[youtube][/youtube]
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Wahahahah ubi ga Gattuso
nije Ronaldo meda mogo' s kašike
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
uzet ce ga i sad
- Nail for Real
- Kontakt:
Nece njega Gatusso da cuva. Ali i dva Gatussa da ga cuvaju, opet mu nista ne mogu, zato momci spremite se za poraz.QUARESMA 18<<< je napisao/la:uzet ce ga i sad
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
wwwwwwwahahahahahaha dobar vicNail for Real je napisao/la:Nece njega Gatusso da cuva. Ali i dva Gatussa da ga cuvaju, opet mu nista ne mogu, zato momci spremite se za poraz.QUARESMA 18<<< je napisao/la:uzet ce ga i sad
Moj naile pripazite malo Ramosa razjebat ce vam reklame kad ga Madzionicar fikne koji put kao mnogo puta do sada. Ah da i onaj Marcelo je prosli put smijesan ispadao, a jedva cekam sta li ce Ibra da radi. Uglavnom ne ocekujem pobjedu jer je Real prejak ali barem dobra utakmica sa dosta golova i prelijepih poteza.
Milanov Napadač Zlatan Ibrahimović Spreman za Real Madrid u Ligi Šampiona
"Radim stvarno teško i ginem za svoje suigrače. Jer ako oni pobijede, i ja pobijeđujem to je ono najvažnije ", rekao je La Gazzetta dello Sport.
" Kako sam ? Ja sam veoma dobro. Mediji su mnoge stvari izmislili u proteklom periodu.Sviđa mi se u Italiji, u Milanellu je atmosfera odlična.Svi se slažu i pomažu jedni druge, svi smo kao Jedno i to mi se sviđa. "

"Radim stvarno teško i ginem za svoje suigrače. Jer ako oni pobijede, i ja pobijeđujem to je ono najvažnije ", rekao je La Gazzetta dello Sport.
" Kako sam ? Ja sam veoma dobro. Mediji su mnoge stvari izmislili u proteklom periodu.Sviđa mi se u Italiji, u Milanellu je atmosfera odlična.Svi se slažu i pomažu jedni druge, svi smo kao Jedno i to mi se sviđa. "

pozdrav svima, dolazim par mjeseci na ovaj forum i cini mi se dobar nema prepucavana izmedju navijaca, jer svi navijamo za isti tim
u iducih 38 dana igramo 9 super teskih meceva dvomeč sa Realom , a između toga napoli, juve, bari, merda, palermo, sampa i okser, gdje ce se puno stvari znati...ostaje nam da se nadamo da iz svega moze Allegri izvuci povoljan rezultat!
@meskalin dobro ti nama došao na forum ... svaki milanista je za "uhar"meskalin je napisao/la:pozdrav svima, dolazim par mjeseci na ovaj forum i cini mi se dobar nema prepucavana izmedju navijaca, jer svi navijamo za isti timu iducih 38 dana igramo 9 super teskih meceva dvomeč sa Realom , a između toga napoli, juve, bari, merda, palermo, sampa i okser, gdje ce se puno stvari znati...ostaje nam da se nadamo da iz svega moze Allegri izvuci povoljan rezultat!
nadam se da ćeš biti aktivan
FORZA MILAN !
robovi88 je napisao/la:@meskalin dobro ti nama došao na forum ... svaki milanista je za "uhar"meskalin je napisao/la:pozdrav svima, dolazim par mjeseci na ovaj forum i cini mi se dobar nema prepucavana izmedju navijaca, jer svi navijamo za isti timu iducih 38 dana igramo 9 super teskih meceva dvomeč sa Realom , a između toga napoli, juve, bari, merda, palermo, sampa i okser, gdje ce se puno stvari znati...ostaje nam da se nadamo da iz svega moze Allegri izvuci povoljan rezultat!
![]()
nadam se da ćeš biti aktivan![]()
FORZA MILAN !
hvala
--------Ibra-------Pato----
-----------Ronaldinho-------
---Klarnes------------Gatto---
--------------Prilo------------
--Antonini--Silva--Nesta---Zambrota---
samo da Silva bude igrao inace smo oticli u PM jer ako pratite posljednjih mjeseci Nesta se slepa uz njega sto je i normalno, jer godine uzimaju svoje, ali najveca slabost nam je Antonin momak je neskolovan bek skroz,ako ste primjetili posljednju tekmu protiv Chieva kako je pr puta ostao iza ledja Silvi i Nesti i tako unistio ofside zamku, te mu je Silva cijelo vrijeme govorio idi gore , vracaj se nazad..... ne znam da nam je presao Cissoko kada je trebao bila bi skroz druga prica ovako Mou je previse iskusan...
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
pozz meskalin i dobrodošao, mada mislim da te znam s jednog drugog foruma
,
to je vjerovatno ekipa koja će istrčati na bernabeu, mada bi ja lično volio vidjeti KPB u veznom redu, nemože gatuzo sam trčati za ovu dvojicu šetača, ali ih alegri nešto forsira iz samo njemu znanih razloga,
evo sad vidio na se u napulju igra u ponedeljak naveče, kakvi su sad ovo glupi termini u italiji, prvo nedeljom u pola jedan pa sad ovo
to je vjerovatno ekipa koja će istrčati na bernabeu, mada bi ja lično volio vidjeti KPB u veznom redu, nemože gatuzo sam trčati za ovu dvojicu šetača, ali ih alegri nešto forsira iz samo njemu znanih razloga,
evo sad vidio na se u napulju igra u ponedeljak naveče, kakvi su sad ovo glupi termini u italiji, prvo nedeljom u pola jedan pa sad ovo
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
nedelja je zbog kineza, tj jako je porastao trend serije na istoku, a na ponedeljak ne znam :S Seedorf i Gatto idu prvenstveno zbog iskustva, pogotov Seedorf koji zivi za ovakve tekme on je davno izgubio zelju za tekmama protiv Baria, Cessene i slicnih, zato ga treba gurnuti, a Gatto neka odigra prvo poluvrijeme Princ drugo i to je totony-mortale je napisao/la:pozz meskalin i dobrodošao, mada mislim da te znam s jednog drugog foruma,
Više prenosa, više love od TV-atony-mortale je napisao/la: evo sad vidio na se u napulju igra u ponedeljak naveče, kakvi su sad ovo glupi termini u italiji, prvo nedeljom u pola jedan pa sad ovo
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Mislim da treba biti realan pa priznati da to nije onaj Ronaldinho iz Barcelone koji je radio sta je htio, i da to nije onaj Ramos od prije nekoliko godina. Ramos je sazrio u duplo boljeg defanzivca a uz to je i Ronaldinha daleko ispod one forme u kojoj je bio kad je vukao Barcu do svih naslova koje je mogao.A_d_0 je napisao/la:Moj naile pripazite malo Ramosa razjebat ce vam reklame kad ga Madzionicar fikne koji put kao mnogo puta do sada. Ah da i onaj Marcelo je prosli put smijesan ispadao, a jedva cekam sta li ce Ibra da radi. Uglavnom ne ocekujem pobjedu jer je Real prejak ali barem dobra utakmica sa dosta golova i prelijepih poteza.
Ako se ne varam, prosle sezone na Bernabeu Ronaldinho nije uradio nista pokraj Ramosa osim sto je nosio loptu na ramenima i priredio show za aplauz cijelog Bernabeua.
Ja se vise bojim Ibrahimovica nego Ronaldinha koji nece biti tolika prijetnja. Problem je nama Pepe, a ne Ramos
I Naile ako mislis da Gattuso ne moze nista Ronaldu, grdno se varas, duplo je jaci i iskusniji igrac od njega i mislim da CR nece dolaziti toliko do izrazaja kad bude u duelu s njim
a dobro slažem se za to u vezi Gattusa, i slazem se da Dinho' nije u formi koju je imao kad je igrao u Barsi ... ali mi kada igramo protiv većih klubova kao da dobije moral i igra bolje,ja isto tako mislim da nije prijetnja za Real ali on jednom asistencijom može riješiti sve a ti to vrlo dobro znaš ... ne mislim da on može dati gol i biti prijetnja ali sigurno je ako mu se ukaze prilika da će dati gol u to sam 100% siguranBrnjoo je napisao/la:Mislim da treba biti realan pa priznati da to nije onaj Ronaldinho iz Barcelone koji je radio sta je htio, i da to nije onaj Ramos od prije nekoliko godina. Ramos je sazrio u duplo boljeg defanzivca a uz to je i Ronaldinha daleko ispod one forme u kojoj je bio kad je vukao Barcu do svih naslova koje je mogao.A_d_0 je napisao/la:Moj naile pripazite malo Ramosa razjebat ce vam reklame kad ga Madzionicar fikne koji put kao mnogo puta do sada. Ah da i onaj Marcelo je prosli put smijesan ispadao, a jedva cekam sta li ce Ibra da radi. Uglavnom ne ocekujem pobjedu jer je Real prejak ali barem dobra utakmica sa dosta golova i prelijepih poteza.
Ako se ne varam, prosle sezone na Bernabeu Ronaldinho nije uradio nista pokraj Ramosa osim sto je nosio loptu na ramenima i priredio show za aplauz cijelog Bernabeua.
Ja se vise bojim Ibrahimovica nego Ronaldinha koji nece biti tolika prijetnja. Problem je nama Pepe, a ne Ramos
I Naile ako mislis da Gattuso ne moze nista Ronaldu, grdno se varas, duplo je jaci i iskusniji igrac od njega i mislim da CR nece dolaziti toliko do izrazaja kad bude u duelu s njim
Evo pogledaj ovaj klip vidi kako je igrao protiv Manće ali jbg jesu nas tad naguzili
[youtube][/youtube]
Dobro ja se slazem s tobom, i znam da je Ronaldinho odlican igrac i da je vrijedan nosenja dresa takvog kluba kao sto je Milan, ali meni kao navijacu Real Madrida, koji sam ujedno i realan i tvrdim da je Gattuso igrac kojeg Ronaldo nece lako moci izbaciti iz duela i da je Ibrahimovic sjajan napadac koji ce nam praviti probleme, posebice Pepeu, smeta kada se onako prica o Ramosu i tvrdi da ce ga Ronaldinho tako lako prolaziti.
Taj video je pokazatelj da je Ronaldinho klasicni Brazilac - uziva u nogometu i igra po svom, na svoj nacin i iznad prosjeka, a takvih na svijetu svakako ima jos. On je virtuoz, nesto posebno kao Ricardo Kaka, i vi to vrlo dobro znate, ali se mora na nekim granicama stati i ne "ufuravati" se u neke stvari pa reci kako ce Ronaldinho tako lako prolaziti i Ramosa.
A da vas odmah upozorim, niko vas nece iznenaditi kao Marcelo, pa malo manje govorite i o njemu.
Nece to biti neka gigantska utakmica, hoce barem po imenima klubova, ali ce na kraju vjerovatno zavrsiti 1:1, a kako je sudac Portugalac ocekujem da nas i ovaj put izvuku od teskog poraza
Taj video je pokazatelj da je Ronaldinho klasicni Brazilac - uziva u nogometu i igra po svom, na svoj nacin i iznad prosjeka, a takvih na svijetu svakako ima jos. On je virtuoz, nesto posebno kao Ricardo Kaka, i vi to vrlo dobro znate, ali se mora na nekim granicama stati i ne "ufuravati" se u neke stvari pa reci kako ce Ronaldinho tako lako prolaziti i Ramosa.
A da vas odmah upozorim, niko vas nece iznenaditi kao Marcelo, pa malo manje govorite i o njemu.
Nece to biti neka gigantska utakmica, hoce barem po imenima klubova, ali ce na kraju vjerovatno zavrsiti 1:1, a kako je sudac Portugalac ocekujem da nas i ovaj put izvuku od teskog poraza
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
a ja baš mislim da neće biti nerješeno, čak mislim da bi 2 keca mogla biti, ne da je dogovoreno, ali čisto da se ne gubi onaj bod ako bude x, sa pobjedama kući svi zadovoljni, jer bi trebali i jedni i drugi proći, a sve ostalo je rizik da ajax ili auxere zakomplikuju situaciju u grupi
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Mah koliko god ta grupa zvucala najtezom u grupnoj fazi Lige Prvaka, to nikako nije istina, teze su neke druge gdje nema favorita, ovdje se zna da ce Real Madrid i Milan proci dalje. Sam si vidio da Ajax nije mogao nista Realu, a Auxerre se malo otimao na domacem terenu. Nisu to momcadi koje bi Realu i Milanu mogli parirati na gostovanju, a pomalo bi kod kuce mogli praviti probleme.
Ajax je nekad bio velik, to vise nije, a Auxerre je vec u ovoj sezoni pokazao da nije klub za igranja Lige Prvaka.
Primjetio sam da su se neki kladili u avatar, mogao sam i ja s kojim, mislim da je to bio @robovi. Ako cemo kralju udariti jednu, moze
Ajax je nekad bio velik, to vise nije, a Auxerre je vec u ovoj sezoni pokazao da nije klub za igranja Lige Prvaka.
Primjetio sam da su se neki kladili u avatar, mogao sam i ja s kojim, mislim da je to bio @robovi. Ako cemo kralju udariti jednu, moze
wahaha kladio sam se s @Raul_64 pa je i on dobio, a i ja i tako da nikom nista ...Brnjoo je napisao/la:Mah koliko god ta grupa zvucala najtezom u grupnoj fazi Lige Prvaka, to nikako nije istina, teze su neke druge gdje nema favorita, ovdje se zna da ce Real Madrid i Milan proci dalje. Sam si vidio da Ajax nije mogao nista Realu, a Auxerre se malo otimao na domacem terenu. Nisu to momcadi koje bi Realu i Milanu mogli parirati na gostovanju, a pomalo bi kod kuce mogli praviti probleme.
al Allah je zabranio kockanje xD neka,neka nađi nekog drugog
hahah prepao se mali
bome da si se kladio nosio bi avatar intera 
- -Paja
- Kontakt:
Koji luzeri hahahahaBrnjoo je napisao/la:Dobro ja se slazem s tobom, i znam da je Ronaldinho odlican igrac i da je vrijedan nosenja dresa takvog kluba kao sto je Milan, ali meni kao navijacu Real Madrida, koji sam ujedno i realan i tvrdim da je Gattuso igrac kojeg Ronaldo nece lako moci izbaciti iz duela i da je Ibrahimovic sjajan napadac koji ce nam praviti probleme, posebice Pepeu, smeta kada se onako prica o Ramosu i tvrdi da ce ga Ronaldinho tako lako prolaziti.
Dio Arsenala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.