu prepravili ulice Las Palmasa.
Jeftinija karta do amerike ba, raja konta grad u spanijiKaunas je napisao/la:Nisam ni ja znao da su Kanarska ostrva ovoliko udaljena od Spanije. Blize na hadž otici nego u Las Palmas jbt.DenchiNL je napisao/la:haj proguglaj kartu za kanarska ostrva ledžendodinoze je napisao/la:Cudi me da najbolji navijaci nisu prepravili ulice Las Palmasa.
Ja gledam nece Morata da ustane dok ga Bico ne podigne i potapse usputRooney88 je napisao/la:Morata i Bicekcic ce se uzet do kraja.
- akisarajevo92
- Kontakt:
trenutno je na 350QUARTERBACK je napisao/la:jel preso seha 400 minuta bez primljenog gola![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ado86, AmorVincitOmnia, antetokounmpo, ArtemisFowl, Atlanta, bavariapivo, Beli98, bordobijeli, Buducnost, CAGarfia, CHR, Confiance, dariolovrinovic00, dark44, Edincapitano, Elddar, farenhajt, FerdinandF, Frankie, Fudo, GIBRA, Gifron, Godfather, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, Hajdeee, HariTz, hurem, Iceplayer, Imamkarbarum, Iniesta12, insimadop, Kaunas, Konzerva, kouadio, kovacic, lakilone, laznokrilo, LjutaPaprika, Majstorinho, Micron, mirsonetz, NebeskaSila96, Pensioner26, RaZuti, rio_Ferdy88, soccerfan, Soli, TefalTava, Venom, Wilshere10, zemuntrg, Zglavkar i 313 gostiju.