Igrač br. 6

Amarinho
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la Amarinho » 28 nov 2018, 21:08

Administracija reaguj!!!!!!!!

Gdje ce mo ovdje mastat o nekim pevaljkama... ovo je ozbiljna tema gdje nema sprdanja kao sto vidimo zadnjih 40 stranica.

Momci ja vam preporucujem da se pokusate kao policajci, nocni cuvari itd... jaki ste tu... :D

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 28 nov 2018, 21:08

Fakat sam ga podržavao nakon one prve tetovaže, pokajao se i ispravio tetovažu. Hajd reko svako pogriješi i zaslužuje drugu šansu. E nakon ovog ja ga lično ne želim više vidjeti u reprezentaciji, trebamo svi da bojkotujemo reprezentaciju, on ili mi. Oboje ne ide, nabijem i njega i njegovu glavu ludu na onu stvar, pa zar covjek toliko moze biti glup. Jiko ti ne brani brate dragi krsti se, klanjaj, moli budi, Allahu kome god hoćeš. Ali zašto moraš ratnog zločinca da tetoviraš jbt. A 90% suigrača izgubilo najuže rođake u ratu. Još kaže za Vedu nešto. Ma jednostavno ON ili MI, grupa na fejsbuku treba da postoji i da je svi vide.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

amel989
Kontakt:

Post Postao/la amel989 » 28 nov 2018, 21:08

tuzlak1987 je napisao/la:Pobanovat vas sve. Gdje je moderator Anell da reaguje?
Jasta, banovati svakoga ko vrijedja Vranjesa i njegovo velicanje koljaca!

@brcanskamalta
Znam da nisi fgr i da si sasvim realan, ali ja sam napisao da je DOSTA tuzlaka stoka, ne da su svi tuzlaci. Dzaba jednostavno iznerviraju ovakvi komentari, gdje se crvene lampice pale na svaku recenicu gdje se spomene Bosnjak, dok nista strasno nije kada se ispoljava srpski ultranacionalizam.

Kome bolan vi da pricate o suzivotu i o tome da je BiH svacija. Idite u manji BH entitet pa drzite ta predavanja. Pun mi je k... onih kojima je cetnicko **** draze od bosnjackog cvijeca.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 28 nov 2018, 21:09

Brcanskamalta je napisao/la:
Madal je napisao/la:
Brcanskamalta je napisao/la:Selam za Husino.
Kakva balijica :lol: On meni iz dijaspore kakva mi država treba biti :lol:
To je moja drzava ....u koju je moj stari sebe ugradio yebala ti dijaspora sva mater.
**** jedna srbskog kurca bi vi pusili samo da im se uvucete.
Nakon ovakvih psovki jel' opet Selam ide :lol: :lol: :lol:
Sve vel'ki muslimani, a ustvari male balije, ko sto Frenkie rece
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 28 nov 2018, 21:10

Amarinho je napisao/la:Natjerala ga ona Kaca Grujic da iztezovira vojvodu da joj dokaze da je pravi Srbin inace ga nece svojim predstavit i nece dobit poziv na slavu.

Ako je zbog toga oprastam Ogiju. Za Kaću Grujić ja bi Ratka na jednom a Radovana na drugom ramenu iztetovirao.
:facepalm: :facepalm:

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 28 nov 2018, 21:10

Tracy3McGrady je napisao/la:Fakat sam ga podržavao nakon one prve tetovaže, pokajao se i ispravio tetovažu. Hajd reko svako pogriješi i zaslužuje drugu šansu. E nakon ovog ja ga lično ne želim više vidjeti u reprezentaciji, trebamo svi da bojkotujemo reprezentaciju, on ili mi. Oboje ne ide, nabijem i njega i njegovu glavu ludu na onu stvar, pa zar covjek toliko moze biti glup. Jiko ti ne brani brate dragi krsti se, klanjaj, moli budi, Allahu kome god hoćeš. Ali zašto moraš ratnog zločinca da tetoviraš jbt. A 90% suigrača izgubilo najuže rođake u ratu. Još kaže za Vedu nešto. Ma jednostavno ON ili MI, grupa na fejsbuku treba da postoji i da je svi vide.
:tokralju: :bih:

Isti sam takav. Potpisujem svaku. Vrijeme je da on plati za ove gluposti, u klubu je vec platio, i u reprezentaciji ce nadam se uskoro. Suludo bi ga bilo opet nagraditi pozivom nakon ovog.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 28 nov 2018, 21:12

Je suis ognyen
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 28 nov 2018, 21:12

Vec sam rekao, prije par dana.
Sudbina Vranjesa u Reprezentaciji je u rukama Prosineckog, tu je ravnopravan sa svim ostalim igracima.
Ako kaze Robi da Vranjes igra, onda se to mora postovati, ako Robi kaze da nam ne treba, isto tako treba postovati.
Isto stvari stoje i kod svih ostalih igraca.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 28 nov 2018, 21:13

JavierBosnia je napisao/la:
Tracy3McGrady je napisao/la:Fakat sam ga podržavao nakon one prve tetovaže, pokajao se i ispravio tetovažu. Hajd reko svako pogriješi i zaslužuje drugu šansu. E nakon ovog ja ga lično ne želim više vidjeti u reprezentaciji, trebamo svi da bojkotujemo reprezentaciju, on ili mi. Oboje ne ide, nabijem i njega i njegovu glavu ludu na onu stvar, pa zar covjek toliko moze biti glup. Jiko ti ne brani brate dragi krsti se, klanjaj, moli budi, Allahu kome god hoćeš. Ali zašto moraš ratnog zločinca da tetoviraš jbt. A 90% suigrača izgubilo najuže rođake u ratu. Još kaže za Vedu nešto. Ma jednostavno ON ili MI, grupa na fejsbuku treba da postoji i da je svi vide.
:tokralju: :bih:

Isti sam takav. Potpisujem svaku. Vrijeme je da on plati za ove gluposti, u klubu je vec platio, i u reprezentaciji ce nadam se uskoro. Suludo bi ga bilo opet nagraditi pozivom nakon ovog.
Sta ima veze to je samo jedna vise tetovaza vazno je da ostavlja srce na terenu

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 28 nov 2018, 21:14

Četniks gubi vam Zvezda :urnebes: Bosna je Bošnjacka kome smeta neka šipu racku :kafa:

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 28 nov 2018, 21:14

samoposteno je napisao/la: Sta ima veze to je samo jedna vise tetovaza vazno je da ostavlja srce na terenu
Ko te sta pit'o :lol: :lol:
Bilo je vazno, vise nije.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 28 nov 2018, 21:15

JavierBosnia je napisao/la:
samoposteno je napisao/la: Sta ima veze to je samo jedna vise tetovaza vazno je da ostavlja srce na terenu
Ko te sta pit'o :lol: :lol:
Bilo je vazno, vise nije.
:thumbup: :D

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 28 nov 2018, 21:15

ASD je napisao/la:Vec sam rekao, prije par dana.
Sudbina Vranjesa u Reprezentaciji je u rukama Prosineckog, tu je ravnopravan sa svim ostalim igracima.
Ako kaze Robi da Vranjes igra, onda se to mora postovati, ako Robi kaze da nam ne treba, isto tako treba postovati.
Isto stvari stoje i kod svih ostalih igraca.
Takodjer se mora postovati i stav velike vecine navijaca koji ne zele mentalno poremećenu osobu i stovaoca najbolesnijih ideologija u reprezentaciji. :bih:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 nov 2018, 21:17

Et sad Tuzlaci ga kao podrzavaju. Mjesate kruske i jabuke. Ovakvi se u Tuzli nisu nikada podrzavali. Ali nemojte odmah da pravite od naroda kolektivno zlo. Mi u drzavi imamo puno kancera u drugim narodima ali ima i onih koji vole BiH i zive u gradovima gdje zivimo i prijatelji su nam, a nisu Bosnjaci. Iz postovanja prema njima i svima koji su dali zivot za BiH, a nisu Bosnjaci ne pricajte gluposti. Pa makar ih bilo 1%.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 28 nov 2018, 21:17

Zar mislite.da su Vedo, Lulic tek tako otisli?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 28 nov 2018, 21:18

Za ovu zemlju nije Robi proljevao krv .. mi se pitamo :bih: :bih:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 28 nov 2018, 21:18

Nakon tetovaze cetnickog vojvode koljaca, mora biti izbacen iz reprezenatcije. Bojkotovati utakmice, ako ga ne odstrane.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 28 nov 2018, 21:20

Ako ga Robi ne izbaci .. karinuce zderati kod Seje djabalesku :lol: :lol:

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 28 nov 2018, 21:20

Dajte anketu dali treba da se kazni Ognjen i kako 1 izbacit iz reprezentacije 2 ostavit ga 3 prepravit tetovazu u lik Bakira 4 da ga dijaspora okreci kompletnog u zeleno

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 28 nov 2018, 21:21

Evander je napisao/la:Nakon tetovaze cetnickog vojvode koljaca, mora biti izbacen iz reprezenatcije. Bojkotovati utakmice, ako ga ne odstrane.
Zbog cega? Glava mu nije seljacka!

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 7 gostiju.