AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

sikirica
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la sikirica » 17 okt 2010, 17:12

Steta sto necu moci gledati utakmicu.Hebeni kickbox- :(
Uglavnom navijat cu za vas.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

shevchenko 88
Kontakt:

Post Postao/la shevchenko 88 » 17 okt 2010, 17:16

Drago mi je sto je i robinjo zabio,on ako udje u pravu formu uz zlaju i pata ima da bude ubitacan napad.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 17 okt 2010, 19:20

Eh ovako slika DIAVOLI slika ... Mene ovih dana sve više hvata trema i uzuđenje jer Milan igra protiv Reala,a i nisam odavno vidio ovako dobru igru Milana ... Uzbuđen sam zbog predstojeće utakmice s Realom jer većina mojih drugova navija za Real i ne mogu sebi dopustiti da me oni zahebaju ako mi izgubimo :roll: aaaaa da mi pobijedimo ehh to bi bilo pravoo ... Volio bih da se i vi Milanisti sa foruma malo više aktivirate ovih dana :) , mislim da možemo dobiti Real, a i sa remijem bih bio zadovoljan :lol:
... što se tiče formacije igrat čemo oni dijamant ili ti ga baklava :P ... Abbiati-Zambrotta-T.Silva/Yepes-Nesta-Antonini-Gattuso-Pirlo-Seedorf/Boateng-Dinho'-Pato-Ibra'cadabra ...
Ovdje sam stavio T.Silva/Yepes jer nažalost još se nezna hoćeli Silva moći igrati a kao zamjena tu je Yepes čovjek s velikim iskustvom,snažan je ko konj i više bih njega volio nego Boneru :roll: ... isto tako mislim da će Silva igrati jer znamo Milanovu politiku, nekoliko puta se već dešavalo to kofol neki nam se igrač povrijedio i nezna se hoćeli igrat i pola sata prije tekme piše da igra ... svrha ovoga je u tome što Milan time zadaje brige protivnickoj ekipi e "oni" ne znaju koju formaciju da igraju ;) ... isto tako očekujem u sredini BOATENG-Pirlo-Gattuso ... Boateng je brz,mlad,snazan i mislim da je on ono što nam treba protiv brzog Realovog veznog reda ... Gattuso će biti motiviran kada vidi da je u prvom sastavu i mislim da može Ronalda staviti u "Džep" ... Marcelo je u dobroj formi ali sjetite se samo prošle godine kako ga je Pato "levatio" a i ove sezone je Patino bolji negoli prošle ... mislim da ćemo primiti gol - to je neizbježno,a i možemo ih dobiti na kontre sigurno uz Pirla i Dinha'
Forza Milan slika slika slika slika
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

champ
Kontakt:

Post Postao/la champ » 17 okt 2010, 19:49

Zaigramo li sa Seedorfom umjesto KPB-a, zajebali smo se u startu, do sad je Allegri trebao povezati neke stvari.slika
Zadnja izmjena: champ, dana/u 17 okt 2010, 19:52, ukupno mijenjano 2 puta.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 17 okt 2010, 19:49

Milanovi huligani :P
[youtube][/youtube]
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

baresi
Kontakt:

Post Postao/la baresi » 17 okt 2010, 20:12

miky_hz je napisao/la:[youtube][/youtube]

Pridrzite ga da nepadne :mrgreen:
auuu šta mu uradi meni neugodno kamoli ovom igraču chieva 8-)

gattuso vs cr7 vol2, epic!

i vi što napadate seedorfa ne zaboravite ko je asistirao za pobjedu prošle sezone na bernabeu! seedorf je majstor i rođen je za velike utakmice, on ne može dati maksimum protiv chieva jer pobogu čovjek ima 4 lige prvaka osvojene pa ko ga može kriviti. ali protiv velikana uvijek daje 100%.

usput ljepota: :mrgreen:
slika
Il club più titolato al Mondo.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 17 okt 2010, 20:16

Eh najbolji duel ce biti onaj izmedju Sergia Ramosa i Ronaldinha :)

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 17 okt 2010, 20:22

Brnjoo je napisao/la:Eh najbolji duel ce biti onaj izmedju Sergia Ramosa i Ronaldinha :)
wahahah šta mu je prošle sezone radio :mrgreen:
ja sam čuo da Ramos ne igra :? :?:

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 17 okt 2010, 20:23

[youtube][/youtube]

hajd što ga je tad uzimao onakvog zelnog....
[youtube][/youtube]
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 17 okt 2010, 20:26

Wahahahah ubi ga Gattuso :P nije Ronaldo meda mogo' s kašike ;)
[youtube][/youtube]

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 17 okt 2010, 21:01

uzet ce ga i sad

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 17 okt 2010, 21:02

QUARESMA 18<<< je napisao/la:uzet ce ga i sad
Nece njega Gatusso da cuva. Ali i dva Gatussa da ga cuvaju, opet mu nista ne mogu, zato momci spremite se za poraz.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 17 okt 2010, 21:38

Nail for Real je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:uzet ce ga i sad
Nece njega Gatusso da cuva. Ali i dva Gatussa da ga cuvaju, opet mu nista ne mogu, zato momci spremite se za poraz.
wwwwwwwahahahahahaha dobar vic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 18 okt 2010, 12:13

Moj naile pripazite malo Ramosa razjebat ce vam reklame kad ga Madzionicar fikne koji put kao mnogo puta do sada. Ah da i onaj Marcelo je prosli put smijesan ispadao, a jedva cekam sta li ce Ibra da radi. Uglavnom ne ocekujem pobjedu jer je Real prejak ali barem dobra utakmica sa dosta golova i prelijepih poteza.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 18 okt 2010, 14:13

Milanov Napadač Zlatan Ibrahimović Spreman za Real Madrid u Ligi Šampiona
"Radim stvarno teško i ginem za svoje suigrače. Jer ako oni pobijede, i ja pobijeđujem to je ono najvažnije ", rekao je La Gazzetta dello Sport.
" Kako sam ? Ja sam veoma dobro. Mediji su mnoge stvari izmislili u proteklom periodu.Sviđa mi se u Italiji, u Milanellu je atmosfera odlična.Svi se slažu i pomažu jedni druge, svi smo kao Jedno i to mi se sviđa. " 8-)

slika slika slika

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 18 okt 2010, 14:31

pozdrav svima, dolazim par mjeseci na ovaj forum i cini mi se dobar nema prepucavana izmedju navijaca, jer svi navijamo za isti tim :D u iducih 38 dana igramo 9 super teskih meceva dvomeč sa Realom , a između toga napoli, juve, bari, merda, palermo, sampa i okser, gdje ce se puno stvari znati...ostaje nam da se nadamo da iz svega moze Allegri izvuci povoljan rezultat!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 18 okt 2010, 15:02

meskalin je napisao/la:pozdrav svima, dolazim par mjeseci na ovaj forum i cini mi se dobar nema prepucavana izmedju navijaca, jer svi navijamo za isti tim :D u iducih 38 dana igramo 9 super teskih meceva dvomeč sa Realom , a između toga napoli, juve, bari, merda, palermo, sampa i okser, gdje ce se puno stvari znati...ostaje nam da se nadamo da iz svega moze Allegri izvuci povoljan rezultat!
@meskalin dobro ti nama došao na forum ... svaki milanista je za "uhar" :mrgreen:
nadam se da ćeš biti aktivan :)
FORZA MILAN !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 18 okt 2010, 15:12

robovi88 je napisao/la:
meskalin je napisao/la:pozdrav svima, dolazim par mjeseci na ovaj forum i cini mi se dobar nema prepucavana izmedju navijaca, jer svi navijamo za isti tim :D u iducih 38 dana igramo 9 super teskih meceva dvomeč sa Realom , a između toga napoli, juve, bari, merda, palermo, sampa i okser, gdje ce se puno stvari znati...ostaje nam da se nadamo da iz svega moze Allegri izvuci povoljan rezultat!
@meskalin dobro ti nama došao na forum ... svaki milanista je za "uhar" :mrgreen:
nadam se da ćeš biti aktivan :)
FORZA MILAN !

hvala :) trudit cu se ;) Mislim da Milan moze izvuci povoljan rezultat, jer do jucer khedira, Ozil su bili prosjecni igraci ovaj prvi ispod prosjeka.......mislim da je mourinho njihov najveci adut, ali nije ni on Houdini :P

--------Ibra-------Pato----
-----------Ronaldinho-------
---Klarnes------------Gatto---
--------------Prilo------------
--Antonini--Silva--Nesta---Zambrota---

samo da Silva bude igrao inace smo oticli u PM jer ako pratite posljednjih mjeseci Nesta se slepa uz njega sto je i normalno, jer godine uzimaju svoje, ali najveca slabost nam je Antonin momak je neskolovan bek skroz,ako ste primjetili posljednju tekmu protiv Chieva kako je pr puta ostao iza ledja Silvi i Nesti i tako unistio ofside zamku, te mu je Silva cijelo vrijeme govorio idi gore , vracaj se nazad..... ne znam da nam je presao Cissoko kada je trebao bila bi skroz druga prica ovako Mou je previse iskusan...

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 18 okt 2010, 15:22

pozz meskalin i dobrodošao, mada mislim da te znam s jednog drugog foruma ;) ,
to je vjerovatno ekipa koja će istrčati na bernabeu, mada bi ja lično volio vidjeti KPB u veznom redu, nemože gatuzo sam trčati za ovu dvojicu šetača, ali ih alegri nešto forsira iz samo njemu znanih razloga,
evo sad vidio na se u napulju igra u ponedeljak naveče, kakvi su sad ovo glupi termini u italiji, prvo nedeljom u pola jedan pa sad ovo :roll:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 18 okt 2010, 15:26

tony-mortale je napisao/la:pozz meskalin i dobrodošao, mada mislim da te znam s jednog drugog foruma ;) ,
to je vjerovatno ekipa koja će istrčati na bernabeu, mada bi ja lično volio vidjeti KPB u veznom redu, nemože gatuzo sam trčati za ovu dvojicu šetača, ali ih alegri nešto forsira iz samo njemu znanih razloga,
evo sad vidio na se u napulju igra u ponedeljak naveče, kakvi su sad ovo glupi termini u italiji, prvo nedeljom u pola jedan pa sad ovo :roll:
nedelja je zbog kineza, tj jako je porastao trend serije na istoku, a na ponedeljak ne znam :S Seedorf i Gatto idu prvenstveno zbog iskustva, pogotov Seedorf koji zivi za ovakve tekme on je davno izgubio zelju za tekmama protiv Baria, Cessene i slicnih, zato ga treba gurnuti, a Gatto neka odigra prvo poluvrijeme Princ drugo i to je to ;)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []