Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
A ko je to na ovom forumu izjavo molim te?? Haj nadji mi to i ja cu se udariti nogom u guzicu. To ti omalovazavas Ozila , Khediru i Di Mariu. Pa momak taj Ozil je u vecoj formi nego bilo koji igrac Milana, ali eto necu da se prepucavam sa djecicom, vidjecemo veceras sta ce biti i ko ce pobijediti. Neizvjesno ce bitimeskalin je napisao/la:pda, a di Maria, Kedira i Ozil su kao nekada ( Figo, Zidane, i Makelele) pardon mozda i boljiRaul7 je napisao/la:Mi se digli?? Mi realno pricamo i govorimo da cebiti jaka i neizvjesna tekma i da se ne moze predviditi pobjednik ali da navijacki ocekujemo pobjedu. Vi ste se digli previse, fantasticna cetvorka, Ronaldinho koji nije ni sjena onoga iz Barce itd. Spustite se vi malo, previse se nadate i necete da priznate da Real trenutno ima jaci tim i mnogo jaceg trenera sto opet kazem ne mora znaciti da ce Real pobijediti jer u duelima divova nikad se ne zna
pa sam si rekao za Ronaldinha da niej u formi ovo ono, kada si pogledao zadnji put tekmu Milana??? prije 6 mjeseci donosis zakljucke na osnovu sudova drugih ljudi.....Ronladinho s jednom nogom moze asistirati Ibri ili Patu za pogodak...Raul7 je napisao/la:A ko je to na ovom forumu izjavo molim te?? Haj nadji mi to i ja cu se udariti nogom u guzicu. To ti omalovazavas Ozila , Khediru i Di Mariu. Pa momak taj Ozil je u vecoj formi nego bilo koji igrac Milana, ali eto necu da se prepucavam sa djecicom, vidjecemo veceras sta ce biti i ko ce pobijediti. Neizvjesno ce bitimeskalin je napisao/la:pda, a di Maria, Kedira i Ozil su kao nekada ( Figo, Zidane, i Makelele) pardon mozda i boljiRaul7 je napisao/la:Mi se digli?? Mi realno pricamo i govorimo da cebiti jaka i neizvjesna tekma i da se ne moze predviditi pobjednik ali da navijacki ocekujemo pobjedu. Vi ste se digli previse, fantasticna cetvorka, Ronaldinho koji nije ni sjena onoga iz Barce itd. Spustite se vi malo, previse se nadate i necete da priznate da Real trenutno ima jaci tim i mnogo jaceg trenera sto opet kazem ne mora znaciti da ce Real pobijediti jer u duelima divova nikad se ne zna
ako i nije garantujem da ce ga utrpati vecerasBrnjoo je napisao/la:Je li se ja ovo varam i ne znam citati, ili podaci nisu tacni. Da li je Ronaldinho zabio barem jedan gol ove sezone? Ili ima samo 4 asistencije u 8 utakmica?
kurdt je napisao/la:Ko prenosi vecerasnju tekmu na FTV-u
Ama koji komentator jel MarjanGunnerS je napisao/la:kurdt je napisao/la:Ko prenosi vecerasnju tekmu na FTV-u![]()
FTV
Ajd Ado molim te odgovori mi na ono gore pitanje. Treba mi za statistiku. Je li Ronaldinho ove sezone postigao ijedan gol? Ili je u 7 utakmica upisao samo cetiri asistencije i niti jedan gol?A_d_0 je napisao/la:Ajjjj jedva cekam. Ovoliko euforije odavno nisam osjetio. Na jednoj strani Ronaldo,Ozil a na drugoj Ibrahimovic,Pato,Ronaldinho, Robinho strasni igraci. Naravno zalim sto im nema Kake' al jbg. Pise se da Silva nece igrati sto znaci 3 komada minimala nam ne gine. Ali ce zato igrati Ronaldinho pa i njima jedno 3. Nek bude 3-3 odlicno.Salim se. Sada malo ozbiljnosti. Mislim da Allegri nema muda da napadne sto je jako lose jer se mi nemozemo kvalitetno braniti. Najvise ocekujem naravno od najboljeg pa onda od Pata i Pirla. Mislim da ce Ibra biti dobro markiran. Prizeljkujem remi.
Nije ni jedan postigao gol.Brnjoo je napisao/la:Ajd Ado molim te odgovori mi na ono gore pitanje. Treba mi za statistiku. Je li Ronaldinho ove sezone postigao ijedan gol? Ili je u 7 utakmica upisao samo cetiri asistencije i niti jedan gol?A_d_0 je napisao/la:Ajjjj jedva cekam. Ovoliko euforije odavno nisam osjetio. Na jednoj strani Ronaldo,Ozil a na drugoj Ibrahimovic,Pato,Ronaldinho, Robinho strasni igraci. Naravno zalim sto im nema Kake' al jbg. Pise se da Silva nece igrati sto znaci 3 komada minimala nam ne gine. Ali ce zato igrati Ronaldinho pa i njima jedno 3. Nek bude 3-3 odlicno.Salim se. Sada malo ozbiljnosti. Mislim da Allegri nema muda da napadne sto je jako lose jer se mi nemozemo kvalitetno braniti. Najvise ocekujem naravno od najboljeg pa onda od Pata i Pirla. Mislim da ce Ibra biti dobro markiran. Prizeljkujem remi.
pa sam si rekao za Ronaldinha da niej u formi ovo ono, kada si pogledao zadnji put tekmu Milana??? prije 6 mjeseci donosis zakljucke na osnovu sudova drugih ljudi.....Ronladinho s jednom nogom moze asistirati Ibri ili Patu za pogodak...[/quote]meskalin je napisao/la:A ko je to na ovom forumu izjavo molim te?? Haj nadji mi to i ja cu se udariti nogom u guzicu. To ti omalovazavas Ozila , Khediru i Di Mariu. Pa momak taj Ozil je u vecoj formi nego bilo koji igrac Milana, ali eto necu da se prepucavam sa djecicom, vidjecemo veceras sta ce biti i ko ce pobijediti. Neizvjesno ce bitimeskalin je napisao/la:pda, a di Maria, Kedira i Ozil su kao nekada ( Figo, Zidane, i Makelele) pardon mozda i boljiRaul7 je napisao/la:Mi se digli?? Mi realno pricamo i govorimo da cebiti jaka i neizvjesna tekma i da se ne moze predviditi pobjednik ali da navijacki ocekujemo pobjedu. Vi ste se digli previse, fantasticna cetvorka, Ronaldinho koji nije ni sjena onoga iz Barce itd. Spustite se vi malo, previse se nadate i necete da priznate da Real trenutno ima jaci tim i mnogo jaceg trenera sto opet kazem ne mora znaciti da ce Real pobijediti jer u duelima divova nikad se ne zna
Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 4 gosta.