Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Prvo debilcino ja te nigdje nisam spomenuo ni u prvom postu, ali si se pronasao valjda. A u drugom si krenuo sa nekim vrijeđanjem, pa da ti uzvratim rekoh. To sto ti pises nije iznosenje misljenja nego pametovanje, pogledaj neke svoje postove, od taktike, odabira igraca, rada marketing sluzbe, cijena ulaznica, pa halo ba. Ima vas par takvih, ti se kao u sve razumijes, a onda imas i onog evandera koji je tu ako je neka kriza rezultata pa da on dodatno postovima napravi neku smutnju, kao sto rece neki dan nema mu sta ovo Sarajevo ponuditi, valjda mu stala najbolja sezona naseg kluba ikad u onih par losih kola koje smo odigrali. Zatim imas tu onoga sto ima nekih licnih problema sa Husrefom pa se istresa ovde. A onda imas ove "preletacevice" koji vas slijede ako su rezultati losi. Na kraju krajeva ovaj forum je mnogo citan, te nisu bez razloga ni Hz reagovale sa onim saopstenjem nedavno vezano za sve ove nabrojane. Ko gdje i kakvu poziciju igra ne bih komentarisao, ima covjek koji je za to zaduzen i koji ce nam po svemu sudeci donijeti prvu duplu krunu u istoriji. Naravno da nije ni on bezgresan ali mu se nakon ovakve sezone nema sta pametovati nego cestitati samo.Pantelija je napisao/la:Prvo nauci se koristiti forumom kao mjestom iznosenja svog misljenja i stava, nemoj biti seljak i krkan kakav ocito jesi.Osttribine je napisao/la: Hajde vise ne s.eri tako ti Boga, onog Hebibovica si analizirao cijelu sezonu, konstatno nesta pametujes, koji qrac dangubis na forumu, zavrsi licencu i pokazi znanje na klupi nekog tima ako mislis da si za to. Ovde svajkako gotovo da i nema onih koji su redovni na tekmama na Kosevu, a pogotovo na strani, sigurno je mali broj i onih koji su clanovi kluba kao i vlasnici neke sezonske ulaznice. Ja sam sve to i biti cu u Banovicima, kao i na nekim gostovanjima ove sezone i bez propustene domace tekme ove sezone.
Drugo, ako nekoga neko kritikuje ni u jednom slovu ne pise da neko zna bolje taj posao od njega raditi ali ako kritikujes nesto sto ne valja i svako vidi da ne valja, to se zove pozitivna kritika, koju neko koga kritikujes ili ciju stranu kritikujes jos ti zahvali jernprimjetis mozda nesto sto druga strana ne primjeti. Naravno, pricamo o normalnom svijetu a ne balkanu gdje ljudi u svemu zauzimaju neke strane, moj i tvoj, nasi i vasi, tvoji i moji, ceni i bijeli. Samo da se zauzmu pozicije i da se ceka rezultat pa.da se issmijava il da se hebe majka.
Trece, izmisljaju se izjave ili se uzimaju izjave jednog forumasani pravi se od toga neka filozofija tipa "husref staromodan" a garantujem da to npr ovdje na forumu nije napiaao ni jedan ili eventualno jedan forumas! Garantujem.
Da se ne lazemo u naaoj ligi nj jedan trener ne moze dobaciti do svicarake il austrije. Tesko i do hrvatske.
Ja sam prci keirkkovao hebibovica jer je los na beku, uzasan. Zato sto nije bek i nikad nece biti. On je krilo. Krilo koje je dobro za ovu ligu. Za beka nije niti ce ikada biti. Prva ekipa sa jakim krilom u evropi cw djecu praviti po njegovoj strani, jer momak jesnoatavno ne poatavlja se na beka jer nije to naucio. Kritkkovalo se za tatara, sto igra skroz desno uz aut liniju gdje je neproduktivan. I to visi vecuna raje. Ali niko od raje ne moze napraviti ekipu, napraviti sistem, drzati svlacionicu osim husrefa. I za to mu kapa dole. Ljudi su samo pisali sta okom vide da ne valja.
Danas je npr hebibovic po meni bio medju najboljima. Razlog je taj sto jenpored ekstra partije, aieoki napadao vecinom na halila i sto 70 min nisu ni napadali, sto opet zahvaliti treba husrefu i postavci igre. Unistio je danas sirokog. Doslovno unistio. Da je rahmanovic malo jaci s mozgom oni su trebali 5 primiti ito hladno.
Dakle, naucis se komunicirati, pisati, prihvatii da neko neke stvari drugacije vidi, osjeca. Da neki ne misle kao ti. Onda ces shvatiti da je jednako na tribinama i onih i ovih. A ustvari ne postoje ni ovi ni oni nego navijaci sarajeva koji odlazw gledati utakmice svog kluba. I postoje tastatura navijaci, kojima je stadion metar od kuce pa ne idu. I tu svaka podjela prestaje u normalnom svijetu. NORMALNOM.
Svaka cast ekipi, posebno Kovacevicu koji je uletio na najteze mjesto u ekipi i bar deaetak utakmica osveo u drugom smijeru pa i ovu danas. Momak u kojeg niko skoro nije vjerovao. Svaka cast i husrefu jer je digao ekipu kada je to najbitnije bilo. Ima strasnu statistiku koju cw malo ko uspjeti stici. Ja bih mu dozivotni ugovor dao kada binpotpisao min 3 akademca u prvih 11 i 1 s klupe.
I svako ko moze, u subotu neka krene u banovice, momci su zasluzili vise od ovog danas na kosevu, puno vise.
Sarajevo = dželatFrancescoTotti je napisao/la:Posljednji poraz ekipa Širokog je imala prije 15 utakmica i to od Sarajeva na pecari 0:3.
Nakon toga imali su 9 pobjeda i 6 remija, ali im je Sarajevo prekinulo tu seriju, ponovo porazom od 3:0.
Nema daljemidzuka je napisao/la:"Sarajevo je moj klub. Sigurno je da ću se vratiti. Za godinu, dvije, pet… Nadam se da ću ponovo dobiti priliku da sa Sarajevom osvojim titulu, a onda mogu i da umrem."
-Husref Musemić(24. august 2014.)
FrancescoTotti je napisao/la:Najjaca mi je bila ekipa koja je bila negdje u sredini gore pri vrhu tribine.. kod 2:0, mi malo gubimo kontrolu igre i u jednom trenutku Husref onako baci pogled na zapad a ovih 10-ak momaka skocise masu rukama, ono kao da pravi izmjenu.nukleusmember je napisao/la:kako je samo predobra atmosfera na zapadu bila na poluvremenu niti najmanje tenzije,svima kez od uha do uha,totalna dobrila,ne psuju se mrtvi ma drugi ljudi totalno,kada je treći gol pao razlijepio sam se od dobrile po onom stadionu ocm,ne pamtim bolju atmosferu majke mi moje,bilo je ludila i ludila ali sa nekom tenzijom uvijek,ovaj put bez truna srkleta ili sam ja više totalno ciknuo?
VVVBK
Ne prodjose ni dva minuta Husref pravi prvu izmjenu za nas
Jedan je sef!midzuka je napisao/la:"Sarajevo je moj klub. Sigurno je da ću se vratiti. Za godinu, dvije, pet… Nadam se da ću ponovo dobiti priliku da sa Sarajevom osvojim titulu, a onda mogu i da umrem."
-Husref Musemić(24. august 2014.)
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, Google Adsense [Bot], relativizam, riki46 i 73 gosta.