Uglavnom navijat cu za vas.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Steta sto necu moci gledati utakmicu.Hebeni kickbox-
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
-
shevchenko 88
- Kontakt:
Drago mi je sto je i robinjo zabio,on ako udje u pravu formu uz zlaju i pata ima da bude ubitacan napad.
Eh ovako
DIAVOLI
... Mene ovih dana sve više hvata trema i uzuđenje jer Milan igra protiv Reala,a i nisam odavno vidio ovako dobru igru Milana ... Uzbuđen sam zbog predstojeće utakmice s Realom jer većina mojih drugova navija za Real i ne mogu sebi dopustiti da me oni zahebaju ako mi izgubimo
aaaaa da mi pobijedimo ehh to bi bilo pravoo ... Volio bih da se i vi Milanisti sa foruma malo više aktivirate ovih dana
, mislim da možemo dobiti Real, a i sa remijem bih bio zadovoljan
... što se tiče formacije igrat čemo oni dijamant ili ti ga baklava
... Abbiati-Zambrotta-T.Silva/Yepes-Nesta-Antonini-Gattuso-Pirlo-Seedorf/Boateng-Dinho'-Pato-Ibra'cadabra ...
Ovdje sam stavio T.Silva/Yepes jer nažalost još se nezna hoćeli Silva moći igrati a kao zamjena tu je Yepes čovjek s velikim iskustvom,snažan je ko konj i više bih njega volio nego Boneru
... isto tako mislim da će Silva igrati jer znamo Milanovu politiku, nekoliko puta se već dešavalo to kofol neki nam se igrač povrijedio i nezna se hoćeli igrat i pola sata prije tekme piše da igra ... svrha ovoga je u tome što Milan time zadaje brige protivnickoj ekipi e "oni" ne znaju koju formaciju da igraju
... isto tako očekujem u sredini BOATENG-Pirlo-Gattuso ... Boateng je brz,mlad,snazan i mislim da je on ono što nam treba protiv brzog Realovog veznog reda ... Gattuso će biti motiviran kada vidi da je u prvom sastavu i mislim da može Ronalda staviti u "Džep" ... Marcelo je u dobroj formi ali sjetite se samo prošle godine kako ga je Pato "levatio" a i ove sezone je Patino bolji negoli prošle ... mislim da ćemo primiti gol - to je neizbježno,a i možemo ih dobiti na kontre sigurno uz Pirla i Dinha'
Forza Milan

DIAVOLI
... Mene ovih dana sve više hvata trema i uzuđenje jer Milan igra protiv Reala,a i nisam odavno vidio ovako dobru igru Milana ... Uzbuđen sam zbog predstojeće utakmice s Realom jer većina mojih drugova navija za Real i ne mogu sebi dopustiti da me oni zahebaju ako mi izgubimo ... što se tiče formacije igrat čemo oni dijamant ili ti ga baklava
Ovdje sam stavio T.Silva/Yepes jer nažalost još se nezna hoćeli Silva moći igrati a kao zamjena tu je Yepes čovjek s velikim iskustvom,snažan je ko konj i više bih njega volio nego Boneru
Forza Milan

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Zaigramo li sa Seedorfom umjesto KPB-a, zajebali smo se u startu, do sad je Allegri trebao povezati neke stvari.

Zadnja izmjena: champ, dana/u 17 okt 2010, 19:52, ukupno mijenjano 2 puta.
Milanovi huligani
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
auuu šta mu uradi meni neugodno kamoli ovom igraču chievamiky_hz je napisao/la:[youtube][/youtube]
Pridrzite ga da nepadne
gattuso vs cr7 vol2, epic!
i vi što napadate seedorfa ne zaboravite ko je asistirao za pobjedu prošle sezone na bernabeu! seedorf je majstor i rođen je za velike utakmice, on ne može dati maksimum protiv chieva jer pobogu čovjek ima 4 lige prvaka osvojene pa ko ga može kriviti. ali protiv velikana uvijek daje 100%.
usput ljepota:

Il club più titolato al Mondo.
Eh najbolji duel ce biti onaj izmedju Sergia Ramosa i Ronaldinha 
wahahah šta mu je prošle sezone radioBrnjoo je napisao/la:Eh najbolji duel ce biti onaj izmedju Sergia Ramosa i Ronaldinha
ja sam čuo da Ramos ne igra
[youtube][/youtube]
hajd što ga je tad uzimao onakvog zelnog....
[youtube][/youtube]
hajd što ga je tad uzimao onakvog zelnog....
[youtube][/youtube]
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Wahahahah ubi ga Gattuso
nije Ronaldo meda mogo' s kašike
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
uzet ce ga i sad
- Nail for Real
- Kontakt:
Nece njega Gatusso da cuva. Ali i dva Gatussa da ga cuvaju, opet mu nista ne mogu, zato momci spremite se za poraz.QUARESMA 18<<< je napisao/la:uzet ce ga i sad
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
wwwwwwwahahahahahaha dobar vicNail for Real je napisao/la:Nece njega Gatusso da cuva. Ali i dva Gatussa da ga cuvaju, opet mu nista ne mogu, zato momci spremite se za poraz.QUARESMA 18<<< je napisao/la:uzet ce ga i sad
Moj naile pripazite malo Ramosa razjebat ce vam reklame kad ga Madzionicar fikne koji put kao mnogo puta do sada. Ah da i onaj Marcelo je prosli put smijesan ispadao, a jedva cekam sta li ce Ibra da radi. Uglavnom ne ocekujem pobjedu jer je Real prejak ali barem dobra utakmica sa dosta golova i prelijepih poteza.
Milanov Napadač Zlatan Ibrahimović Spreman za Real Madrid u Ligi Šampiona
"Radim stvarno teško i ginem za svoje suigrače. Jer ako oni pobijede, i ja pobijeđujem to je ono najvažnije ", rekao je La Gazzetta dello Sport.
" Kako sam ? Ja sam veoma dobro. Mediji su mnoge stvari izmislili u proteklom periodu.Sviđa mi se u Italiji, u Milanellu je atmosfera odlična.Svi se slažu i pomažu jedni druge, svi smo kao Jedno i to mi se sviđa. "

"Radim stvarno teško i ginem za svoje suigrače. Jer ako oni pobijede, i ja pobijeđujem to je ono najvažnije ", rekao je La Gazzetta dello Sport.
" Kako sam ? Ja sam veoma dobro. Mediji su mnoge stvari izmislili u proteklom periodu.Sviđa mi se u Italiji, u Milanellu je atmosfera odlična.Svi se slažu i pomažu jedni druge, svi smo kao Jedno i to mi se sviđa. "

pozdrav svima, dolazim par mjeseci na ovaj forum i cini mi se dobar nema prepucavana izmedju navijaca, jer svi navijamo za isti tim
u iducih 38 dana igramo 9 super teskih meceva dvomeč sa Realom , a između toga napoli, juve, bari, merda, palermo, sampa i okser, gdje ce se puno stvari znati...ostaje nam da se nadamo da iz svega moze Allegri izvuci povoljan rezultat!
@meskalin dobro ti nama došao na forum ... svaki milanista je za "uhar"meskalin je napisao/la:pozdrav svima, dolazim par mjeseci na ovaj forum i cini mi se dobar nema prepucavana izmedju navijaca, jer svi navijamo za isti timu iducih 38 dana igramo 9 super teskih meceva dvomeč sa Realom , a između toga napoli, juve, bari, merda, palermo, sampa i okser, gdje ce se puno stvari znati...ostaje nam da se nadamo da iz svega moze Allegri izvuci povoljan rezultat!
nadam se da ćeš biti aktivan
FORZA MILAN !
robovi88 je napisao/la:@meskalin dobro ti nama došao na forum ... svaki milanista je za "uhar"meskalin je napisao/la:pozdrav svima, dolazim par mjeseci na ovaj forum i cini mi se dobar nema prepucavana izmedju navijaca, jer svi navijamo za isti timu iducih 38 dana igramo 9 super teskih meceva dvomeč sa Realom , a između toga napoli, juve, bari, merda, palermo, sampa i okser, gdje ce se puno stvari znati...ostaje nam da se nadamo da iz svega moze Allegri izvuci povoljan rezultat!
![]()
nadam se da ćeš biti aktivan![]()
FORZA MILAN !
hvala
--------Ibra-------Pato----
-----------Ronaldinho-------
---Klarnes------------Gatto---
--------------Prilo------------
--Antonini--Silva--Nesta---Zambrota---
samo da Silva bude igrao inace smo oticli u PM jer ako pratite posljednjih mjeseci Nesta se slepa uz njega sto je i normalno, jer godine uzimaju svoje, ali najveca slabost nam je Antonin momak je neskolovan bek skroz,ako ste primjetili posljednju tekmu protiv Chieva kako je pr puta ostao iza ledja Silvi i Nesti i tako unistio ofside zamku, te mu je Silva cijelo vrijeme govorio idi gore , vracaj se nazad..... ne znam da nam je presao Cissoko kada je trebao bila bi skroz druga prica ovako Mou je previse iskusan...
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
pozz meskalin i dobrodošao, mada mislim da te znam s jednog drugog foruma
,
to je vjerovatno ekipa koja će istrčati na bernabeu, mada bi ja lično volio vidjeti KPB u veznom redu, nemože gatuzo sam trčati za ovu dvojicu šetača, ali ih alegri nešto forsira iz samo njemu znanih razloga,
evo sad vidio na se u napulju igra u ponedeljak naveče, kakvi su sad ovo glupi termini u italiji, prvo nedeljom u pola jedan pa sad ovo
to je vjerovatno ekipa koja će istrčati na bernabeu, mada bi ja lično volio vidjeti KPB u veznom redu, nemože gatuzo sam trčati za ovu dvojicu šetača, ali ih alegri nešto forsira iz samo njemu znanih razloga,
evo sad vidio na se u napulju igra u ponedeljak naveče, kakvi su sad ovo glupi termini u italiji, prvo nedeljom u pola jedan pa sad ovo
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
nedelja je zbog kineza, tj jako je porastao trend serije na istoku, a na ponedeljak ne znam :S Seedorf i Gatto idu prvenstveno zbog iskustva, pogotov Seedorf koji zivi za ovakve tekme on je davno izgubio zelju za tekmama protiv Baria, Cessene i slicnih, zato ga treba gurnuti, a Gatto neka odigra prvo poluvrijeme Princ drugo i to je totony-mortale je napisao/la:pozz meskalin i dobrodošao, mada mislim da te znam s jednog drugog foruma,
Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 1 gost.