Captain4 je napisao/la:Pa nemoj me yebat da ima više verzija ahahahaabahahahaabahahahaaha
Evo sad cu vam u pp poslat

Captain4 je napisao/la:Pa nemoj me yebat da ima više verzija ahahahaabahahahaabahahahaaha
Evo sad cu vam u pp poslat
Da vidimo da li upada glatkorob do bagro je napisao/la:Posalji bratkoQUARTERBACK je napisao/la:ajjjj sta joj je pocinio![]()
ovo je u stilu onog eto nek ste ti i nedzad ****
OGI VAZDAN PJEO RAKIJU PIVOM MEZIO I OVAKO GUZI
na 3:21![]()
Al ono oko treće minute...mostar_mo je napisao/la:Ma neko ga blizak povalio kome je poslao...ne pokazuje se realno ono svakom. Meni je najgolemije kad namiguje u kameru hahahaha..BoixosNois1899 je napisao/la:Ko je iskopao ovo treba mu dati i Nobela i Oscara i Zlatnu loptu aaaaaajjjjjj yebo Kardashian ov uredakkoji kralj
Javite se svi ovom momku, meni je on poslao. Sve preporukeanell je napisao/la:Ljudi polako sa PP, šaljem redom svi ćete dobiti. Samo da znate kod mene je ova loša verzija od 2min, još nisam dobio pravi klip.
Hahaha, to su pravi jarani - nece da budu uzrok naseg grijesenja.Unofficialpage je napisao/la:Mi vjernici izgleda nemamo tu privilegiju da pogledamo to remek djelo.kobe24 je napisao/la:Salji 'vamo, znas da sam ti uputstva za prijemni davao.
P. S. Vidi ih jesu pola foruma nalozili, a apsolutno nista nemaju.![]()
Ne izgleda k'o da je znala.. Bar meni..SF6 je napisao/la:Kako je glupa dala mu da snima hahahahahhahah
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog, juka55, zaostrog i 12 gostiju.