AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

champ
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la champ » 19 okt 2010, 01:59

slikaslikaslikaslikaslikaslika

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 19 okt 2010, 11:02

meskalin je napisao/la:
Raul7 je napisao/la:Mi se digli?? Mi realno pricamo i govorimo da cebiti jaka i neizvjesna tekma i da se ne moze predviditi pobjednik ali da navijacki ocekujemo pobjedu. Vi ste se digli previse, fantasticna cetvorka, Ronaldinho koji nije ni sjena onoga iz Barce itd. Spustite se vi malo, previse se nadate i necete da priznate da Real trenutno ima jaci tim i mnogo jaceg trenera sto opet kazem ne mora znaciti da ce Real pobijediti jer u duelima divova nikad se ne zna
pda, a di Maria, Kedira i Ozil su kao nekada ( Figo, Zidane, i Makelele) pardon mozda i bolji :lol:
A ko je to na ovom forumu izjavo molim te?? Haj nadji mi to i ja cu se udariti nogom u guzicu. To ti omalovazavas Ozila , Khediru i Di Mariu. Pa momak taj Ozil je u vecoj formi nego bilo koji igrac Milana, ali eto necu da se prepucavam sa djecicom, vidjecemo veceras sta ce biti i ko ce pobijediti. Neizvjesno ce biti
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

shevchenko 88
Kontakt:

Post Postao/la shevchenko 88 » 19 okt 2010, 11:14

Uz dužno poštovanje za odbranu Reala ali mislim da Zlatana i Pata nema ko čuvati, s druge strane mislim da T.Silva i Nesta mogu zaustaviti napadače Reala...
Najveća snaga Reala je Murinjo,dok kod Milana napad može donjeti prevagu!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 19 okt 2010, 11:25

Ja vise Nestu ne smatram nekig glavnim igracem odbrane..za mene je to sad Thiago Silva!!!
Ako on ne bude igrao dobit ce mo 3-4 komada!!!

Zaustavljivi smo kako da ne!!! Vrlo lako se moze desiti da Ibra i Pato ne urade puno, ali ako Pata bude cuvao Marcelo onda vjerujem da ce Pato dosta uraditi!!! :D :D
-RIVALDO-

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 19 okt 2010, 12:08

Raul7 je napisao/la:
meskalin je napisao/la:
Raul7 je napisao/la:Mi se digli?? Mi realno pricamo i govorimo da cebiti jaka i neizvjesna tekma i da se ne moze predviditi pobjednik ali da navijacki ocekujemo pobjedu. Vi ste se digli previse, fantasticna cetvorka, Ronaldinho koji nije ni sjena onoga iz Barce itd. Spustite se vi malo, previse se nadate i necete da priznate da Real trenutno ima jaci tim i mnogo jaceg trenera sto opet kazem ne mora znaciti da ce Real pobijediti jer u duelima divova nikad se ne zna
pda, a di Maria, Kedira i Ozil su kao nekada ( Figo, Zidane, i Makelele) pardon mozda i bolji :lol:
A ko je to na ovom forumu izjavo molim te?? Haj nadji mi to i ja cu se udariti nogom u guzicu. To ti omalovazavas Ozila , Khediru i Di Mariu. Pa momak taj Ozil je u vecoj formi nego bilo koji igrac Milana, ali eto necu da se prepucavam sa djecicom, vidjecemo veceras sta ce biti i ko ce pobijediti. Neizvjesno ce biti
pa sam si rekao za Ronaldinha da niej u formi ovo ono, kada si pogledao zadnji put tekmu Milana??? prije 6 mjeseci donosis zakljucke na osnovu sudova drugih ljudi.....Ronladinho s jednom nogom moze asistirati Ibri ili Patu za pogodak...

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 19 okt 2010, 12:11

Je li se ja ovo varam i ne znam citati, ili podaci nisu tacni. Da li je Ronaldinho zabio barem jedan gol ove sezone? Ili ima samo 4 asistencije u 8 utakmica?

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 19 okt 2010, 12:14

Brnjoo je napisao/la:Je li se ja ovo varam i ne znam citati, ili podaci nisu tacni. Da li je Ronaldinho zabio barem jedan gol ove sezone? Ili ima samo 4 asistencije u 8 utakmica?
ako i nije garantujem da ce ga utrpati veceras :lol: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 19 okt 2010, 12:17

Ma neka ga utrpa, treba meni radi statistike koju sad na stranici pisem. Ponavljam:

"Je li se ja ovo varam i ne znam citati, ili podaci nisu tacni. Da li je Ronaldinho zabio barem jedan gol ove sezone? Ili ima samo 4 asistencije u 8 utakmica?"

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 19 okt 2010, 12:20

Ko prenosi vecerasnju tekmu na FTV-u
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 okt 2010, 12:39

kurdt je napisao/la:Ko prenosi vecerasnju tekmu na FTV-u
:mrgreen: :lol: FTV :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 19 okt 2010, 12:41

GunnerS je napisao/la:
kurdt je napisao/la:Ko prenosi vecerasnju tekmu na FTV-u
:mrgreen: :lol: FTV :)
Ama koji komentator jel Marjan
Tvoje oči ko farovi FIće

vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 okt 2010, 12:45

Ndamo se ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 19 okt 2010, 12:50

Ajjjj jedva cekam. Ovoliko euforije odavno nisam osjetio. Na jednoj strani Ronaldo,Ozil a na drugoj Ibrahimovic,Pato,Ronaldinho, Robinho strasni igraci. Naravno zalim sto im nema Kake' al jbg. Pise se da Silva nece igrati sto znaci 3 komada minimala nam ne gine. Ali ce zato igrati Ronaldinho pa i njima jedno 3. Nek bude 3-3 odlicno. :D Salim se. Sada malo ozbiljnosti. Mislim da Allegri nema muda da napadne sto je jako lose jer se mi nemozemo kvalitetno braniti. Najvise ocekujem naravno od najboljeg pa onda od Pata i Pirla. Mislim da ce Ibra biti dobro markiran. Prizeljkujem remi.

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 19 okt 2010, 12:54

Kakav ba remi samo pobjeda dolazi u obzir treba onog Mourinha kretena spustiti na zemlju.
Tvoje oči ko farovi FIće

vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 19 okt 2010, 12:54

A_d_0 je napisao/la:Ajjjj jedva cekam. Ovoliko euforije odavno nisam osjetio. Na jednoj strani Ronaldo,Ozil a na drugoj Ibrahimovic,Pato,Ronaldinho, Robinho strasni igraci. Naravno zalim sto im nema Kake' al jbg. Pise se da Silva nece igrati sto znaci 3 komada minimala nam ne gine. Ali ce zato igrati Ronaldinho pa i njima jedno 3. Nek bude 3-3 odlicno. :D Salim se. Sada malo ozbiljnosti. Mislim da Allegri nema muda da napadne sto je jako lose jer se mi nemozemo kvalitetno braniti. Najvise ocekujem naravno od najboljeg pa onda od Pata i Pirla. Mislim da ce Ibra biti dobro markiran. Prizeljkujem remi.
Ajd Ado molim te odgovori mi na ono gore pitanje. Treba mi za statistiku. Je li Ronaldinho ove sezone postigao ijedan gol? Ili je u 7 utakmica upisao samo cetiri asistencije i niti jedan gol?

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 19 okt 2010, 13:09

Brnjoo je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:Ajjjj jedva cekam. Ovoliko euforije odavno nisam osjetio. Na jednoj strani Ronaldo,Ozil a na drugoj Ibrahimovic,Pato,Ronaldinho, Robinho strasni igraci. Naravno zalim sto im nema Kake' al jbg. Pise se da Silva nece igrati sto znaci 3 komada minimala nam ne gine. Ali ce zato igrati Ronaldinho pa i njima jedno 3. Nek bude 3-3 odlicno. :D Salim se. Sada malo ozbiljnosti. Mislim da Allegri nema muda da napadne sto je jako lose jer se mi nemozemo kvalitetno braniti. Najvise ocekujem naravno od najboljeg pa onda od Pata i Pirla. Mislim da ce Ibra biti dobro markiran. Prizeljkujem remi.
Ajd Ado molim te odgovori mi na ono gore pitanje. Treba mi za statistiku. Je li Ronaldinho ove sezone postigao ijedan gol? Ili je u 7 utakmica upisao samo cetiri asistencije i niti jedan gol?
Nije ni jedan postigao gol.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 19 okt 2010, 13:12

kako stvari stoje trenutno izgleda da Abbiati osjeca posljedice one povrede prije pauze i da ce skoro sigurno na go Amelia...sto se tice odbrane Thiago Silva ima dobre sanse da zaigra od pocetka...

sretno vam veceras ;)
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

armageddon666
Kontakt:

Post Postao/la armageddon666 » 19 okt 2010, 13:16

Ja mislim da ce pobjediti bolji,slucajno ako budu slabo igrali i jedni i drugi ,onda je za ocekivati remi hahaha :D
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 19 okt 2010, 13:29

meskalin je napisao/la:
meskalin je napisao/la:
pa sam si rekao za Ronaldinha da niej u formi ovo ono, kada si pogledao zadnji put tekmu Milana??? prije 6 mjeseci donosis zakljucke na osnovu sudova drugih ljudi.....Ronladinho s jednom nogom moze asistirati Ibri ili Patu za pogodak...[/quote]
Gledao sam ja Milan i vise puta nego sto ti mislis ove sezone i opet kazem nije ni sjena Ronaldinha iz Barce. Nebitno.
Veceras ocekujem 2 gola Higuaina, 1 Oezila, 1 CR-a i jedan Benzeme sa klupe i naravno 0 primljenih xD :mrgreen:
Salim se, 1:0 bi bilo dovoljno
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 19 okt 2010, 14:44

Samo ptimističnoo braćoooo :D :D ;)
slika Foooorza Milann !!! , Milano Siamo Noi,Milano Siamo Noi e Solo Noi ! slika slika
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.