FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ajax doveo nekog stopera.. To bi bilo to. Pitanje vremena kada ce biti zvanicno. Dobro dosao Mathijse... 
Ajax u finalu siguran sam. Ako ćif.uti prodju.
Guardiloa i LP, kakav luzer

Ako Barsa prodje u finale, tamo zelim ćif.ute.
S pola snage bi ih uzeli za razliku od Ajaxa.
S pola snage bi ih uzeli za razliku od Ajaxa.
- FCBlaugrana
- Kontakt:
Ziva istina,FCBlaugrana je napisao/la:4:0 lagano protiv uniteda, bravo Valverde!!!
Finale Barcelona - Ajax, ajax prolazi tottenham u polufinalu...
Ovaj Pep bas ispade prevara, ispati on totanhama je sramota...izgleda da smo mi mogli puno bolje u ligi prvaka da smo imali drugog trebera umjeto njega
Poizbaciva Leorey sve ekipe iz lige prvaka svojim prognozama. Ako ga ko vidi da prognozira za Barcu sta odmah ga treba blokirati 
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ebote Barca ovaj Tottenham kontrolisala s Mirandom, Vermaelenom, Alenom, Munirom itd.
Kako god bilo, Barca može izbaciti sve preostale ekipe.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
I to kad je Totenhemu gorilo, kad im je pobjeda trebala za prolaz, a Barcelona sve imala rijeseno.AlfredNobel je napisao/la:Ebote Barca ovaj Tottenham kontrolisala s Mirandom, Vermaelenom, Alenom, Munirom itd.
I onda mi ovdje stanu glorifikovati Guardiolu i kako bi se sa njim nanizale lige prvaka
Sa onakvom Barcelonom kakvu je vodio, bruka je bilo osvojiti samo dvije LP.
Odlican trener, vizionar, inovator, zna praviti igraca, zna izvuci iz igraca maksimum, ali dokazana rupa u LP. Sto je to tako ne znam.
nemojmo se lagat vi sanse nemate na 2 meča s Liverpoolom, drag ste mi tim jer nam je vas grad pomogao u ratu, al budimo realni.
Suzdržavao se do sada, ali kontam da neće izdržati u narednih 15 dana.LEO10 je napisao/la:Poizbaciva Leorey sve ekipe iz lige prvaka svojim prognozama. Ako ga ko vidi da prognozira za Barcu sta odmah ga treba blokirati
Ovo je bgmi epska šansa za još jednu tripletu. Čast Tottenhamu i Ajaxu, ali mislim da će pobjednik ovog duela do Klempe.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Joj logovana, pijeli se kefir?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Logovan je napisao/la:nemojmo se lagat vi sanse nemate na 2 meča s Liverpoolom, drag ste mi tim jer nam je vas grad pomogao u ratu, al budimo realni.
Ma pusti Pepa sad. Kako protiv Liverpoola ? Dembele ili Coutinho ? Kako odgovoriti na njihov presing ?
Nadam se da ce maksimalno ici preko nade lijeve strane, gdje oni imaju Arnolda i Matipa kao desnog stopera. Zbog toga bih izabrao Dembu. Nedavno sam vidio podatak da je Arnold igrac Liverpoola kojeg su najvise puta predriblali ove sezone.
Alba i Dembele ce to znati iskoristiti siguran sam.
Nadam se da ce maksimalno ici preko nade lijeve strane, gdje oni imaju Arnolda i Matipa kao desnog stopera. Zbog toga bih izabrao Dembu. Nedavno sam vidio podatak da je Arnold igrac Liverpoola kojeg su najvise puta predriblali ove sezone.
Alba i Dembele ce to znati iskoristiti siguran sam.
Hebiga ako uzme tripletu mozda ima i veci razlog da ode, dosegao je onda plafon, ima ugovor i isplatit ce mu se nijepo sto ga sleduje, uprava bi tu morala gledati u buducnost, s valverdeom bi vjerovatno doslo do nekom zasicenja i pitanje vec sledece godine kako bi izgledalo sveleorey je napisao/la:I ja sam da Mrav ide, ali ako uzme jos tripletu nema sanse da ga uprava pusti, pa produzio je ugovor nedavno.
S druge strane ovaj ajaxov trener i dosta podmladjena ekipa to je vec neki pozitivan sok i zalog za buducnost, vracanje onoj nasoj prepoznatljivoj igri, sta ja znam, tesko da ce uprava nasa povuci taj potez bez obzira osvojimo li tripletu ili ne, a da bi bilo dobro, bilo bi
Vidjeli smo veceras dakle drugo polufinale totenham liverpool, uz svo postovanje i totenhamu i ajaxu, ako prodjemo polufinale titula je skoro tu, znaci biti il ne biti je protiv liverpola
Pep standardno, naravno da je mogo i moro s onom nasom strahovitom generacijom osvojiti vise, kakve smo igrace imali, i kako smo ispadali ono s igracem vise od intera i celzija, naravno da smo morali vise osvojiti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma ussrao ga je u prvoj tekmi, ali opet je to dobar potez bio jer su dobili nezgodnog Palaca. Aguero fuli onaj penal ebajiga. Ali, i da ne ne gleda ta prva tekma, ovo je večeras bilo strahovito, a syebaše ih individualne greške i ovaj tempo od kojeg su pomrli.Evander je napisao/la:I to kad je Totenhemu gorilo, kad im je pobjeda trebala za prolaz, a Barcelona sve imala rijeseno.AlfredNobel je napisao/la:Ebote Barca ovaj Tottenham kontrolisala s Mirandom, Vermaelenom, Alenom, Munirom itd.
I onda mi ovdje stanu glorifikovati Guardiolu i kako bi se sa njim nanizale lige prvaka
Sa onakvom Barcelonom kakvu je vodio, bruka je bilo osvojiti samo dvije LP.
Odlican trener, vizionar, inovator, zna praviti igraca, zna izvuci iz igraca maksimum, ali dokazana rupa u LP. Sto je to tako ne znam.
Može mu se prigovoriti za tu prvu tekmu, a s druge strane i ne mora, jer su ovo sjajno odigrali večeras.
Njega ubija to što previše filozofira i izmišlja stvari u bitnom trenutku. Prošle godine s Liverpoolom isto izveo nekakvu čudnu formaciju, glupirao se nešto, pa ganjali u revanšu gdje su ih stigli, ali su čini mi se bili oštećeni za penal. To ga po meni najviše pokopava, da izvede normalnu, standardnu postavu i formaciju, sve bi išlo k'o po loju.
Pep očigledno ima problema u kup utakmicama, ali opet nam je 2 titule donio.
Jel za 14 dana prva protiv Liverpula?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jeste.Riziko je napisao/la:Pep očigledno ima problema u kup utakmicama, ali opet nam je 2 titule donio.
Joj jeste pravi glory hanteri.
Pojavi se neko ko uveze par finih utakmica, odmah je trener za Barce.
Pa Van Gal je bio Tito za ovog, ali nije se kasnije pokazao u top klubovima. Cim je dosao u Barcelonu, sukobi sa velikim zvijezdama.
Nije isto trenirati ovu djecu i biti im autorirtet i trenirati Messia i Suareza, kao sto nije onda bilo isto trenirati Finidia i Klaiverta i kasnije Rivalda i Figa.
I van Gal je bio odlican razvojni trener. Da njega nije bilo, nikad Pujol i Xavi ne bi postali ono sto jesu.
Ali nije ostvario na klupi Barcelone ono sto se ocekivalo.
Ko kaze da bi ovaj neki?
Pojavi se neko ko uveze par finih utakmica, odmah je trener za Barce.
Pa Van Gal je bio Tito za ovog, ali nije se kasnije pokazao u top klubovima. Cim je dosao u Barcelonu, sukobi sa velikim zvijezdama.
Nije isto trenirati ovu djecu i biti im autorirtet i trenirati Messia i Suareza, kao sto nije onda bilo isto trenirati Finidia i Klaiverta i kasnije Rivalda i Figa.
I van Gal je bio odlican razvojni trener. Da njega nije bilo, nikad Pujol i Xavi ne bi postali ono sto jesu.
Ali nije ostvario na klupi Barcelone ono sto se ocekivalo.
Ko kaze da bi ovaj neki?
Kako im se sve sad otvorilo, tottenham im u finalu ne moze nista realno, ajax bi imao vece sanse ali opet neiskustvo bi ih moglo kostati.Ali naravno prvo liverpool, to ce biti zestoko, Messi se mora opet ukazati 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.