FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Razbio bi ga ja sad.Bolji internet fata ovaj Gacic po sumama nego ovi u Turskoj.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kad su oni stigli gol primit? Jel ovo greska?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
bitno je da gubimo već
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pogledajte insta story kod Krste, ja se syeba na prvu, kontam sta je ovo sa Ahmetom haha
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- f0rest1946
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la:Razbio bi ga ja sad.Bolji internet fata ovaj Gacic po sumama nego ovi u Turskoj.
Husref Resicu, koliko sam uspio upratiti, nije dao ni 45 min ukupno u pripremnim, dok se neki drugi sigurno manje kvalitetni nalaze na spiskovima svaku utakmicu. Da je toliko bitan rezultat, pa bih i razumio. Ovako...
- KriskaKruha
- Kontakt:
Jos hladno pred kamerama kaze mi svima dajemo podjednako vremena da se dokazu.Federer17 je napisao/la:Husref Resicu, koliko sam uspio upratiti, nije dao ni 45 min ukupno u pripremnim, dok se neki drugi sigurno manje kvalitetni nalaze na spiskovima svaku utakmicu. Da je toliko bitan rezultat, pa bih i razumio. Ovako...
Ali mislim da to nije vazno jer on ipak voli Sarajevo vise od svog zivota.
Gledas fol stream a rezultat pratis na zvanicnoj
1-1 Handzic
1-1 Handzic
Handže prvi špic ubjedljivo!!!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Handžić da zabije 16 golova na pripremnim, Ahmo ima zacementirano mjesto u prvih 11
- KriskaKruha
- Kontakt:
zabio je on nama dok je sjeo u avionskoroalen je napisao/la:Je l' to nam Jahić autogol zabio.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisam ulazio na forum nikako.. ne znam ni koji post, možda neko vrijeđanje, neko prijavio?KriskaKruha je napisao/la:Sto mi obrisa komentar?MortemHz je napisao/la:To ljudi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dok god smo prvi i imamo 43 gola postignuta, vala mogu i Mesi i Ronaldo biti na klupi, a ne neki Resic.KriskaKruha je napisao/la:Jos hladno pred kamerama kaze mi svima dajemo podjednako vremena da se dokazu.Federer17 je napisao/la:Husref Resicu, koliko sam uspio upratiti, nije dao ni 45 min ukupno u pripremnim, dok se neki drugi sigurno manje kvalitetni nalaze na spiskovima svaku utakmicu. Da je toliko bitan rezultat, pa bih i razumio. Ovako...
Ali mislim da to nije vazno jer on ipak voli Sarajevo vise od svog zivota.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Navijači drugih klubova imaju opšte diskusije, hvala.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ahmo je bolji napadač od Harisa, budimo realni. Al ima problem na proljeće. Ludo je držat špica koji ne zabija u prvoj postavi, nadam se da će Husref naučit iz Čalinih grešaka. Prije dvije sezone, tek u zadnje 2-3 utakmice je Čala ubacio Bekića, koji je zabio u Lištici, pa zabio na derbiju. Jest iz penala al je više uradio za ekipu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- KriskaKruha
- Kontakt:
Onda je her himlija..Pisalo je ovo: Sad odgledah ovaj husrefov intervju nakon utakmice gdje kaze: MI SVIMA DAJEMO PODJEDNAKO VREMENA NA TERENU. zar je moguce da je 'covjek' ovoliki smrad?MortemHz je napisao/la:Nisam ulazio na forum nikako.. ne znam ni koji post, možda neko vrijeđanje, neko prijavio?KriskaKruha je napisao/la:Sto mi obrisa komentar?MortemHz je napisao/la:To ljudi
Nebi rekao da je to uvreda, aj jbg. Ovdje vise raje navija za pojednice nego za grb koji nose
Nisi nas upravu,igrao je 3-4 utakmice od ovih 7(cini mi se) koliko vec smo igrali.Protiv Veleza je poceo npr itd ,sad u minut bas neznam ali igrao je skoro svaku kad su igrale ove "rezerve".Federer17 je napisao/la:Husref Resicu, koliko sam uspio upratiti, nije dao ni 45 min ukupno u pripremnim, dok se neki drugi sigurno manje kvalitetni nalaze na spiskovima svaku utakmicu. Da je toliko bitan rezultat, pa bih i razumio. Ovako...
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 12 feb 2019, 15:26, ukupno mijenjano 1 put.
Cekaj bolan, proljece nije jos pocelo. Mozda ce i Ahmo zabijati.skoroalen je napisao/la:Ahmo je bolji napadač od Harisa, budimo realni. Al ima problem na proljeće. Ludo je držat špica koji ne zabija u prvoj postavi, nadam se da će Husref naučit iz Čalinih grešaka. Prije dvije sezone, tek u zadnje 2-3 utakmice je Čala ubacio Bekića, koji je zabio u Lištici, pa zabio na derbiju. Jest iz penala al je više uradio za ekipu.
Hoce Jaha opet crveni,kakav bogalj grob te -

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.