AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ja sam vec rekao, ne vjerujem da cemo izgubiti jer igramo kod kuce i imamo Mourinha, a 99% sam uvjeren da ce utakmica zavrsiti nerijeseno i da ce nas sudije izvuci poraza.
Iskreno sam to ponovio tri puta!
Svaka cast Brnjo,nekad si neprepoznatljivo realan i objektivanBrnjoo je napisao/la:Ja sam vec rekao, ne vjerujem da cemo izgubiti jer igramo kod kuce i imamo Mourinha, a 99% sam uvjeren da ce utakmica zavrsiti nerijeseno i da ce nas sudije izvuci poraza.
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Negdje sam danas procitao da ovaj sudija sto sudi (portugalac) je sudio Mourinhu u portugalskoj ligi i cak tri puta ga iskljucio 
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Evo sad i ja citam na Sarajevo X da ga je tri puta iskljucio u portugalskoj ligi, a nadao sam se naklonosti sudija. Barem, ako nista, imamo Carvalha, Pepea i Ronalda, mozda su oni dobri s njim 
ccc koja ste vi bagra
hahahahahaha šalim se 
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Sutra se neces saliti. Mozete padati koliko god hocete, Arbeloa ce vam dusu faulima vaditi, ali penal dobiti neceterobovi88 je napisao/la:ccc koja ste vi bagrahahahahahaha šalim se
pda, a di Maria, Kedira i Ozil su kao nekada ( Figo, Zidane, i Makelele) pardon mozda i boljiRaul7 je napisao/la:Mi se digli?? Mi realno pricamo i govorimo da cebiti jaka i neizvjesna tekma i da se ne moze predviditi pobjednik ali da navijacki ocekujemo pobjedu. Vi ste se digli previse, fantasticna cetvorka, Ronaldinho koji nije ni sjena onoga iz Barce itd. Spustite se vi malo, previse se nadate i necete da priznate da Real trenutno ima jaci tim i mnogo jaceg trenera sto opet kazem ne mora znaciti da ce Real pobijediti jer u duelima divova nikad se ne zna
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 19 okt 2010, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
Moja izjava sa teme o Real Madridu,ap ebvo i ovde posto se tice i milana
Da se vratimo utakmici sastaju se dva tima koja poodavno(preko 15godina) simpatisem i ocukujem dobru utakmicu i puno golova i remi ,dva meca dva remija i prolazak oba tima dalje,i volio bi ih vidjeti u polufinalu zajedno sa Celzijem a onaj 4ti nek bude ko hoce
RIP SALE VILENJAK
Ko smije da se kladi u avatar uslovi su sljedeći:
Ako Real dobije taj ko izgubi okladu nosa avatar koji mu ja dadnem 7 dana
Ako bude remi ili Milan pobijedi
onda ja nosim 7 dana avatar kakav on kaže 
Ako Real dobije taj ko izgubi okladu nosa avatar koji mu ja dadnem 7 dana
Ako bude remi ili Milan pobijedi
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
A ko je to na ovom forumu izjavo molim te?? Haj nadji mi to i ja cu se udariti nogom u guzicu. To ti omalovazavas Ozila , Khediru i Di Mariu. Pa momak taj Ozil je u vecoj formi nego bilo koji igrac Milana, ali eto necu da se prepucavam sa djecicom, vidjecemo veceras sta ce biti i ko ce pobijediti. Neizvjesno ce bitimeskalin je napisao/la:pda, a di Maria, Kedira i Ozil su kao nekada ( Figo, Zidane, i Makelele) pardon mozda i boljiRaul7 je napisao/la:Mi se digli?? Mi realno pricamo i govorimo da cebiti jaka i neizvjesna tekma i da se ne moze predviditi pobjednik ali da navijacki ocekujemo pobjedu. Vi ste se digli previse, fantasticna cetvorka, Ronaldinho koji nije ni sjena onoga iz Barce itd. Spustite se vi malo, previse se nadate i necete da priznate da Real trenutno ima jaci tim i mnogo jaceg trenera sto opet kazem ne mora znaciti da ce Real pobijediti jer u duelima divova nikad se ne zna
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
-
shevchenko 88
- Kontakt:
Uz dužno poštovanje za odbranu Reala ali mislim da Zlatana i Pata nema ko čuvati, s druge strane mislim da T.Silva i Nesta mogu zaustaviti napadače Reala...
Najveća snaga Reala je Murinjo,dok kod Milana napad može donjeti prevagu!
Najveća snaga Reala je Murinjo,dok kod Milana napad može donjeti prevagu!
- senad_flamin
- Kontakt:
Ja vise Nestu ne smatram nekig glavnim igracem odbrane..za mene je to sad Thiago Silva!!!
Ako on ne bude igrao dobit ce mo 3-4 komada!!!
Zaustavljivi smo kako da ne!!! Vrlo lako se moze desiti da Ibra i Pato ne urade puno, ali ako Pata bude cuvao Marcelo onda vjerujem da ce Pato dosta uraditi!!!

Ako on ne bude igrao dobit ce mo 3-4 komada!!!
Zaustavljivi smo kako da ne!!! Vrlo lako se moze desiti da Ibra i Pato ne urade puno, ali ako Pata bude cuvao Marcelo onda vjerujem da ce Pato dosta uraditi!!!
-RIVALDO-
pa sam si rekao za Ronaldinha da niej u formi ovo ono, kada si pogledao zadnji put tekmu Milana??? prije 6 mjeseci donosis zakljucke na osnovu sudova drugih ljudi.....Ronladinho s jednom nogom moze asistirati Ibri ili Patu za pogodak...Raul7 je napisao/la:A ko je to na ovom forumu izjavo molim te?? Haj nadji mi to i ja cu se udariti nogom u guzicu. To ti omalovazavas Ozila , Khediru i Di Mariu. Pa momak taj Ozil je u vecoj formi nego bilo koji igrac Milana, ali eto necu da se prepucavam sa djecicom, vidjecemo veceras sta ce biti i ko ce pobijediti. Neizvjesno ce bitimeskalin je napisao/la:pda, a di Maria, Kedira i Ozil su kao nekada ( Figo, Zidane, i Makelele) pardon mozda i boljiRaul7 je napisao/la:Mi se digli?? Mi realno pricamo i govorimo da cebiti jaka i neizvjesna tekma i da se ne moze predviditi pobjednik ali da navijacki ocekujemo pobjedu. Vi ste se digli previse, fantasticna cetvorka, Ronaldinho koji nije ni sjena onoga iz Barce itd. Spustite se vi malo, previse se nadate i necete da priznate da Real trenutno ima jaci tim i mnogo jaceg trenera sto opet kazem ne mora znaciti da ce Real pobijediti jer u duelima divova nikad se ne zna
Je li se ja ovo varam i ne znam citati, ili podaci nisu tacni. Da li je Ronaldinho zabio barem jedan gol ove sezone? Ili ima samo 4 asistencije u 8 utakmica?
ako i nije garantujem da ce ga utrpati vecerasBrnjoo je napisao/la:Je li se ja ovo varam i ne znam citati, ili podaci nisu tacni. Da li je Ronaldinho zabio barem jedan gol ove sezone? Ili ima samo 4 asistencije u 8 utakmica?
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Ma neka ga utrpa, treba meni radi statistike koju sad na stranici pisem. Ponavljam:
"Je li se ja ovo varam i ne znam citati, ili podaci nisu tacni. Da li je Ronaldinho zabio barem jedan gol ove sezone? Ili ima samo 4 asistencije u 8 utakmica?"
"Je li se ja ovo varam i ne znam citati, ili podaci nisu tacni. Da li je Ronaldinho zabio barem jedan gol ove sezone? Ili ima samo 4 asistencije u 8 utakmica?"
Ko prenosi vecerasnju tekmu na FTV-u
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
kurdt je napisao/la:Ko prenosi vecerasnju tekmu na FTV-u
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Ama koji komentator jel MarjanGunnerS je napisao/la:kurdt je napisao/la:Ko prenosi vecerasnju tekmu na FTV-u![]()
FTV
Tvoje oči ko farovi FIće
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.