FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Pa ko vam je kriv što su vam igrače isključili? Svemirci? Ko je kriv Muharemoviću što ga Marković izlevati i natjera na drugi žuti? I to nakon što ga je sudija poštedio kad je na Bešliji startao za drugi žuti. Znači, zaslužili ste igrača manje i zaslužili ste da ne pređete centar. Bravo vi! Još jedan "detalj".

nemojte nas opterecivati molim vas.......to nema nikoga na tvojoj temi pa ovdje pises ??? faba ???
Ti izgleda zaboravljaš da je i Željo igrao bez podrške svojih navijaca kad je bio naš bojkot, napadao,stvarao šanse i na kraju ga Kajtaz zavukao u rašlje iz slobodnjaka...tad ste se samo vi culi na koševu.prigoda je napisao/la:Šta misliš da idući derbi dođemo bez golmana? Doduše nije nam ni danas trebao, nije bilo udarca u okvir gola.Mandrak je napisao/la:Imali ste jednog igraca manjaka citavo vrijeme (tacnije od 30 minute a ne citavo vrijeme), jer su i Lazar i Gutić iskljuceni u isto vrijeme...znaci, ne laži svjesno![]()
A inace svake godine slavite tako svoj rođendan na koševu, skupi vas se 3-4 hiljade onako iz cista mira, Zijo vam naplati po 3 km i vi navijate tako svake godine i tako proslavite rođendan, jelde.
Aha, svakako...bice da je to bio pravi povod ovog vecerasnjeg urnebesnog slavlja, a ne herojski bod vaših lavova koji nisu prešli centra kako treba za 90 minuta
Čestitam vam, više ste se čuli, konačno!
Tako da ne treba sad od ovog vašeg krvavo stecenog boda praviti neku dramu i od igraca heroje, lavove i sta sve ne.
-
titula2010
- Kontakt:
Jeste on zakleti pitar sve dok ne dodje u iskusenje sa parama,a onda uprava napolje!faba je napisao/la:Prvi put imam predsjednika Sarajeva, da sve ono sto bih ja rek'o u emisiji, kaze frajer i nakon njegovor gostovanja, intervju-a, nemozes reci ''eh sto nije to reko'', ''trebo je vako, trebo je nako''.
On jeste maher i zna kako treba sa navijacima, ali samo zagrizeni navijac Sarajeva moze izjavljivati neke stvari, koje on izjavi.To supljaneri ne mogu.
Za mene je dovoljan grb za reverom, preksinoc kod Senada u emisiji.
Jok ja sam jaci kad kakimBuddy je napisao/la:Ko pile kad se kakiKARL HAJNC je napisao/la:Imam li potrebe išta komentarisati.......MNOGO SMO JAKI......Ustvari-PREVIŠE SMO JAKI
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Momci kHaj pHice svaka cast vama i samo ne znam kako je zeba ono uspio promasiti i naravno svaka cast nasim igracima !
-
LiMvOtElJoZe
- Kontakt:
-
samo sarajevo
- Kontakt:
Vidjecemo koliko ce vasa da traje! kHaj pHicetitula2010 je napisao/la:Jeste on zakleti pitar sve dok ne dodje u iskusenje sa parama,a onda uprava napolje!faba je napisao/la:Prvi put imam predsjednika Sarajeva, da sve ono sto bih ja rek'o u emisiji, kaze frajer i nakon njegovor gostovanja, intervju-a, nemozes reci ''eh sto nije to reko'', ''trebo je vako, trebo je nako''.
On jeste maher i zna kako treba sa navijacima, ali samo zagrizeni navijac Sarajeva moze izjavljivati neke stvari, koje on izjavi.To supljaneri ne mogu.
Za mene je dovoljan grb za reverom, preksinoc kod Senada u emisiji.
Treći žuti za Kerlu i Radovanovića. Popoviću minimalno dvije utakmice suspenzije.
jeli istina da zeba ide na polusezoni?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
5 minuta i 40 sekundi je trajao prekid kod crvenih kartona, a prvo poluvrijeme je produženo samo 3 minute!
Kazu nekom levatu veceras gume ispuhale naprasno na mercedesovom djipu, ne znam ime tipa nako kockasta glava ponasa se ko seljak i sve nesto govori Allaha mi.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
hoce li biti snimak utakmice?
Neće, kažu zgadilo se štrumfovima gledati svoju nemoćspajz je napisao/la:hoce li biti snimak utakmice?
Jedna osoba identifikovana, idemo dalje........pile87 je napisao/la:Kazu nekom levatu veceras gume ispuhale naprasno na mercedesovom djipu, ne znam ime tipa nako kockasta glava ponasa se ko seljak i sve nesto govori Allaha mi.
Rekoh li ja da je X najrealniji, a za ovo ruglo od derbija, belaje prije utakmice koji su mogli zavrsiti tragicno, i poslije utakmice, sam jos prije par dana upozoravao, i da sve ide na dusi kuji i osimu.......
Bilo bi zanimljivo da se igralo 11 na 11......
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Jos ne prestajete 
Naravno da utakmica bi bila otvorenija da su bile jednake snage na terenu, ovako sam zaspao u 60 minuti susreta!Gigant je napisao/la:Jedna osoba identifikovana, idemo dalje........pile87 je napisao/la:Kazu nekom levatu veceras gume ispuhale naprasno na mercedesovom djipu, ne znam ime tipa nako kockasta glava ponasa se ko seljak i sve nesto govori Allaha mi.
Rekoh li ja da je X najrealniji, a za ovo ruglo od derbija, belaje prije utakmice koji su mogli zavrsiti tragicno, i poslije utakmice, sam jos prije par dana upozoravao, i da sve ide na dusi kuji i osimu.......
Bilo bi zanimljivo da se igralo 11 na 11......
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.