Navedi mi jednog koji nije letio iz Sarajeva?Federer17 je napisao/la:Druze, pricamo o pripremnim utakmicama. Nije Husref neko ko vec nije letio iz Sarajeva, pa eto zakovat ga u zvijezde zbog prvog mjesta na polusezoni.Laznjak je napisao/la: Dok god smo prvi i imamo 43 gola postignuta, vala mogu i Mesi i Ronaldo biti na klupi, a ne neki Resic.
Pricam ovo iz perspektive neutralnog navijaca koji bi volio da Sarajevo osvoji barem titulu PL ove godine.
@Mortem, ne moras podebljavati svoju ogranicenost koju si dokazao davno vec.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Možda, al ako ne zabije nijedan gol u naredna tri kola, jasno će bit da je polen, i onda nek Hare uskoči u prvu. Al mislim da se svaki trener nada da će proradit, da ga nazor guraju, nešta slično kao Torresa u Chelseaju, kad je najgori bio. Iz dana u dan se nadaš da će proradit a on ne može. Zadnjih pet sezona u Premijer ligi, Ahmo što zabije, zabije na jesen. Brojke ne lažu. Sreća pa imamo sad dva strašna napadača, ima ga ko mijenjat.fks74 je napisao/la:Cekaj bolan, proljece nije jos pocelo. Mozda ce i Ahmo zabijati.skoroalen je napisao/la:Ahmo je bolji napadač od Harisa, budimo realni. Al ima problem na proljeće. Ludo je držat špica koji ne zabija u prvoj postavi, nadam se da će Husref naučit iz Čalinih grešaka. Prije dvije sezone, tek u zadnje 2-3 utakmice je Čala ubacio Bekića, koji je zabio u Lištici, pa zabio na derbiju. Jest iz penala al je više uradio za ekipu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tako možeš pričati sa onim ko te okotio, sa mnom nećeš. Nikada u životu nismo konverzaciju imali a ti me konstantno nešto napadaš preko tastature. Kao što sam ti rekao prvi put kad si ničim izazvan počeo pisati neinteligentne gluposti, drži se ti priče o ubijanju, vjeri i ostalim stvarima koje obožavaš a nas sa mozgom, pogotovo mene, pusti na miru. Valjda postoje još neke stvari koje možeš raditi u toj zabiti a ako ti i dalje nešto nije jasno obrati mi se na pp kao i prošli put što sam ti rekao, sad razguli kad nećeš normalno da pričaš.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
@federeru mars karino.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ima li kakvih naznaka hoce li Brazilac potpisati?
- robertkosar
- Kontakt:
Sto mi obrisa komentar?[/quote]
Nisam ulazio na forum nikako.. ne znam ni koji post, možda neko vrijeđanje, neko prijavio?[/quote]
Onda je her himlija..Pisalo je ovo: Sad odgledah ovaj husrefov intervju nakon utakmice gdje kaze: MI SVIMA DAJEMO PODJEDNAKO VREMENA NA TERENU. zar je moguce da je 'covjek' ovoliki smrad?
Nebi rekao da je to uvreda, aj jbg. Ovdje vise raje navija za pojednice nego za grb koji nose[/quote]
HEHEHE ovo ti je jedan od najbolji postova ovih dana
Nisam ulazio na forum nikako.. ne znam ni koji post, možda neko vrijeđanje, neko prijavio?[/quote]
Onda je her himlija..Pisalo je ovo: Sad odgledah ovaj husrefov intervju nakon utakmice gdje kaze: MI SVIMA DAJEMO PODJEDNAKO VREMENA NA TERENU. zar je moguce da je 'covjek' ovoliki smrad?
Nebi rekao da je to uvreda, aj jbg. Ovdje vise raje navija za pojednice nego za grb koji nose[/quote]
HEHEHE ovo ti je jedan od najbolji postova ovih dana

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Mi smo F.K. Mesari Sarajevo- 

FK SARAJEVO.
- KriskaKruha
- Kontakt:
oporavdace to nas hordas koji voli Sarajevo vise od svog zivotamma_hz je napisao/la:Hoce Jaha opet crveni,kakav bogalj grob te -![]()
O cemu ti bolan? Nikad ti se obratio nisam dok me jednom prilikom, nicim izazvan, nisi poceo prozivati i slati nebulozne pp. I ovo sad, bez ikakve potrebe indirektno prozivas. Nek bude da sam navijac Sarajeva i sta?MortemHz je napisao/la:Tako možeš pričati sa onim ko te okotio, sa mnom nećeš. Nikada u životu nismo konverzaciju imali a ti me konstantno nešto napadaš preko tastature. Kao što sam ti rekao prvi put kad si ničim izazvan počeo pisati neinteligentne gluposti, drži se ti priče o ubijanju, vjeri i ostalim stvarima koje obožavaš a nas sa mozgom, pogotovo mene, pusti na miru. Valjda postoje još neke stvari koje možeš raditi u toj zabiti a ako ti i dalje nešto nije jasno obrati mi se na pp kao i prošli put što sam ti rekao, sad razguli kad nećeš normalno da pričaš.

Ohladi malo, nije ovaj forum vrh zivota. Ako ti je toliko zadovoljstvo obrisati post, evo da ti to jos jednom omogucim.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Imao sam lud dan totalnoKriskaKruha je napisao/la:oporavdace to nas hordas koji voli Sarajevo vise od svog zivotamma_hz je napisao/la:Hoce Jaha opet crveni,kakav bogalj grob te -![]()

- KriskaKruha
- Kontakt:
Opet si nesto fulio @morto,ajd ti nek ti stravu neko salije.MortemHz je napisao/la:Imao sam lud dan totalnoKriskaKruha je napisao/la:oporavdace to nas hordas koji voli Sarajevo vise od svog zivotamma_hz je napisao/la:Hoce Jaha opet crveni,kakav bogalj grob te -![]()
, možda i jesam ali se ne mogu sjetiti da sam ulazio
ako je neko prijavio radi vrijeđanja onda očito jesam, ne može samo

FK SARAJEVO.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šta sam to prvi put fulio hahaha
Zajebancija bolan,chillMortemHz je napisao/la:Šta sam to prvi put fulio hahaha

FK SARAJEVO.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Teško je reći ko je bolji napadač. Haretu treba manje vremena da zabije, Ahmo je bolji u skok igri.. obojica su efikasni ali mislim da je više od osobe do osobe kako gleda na to. Ja strašno gotivim obojicu bez daljnjeg.skoroalen je napisao/la:Možda, al ako ne zabije nijedan gol u naredna tri kola, jasno će bit da je polen, i onda nek Hare uskoči u prvu. Al mislim da se svaki trener nada da će proradit, da ga nazor guraju, nešta slično kao Torresa u Chelseaju, kad je najgori bio. Iz dana u dan se nadaš da će proradit a on ne može. Zadnjih pet sezona u Premijer ligi, Ahmo što zabije, zabije na jesen. Brojke ne lažu. Sreća pa imamo sad dva strašna napadača, ima ga ko mijenjat.fks74 je napisao/la:Cekaj bolan, proljece nije jos pocelo. Mozda ce i Ahmo zabijati.skoroalen je napisao/la:Ahmo je bolji napadač od Harisa, budimo realni. Al ima problem na proljeće. Ludo je držat špica koji ne zabija u prvoj postavi, nadam se da će Husref naučit iz Čalinih grešaka. Prije dvije sezone, tek u zadnje 2-3 utakmice je Čala ubacio Bekića, koji je zabio u Lištici, pa zabio na derbiju. Jest iz penala al je više uradio za ekipu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gubimo, opet Ognjen.
Opet gol nakon kornera.
Nikad mi teze nisu legle pripremne nego ove

Nikad mi teze nisu legle pripremne nego ove
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 12 feb 2019, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Imacemo dosta problema sa prekidima...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 24 gosta.