Captain4 je napisao/la:Pa nemoj me yebat da ima više verzija ahahahaabahahahaabahahahaaha
Evo sad cu vam u pp poslat
Igrač br. 6
Re: Igrač br. 6
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
Da vidimo da li upada glatkorob do bagro je napisao/la:Posalji bratkoQUARTERBACK je napisao/la:ajjjj sta joj je pocinio![]()
ovo je u stilu onog eto nek ste ti i nedzad ****
OGI VAZDAN PJEO RAKIJU PIVOM MEZIO I OVAKO GUZI
na 3:21![]()
Tako blizu, a tako daleko.
HVALA STOJANU VRANJESU
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ljudi polako sa PP, šaljem redom svi ćete dobiti. Samo da znate kod mene je ova loša verzija od 2min, još nisam dobio pravi klip.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Donnie Darko
- Kontakt:
e da mi je neko pričao da ću ga drkat na vranješa, ili karleušu
Vrhunac trollanja. 
dajte i meni posaljite to privatnom porukom *stidljivo lice*
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Kako je glupa dala mu da snima hahahahahhahah
PA JEL VAS SRAMOTA DA SE I NAKON OVOGA TEMA ZOVE OVAKO KAKO SE ZOVE?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Bicu tvoja, bicu tvoja kad tad
bicu tvoja, druge rasteracu sve
jer ce mojih pet minuta
da traje zauvek, da traje zauvek"
Ali zato Ogijevih 5 minuta jače i od vječnosti!
bicu tvoja, druge rasteracu sve
jer ce mojih pet minuta
da traje zauvek, da traje zauvek"
Ali zato Ogijevih 5 minuta jače i od vječnosti!
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Al ono oko treće minute...mostar_mo je napisao/la:Ma neko ga blizak povalio kome je poslao...ne pokazuje se realno ono svakom. Meni je najgolemije kad namiguje u kameru hahahaha..BoixosNois1899 je napisao/la:Ko je iskopao ovo treba mu dati i Nobela i Oscara i Zlatnu loptu aaaaaajjjjjj yebo Kardashian ov uredakkoji kralj
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Javite se svi ovom momku, meni je on poslao. Sve preporukeanell je napisao/la:Ljudi polako sa PP, šaljem redom svi ćete dobiti. Samo da znate kod mene je ova loša verzija od 2min, još nisam dobio pravi klip.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Hahaha, to su pravi jarani - nece da budu uzrok naseg grijesenja.Unofficialpage je napisao/la:Mi vjernici izgleda nemamo tu privilegiju da pogledamo to remek djelo.kobe24 je napisao/la:Salji 'vamo, znas da sam ti uputstva za prijemni davao.
P. S. Vidi ih jesu pola foruma nalozili, a apsolutno nista nemaju.![]()
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Yeben uradak
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Ne izgleda k'o da je znala.. Bar meni..SF6 je napisao/la:Kako je glupa dala mu da snima hahahahahhahah
Životni saputnik! 1921
Neka neko uploaduje na yt
A DONNIE KO JE SAD DOBIO OVO, POVUCI SVOJE RIJECI
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Harishp, javi se i ti. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.