FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 09 maj 2019, 01:05

on voli Sarajvo pravi je Hordas Husref Musemic jedan je od nas :!: :!: :!:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 09 maj 2019, 01:09

'' ja bi samo da repliciram potpredsjedniku peštii.... Imam osjecaj da cemo stici Sarajevo... Te price da ce oni osvojiti, oni nece osvojiti... Bolje zrinjski vec cigani... ''
Ne mogu da zaboravim ovo nikako.

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 09 maj 2019, 01:14

Malog Salcina protiv City-a gurnut, malo Slovenca na go i tako..

Hvala ti Husrefe za sve, uvijek sam vjerovao u tebe i kad su te svi napadali. Hvala ti legendo za prvu duplu krunu, nadam se da ce uci zauvijek i historiju kluba i odvest nas u Evropu. Uprava treba da odriesi kesu i da ti ispuni sve zelje... Nedaj se legendo i otidji kada budes najbolji, da pljuvaci nemaju sta da ti prikace..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 09 maj 2019, 01:39

ŠAMPIONEEE OLE OLEEEE OLEEE.

Kad nema Velkoskog i kad je Benjo na lijevom krilu mi ćemo svaku ekipu izdominirati.
Još kad skontam kako bi nam legao Lucas Moura, ali vjerujem u Vietnamca :kafa:
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 09 maj 2019, 01:50

11:30 h repriza utakmice na Areni Sport !!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 09 maj 2019, 02:16

Ovaj rezultat je odlican zbog same cinjenice da ce dole u revansu biti poluprazan stadion. Ne vjerujem da ce biti vise od 1500-2000 ljudi tako da nece biti neki pritisak.
Ohladili smo ih ovim rezultatom tako da pametnom igrom, bez zezanja i opustanja podici pehar i donijeti ga aBd kuci na Kosevo.

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 09 maj 2019, 02:24

Kako silujemo?
Sjever :bow:
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 09 maj 2019, 03:15

Uzivajmo braco moja
Dozivjeli smo i ovo

slika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 09 maj 2019, 03:39

GAZZZZIIIIIIIIIIIIIIIII
Sabrine mi moje!

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 09 maj 2019, 04:02

Nismo jos. OK 97% da jesmo ali, slikovito receno nekad konekcija zna da pukne bas na ova 3%. Ne treba podcijeniti Tuzu za razliku od zadnje utakmice sad su kompletniji i puno opasniji. Treba sve rijesiti u subotu tako da naredna bude revijalnog tipa. Treba malo refreshovati ekipu ali ne treba izvoditi drugi tim.Saban moze da igra, Crepulja, Šišć, Handžić, Dupovac ili Šofranac, Velkoski, ali opet moras ostaviti neki dio glavne ekipe. Ja bih ipak najmanje rotirao u zadnjoj liniji. Vidjecemo bice zahtjevna utakmica siguran sam. Ako u subotu sa kombinovanim timom rijesimo titulu, onda u srijedu sa punim sastavom do nove pobijede u listici bez ikakvih problema.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 09 maj 2019, 06:08

Pantelija je napisao/la:
Osttribine je napisao/la: Hajde vise ne s.eri tako ti Boga, onog Hebibovica si analizirao cijelu sezonu, konstatno nesta pametujes, koji qrac dangubis na forumu, zavrsi licencu i pokazi znanje na klupi nekog tima ako mislis da si za to. Ovde svajkako gotovo da i nema onih koji su redovni na tekmama na Kosevu, a pogotovo na strani, sigurno je mali broj i onih koji su clanovi kluba kao i vlasnici neke sezonske ulaznice. Ja sam sve to i biti cu u Banovicima, kao i na nekim gostovanjima ove sezone i bez propustene domace tekme ove sezone.
Prvo nauci se koristiti forumom kao mjestom iznosenja svog misljenja i stava, nemoj biti seljak i krkan kakav ocito jesi.
Drugo, ako nekoga neko kritikuje ni u jednom slovu ne pise da neko zna bolje taj posao od njega raditi ali ako kritikujes nesto sto ne valja i svako vidi da ne valja, to se zove pozitivna kritika, koju neko koga kritikujes ili ciju stranu kritikujes jos ti zahvali jernprimjetis mozda nesto sto druga strana ne primjeti. Naravno, pricamo o normalnom svijetu a ne balkanu gdje ljudi u svemu zauzimaju neke strane, moj i tvoj, nasi i vasi, tvoji i moji, ceni i bijeli. Samo da se zauzmu pozicije i da se ceka rezultat pa.da se issmijava il da se hebe majka.
Trece, izmisljaju se izjave ili se uzimaju izjave jednog forumasani pravi se od toga neka filozofija tipa "husref staromodan" a garantujem da to npr ovdje na forumu nije napiaao ni jedan ili eventualno jedan forumas! Garantujem.

Da se ne lazemo u naaoj ligi nj jedan trener ne moze dobaciti do svicarake il austrije. Tesko i do hrvatske.
Ja sam prci keirkkovao hebibovica jer je los na beku, uzasan. Zato sto nije bek i nikad nece biti. On je krilo. Krilo koje je dobro za ovu ligu. Za beka nije niti ce ikada biti. Prva ekipa sa jakim krilom u evropi cw djecu praviti po njegovoj strani, jer momak jesnoatavno ne poatavlja se na beka jer nije to naucio. Kritkkovalo se za tatara, sto igra skroz desno uz aut liniju gdje je neproduktivan. I to visi vecuna raje. Ali niko od raje ne moze napraviti ekipu, napraviti sistem, drzati svlacionicu osim husrefa. I za to mu kapa dole. Ljudi su samo pisali sta okom vide da ne valja.
Danas je npr hebibovic po meni bio medju najboljima. Razlog je taj sto jenpored ekstra partije, aieoki napadao vecinom na halila i sto 70 min nisu ni napadali, sto opet zahvaliti treba husrefu i postavci igre. Unistio je danas sirokog. Doslovno unistio. Da je rahmanovic malo jaci s mozgom oni su trebali 5 primiti ito hladno.
Dakle, naucis se komunicirati, pisati, prihvatii da neko neke stvari drugacije vidi, osjeca. Da neki ne misle kao ti. Onda ces shvatiti da je jednako na tribinama i onih i ovih. A ustvari ne postoje ni ovi ni oni nego navijaci sarajeva koji odlazw gledati utakmice svog kluba. I postoje tastatura navijaci, kojima je stadion metar od kuce pa ne idu. I tu svaka podjela prestaje u normalnom svijetu. NORMALNOM.

Svaka cast ekipi, posebno Kovacevicu koji je uletio na najteze mjesto u ekipi i bar deaetak utakmica osveo u drugom smijeru pa i ovu danas. Momak u kojeg niko skoro nije vjerovao. Svaka cast i husrefu jer je digao ekipu kada je to najbitnije bilo. Ima strasnu statistiku koju cw malo ko uspjeti stici. Ja bih mu dozivotni ugovor dao kada binpotpisao min 3 akademca u prvih 11 i 1 s klupe.

I svako ko moze, u subotu neka krene u banovice, momci su zasluzili vise od ovog danas na kosevu, puno vise.
Prvo debilcino ja te nigdje nisam spomenuo ni u prvom postu, ali si se pronasao valjda. A u drugom si krenuo sa nekim vrijeđanjem, pa da ti uzvratim rekoh. To sto ti pises nije iznosenje misljenja nego pametovanje, pogledaj neke svoje postove, od taktike, odabira igraca, rada marketing sluzbe, cijena ulaznica, pa halo ba. Ima vas par takvih, ti se kao u sve razumijes, a onda imas i onog evandera koji je tu ako je neka kriza rezultata pa da on dodatno postovima napravi neku smutnju, kao sto rece neki dan nema mu sta ovo Sarajevo ponuditi, valjda mu stala najbolja sezona naseg kluba ikad u onih par losih kola koje smo odigrali. Zatim imas tu onoga sto ima nekih licnih problema sa Husrefom pa se istresa ovde. A onda imas ove "preletacevice" koji vas slijede ako su rezultati losi. Na kraju krajeva ovaj forum je mnogo citan, te nisu bez razloga ni Hz reagovale sa onim saopstenjem nedavno vezano za sve ove nabrojane. Ko gdje i kakvu poziciju igra ne bih komentarisao, ima covjek koji je za to zaduzen i koji ce nam po svemu sudeci donijeti prvu duplu krunu u istoriji. Naravno da nije ni on bezgresan ali mu se nakon ovakve sezone nema sta pametovati nego cestitati samo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 maj 2019, 06:27

FrancescoTotti je napisao/la:Posljednji poraz ekipa Širokog je imala prije 15 utakmica i to od Sarajeva na pecari 0:3.
Nakon toga imali su 9 pobjeda i 6 remija, ali im je Sarajevo prekinulo tu seriju, ponovo porazom od 3:0.

:cool:
Sarajevo = dželat :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 09 maj 2019, 06:49

midzuka je napisao/la:"Sarajevo je moj klub. Sigurno je da ću se vratiti. Za godinu, dvije, pet… Nadam se da ću ponovo dobiti priliku da sa Sarajevom osvojim titulu, a onda mogu i da umrem."

-Husref Musemić(24. august 2014.)
Nema dalje :bow:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 09 maj 2019, 06:57

Izgleda da ce nam falit Stanoje dole, rezerve protiv tuzle:

Kovacevic
Resic,Dupovac,Sofranac,Bekic
Mustafic,Kurdic
Sisic,Krste,Cruz
Handzic

18-tog Mujakicu kapitensku(njegov broj 18) I lagano se setamo do vjecne...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 09 maj 2019, 06:59

FrancescoTotti je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:kako je samo predobra atmosfera na zapadu bila na poluvremenu niti najmanje tenzije,svima kez od uha do uha,totalna dobrila,ne psuju se mrtvi ma drugi ljudi totalno,kada je treći gol pao razlijepio sam se od dobrile po onom stadionu ocm,ne pamtim bolju atmosferu majke mi moje,bilo je ludila i ludila ali sa nekom tenzijom uvijek,ovaj put bez truna srkleta ili sam ja više totalno ciknuo?

VVVBK
Najjaca mi je bila ekipa koja je bila negdje u sredini gore pri vrhu tribine.. kod 2:0, mi malo gubimo kontrolu igre i u jednom trenutku Husref onako baci pogled na zapad a ovih 10-ak momaka skocise masu rukama, ono kao da pravi izmjenu.

Ne prodjose ni dva minuta Husref pravi prvu izmjenu za nas :rol:

Prvo je jedan navijac, koga su ja mislim svi culi, rekao "mjenjaj Husrefe" ovaj se okreenu, ubi pola zapada pogledom, a pola pade od smijeha :lol: :lol:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 maj 2019, 07:01

Jel realno da je i nas vrijeme ispostovalo,evo danas opet kisa :rol: Kad ide onda bas ide sve
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 09 maj 2019, 07:15

midzuka je napisao/la:"Sarajevo je moj klub. Sigurno je da ću se vratiti. Za godinu, dvije, pet… Nadam se da ću ponovo dobiti priliku da sa Sarajevom osvojim titulu, a onda mogu i da umrem."

-Husref Musemić(24. august 2014.)
Jedan je sef!
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 09 maj 2019, 07:47

Zna li se stanje sa Stanojevicem,nadam se da ce biti sve u redu

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 09 maj 2019, 07:58

samoSA"]Zna li se stanje sa Stanojevicem,nadam se da ce biti sve u redu[/quotejebote

Sa onakom povredom čovjek odigra cijelu utakmicu.Svaka mu čast, ne samo njemu nego cijelom timu.
Još sebi ne mogu doći.

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 09 maj 2019, 08:40

Dzaba onaj Poketino sinoc plače... Nece ga Sarajevo angazovat.
Jah meraka i ljepote danaske. Još mi je kolega košpicar. Bice prc prc prc danas.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bvsic, Strahinja, Tempero i 69 gostiju.