AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

A_d_0
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la A_d_0 » 16 okt 2010, 22:48

Devil je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:
Devil je napisao/la:Stvarno ovaj Dinho igra prelepo,Zlatan ga pokusava kopirati ali samo ispadne glup. :lol: :mrgreen:
Bgm da nije Dinha Milan bi bilo gledati smrt za oko.
I ovaj Seedorf i on je zreo za penzije,ono sto je nekada imao vise nema ni 10%,a ni Antonini ne uleva neko preterano poverenje.
Abbiati u nikada boljoj formi.
Nemoj pricati bezveze, Zlatan je majstor jedan kroz jedan, imao onaj niz 4 igraca povaljao ko panjeve. Al Ronaldinho je nenadjebiv za svakog igraca sto se tice driblinga i tih tehnickih carlama.
Sto da ne pricam,zar covek ne preteruje bezveze,prvo onaj sut iz prve kao polulob sto je Ronaldinho radio u najboljim danima,golman jedom rukom hvata.Onda onde predribla 2 igraca i vraca se da ih opet okrene i onda kao debil kakav sa dve noge ulece klizeci.
Ne kazem ja da on ne igra dobro,ali radi previse egzibicija i zanese se u njima.
Naravno sa 2 noge klizeci kad ih je 4 bacio ko levate i ponogama dobije a nista se ne svira onda bosnjo se naljuti u umal da ubije covjeka. Onaj lob je bezpotreban al nema on tu sta koga kopirati on se nazabijao onakvih golova koliko hoces. U 7 utakmica 6 golova za mene je odlicno i nesmetaju mi nikakve egzibijcije dok zabija.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 okt 2010, 22:49

Uh kakav će biti duel sada CR vs Ibra,Pato vs Higuain,Oezil vs Dinho
Na kraju mi uzimamo,ali ni vi niste bili jači ima par godina :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 16 okt 2010, 22:54

LBJ MVP je napisao/la:Uh kakav će biti duel sada CR vs Ibra,Pato vs Higuain,Oezil vs Dinho
Na kraju mi uzimamo,ali ni vi niste bili jači ima par godina :D
Bili ste jači i prošle sezone ;)
btw ovo mi je Jubilej 300-ti post na ovom forumu ... Ellhamdulillah :mrgreen:
slika Forza Milan slika
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 17 okt 2010, 12:02

slika

Nemojte me samo napadati. :D :D
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 17 okt 2010, 14:38

sikirica je napisao/la:slika

Nemojte me samo napadati. :D :D
samo umjesto papasthatopoulosa stavi antoninija ... i umjesto Boatenga stavi Seedorfa jer nam je to formacija koju igramo ... al iskreno ja bih volio da igramo ovu formaciju koju si ti postavio sa Sokratisom i Boatengom :roll: al nemože :roll:

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

shevchenko 88
Kontakt:

Post Postao/la shevchenko 88 » 17 okt 2010, 14:45

Mnogo smo jaki !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 17 okt 2010, 15:14

ne igramo tu formaciju uopste...igramo sa dva napadaca i dinhom kao 10-ka....vec dva kola igramo tako, i pokazalo se kao odlicno....silva povrijedjen i propusta real, jbg veliki hendikep al haj, nadati se najboljem

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 17 okt 2010, 15:20

Vjerovatno ovako protiv Reala sad samo se nadati da će Silva biti zdrav :roll:
slika
AAAAAAAAAA EVOO ČITAMMM SILVA SPREMANNN !!! :D 8-) Teško se Realu ... čito sam na milannews.it pa evo pogledajte :
Ecco i 22 convocati di mister Massimiliano Allegri che domani mattina partiranno alla volta di Madrid. Tra di loro, e questa potrebbe essere una buona notizia, c'è Thiago Silva:

Abbiati, Amelia, Roma; Antonini, Bonera, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes; Abate, Boateng, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Strasser, Ibrahimovic, Inzaghi, Pato, Robinho, Ronaldinho.

Giocatori indisponibili: Ambrosini, Jankulovski.
Non convocato: Oddo.
BOSANSKI:
Ovdje su 22 igrača trenera Massimiliano Allegri-a. Sutra ujutro odlaze u Madrid. Među njima, a to može biti dobra vijest, je Thiago Silva 8-) :

Abbiati, Amelia, Roma, Antonini, Bonera, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Abate, Boateng, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Strasser, Ibrahimović, Inzaghi, Pato, Robinho, Ronaldinho.

Igrači Out: Ambrosini, Jankulovski.
Nije pozvan Oddo.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 17 okt 2010, 15:45

odlicno ako bude spreman...samo da stavi KPB u prvu umjesto seedorfa, jel ce nas oni trkacki na sredini pojesti...seedorf je prespor

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 17 okt 2010, 15:52

Bit ce to super utakmica,vidjecemo ko ce biti bolje raspolozen,Milanova odbrana da odgira bez greske ili Realov napad da iskoristava svoje prilike,jer odbrana kod Reala je stabilna trenutno i sigurna a s druge strane je kod Milana napad stabilan i ne treba im puno prilika za gol :D :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 17 okt 2010, 17:10

osim poraza od cesene koji je realno bruka velika, svi ostali rezultati su manje više ok, igra varira od fenomenalne do totalno loše što naravno nije dobro, ali sad će se vidjeti da li je ovaj tim za velike rezultate ili nije, jer u sljedećih mjesec dana igramo 2 puta sa realom, sa napolijem, juventusom, interom, palermom i sampdorijom, znači svakih 3-4 dana ide teška utakmica i baš me interesuje kako će to da izdrži naročito vezni red, jer alegri forsira sedorfa, pirla i gatuza a nevjerujem da oni mogu taj ritam izdržati, boateng pa i flamini moraju igrati češće, a nadam se da će nas i ozljede zaobići, ovo sa silvom inače nije ništa ozbiljnije
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 17 okt 2010, 17:12

Steta sto necu moci gledati utakmicu.Hebeni kickbox- :(
Uglavnom navijat cu za vas.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

shevchenko 88
Kontakt:

Post Postao/la shevchenko 88 » 17 okt 2010, 17:16

Drago mi je sto je i robinjo zabio,on ako udje u pravu formu uz zlaju i pata ima da bude ubitacan napad.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 17 okt 2010, 19:20

Eh ovako slika DIAVOLI slika ... Mene ovih dana sve više hvata trema i uzuđenje jer Milan igra protiv Reala,a i nisam odavno vidio ovako dobru igru Milana ... Uzbuđen sam zbog predstojeće utakmice s Realom jer većina mojih drugova navija za Real i ne mogu sebi dopustiti da me oni zahebaju ako mi izgubimo :roll: aaaaa da mi pobijedimo ehh to bi bilo pravoo ... Volio bih da se i vi Milanisti sa foruma malo više aktivirate ovih dana :) , mislim da možemo dobiti Real, a i sa remijem bih bio zadovoljan :lol:
... što se tiče formacije igrat čemo oni dijamant ili ti ga baklava :P ... Abbiati-Zambrotta-T.Silva/Yepes-Nesta-Antonini-Gattuso-Pirlo-Seedorf/Boateng-Dinho'-Pato-Ibra'cadabra ...
Ovdje sam stavio T.Silva/Yepes jer nažalost još se nezna hoćeli Silva moći igrati a kao zamjena tu je Yepes čovjek s velikim iskustvom,snažan je ko konj i više bih njega volio nego Boneru :roll: ... isto tako mislim da će Silva igrati jer znamo Milanovu politiku, nekoliko puta se već dešavalo to kofol neki nam se igrač povrijedio i nezna se hoćeli igrat i pola sata prije tekme piše da igra ... svrha ovoga je u tome što Milan time zadaje brige protivnickoj ekipi e "oni" ne znaju koju formaciju da igraju ;) ... isto tako očekujem u sredini BOATENG-Pirlo-Gattuso ... Boateng je brz,mlad,snazan i mislim da je on ono što nam treba protiv brzog Realovog veznog reda ... Gattuso će biti motiviran kada vidi da je u prvom sastavu i mislim da može Ronalda staviti u "Džep" ... Marcelo je u dobroj formi ali sjetite se samo prošle godine kako ga je Pato "levatio" a i ove sezone je Patino bolji negoli prošle ... mislim da ćemo primiti gol - to je neizbježno,a i možemo ih dobiti na kontre sigurno uz Pirla i Dinha'
Forza Milan slika slika slika slika

champ
Kontakt:

Post Postao/la champ » 17 okt 2010, 19:49

Zaigramo li sa Seedorfom umjesto KPB-a, zajebali smo se u startu, do sad je Allegri trebao povezati neke stvari.slika
Zadnja izmjena: champ, dana/u 17 okt 2010, 19:52, ukupno mijenjano 2 puta.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 17 okt 2010, 19:49

Milanovi huligani :P
[youtube][/youtube]
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

baresi
Kontakt:

Post Postao/la baresi » 17 okt 2010, 20:12

miky_hz je napisao/la:[youtube][/youtube]

Pridrzite ga da nepadne :mrgreen:
auuu šta mu uradi meni neugodno kamoli ovom igraču chieva 8-)

gattuso vs cr7 vol2, epic!

i vi što napadate seedorfa ne zaboravite ko je asistirao za pobjedu prošle sezone na bernabeu! seedorf je majstor i rođen je za velike utakmice, on ne može dati maksimum protiv chieva jer pobogu čovjek ima 4 lige prvaka osvojene pa ko ga može kriviti. ali protiv velikana uvijek daje 100%.

usput ljepota: :mrgreen:
slika
Il club più titolato al Mondo.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 17 okt 2010, 20:16

Eh najbolji duel ce biti onaj izmedju Sergia Ramosa i Ronaldinha :)

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 17 okt 2010, 20:22

Brnjoo je napisao/la:Eh najbolji duel ce biti onaj izmedju Sergia Ramosa i Ronaldinha :)
wahahah šta mu je prošle sezone radio :mrgreen:
ja sam čuo da Ramos ne igra :? :?:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 17 okt 2010, 20:23

[youtube][/youtube]

hajd što ga je tad uzimao onakvog zelnog....
[youtube][/youtube]
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.