FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Nije imao ko dati gol. Mešić i Zeba fulili zicer. Uglavnom, nije loše, ali ne može se bez Lazara igrati, nema ga ko zamijeniti. RoWa je nikakav napadač, a Baljić je još mlad. Trebao je i biti dosuđen penal, njihov igrač igrao rukom, al jbg. Uglavnom, koreografija i bakljada extra, navijanje super, mada sjever totalno uspavan za razliku od prošle tekme protiv Borca, pa i ona protiv Čelika. Nije loše, ali se sad brinem, do kada Lazar odsustvuje s terena ? Ne možemo bez njega, to je valjda postalo očito
Drago mi je pa sam rodjen davno prije 40 kuka.Zasto, zato sto sam upamtio dobar fudbal a ovo danas je iako volim Zelju cisti amaterizam.Ko mi jos jednom kaze da smo isti ko prosle sezone i da Zeba moze zamjenit Bekrica taj veze nema o fudbalu.Na zalost ovi mladji neznaju za bolje a da su upamtili Mesu,Skoru,Ficu i ostale mislim da bi imali isto misljenje.Zalosno ali istinito.Da kazem da ni na drugoj strani nista bolje.
bekricu zlata li si vrijedan.
Dok god prodajemo igrače, ne možemo imati ekipu da valja. Otišao Bekrić, Cocalić, Štilić i još more igrača u ovih par godina. A da pare nismo dobili. I šta onda očekivati, kad će nam otići ubrzo Kerla, Višća, Šehić... Moramo se stabilizovati, a za to trebaju pare.Alipasino je napisao/la:Drago mi je pa sam rodjen davno prije 40 kuka.Zasto, zato sto sam upamtio dobar fudbal a ovo danas je iako volim Zelju cisti amaterizam.Ko mi jos jednom kaze da smo isti ko prosle sezone i da Zeba moze zamjenit Bekrica taj veze nema o fudbalu.Na zalost ovi mladji neznaju za bolje a da su upamtili Mesu,Skoru,Ficu i ostale mislim da bi imali isto misljenje.Zalosno ali istinito.Da kazem da ni na drugoj strani nista bolje.
razumijem čuvanje rezultata, al onoliko valjanja sam vidio samo na TV kad se svinje valjaju u blatu!
mene bi bilo stid onog što je uradio Kojašević, gleda čovjek koji je će broj 4. sudija pokazat, kad vidje da je on, pade ko pogođen. možda ga od prevelikog uzbuđenja infarkt strefio...
uglavnom vi nit ste elita ko što ste predstavljate, vi ste obični brđani!
mene bi bilo stid onog što je uradio Kojašević, gleda čovjek koji je će broj 4. sudija pokazat, kad vidje da je on, pade ko pogođen. možda ga od prevelikog uzbuđenja infarkt strefio...
uglavnom vi nit ste elita ko što ste predstavljate, vi ste obični brđani!
Da bi zdravi i jaki bili jedite hrenovke Pili
Dno dna...svaki komentar je suvisan svaka cast na atmosferi,al' ostalo jadno i cemerno.Ne pamtim kad je Sarajevo bilo losije,a poslije derbija sam shvatio da smo mi jos jadniji.
AMAR OSIM!
Imali smo sve uslove za pobjedu, ali igra mlaka ,bez ideje.Valjda su ispuhali protiv Borca.Niko više da nije rekao nešto protiv Laze.Gledam lopte idu u sredinu,a nigdje nikoga.Ostala crna rupa kad je on isključen.
Zadnja izmjena: mamaSmurf, dana/u 24 okt 2010, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
- alan ford 26
- Kontakt:
Ono je bilo strasno za gledat, apsulotno nista vrijedno pomena, sem koreografije i bakljade, pitarima cestitke na i vise nego zasluzenom bodu, a mi ne bi gola dali ni za 3 godine, uzas. Sudija pokvario tekmu definitivno. Et valjda je konacno svima jasno gdje smo i sta smo, i zasto ne mozemo prodati igraca za vise od par stotina milja KM, jer i ne vrijede vise realno. Hvala Bogu pa je proslo ono dizanje tenzija sa svih strana, cisti amaterizam, narocito od oba "predsjednika", sve u svemu KATASTROFA.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- kosewsko hill
- Kontakt:
Jedan od onih derbija koji spada u kategoriju onih kada je bilo par uzastopnih remija.K.arina samo takva.Pogotovo naši igrači.Višća razočarao, kao da ga trema spucala, Zeba ko' amater fula prazan go..više 100% nismo ni imali, za nepovjerovati.Igračima Sarajeva svaka čast fakat što su uspjeli sa dva igrača manje organizovati odbranu da mi ne možemo skoro ni šansu napraviti...Savić po meni nam ne treba i ne znam da je ijednu utakmicu otkad je stigao nešto posebno odigrao...Mali Marković odličan fakat, a desni bek
eto kako su onda ostali odigrali
Samo bodovi iz gostiju mogu popraviti današnju nonšalanciju i amaterizam što reče pile ja mislim...
Samo bodovi iz gostiju mogu popraviti današnju nonšalanciju i amaterizam što reče pile ja mislim...
Željo - My first love!!!
Potpuno loši utisci sa derbija...
Ništa nije valjalo, osim navijanja...
Ništa nije valjalo, osim navijanja...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
-
amer_zeljoo
- Kontakt:
moze li ko stavist sliku koreografije
)))) nisam vidio cuvo sam zuti onaj kur*ac
))))
Koliko si smišljao ovu prostu niđeveznostBatistuta je napisao/la:Pozdrav za sve navijače željezmičmara,a posebno za albansku većinu uz pjesmu "Kosovo republika".Još imam informaciju da će na jugu danas biti besplatni hljebovi,kifle i ostala peciva
The pride of Wales is still alive, Cardiff City Football Club!
Eh da je sudija dao bogdo jos jedan crveni karton Sarajevu mozda bi i zabili ovako... 
Zadnja izmjena: ami, dana/u 24 okt 2010, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.
Treba napomenuti da je početkom drugog poluvremena veznjak Sarajeva Džakmić igrao rukom u svom 16-ercu, ali je sudija "izvukao" slobodan udarac van kaznenog prostora. U nastavku, logično, Željezničar je imao inicijativu i napadao, no uspjeli su tek stvoriti tri izrazitije šanse, koje su propustili realizovati Višća i Mešić, u 57. i 75. minuti, te Zeba, koji je u 81. minuti uspio prebaciti praktično prazan gol.
Njihov sajt o derbiju
Njihov sajt o derbiju
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
a nista ovaj derbi zaboraviti i okrenuti se sljedecoj utakmici i 3 boda nam preostaju drugo nista.
Ne sekiraj se ziv bio.samo sarajevo je napisao/la:Nemozete nista jednom navijacu pa zabodete noz u vrat svaka vam cast legende ste po svemu od sad nema potrebe da diskutujem uopste sa vama moj zadnji post na ovu temu,ponesite sljedeci put sablje!
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
- partibrejker1921
- Kontakt:
''Usklici zadovoljstva i veliko slavlje gostiju u utakmicu u kojoj nisu stvorili nijednu jedinu priliku, govore sami za sebe. Dugo ćemo još čekati na derbije nekadašnjeg šmeka, jer antipropaganda fudbalske igre, koju su danas demonstrirali fudbaleri s Koševa, može samo otjerati i onaj ostatak navijača koji na utakmice dolaze da vide igru i poneki lijep potez, a ne previjanje, nabijanje, valjanje i ostale destruktivne metode koje su danas demonstrirali gosti. ''
http://www.fkzeljeznicar.com
http://www.fkzeljeznicar.com
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.