FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 25 okt 2010, 01:22

Mandrak je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Kako ce Zijad, izrod koji se javno pred kamerama stidi rođenog oca samo zato što je navijac Želje, dobiti negdje batine zbog ovog nazivanja manijaka ciganima.
Auuu Zijo zijo, pa necemo tako paša...to se treba žestoko sankcionisati.
Mislis da ih Zujo ili Amah Izuzev ne bi dobili ? :D Zijada mi sutra glavna furka zajebavanje strumfova...
Za šta zajebavanje??
Zato što ste izvukli bod i slavili ga na koševu svu noc kao da ste titulu osvojili ?? zato što ste se branili kao Žepa 1993 citavu utakmicu?? pa dobra furka ;)

Vezano za temu, ovaj promašaj Zebe na slici iznad je nemoguc :o , ne mogu da vjerujem da je prazan gol promašio :shock: :shock:
Bez navijaca bez 2 igraca 60 minuta...ovaj bod je ravan pobjedi...da su Horde bile i da nije bilo crvenih sasvim druga prica bi bila...A.O je sve rekao u svojoj izjavi...da su bili kompletni pobijedili bi nas...

PS. slavili smo i bod (ravan pobjedi) i rodjendan naseg kluba.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 25 okt 2010, 01:25

Imali ste jednog igraca manjaka citavo vrijeme (tacnije od 30 minute a ne citavo vrijeme), jer su i Lazar i Gutić iskljuceni u isto vrijeme...znaci, ne laži svjesno ;)
A inace svake godine slavite tako svoj rođendan na koševu, skupi vas se 3-4 hiljade onako iz cista mira, Zijo vam naplati po 3 km i vi navijate tako svake godine i tako proslavite rođendan, jelde.
Aha, svakako ;) ...bice da je to bio pravi povod ovog vecerasnjeg urnebesnog slavlja, a ne herojski bod vaših lavova koji nisu prešli centra kako treba za 90 minuta ;)

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 25 okt 2010, 01:28

Mandrak je napisao/la:Imali ste jednog igraca manjaka citavo vrijeme, jer su i Lazar i Gutić iskljuceni u isto vrijeme...znaci, ne laži svjesno ;)
A inace svake godine slavite tako svoj rođendan na koševu, skupi vas se 3-4 hiljade onako iz cista mira, Zijo vam naplati po 3 km i vi navijate tako svake godine i tako proslavite rođendan, jelde.
Aha, svakako ;) ...bice da je to bio pravi povod ovog vecerasnjeg urnebesnog slavlja, a ne herojski bod vaših lavova koji nisu prešli centra kako treba za 90 minuta ;)
3 markice se informisi ko je zelio da se to plati neki su davali i po cenera jer su te pare mislili vama dati,pa ako ono vrijedi 10 onda je ovo nase trebalo 20 naplatiti! Uglavnom Blekic objasnio da nismo fukare i zato sljedeca tekma besplatan sjever mada mi to necemo! Tako da ti ta prica ne pije vode,da neko od nas stvarno pomisli da je tako,ipak nije on Zujo da su mu navijaci biznis!

faba
Kontakt:

Post Postao/la faba » 25 okt 2010, 01:28

Mandrak je napisao/la:Imali ste jednog igraca manjaka citavo vrijeme (tacnije od 30 minute a ne citavo vrijeme), jer su i Lazar i Gutić iskljuceni u isto vrijeme...znaci, ne laži svjesno ;)
Sa igracem manje, na gostujecem terenu, bez podrske.+sam ubjedjen da bi vas uzeli da smo mi igrali sa deset a vi sa 11 igraca.
Za mene jeste herojski !!!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 25 okt 2010, 01:32

faba je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Imali ste jednog igraca manjaka citavo vrijeme (tacnije od 30 minute a ne citavo vrijeme), jer su i Lazar i Gutić iskljuceni u isto vrijeme...znaci, ne laži svjesno ;)
Sa igracem manje, na gostujecem terenu, bez podrske.+sam ubjedjen da bi vas uzeli da smo mi igrali sa deset a vi sa 11 igraca.
Za mene jeste herojski !!!
Sa igracem manje od 30 minute tacnije...za podršku ste sami krivi jer ste tako sami izabrali i ostavili svoje igrace na cijedilu. Uglavnom, branili ste se ko Žepa ,izvukli bod bunkerom i svaka cast za to. Nama nije kriv što mi ne znamo dati gol i što Zeba fula (vec drugi put) prazan gol.To je sporstka strana ove price.
Ali predsjednik kojeg toliko obožavate je papak neviđeni koji vam se na najprimitivniji nacin uvlaci u šupak, valjda cete uskoro to i sami skontati.

titula2010
Kontakt:

Post Postao/la titula2010 » 25 okt 2010, 01:35

samo sarajevo je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Imali ste jednog igraca manjaka citavo vrijeme, jer su i Lazar i Gutić iskljuceni u isto vrijeme...znaci, ne laži svjesno ;)
3 markice se informisi ko je zelio da se to plati neki su davali i po cenera jer su te pare mislili vama dati,pa ako ono vrijedi 10 onda je ovo nase trebalo 20 naplatiti! Uglavnom Blekic objasnio da nismo fukare i zato sljedeca tekma besplatan sjever mada mi to necemo! Tako da ti ta prica ne pije vode,da neko od nas stvarno pomisli da je tako,ipak nije on Zujo da su mu navijaci biznis![/quote
ZB pripremio teren da vas posteno pokrade!

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 25 okt 2010, 01:36

Jeste uvlaci nam se u supak jer je dosao sa nama a nije otisao kod vas da vam puni dzepove! Uostalomto sto nama nudite taj vise film necete gledati pa nekom drugom prodajte istok!

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 25 okt 2010, 01:36

Šta misliš da idući derbi dođemo bez golmana? Doduše nije nam ni danas trebao, nije bilo udarca u okvir gola.
Čestitam vam, više ste se čuli, konačno!
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

faba
Kontakt:

Post Postao/la faba » 25 okt 2010, 01:37

Prvi put imam predsjednika Sarajeva, da sve ono sto bih ja rek'o u emisiji, kaze frajer i nakon njegovor gostovanja, intervju-a, nemozes reci ''eh sto nije to reko'', ''trebo je vako, trebo je nako''.
On jeste maher i zna kako treba sa navijacima, ali samo zagrizeni navijac Sarajeva moze izjavljivati neke stvari, koje on izjavi.To supljaneri ne mogu.
Za mene je dovoljan grb za reverom, preksinoc kod Senada u emisiji.

Normalan
Kontakt:

Post Postao/la Normalan » 25 okt 2010, 01:38

Pa ko vam je kriv što su vam igrače isključili? Svemirci? Ko je kriv Muharemoviću što ga Marković izlevati i natjera na drugi žuti? I to nakon što ga je sudija poštedio kad je na Bešliji startao za drugi žuti. Znači, zaslužili ste igrača manje i zaslužili ste da ne pređete centar. Bravo vi! Još jedan "detalj".

slika

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 25 okt 2010, 01:39

nemojte nas opterecivati molim vas.......to nema nikoga na tvojoj temi pa ovdje pises ??? faba ???

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 25 okt 2010, 01:40

prigoda je napisao/la:
Šta misliš da idući derbi dođemo bez golmana? Doduše nije nam ni danas trebao, nije bilo udarca u okvir gola.
Čestitam vam, više ste se čuli, konačno!
Ti izgleda zaboravljaš da je i Željo igrao bez podrške svojih navijaca kad je bio naš bojkot, napadao,stvarao šanse i na kraju ga Kajtaz zavukao u rašlje iz slobodnjaka...tad ste se samo vi culi na koševu.
Tako da ne treba sad od ovog vašeg krvavo stecenog boda praviti neku dramu i od igraca heroje, lavove i sta sve ne.

titula2010
Kontakt:

Post Postao/la titula2010 » 25 okt 2010, 01:41

faba je napisao/la:Prvi put imam predsjednika Sarajeva, da sve ono sto bih ja rek'o u emisiji, kaze frajer i nakon njegovor gostovanja, intervju-a, nemozes reci ''eh sto nije to reko'', ''trebo je vako, trebo je nako''.
On jeste maher i zna kako treba sa navijacima, ali samo zagrizeni navijac Sarajeva moze izjavljivati neke stvari, koje on izjavi.To supljaneri ne mogu.
Jeste on zakleti pitar sve dok ne dodje u iskusenje sa parama,a onda uprava napolje!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 25 okt 2010, 01:42

Buddy je napisao/la:
KARL HAJNC je napisao/la:Imam li potrebe išta komentarisati.......MNOGO SMO JAKI......Ustvari-PREVIŠE SMO JAKI
Ko pile kad se kaki :P
Jok ja sam jaci kad kakim :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 25 okt 2010, 01:44

Momci kHaj pHice svaka cast vama i samo ne znam kako je zeba ono uspio promasiti i naravno svaka cast nasim igracima !

LiMvOtElJoZe
Kontakt:

Post Postao/la LiMvOtElJoZe » 25 okt 2010, 01:44

slika

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 25 okt 2010, 01:44

titula2010 je napisao/la:
faba je napisao/la:Prvi put imam predsjednika Sarajeva, da sve ono sto bih ja rek'o u emisiji, kaze frajer i nakon njegovor gostovanja, intervju-a, nemozes reci ''eh sto nije to reko'', ''trebo je vako, trebo je nako''.
Jeste on zakleti pitar sve dok ne dodje u iskusenje sa parama,a onda uprava napolje!
Vidjecemo koliko ce vasa da traje! kHaj pHice

Normalan
Kontakt:

Post Postao/la Normalan » 25 okt 2010, 01:48

Treći žuti za Kerlu i Radovanovića. Popoviću minimalno dvije utakmice suspenzije.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 25 okt 2010, 01:53

jeli istina da zeba ide na polusezoni?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Normalan
Kontakt:

Post Postao/la Normalan » 25 okt 2010, 01:54

5 minuta i 40 sekundi je trajao prekid kod crvenih kartona, a prvo poluvrijeme je produženo samo 3 minute!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, xFrAg i 19 gostiju.