Gdje ce mo ovdje mastat o nekim pevaljkama... ovo je ozbiljna tema gdje nema sprdanja kao sto vidimo zadnjih 40 stranica.
Momci ja vam preporucujem da se pokusate kao policajci, nocni cuvari itd... jaki ste tu...
Jasta, banovati svakoga ko vrijedja Vranjesa i njegovo velicanje koljaca!tuzlak1987 je napisao/la:Pobanovat vas sve. Gdje je moderator Anell da reaguje?
Nakon ovakvih psovki jel' opet Selam ideBrcanskamalta je napisao/la:To je moja drzava ....u koju je moj stari sebe ugradio yebala ti dijaspora sva mater.Madal je napisao/la:Kakva balijicaBrcanskamalta je napisao/la:Selam za Husino.On meni iz dijaspore kakva mi država treba biti
**** jedna srbskog kurca bi vi pusili samo da im se uvucete.
Amarinho je napisao/la:Natjerala ga ona Kaca Grujic da iztezovira vojvodu da joj dokaze da je pravi Srbin inace ga nece svojim predstavit i nece dobit poziv na slavu.
Ako je zbog toga oprastam Ogiju. Za Kaću Grujić ja bi Ratka na jednom a Radovana na drugom ramenu iztetovirao.
Tracy3McGrady je napisao/la:Fakat sam ga podržavao nakon one prve tetovaže, pokajao se i ispravio tetovažu. Hajd reko svako pogriješi i zaslužuje drugu šansu. E nakon ovog ja ga lično ne želim više vidjeti u reprezentaciji, trebamo svi da bojkotujemo reprezentaciju, on ili mi. Oboje ne ide, nabijem i njega i njegovu glavu ludu na onu stvar, pa zar covjek toliko moze biti glup. Jiko ti ne brani brate dragi krsti se, klanjaj, moli budi, Allahu kome god hoćeš. Ali zašto moraš ratnog zločinca da tetoviraš jbt. A 90% suigrača izgubilo najuže rođake u ratu. Još kaže za Vedu nešto. Ma jednostavno ON ili MI, grupa na fejsbuku treba da postoji i da je svi vide.
Sta ima veze to je samo jedna vise tetovaza vazno je da ostavlja srce na terenuJavierBosnia je napisao/la:Tracy3McGrady je napisao/la:Fakat sam ga podržavao nakon one prve tetovaže, pokajao se i ispravio tetovažu. Hajd reko svako pogriješi i zaslužuje drugu šansu. E nakon ovog ja ga lično ne želim više vidjeti u reprezentaciji, trebamo svi da bojkotujemo reprezentaciju, on ili mi. Oboje ne ide, nabijem i njega i njegovu glavu ludu na onu stvar, pa zar covjek toliko moze biti glup. Jiko ti ne brani brate dragi krsti se, klanjaj, moli budi, Allahu kome god hoćeš. Ali zašto moraš ratnog zločinca da tetoviraš jbt. A 90% suigrača izgubilo najuže rođake u ratu. Još kaže za Vedu nešto. Ma jednostavno ON ili MI, grupa na fejsbuku treba da postoji i da je svi vide.![]()
![]()
Isti sam takav. Potpisujem svaku. Vrijeme je da on plati za ove gluposti, u klubu je vec platio, i u reprezentaciji ce nadam se uskoro. Suludo bi ga bilo opet nagraditi pozivom nakon ovog.
Ko te sta pit'osamoposteno je napisao/la: Sta ima veze to je samo jedna vise tetovaza vazno je da ostavlja srce na terenu
JavierBosnia je napisao/la:Ko te sta pit'osamoposteno je napisao/la: Sta ima veze to je samo jedna vise tetovaza vazno je da ostavlja srce na terenu![]()
![]()
Bilo je vazno, vise nije.
Takodjer se mora postovati i stav velike vecine navijaca koji ne zele mentalno poremećenu osobu i stovaoca najbolesnijih ideologija u reprezentaciji.ASD je napisao/la:Vec sam rekao, prije par dana.
Sudbina Vranjesa u Reprezentaciji je u rukama Prosineckog, tu je ravnopravan sa svim ostalim igracima.
Ako kaze Robi da Vranjes igra, onda se to mora postovati, ako Robi kaze da nam ne treba, isto tako treba postovati.
Isto stvari stoje i kod svih ostalih igraca.
Zbog cega? Glava mu nije seljacka!Evander je napisao/la:Nakon tetovaze cetnickog vojvode koljaca, mora biti izbacen iz reprezenatcije. Bojkotovati utakmice, ako ga ne odstrane.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.