FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Koliko si smišljao ovu prostu niđeveznostBatistuta je napisao/la:Pozdrav za sve navijače željezmičmara,a posebno za albansku većinu uz pjesmu "Kosovo republika".Još imam informaciju da će na jugu danas biti besplatni hljebovi,kifle i ostala peciva

The pride of Wales is still alive, Cardiff City Football Club!
Eh da je sudija dao bogdo jos jedan crveni karton Sarajevu mozda bi i zabili ovako... 

Zadnja izmjena: ami, dana/u 24 okt 2010, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.
Treba napomenuti da je početkom drugog poluvremena veznjak Sarajeva Džakmić igrao rukom u svom 16-ercu, ali je sudija "izvukao" slobodan udarac van kaznenog prostora. U nastavku, logično, Željezničar je imao inicijativu i napadao, no uspjeli su tek stvoriti tri izrazitije šanse, koje su propustili realizovati Višća i Mešić, u 57. i 75. minuti, te Zeba, koji je u 81. minuti uspio prebaciti praktično prazan gol.
Njihov sajt o derbiju
Njihov sajt o derbiju

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
a nista ovaj derbi zaboraviti i okrenuti se sljedecoj utakmici i 3 boda nam preostaju drugo nista.
Ne sekiraj se ziv bio.samo sarajevo je napisao/la:Nemozete nista jednom navijacu pa zabodete noz u vrat svaka vam cast legende ste po svemu od sad nema potrebe da diskutujem uopste sa vama moj zadnji post na ovu temu,ponesite sljedeci put sablje!
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
- partibrejker1921
- Kontakt:
''Usklici zadovoljstva i veliko slavlje gostiju u utakmicu u kojoj nisu stvorili nijednu jedinu priliku, govore sami za sebe. Dugo ćemo još čekati na derbije nekadašnjeg šmeka, jer antipropaganda fudbalske igre, koju su danas demonstrirali fudbaleri s Koševa, može samo otjerati i onaj ostatak navijača koji na utakmice dolaze da vide igru i poneki lijep potez, a ne previjanje, nabijanje, valjanje i ostale destruktivne metode koje su danas demonstrirali gosti. ''
http://www.fkzeljeznicar.com
Samo da objasnite sto vam igraci apsolutno na svaku sudijinu odluku trce prema istom , a definitivno to nije samo u ovoj tekmi nego i protiv celika i borca...u ovome prednjaci Beslija a nije mahane ni Lazaru...dok su najbolji u vasih 11 tipa Zebe i najmirniji.Iskreno, sa ovakvim stavrima se samo provaljujete. Sad sto ste fulili 3 zicera...desava se, pa kad bi nabrajo sta smo sve mi fulili na gostovanjima (zadnja 3,prije vas)...dodje mi da vristim !!!!
Tekma za nas dobra , za vas losa..uzeli smo vam bod , ostetili vam kasu itd itd.
Sto se tice penala za vas kada je Hame sasvim slucajno igro rukom (hm mozda je i bio) ali onda je moro dati crveni i Radovanovicu (vec imo zuti do tada ) jer dva puta rusi Kojasevica sa ledja u razmaku 5 min. Tako da je to egal !!
Sve u svemu nisam znao niti vjerovo da mozemo sa 8 igraca u polju igrati onako pozrtvovano a ustvari to smo od njih i trazili prije tekme (juce na treningu)
Tenzije nepotrbne i bojim se da ce te i vi na proljece biti miljenici LED ekrana jer znam otprilike da ce vas otjerati cijenom karata za jug i zapad plus sto ce vam ograniciti kolicinu istih na nekih 4 milje za obje tribine....
Tekma za nas dobra , za vas losa..uzeli smo vam bod , ostetili vam kasu itd itd.
Sto se tice penala za vas kada je Hame sasvim slucajno igro rukom (hm mozda je i bio) ali onda je moro dati crveni i Radovanovicu (vec imo zuti do tada ) jer dva puta rusi Kojasevica sa ledja u razmaku 5 min. Tako da je to egal !!
Sve u svemu nisam znao niti vjerovo da mozemo sa 8 igraca u polju igrati onako pozrtvovano a ustvari to smo od njih i trazili prije tekme (juce na treningu)
Tenzije nepotrbne i bojim se da ce te i vi na proljece biti miljenici LED ekrana jer znam otprilike da ce vas otjerati cijenom karata za jug i zapad plus sto ce vam ograniciti kolicinu istih na nekih 4 milje za obje tribine....
mah katastrofa ne zna se koji su gori,mi sa igracem vise nista nismo uradili pa to je smjesno,sudija usro utakmicu **** ga crveni kartoni i sto ih je ponjeo...s druge strane mi nismo nista uradili tako da treba ljudima cestitat odbranili su se sa 9 igraca
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
NEMAMO NAPADAČA!!!
Eto, Popović dobije crveni karton i Amar nema napadača na klupi
Rovčanin iz ko zna kojih razloga na tribinama kada nam je trebao k'o hljeb! A čini mi se Pehilj na klupi, kojem se očito ne vjeruje ni kad čeznemo za bilo kakvim napadačem, pa Zebu guramo u špic!
Tuga, svega mi. Amar jeste bistar, karizma, legenda i sve, ali je totalna tuga da vodi ekipu bez napadača. Šta li će sljedeće kolo biti? Zeba u špic? Neće, vjerovatno će vratiti Rovčanina, jer momak može i Hapoel namučiti, a danas ga ni na klupi
Igrači i "igra" UŽAS!
Igrač više, 10 na 9, nije 11 na 10, znači još razrijeđeniji timovi, gdje moraš biti apsolutno nesposoban da stvoriš samo dvije šanse za ukletih 90 minuta. Da ne spominjem oko 10.000 koji te bodre koliko god mogu. Tuga. Mislio sam da je Višća neka igračina. Al' me razočarao. Sve sami alibi potezi. Jedan smislen šut koji je i bio potreban, sve ostalo samo da bude da je nešto pokušao. Agresivnost -1000. Akcije stvaraju Svraka, Ćulum i Savić
Ćulumu sat vremena treba da primi i proslijedi loptu. Idiot Savić opet pokušava lob udarac kad je golman na liniji.
Pa najopasniji igrač nam je Marković bio! Tuga. Ćulum sam na 2 metra od gola i savršen centaršut mu ide tačno na čelo i sajla je jedva udari glavom. Kojašević mu uzme zračni duel. Je li za ovakav fudbal i pristup očekuju da im neko plaća karte?!

Da. Radovanović je sa žutim kartonom startao na Jahovića s leđa kad je bio i vjerovatno zadnji igrač odbrane. S druge strane, sudija nas je osakatio žutim kartonom Kerli u 5. minuti koji u životu nisam vidio da neko dobije za prvi faul kod obostranog grljenja
I kako stoper da igra 85 minuta sa žutim kartonom?! Perfidno. Nije mi jasno ni da mu je trebalo 5 minuta da pokaže drugi žuti Muharemoviću. Svašta!
Eto, Popović dobije crveni karton i Amar nema napadača na klupi

Igrači i "igra" UŽAS!
Igrač više, 10 na 9, nije 11 na 10, znači još razrijeđeniji timovi, gdje moraš biti apsolutno nesposoban da stvoriš samo dvije šanse za ukletih 90 minuta. Da ne spominjem oko 10.000 koji te bodre koliko god mogu. Tuga. Mislio sam da je Višća neka igračina. Al' me razočarao. Sve sami alibi potezi. Jedan smislen šut koji je i bio potreban, sve ostalo samo da bude da je nešto pokušao. Agresivnost -1000. Akcije stvaraju Svraka, Ćulum i Savić

Pa najopasniji igrač nam je Marković bio! Tuga. Ćulum sam na 2 metra od gola i savršen centaršut mu ide tačno na čelo i sajla je jedva udari glavom. Kojašević mu uzme zračni duel. Je li za ovakav fudbal i pristup očekuju da im neko plaća karte?!

Da. Radovanović je sa žutim kartonom startao na Jahovića s leđa kad je bio i vjerovatno zadnji igrač odbrane. S druge strane, sudija nas je osakatio žutim kartonom Kerli u 5. minuti koji u životu nisam vidio da neko dobije za prvi faul kod obostranog grljenja

- sarajlija89
- Kontakt:
ajd ne serite..osutali ste jednom po golu za 90 minuta i vi pokazali nestopartibrejker1921 je napisao/la:''Usklici zadovoljstva i veliko slavlje gostiju u utakmicu u kojoj nisu stvorili nijednu jedinu priliku, govore sami za sebe. Dugo ćemo još čekati na derbije nekadašnjeg šmeka, jer antipropaganda fudbalske igre, koju su danas demonstrirali fudbaleri s Koševa, može samo otjerati i onaj ostatak navijača koji na utakmice dolaze da vide igru i poneki lijep potez, a ne previjanje, nabijanje, valjanje i ostale destruktivne metode koje su danas demonstrirali gosti. ''

Jbt ja bi se zapito ko vam pise po tim sajtovima..strasno je objektivan i veze nema o fudbalu..sta smo trebali sa 8 igraca atakovat
Jbt miran sam i neprovociram..al neke stvari se ne mogu presutiti

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Lose da losije nemoze biti.Mislim da su crveni kartoni sve upropastili.Ali sta se moze idemo dalje.Komsijama cestitke na bodu.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Prijatelju da ti kažem par stvari, jer sam slučajno trenirao fudbal i znam valjda nešto.Mirsad Bešlija je kapiten i kao takav ima pravo da diskutuje sa sudijom o njegovim odlukama ! Dok ostali igrači šute i puste kapitena da priča i da se bori za njih ! Zbog toga je kapiten a ne da bi razmjenjivao zastavice sa drugim kapitenima !!! Skontao ???FCS-FCS je napisao/la:Samo da objasnite sto vam igraci apsolutno na svaku sudijinu odluku trce prema istom , a definitivno to nije samo u ovoj tekmi nego i protiv celika i borca...u ovome prednjaci Beslija a nije mahane ni Lazaru...dok su najbolji u vasih 11 tipa Zebe i najmirniji.Iskreno, sa ovakvim stavrima se samo provaljujete. Sad sto ste fulili 3 zicera...desava se, pa kad bi nabrajo sta smo sve mi fulili na gostovanjima (zadnja 3,prije vas)...dodje mi da vristim !!!!
Sve moje želje postigao sam s' tobom,pratio te i dao sve,tako male stvari ŽELJO čine život moj sve što trebam pogodak je tvoj...1921 !
I DA GUBIŠ 10:0 S JUGA BI SE PJESMA ČULA, MI TE VOLIMO !!!
Sve moje želje postigao sam s' tobom,pratio te i dao sve,tako male stvari ŽELJO čine život moj sve što trebam pogodak je tvoj...1921 !
-
- Kontakt:
Pošteno,vala su obje ekipe odron da veći ne mogu biti,i onda hoće u Evropu,ma mrš....sarajlija89 je napisao/la:ajd ne serite..osutali ste jednom po golu za 90 minuta i vi pokazali nestopartibrejker1921 je napisao/la:''Usklici zadovoljstva i veliko slavlje gostiju u utakmicu u kojoj nisu stvorili nijednu jedinu priliku, govore sami za sebe. Dugo ćemo još čekati na derbije nekadašnjeg šmeka, jer antipropaganda fudbalske igre, koju su danas demonstrirali fudbaleri s Koševa, može samo otjerati i onaj ostatak navijača koji na utakmice dolaze da vide igru i poneki lijep potez, a ne previjanje, nabijanje, valjanje i ostale destruktivne metode koje su danas demonstrirali gosti. ''
http://www.fkzeljeznicar.com..Boze sacuvaj "objektivnih" izvjestavaca...eto vi ste odigrali perfektno..bolje se pitajte kako niste uspjeli zabiti gol Sarajevu koje je bilo sa 8 igraca u polju...
cuj sarajevo antipropaganda..a vi ste kao totalni fudbal igrali
![]()
Jbt ja bi se zapito ko vam pise po tim sajtovima..strasno je objektivan i veze nema o fudbalu..sta smo trebali sa 8 igraca atakovat
Jbt miran sam i neprovociram..al neke stvari se ne mogu presutiti
ali nema para,sve se rastalilo....
al haveru dobri taj isti Beslija i na prekrsaje dosudjene vama (na bilo kojoj tekmi ) trci prema sudiji i svadja se...jarane to ti je zuti ko suza a koliko vidim ne dobi ga ni veceras a ni u proslim tekmama..al eto nije vazno , nego velez je kita zesca pa eto vam prilike da se popravite. Samo sto nama dolazi mrtvi leotar pa vam i dalje bjezimo. Naravno do vase tekme sa borcem u BL jer vam je tad zijan i tu se mi odljepljujemo na 5 boba razlike.1921 ! je napisao/la:Prijatelju da ti kažem par stvari, jer sam slučajno trenirao fudbal i znam valjda nešto.Mirsad Bešlija je kapiten i kao takav ima pravo da diskutuje sa sudijom o njegovim odlukama ! Dok ostali igrači šute i puste kapitena da priča i da se bori za njih ! Zbog toga je kapiten a ne da bi razmjenjivao zastavice sa drugim kapitenima !!! Skontao ???FCS-FCS je napisao/la:Samo da objasnite sto vam igraci apsolutno na svaku sudijinu odluku trce prema istom , a definitivno to nije samo u ovoj tekmi nego i protiv celika i borca...u ovome prednjaci Beslija a nije mahane ni Lazaru...dok su najbolji u vasih 11 tipa Zebe i najmirniji.Iskreno, sa ovakvim stavrima se samo provaljujete. Sad sto ste fulili 3 zicera...desava se, pa kad bi nabrajo sta smo sve mi fulili na gostovanjima (zadnja 3,prije vas)...dodje mi da vristim !!!!
Sa ovom vasom igrom u BL vam je trica. Fakat ne podjebavam nego sam mislio da bolje igrate . Mi imamo 8 igraca u polju(odbrabenih igraca skoro da i nema..osim Torlaka) citavih 70 min a vi uputite 3 suta u okvir ....SMIJESNO
1921 ! je napisao/la:I DA GUBIŠ 10:0 S JUGA BI SE PJESMA ČULA, MI TE VOLIMO !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.