FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

k_c
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la k_c » 24 okt 2010, 19:46

Slaba igra Zelje,i ptice na grani znaju da nemamo napadaca...u januaru pod hitno dovesti jednog golgetera,ustvari ne jednog,nego dvojicu! ni vezni red se ne moze pohvaliti...ne znam,tuzno je bilo gledati onako nemocnog Zelju veceras.. ni navijanje nije bilo cemu.. ma najbitnije je da izborimo Evropu,onda pola igraca otjerati iz ovog kluba i dovesti igrace vrijedne imena Zeljeznicar!

BRIGATE ROSSONERE
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATE ROSSONERE » 24 okt 2010, 19:49

Od derbia ostade samo sjecanje utakmica dosadna kao i sama nedjelja spustite se na zemlju i otjerajte besliju sramoti vam klub trckara na sudije,igrace protivnicke zato sto nema pojma o fudbalu kada ga gledam podsjeti mi na varupu il sarajku mesara koji odavno igraju samo domace utakmice i prijedlog dobro bi mu dosao sampon protiv masne kose vidi se da ima problem :mrgreen:

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 24 okt 2010, 19:50

Samo F.K.S !! je napisao/la:Hvala na cestitkama mislim da ste zasluzili pobjedu citav susret ste bili bolji mi se sa loptom nismo sastavili kako treba ali sta je tu je

I da ne znam zasto ste nam ukrali dvije pjesme ? :?
kumaro ziv bio samo reci koje dvije pjesme ?
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Ultras Sur
Kontakt:

Post Postao/la Ultras Sur » 24 okt 2010, 19:53

Amar je pogriješio sa izmjenom na poluvremenu. Trebao je odmah Čolića ubaciti, ali šta je tu je. Nula je realan ishod. Atmosfera fenomenalna.

Btw. Za onu grupicu što je bila na sjeveru, vrhunac primitivizna je bio kad je jedan od njih podigao tri prsta !? :roll:
••• Real Madrid C.F. •••

❸❶ La Liga titles

❶❼ " Copa del Rey " Cups

❾ Uefa Champions League titles

❷ Uefa Cup titles

❸ Intercontinental Cups

ulaznica
Kontakt:

Post Postao/la ulaznica » 24 okt 2010, 19:56

I kad kazu da ima djece na sjeveru...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 okt 2010, 19:56

Ja derbija i govana, fuujjjj. Kaplan **** pitasko nemoze suditi ni ligu ispod ove.Derbi u znaku sudija, imao kamaru propusta od drugog zutog za Muharemovica, pa nakon toga svira faul i zaustavlja igru BEZ POTREBE i pritom zaboravlja da da po drugi put zuti karton nakon toga se dizu tenzije i konacno daje Muharemovicu drugi zuti i dva glupa crvena kartona za Gutica i Popovica, propusta da dosudi cist penal ako je vec svirao ruku bilo je u 16 metara MORAO JE BITI PENAL al kaplan izvlaci loptu izvan 16, cesto sjeckanje igre itd.
Ipak smo morali dati gol, puno veci posjed lopte ali danas nije htjelo jednostavno mislim i da su se igraci glupo osjecali nakon ovih iskljucenja, pitarima valjanje i sve ostalo uopste ne zamjeram i nisu imali drugog nacina.Utakmica je i licila na nesto dok su bile kompletne ekipe nakon toga odron.Najbolji igrac ovu tekmu u Zelji je bio Markovic.Ocekivao sam puno vise od Zebe.
Bilo mi je i glupo bez pitara i navijanju daje car to da su na tribinama dvije navijacke skupine, ovako je bilo bezveze.Njihovi igraci nisu ni jednom ugrozili nas gol niti imali i jednu opasnu akciju.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Old_Town
Kontakt:

Post Postao/la Old_Town » 24 okt 2010, 19:59

pile87 je napisao/la:Ja derbija i govana, fuujjjj. Kaplan **** pitasko nemoze suditi ni ligu ispod ove.Derbi u znaku sudija, imao kamaru propusta od drugog zutog za Muharemovica, pa nakon toga svira faul i zaustavlja igru BEZ POTREBE i pritom zaboravlja da da po drugi put zuti karton nakon toga se dizu tenzije i konacno daje Muharemovicu drugi zuti i dva glupa crvena kartona za Gutica i Popovica, propusta da dosudi cist penal ako je vec svirao ruku bilo je u 16 metara MORAO JE BITI PENAL al kaplan izvlaci loptu izvan 16, cesto sjeckanje igre itd.
Ipak smo morali dati gol, puno veci posjed lopte ali danas nije htjelo jednostavno mislim i da su se igraci glupo osjecali nakon ovih iskljucenja, pitarima valjanje i sve ostalo uopste ne zamjeram i nisu imali drugog nacina.Utakmica je i licila na nesto dok su bile kompletne ekipe nakon toga odron.Najbolji igrac ovu tekmu u Zelji je bio Markovic.Ocekivao sam puno vise od Zebe.
Bilo mi je i glupo bez pitara i navijanju daje car to da su na tribinama dvije navijacke skupine, ovako je bilo bezveze.Njihovi igraci nisu ni jednom ugrozili nas gol niti imali i jednu opasnu akciju.
Pile,slazem se sa tobom u svakom segmentu osim u ovom:"Kaplan **** pitasko..."! Ma budi realan molim te ! Pratim vec dugo vremena tvoje postove i svaki je realan,neki malo huskacki,alii da je ovo nas sudija, mi bi danas uzeli citav plijen sa Grbavice kao sto rece Brko ! ;)

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 24 okt 2010, 20:00

pile87 je napisao/la:Ja derbija i govana, fuujjjj. Kaplan **** pitasko nemoze suditi ni ligu ispod ove.Derbi u znaku sudija, imao kamaru propusta od drugog zutog za Muharemovica, pa nakon toga svira faul i zaustavlja igru BEZ POTREBE i pritom zaboravlja da da po drugi put zuti karton nakon toga se dizu tenzije i konacno daje Muharemovicu drugi zuti i dva glupa crvena kartona za Gutica i Popovica, propusta da dosudi cist penal ako je vec svirao ruku bilo je u 16 metara MORAO JE BITI PENAL al kaplan izvlaci loptu izvan 16, cesto sjeckanje igre itd.
Znas li pile sta je bilo na koreu, jel sta pisalo ja sam samo drzo crni karton :D posto vidim da se ti u svemu najbolje razumijes uz stoleta i seyu..

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 24 okt 2010, 20:02

Amar_TM87 je napisao/la:
Znas li pile sta je bilo na koreu, jel sta pisalo ja sam samo drzo crni karton :D posto vidim da se ti u svemu najbolje razumijes uz stoleta i seyu..
"GAZI"
ali nema para,sve se rastalilo....

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 24 okt 2010, 20:05

Nije imao ko dati gol. Mešić i Zeba fulili zicer. Uglavnom, nije loše, ali ne može se bez Lazara igrati, nema ga ko zamijeniti. RoWa je nikakav napadač, a Baljić je još mlad. Trebao je i biti dosuđen penal, njihov igrač igrao rukom, al jbg. Uglavnom, koreografija i bakljada extra, navijanje super, mada sjever totalno uspavan za razliku od prošle tekme protiv Borca, pa i ona protiv Čelika. Nije loše, ali se sad brinem, do kada Lazar odsustvuje s terena ? Ne možemo bez njega, to je valjda postalo očito

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 24 okt 2010, 20:05

Drago mi je pa sam rodjen davno prije 40 kuka.Zasto, zato sto sam upamtio dobar fudbal a ovo danas je iako volim Zelju cisti amaterizam.Ko mi jos jednom kaze da smo isti ko prosle sezone i da Zeba moze zamjenit Bekrica taj veze nema o fudbalu.Na zalost ovi mladji neznaju za bolje a da su upamtili Mesu,Skoru,Ficu i ostale mislim da bi imali isto misljenje.Zalosno ali istinito.Da kazem da ni na drugoj strani nista bolje.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 24 okt 2010, 20:08

bekricu zlata li si vrijedan.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 24 okt 2010, 20:09

Alipasino je napisao/la:Drago mi je pa sam rodjen davno prije 40 kuka.Zasto, zato sto sam upamtio dobar fudbal a ovo danas je iako volim Zelju cisti amaterizam.Ko mi jos jednom kaze da smo isti ko prosle sezone i da Zeba moze zamjenit Bekrica taj veze nema o fudbalu.Na zalost ovi mladji neznaju za bolje a da su upamtili Mesu,Skoru,Ficu i ostale mislim da bi imali isto misljenje.Zalosno ali istinito.Da kazem da ni na drugoj strani nista bolje.
Dok god prodajemo igrače, ne možemo imati ekipu da valja. Otišao Bekrić, Cocalić, Štilić i još more igrača u ovih par godina. A da pare nismo dobili. I šta onda očekivati, kad će nam otići ubrzo Kerla, Višća, Šehić... Moramo se stabilizovati, a za to trebaju pare.

tenk
Kontakt:

Post Postao/la tenk » 24 okt 2010, 20:11

razumijem čuvanje rezultata, al onoliko valjanja sam vidio samo na TV kad se svinje valjaju u blatu!
mene bi bilo stid onog što je uradio Kojašević, gleda čovjek koji je će broj 4. sudija pokazat, kad vidje da je on, pade ko pogođen. možda ga od prevelikog uzbuđenja infarkt strefio...
uglavnom vi nit ste elita ko što ste predstavljate, vi ste obični brđani!
Da bi zdravi i jaki bili jedite hrenovke Pili

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 24 okt 2010, 20:12

Dno dna...svaki komentar je suvisan svaka cast na atmosferi,al' ostalo jadno i cemerno.Ne pamtim kad je Sarajevo bilo losije,a poslije derbija sam shvatio da smo mi jos jadniji.
AMAR OSIM!

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 24 okt 2010, 20:14

Imali smo sve uslove za pobjedu, ali igra mlaka ,bez ideje.Valjda su ispuhali protiv Borca.Niko više da nije rekao nešto protiv Laze.Gledam lopte idu u sredinu,a nigdje nikoga.Ostala crna rupa kad je on isključen.
Zadnja izmjena: mamaSmurf, dana/u 24 okt 2010, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 24 okt 2010, 20:15

Ono je bilo strasno za gledat, apsulotno nista vrijedno pomena, sem koreografije i bakljade, pitarima cestitke na i vise nego zasluzenom bodu, a mi ne bi gola dali ni za 3 godine, uzas. Sudija pokvario tekmu definitivno. Et valjda je konacno svima jasno gdje smo i sta smo, i zasto ne mozemo prodati igraca za vise od par stotina milja KM, jer i ne vrijede vise realno. Hvala Bogu pa je proslo ono dizanje tenzija sa svih strana, cisti amaterizam, narocito od oba "predsjednika", sve u svemu KATASTROFA.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 24 okt 2010, 20:15

Jedan od onih derbija koji spada u kategoriju onih kada je bilo par uzastopnih remija.K.arina samo takva.Pogotovo naši igrači.Višća razočarao, kao da ga trema spucala, Zeba ko' amater fula prazan go..više 100% nismo ni imali, za nepovjerovati.Igračima Sarajeva svaka čast fakat što su uspjeli sa dva igrača manje organizovati odbranu da mi ne možemo skoro ni šansu napraviti...Savić po meni nam ne treba i ne znam da je ijednu utakmicu otkad je stigao nešto posebno odigrao...Mali Marković odličan fakat, a desni bek :shock: eto kako su onda ostali odigrali :!:
Samo bodovi iz gostiju mogu popraviti današnju nonšalanciju i amaterizam što reče pile ja mislim...
Željo - My first love!!!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 24 okt 2010, 20:15

Potpuno loši utisci sa derbija...
Ništa nije valjalo, osim navijanja...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 24 okt 2010, 20:16

moze li ko stavist sliku koreografije :))))) nisam vidio cuvo sam zuti onaj kur*ac :)))))

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: benko21, bvsic i 48 gostiju.