FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagor1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagor1987 » 09 maj 2019, 00:12

Kako mi je drago kad vrli forumasi sve pogrijese i fule. Tatara prodat ocajan,Kovacevic na zalost nista nikad od njega,Mujakic nakon Sb nista caj prosjek,nikad nista od njega,Rahmana otherat uzeo pare ne igra mu se,Kapiten nikakav ne bori se itd itd

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 09 maj 2019, 00:14

Posljednji poraz ekipa Širokog je imala prije 15 utakmica i to od Sarajeva na pecari 0:3.
Nakon toga imali su 9 pobjeda i 6 remija, ali im je Sarajevo prekinulo tu seriju, ponovo porazom od 3:0.

:cool:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 maj 2019, 00:14

X nam odgovora u Banovicima treba odmoriti neke igrace. U ŠB maksimalno ozbiljno i onda protiv zvjezda 09 proslava duple krune.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 09 maj 2019, 00:21

Eto tako to.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 09 maj 2019, 00:27

zagor1987 je napisao/la:Kako mi je drago kad vrli forumasi sve pogrijese i fule. Tatara prodat ocajan,Kovacevic na zalost nista nikad od njega,Mujakic nakon Sb nista caj prosjek,nikad nista od njega,Rahmana otherat uzeo pare ne igra mu se,Kapiten nikakav ne bori se itd itd
Jesi naporan vise.
Ovi sad sto su kritikovali neke korake i postavke ne smiju se radovati ovom rezultatu ?
Nikad niko za Kovu nije rekao mece bit nista od njega. Cista laz.
Tatar kad je na prirodnoj poziciji fantastican je, kritikovan je Husref jer ga je gurao na kontra stranu, tako da ti i ta floskula ne pije vode.
Krste je odlican igrac, potezom moze rijesit tekmu, ali poslije promasenog penala jednostavno je pao psihicki i to se vidjelo, nigdje ga nema po terenu. I to smo kritikovali Husrefa da ga klupira dok se covjek ne dozove malo. Znaci i za njega sto si napisao je greska.
Za Mujakica je cista laz sto si napisao,to ni komentarisat necu.
Rahman jeste pao nakon potpisivanja ugovora i to ne mozes osporit, to je cinjenica,ali sw u zadnje dvije tekme vratio i opet je onaj stari.
Razdvojite sebi vise pljuvanje (ono kad se negativno kritikuju sve stvari, kad se negativa prosipa, kad se trazi dlaka u jajetu, kad se pljuju i one dobre stvari) i argumentovano kritikovanje i ukazivanje na greske.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 09 maj 2019, 00:28

midzuka je napisao/la:Za Banoviće:
Kova
Hebib-Lazić-Mujakić-Bekić
Mustafić-Crepulja
Šišić-Rahmanović-Velkoski
Handžić

Volio bih iskreno cuti i misljenja ostalih i o ovoj ekipi i o prijedlozima ko da pocne u subotu.
Ja bi jos ubacio Sabanovica i Kurdica nekako, bilo kao startere ili da udu sa klupe.

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 09 maj 2019, 00:28

"Sarajevo je moj klub. Sigurno je da ću se vratiti. Za godinu, dvije, pet… Nadam se da ću ponovo dobiti priliku da sa Sarajevom osvojim titulu, a onda mogu i da umrem."

-Husref Musemić(24. august 2014.)
JURIŠ

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 09 maj 2019, 00:31

midzuka je napisao/la:"Sarajevo je moj klub. Sigurno je da ću se vratiti. Za godinu, dvije, pet… Nadam se da ću ponovo dobiti priliku da sa Sarajevom osvojim titulu, a onda mogu i da umrem."

-Husref Musemić(24. august 2014.)
:ljepota:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 09 maj 2019, 00:33

Fakat hajde budi pametan protiv Tuze kakav sastav izvesti.Ja bi igrao sa juniorima čuvati igrače za Lišticu.A onda protiv Zvijezde nadam se pred 15- 20 hiljada završiti posao.
U Banoviće bez veze rizikujemo neku povredu,odraditi u srijedu kup,i onda lagano na Koševu proslaviti duplu titulu.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 09 maj 2019, 00:34

zagorski je napisao/la:
Kova
Mustafić-Crepulja
Handžić

Volio bih iskreno cuti i misljenja ostalih i o ovoj ekipi i o prijedlozima ko da pocne u subotu.
Ja bi jos ubacio Sabanovica i Kurdica nekako, bilo kao startere ili da udu sa klupe.
Hebib mora odmoriti, jer nakon pola sata i mene može staviti na njegovo mjesto, odigraćemo isto.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 09 maj 2019, 00:34

Eto tako.

dagerHZ
Kontakt:

Post Postao/la dagerHZ » 09 maj 2019, 00:35

Koliko samo igramo brže i bolje bez Velkoskog.

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 09 maj 2019, 00:36

SarajevoJeBordo je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
Kova
Mustafić-Crepulja
Handžić

Hebib mora odmoriti, jer nakon pola sata i mene može staviti na njegovo mjesto, odigraćemo isto.
I ja bih rado odmorio Hebiba, ali je Šabanović suspendovan za utakmicu protiv Tuzle. Trećeg desnog beka nemamo, jedino da Lazića/Dupovca/Kurdiča ubacimo tu. Mada, moje misljenje, da od tog nema ništa.
JURIŠ

kosevskobrdo
Kontakt:

Post Postao/la kosevskobrdo » 09 maj 2019, 00:37

dagerHZ je napisao/la:Koliko samo igramo brže i bolje bez Velkoskog.
DA i ja sam to primjetio. Guši igru previše, to je i danas radio kad je ušao.
Dobar je kada treba čuvati rezultat, ali kada treba napasti on mora biti druga opcija.
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 09 maj 2019, 00:40

Odmorit Rahmanovica, Stanojevica, Ahmetovica, Tatara.
Mislim da ko god bude u prvih 11 nece biti problema i opravdat ce povjerenje.
Jer mi igramo fantastično kad nismo pod pritiskom. To se i danas pokazalo. :clap:

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 09 maj 2019, 00:49

kako je samo predobra atmosfera na zapadu bila na poluvremenu,niti najmanje tenzije,svima kez od uha do uha,totalna dobrila,ne psuju se mrtvi ma drugi ljudi totalno,kada je treći gol pao razlijepio sam se od dobrile po onom stadionu ocm,ne pamtim bolju atmosferu majke mi moje,bilo je ludila i ludila ali sa nekom tenzijom uvijek,ovaj put bez truna srkleta ili sam ja više totalno ciknuo?

VVVBK
Zadnja izmjena: nukleusmember, dana/u 09 maj 2019, 00:50, ukupno mijenjano 2 puta.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 09 maj 2019, 00:49

Kovacevic
Hebibovic Lazic Dupovac Bekic
Mustafic Crepulja
Sisic Velkoski Cruz
Handzic

Moke neko misljenje za Banovice. Opet bi imali odmornog Nihada, Halila, Stanoja, Rahmana, Kapica i Ahmeta.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 09 maj 2019, 00:53

nukleusmember je napisao/la:kako je samo predobra atmosfera na zapadu bila na poluvremenu niti najmanje tenzije,svima kez od uha do uha,totalna dobrila,ne psuju se mrtvi ma drugi ljudi totalno,kada je treći gol pao razlijepio sam se od dobrile po onom stadionu ocm,ne pamtim bolju atmosferu majke mi moje,bilo je ludila i ludila ali sa nekom tenzijom uvijek,ovaj put bez truna srkleta ili sam ja više totalno ciknuo?

VVVBK
Najjaca mi je bila ekipa koja je bila negdje u sredini gore pri vrhu tribine.. kod 2:0, mi malo gubimo kontrolu igre i u jednom trenutku Husref onako baci pogled na zapad a ovih 10-ak momaka skocise masu rukama, ono kao da pravi izmjenu.

Ne prodjose ni dva minuta Husref pravi prvu izmjenu za nas :rol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 09 maj 2019, 00:55

Ma sef ce prvi tim gurnit da razvali ove i onda prvi tim za listicu i onda ce kalkulisat zadnje dvije tekme sa rezervama... :bih:
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 09 maj 2019, 00:57

FrancescoTotti je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:kako je samo predobra atmosfera na zapadu bila na poluvremenu niti najmanje tenzije,svima kez od uha do uha,totalna dobrila,ne psuju se mrtvi ma drugi ljudi totalno,kada je treći gol pao razlijepio sam se od dobrile po onom stadionu ocm,ne pamtim bolju atmosferu majke mi moje,bilo je ludila i ludila ali sa nekom tenzijom uvijek,ovaj put bez truna srkleta ili sam ja više totalno ciknuo?

VVVBK
Najjaca mi je bila ekipa koja je bila negdje u sredini gore pri vrhu tribine.. kod 2:0, mi malo gubimo kontrolu igre i u jednom trenutku Husref onako baci pogled na zapad a ovih 10-ak momaka skocise masu rukama, ono kao da pravi izmjenu.

Ne prodjose ni dva minuta Husref pravi prvu izmjenu za nas :rol:

highlight tekme je to bilo,pola tribine je umrlo od šege,ma nestvarno majke mi moje,kao da su došli drugi ljudi a sve iste labrnje

VVVBK

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: armankosutic, boki86, Fouzi1, MaroonBjelave, skoJaa, Zagor i 52 gosta.