AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

robovi88
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la robovi88 » 17 okt 2010, 20:26

Wahahahah ubi ga Gattuso :P nije Ronaldo meda mogo' s kašike ;)
[youtube][/youtube]
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 17 okt 2010, 21:01

uzet ce ga i sad

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 17 okt 2010, 21:02

QUARESMA 18<<< je napisao/la:uzet ce ga i sad
Nece njega Gatusso da cuva. Ali i dva Gatussa da ga cuvaju, opet mu nista ne mogu, zato momci spremite se za poraz.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 17 okt 2010, 21:38

Nail for Real je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:uzet ce ga i sad
Nece njega Gatusso da cuva. Ali i dva Gatussa da ga cuvaju, opet mu nista ne mogu, zato momci spremite se za poraz.
wwwwwwwahahahahahaha dobar vic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 18 okt 2010, 12:13

Moj naile pripazite malo Ramosa razjebat ce vam reklame kad ga Madzionicar fikne koji put kao mnogo puta do sada. Ah da i onaj Marcelo je prosli put smijesan ispadao, a jedva cekam sta li ce Ibra da radi. Uglavnom ne ocekujem pobjedu jer je Real prejak ali barem dobra utakmica sa dosta golova i prelijepih poteza.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 18 okt 2010, 14:13

Milanov Napadač Zlatan Ibrahimović Spreman za Real Madrid u Ligi Šampiona
"Radim stvarno teško i ginem za svoje suigrače. Jer ako oni pobijede, i ja pobijeđujem to je ono najvažnije ", rekao je La Gazzetta dello Sport.
" Kako sam ? Ja sam veoma dobro. Mediji su mnoge stvari izmislili u proteklom periodu.Sviđa mi se u Italiji, u Milanellu je atmosfera odlična.Svi se slažu i pomažu jedni druge, svi smo kao Jedno i to mi se sviđa. " 8-)

slika slika slika

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 18 okt 2010, 14:31

pozdrav svima, dolazim par mjeseci na ovaj forum i cini mi se dobar nema prepucavana izmedju navijaca, jer svi navijamo za isti tim :D u iducih 38 dana igramo 9 super teskih meceva dvomeč sa Realom , a između toga napoli, juve, bari, merda, palermo, sampa i okser, gdje ce se puno stvari znati...ostaje nam da se nadamo da iz svega moze Allegri izvuci povoljan rezultat!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 18 okt 2010, 15:02

meskalin je napisao/la:pozdrav svima, dolazim par mjeseci na ovaj forum i cini mi se dobar nema prepucavana izmedju navijaca, jer svi navijamo za isti tim :D u iducih 38 dana igramo 9 super teskih meceva dvomeč sa Realom , a između toga napoli, juve, bari, merda, palermo, sampa i okser, gdje ce se puno stvari znati...ostaje nam da se nadamo da iz svega moze Allegri izvuci povoljan rezultat!
@meskalin dobro ti nama došao na forum ... svaki milanista je za "uhar" :mrgreen:
nadam se da ćeš biti aktivan :)
FORZA MILAN !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 18 okt 2010, 15:12

robovi88 je napisao/la:
meskalin je napisao/la:pozdrav svima, dolazim par mjeseci na ovaj forum i cini mi se dobar nema prepucavana izmedju navijaca, jer svi navijamo za isti tim :D u iducih 38 dana igramo 9 super teskih meceva dvomeč sa Realom , a između toga napoli, juve, bari, merda, palermo, sampa i okser, gdje ce se puno stvari znati...ostaje nam da se nadamo da iz svega moze Allegri izvuci povoljan rezultat!
@meskalin dobro ti nama došao na forum ... svaki milanista je za "uhar" :mrgreen:
nadam se da ćeš biti aktivan :)
FORZA MILAN !

hvala :) trudit cu se ;) Mislim da Milan moze izvuci povoljan rezultat, jer do jucer khedira, Ozil su bili prosjecni igraci ovaj prvi ispod prosjeka.......mislim da je mourinho njihov najveci adut, ali nije ni on Houdini :P

--------Ibra-------Pato----
-----------Ronaldinho-------
---Klarnes------------Gatto---
--------------Prilo------------
--Antonini--Silva--Nesta---Zambrota---

samo da Silva bude igrao inace smo oticli u PM jer ako pratite posljednjih mjeseci Nesta se slepa uz njega sto je i normalno, jer godine uzimaju svoje, ali najveca slabost nam je Antonin momak je neskolovan bek skroz,ako ste primjetili posljednju tekmu protiv Chieva kako je pr puta ostao iza ledja Silvi i Nesti i tako unistio ofside zamku, te mu je Silva cijelo vrijeme govorio idi gore , vracaj se nazad..... ne znam da nam je presao Cissoko kada je trebao bila bi skroz druga prica ovako Mou je previse iskusan...

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 18 okt 2010, 15:22

pozz meskalin i dobrodošao, mada mislim da te znam s jednog drugog foruma ;) ,
to je vjerovatno ekipa koja će istrčati na bernabeu, mada bi ja lično volio vidjeti KPB u veznom redu, nemože gatuzo sam trčati za ovu dvojicu šetača, ali ih alegri nešto forsira iz samo njemu znanih razloga,
evo sad vidio na se u napulju igra u ponedeljak naveče, kakvi su sad ovo glupi termini u italiji, prvo nedeljom u pola jedan pa sad ovo :roll:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 18 okt 2010, 15:26

tony-mortale je napisao/la:pozz meskalin i dobrodošao, mada mislim da te znam s jednog drugog foruma ;) ,
to je vjerovatno ekipa koja će istrčati na bernabeu, mada bi ja lično volio vidjeti KPB u veznom redu, nemože gatuzo sam trčati za ovu dvojicu šetača, ali ih alegri nešto forsira iz samo njemu znanih razloga,
evo sad vidio na se u napulju igra u ponedeljak naveče, kakvi su sad ovo glupi termini u italiji, prvo nedeljom u pola jedan pa sad ovo :roll:
nedelja je zbog kineza, tj jako je porastao trend serije na istoku, a na ponedeljak ne znam :S Seedorf i Gatto idu prvenstveno zbog iskustva, pogotov Seedorf koji zivi za ovakve tekme on je davno izgubio zelju za tekmama protiv Baria, Cessene i slicnih, zato ga treba gurnuti, a Gatto neka odigra prvo poluvrijeme Princ drugo i to je to ;)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 18 okt 2010, 15:39

tony-mortale je napisao/la: evo sad vidio na se u napulju igra u ponedeljak naveče, kakvi su sad ovo glupi termini u italiji, prvo nedeljom u pola jedan pa sad ovo :roll:
Više prenosa, više love od TV-a ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 18 okt 2010, 16:10

A_d_0 je napisao/la:Moj naile pripazite malo Ramosa razjebat ce vam reklame kad ga Madzionicar fikne koji put kao mnogo puta do sada. Ah da i onaj Marcelo je prosli put smijesan ispadao, a jedva cekam sta li ce Ibra da radi. Uglavnom ne ocekujem pobjedu jer je Real prejak ali barem dobra utakmica sa dosta golova i prelijepih poteza.
Mislim da treba biti realan pa priznati da to nije onaj Ronaldinho iz Barcelone koji je radio sta je htio, i da to nije onaj Ramos od prije nekoliko godina. Ramos je sazrio u duplo boljeg defanzivca a uz to je i Ronaldinha daleko ispod one forme u kojoj je bio kad je vukao Barcu do svih naslova koje je mogao.

Ako se ne varam, prosle sezone na Bernabeu Ronaldinho nije uradio nista pokraj Ramosa osim sto je nosio loptu na ramenima i priredio show za aplauz cijelog Bernabeua.

Ja se vise bojim Ibrahimovica nego Ronaldinha koji nece biti tolika prijetnja. Problem je nama Pepe, a ne Ramos ;)

I Naile ako mislis da Gattuso ne moze nista Ronaldu, grdno se varas, duplo je jaci i iskusniji igrac od njega i mislim da CR nece dolaziti toliko do izrazaja kad bude u duelu s njim

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 18 okt 2010, 16:14

Brnjoo je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:Moj naile pripazite malo Ramosa razjebat ce vam reklame kad ga Madzionicar fikne koji put kao mnogo puta do sada. Ah da i onaj Marcelo je prosli put smijesan ispadao, a jedva cekam sta li ce Ibra da radi. Uglavnom ne ocekujem pobjedu jer je Real prejak ali barem dobra utakmica sa dosta golova i prelijepih poteza.
Mislim da treba biti realan pa priznati da to nije onaj Ronaldinho iz Barcelone koji je radio sta je htio, i da to nije onaj Ramos od prije nekoliko godina. Ramos je sazrio u duplo boljeg defanzivca a uz to je i Ronaldinha daleko ispod one forme u kojoj je bio kad je vukao Barcu do svih naslova koje je mogao.

Ako se ne varam, prosle sezone na Bernabeu Ronaldinho nije uradio nista pokraj Ramosa osim sto je nosio loptu na ramenima i priredio show za aplauz cijelog Bernabeua.

Ja se vise bojim Ibrahimovica nego Ronaldinha koji nece biti tolika prijetnja. Problem je nama Pepe, a ne Ramos ;)

I Naile ako mislis da Gattuso ne moze nista Ronaldu, grdno se varas, duplo je jaci i iskusniji igrac od njega i mislim da CR nece dolaziti toliko do izrazaja kad bude u duelu s njim
a dobro slažem se za to u vezi Gattusa, i slazem se da Dinho' nije u formi koju je imao kad je igrao u Barsi ... ali mi kada igramo protiv većih klubova kao da dobije moral i igra bolje,ja isto tako mislim da nije prijetnja za Real ali on jednom asistencijom može riješiti sve a ti to vrlo dobro znaš ... ne mislim da on može dati gol i biti prijetnja ali sigurno je ako mu se ukaze prilika da će dati gol u to sam 100% siguran ;) i vjerujem da će sutra praviti bolji show nego li prije godinu dana 8-)
Evo pogledaj ovaj klip vidi kako je igrao protiv Manće ali jbg jesu nas tad naguzili :lol: na ovom klipu se vidi da je igrao IZNAD svog nivoa !
[youtube][/youtube]

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 18 okt 2010, 16:37

Dobro ja se slazem s tobom, i znam da je Ronaldinho odlican igrac i da je vrijedan nosenja dresa takvog kluba kao sto je Milan, ali meni kao navijacu Real Madrida, koji sam ujedno i realan i tvrdim da je Gattuso igrac kojeg Ronaldo nece lako moci izbaciti iz duela i da je Ibrahimovic sjajan napadac koji ce nam praviti probleme, posebice Pepeu, smeta kada se onako prica o Ramosu i tvrdi da ce ga Ronaldinho tako lako prolaziti.

Taj video je pokazatelj da je Ronaldinho klasicni Brazilac - uziva u nogometu i igra po svom, na svoj nacin i iznad prosjeka, a takvih na svijetu svakako ima jos. On je virtuoz, nesto posebno kao Ricardo Kaka, i vi to vrlo dobro znate, ali se mora na nekim granicama stati i ne "ufuravati" se u neke stvari pa reci kako ce Ronaldinho tako lako prolaziti i Ramosa.

A da vas odmah upozorim, niko vas nece iznenaditi kao Marcelo, pa malo manje govorite i o njemu.

Nece to biti neka gigantska utakmica, hoce barem po imenima klubova, ali ce na kraju vjerovatno zavrsiti 1:1, a kako je sudac Portugalac ocekujem da nas i ovaj put izvuku od teskog poraza

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 18 okt 2010, 16:41

a ja baš mislim da neće biti nerješeno, čak mislim da bi 2 keca mogla biti, ne da je dogovoreno, ali čisto da se ne gubi onaj bod ako bude x, sa pobjedama kući svi zadovoljni, jer bi trebali i jedni i drugi proći, a sve ostalo je rizik da ajax ili auxere zakomplikuju situaciju u grupi
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 18 okt 2010, 16:45

Mah koliko god ta grupa zvucala najtezom u grupnoj fazi Lige Prvaka, to nikako nije istina, teze su neke druge gdje nema favorita, ovdje se zna da ce Real Madrid i Milan proci dalje. Sam si vidio da Ajax nije mogao nista Realu, a Auxerre se malo otimao na domacem terenu. Nisu to momcadi koje bi Realu i Milanu mogli parirati na gostovanju, a pomalo bi kod kuce mogli praviti probleme.

Ajax je nekad bio velik, to vise nije, a Auxerre je vec u ovoj sezoni pokazao da nije klub za igranja Lige Prvaka.

Primjetio sam da su se neki kladili u avatar, mogao sam i ja s kojim, mislim da je to bio @robovi. Ako cemo kralju udariti jednu, moze :lol:

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 18 okt 2010, 16:58

Brnjoo je napisao/la:Mah koliko god ta grupa zvucala najtezom u grupnoj fazi Lige Prvaka, to nikako nije istina, teze su neke druge gdje nema favorita, ovdje se zna da ce Real Madrid i Milan proci dalje. Sam si vidio da Ajax nije mogao nista Realu, a Auxerre se malo otimao na domacem terenu. Nisu to momcadi koje bi Realu i Milanu mogli parirati na gostovanju, a pomalo bi kod kuce mogli praviti probleme.

Ajax je nekad bio velik, to vise nije, a Auxerre je vec u ovoj sezoni pokazao da nije klub za igranja Lige Prvaka.

Primjetio sam da su se neki kladili u avatar, mogao sam i ja s kojim, mislim da je to bio @robovi. Ako cemo kralju udariti jednu, moze :lol:
wahaha kladio sam se s @Raul_64 pa je i on dobio, a i ja i tako da nikom nista ...
al Allah je zabranio kockanje xD neka,neka nađi nekog drugog ;) :mrgreen:

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 18 okt 2010, 17:13

hahah prepao se mali :P bome da si se kladio nosio bi avatar intera :lol:

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 18 okt 2010, 17:38

Brnjoo je napisao/la:Dobro ja se slazem s tobom, i znam da je Ronaldinho odlican igrac i da je vrijedan nosenja dresa takvog kluba kao sto je Milan, ali meni kao navijacu Real Madrida, koji sam ujedno i realan i tvrdim da je Gattuso igrac kojeg Ronaldo nece lako moci izbaciti iz duela i da je Ibrahimovic sjajan napadac koji ce nam praviti probleme, posebice Pepeu, smeta kada se onako prica o Ramosu i tvrdi da ce ga Ronaldinho tako lako prolaziti.

Taj video je pokazatelj da je Ronaldinho klasicni Brazilac - uziva u nogometu i igra po svom, na svoj nacin i iznad prosjeka, a takvih na svijetu svakako ima jos. On je virtuoz, nesto posebno kao Ricardo Kaka, i vi to vrlo dobro znate, ali se mora na nekim granicama stati i ne "ufuravati" se u neke stvari pa reci kako ce Ronaldinho tako lako prolaziti i Ramosa.

A da vas odmah upozorim, niko vas nece iznenaditi kao Marcelo, pa malo manje govorite i o njemu.

Nece to biti neka gigantska utakmica, hoce barem po imenima klubova, ali ce na kraju vjerovatno zavrsiti 1:1, a kako je sudac Portugalac ocekujem da nas i ovaj put izvuku od teskog poraza
Koji luzeri hahahaha
Dio Arsenala

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.