Jasta balile je napisao/la:J.bo ti to milioni gledaju zvezde grandaprisonbreak je napisao/la:Podrska od Bosanca i Ane Bekute
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
-
VolimVelez
- Kontakt:
Jos malo jos maloooo
SVI IZA GOLA !!!
Mostar u srcu Velež do groba !!!!
SVI IZA GOLA !!!
Mostar u srcu Velež do groba !!!!
Mostar u srcu Velež do groba !
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Mislim da nije samo pod bb gostovanje, mislim da cemo svako ove sezone pomesti. Barem se nadam, da dokazemo svima koliko smo jaki!NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ovdje smo u liski probili prasinare pa nas docekalo preko 100 kornjaca sa rondoaFSB je napisao/la:Ne da više policija. Probali smo u nekoliko navrata.MostarskaKotlina je napisao/la:Valjalo bi pjehe![]()
![]()
![]()
Ti si naša ljubav jedina!
fudbal je vise od sporta,Velez je vise od kluba,jednostavno gigant.Samo se ti care smiji,od toliko klubova na Balkanu samo se gigant spominje (pred milionima gledalaca u svijetu) a prakticno nista osvojili nismo,samo se vratili tamo gdje i pripadamo,cekaj dok pocnemo osvajati trofeje.prisonbreak je napisao/la:Podrska od Bosanca i Ane Bekute
Sto se tice rasporeda ,slazem se dobar zrijeb,mocu gledati prva 4 kola .FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Neka nam daju cijelu gornju tribinu pod BB,bit će puna k'o šibica.....ko će više dočekati taj 21.7.i tu Mladost bem ti
Pravo da vam kazem nikad se nisam furao na te derbi utakmice, draze bi mi bilo kada bi nas otislo 200+ u Tuzlu nego sve te cifre koje se najavljuju pod bijelim brijegom, iskreno. 
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Svakom normalnom je tako, gadi mi se ta utakmica iskreno. Derbi je bola sa Sarajevom ili Zeljom ako gledamo historijski, a pravom navijacu je svaka utakmica derbi.ANTIFA ! je napisao/la:Pravo da vam kazem nikad se nisam furao na te derbi utakmice, draze bi mi bilo kada bi nas otislo 200+ u Tuzlu nego sve te cifre koje se najavljuju pod bijelim brijegom, iskreno.
-
drakensang
- Kontakt:
Navijacki je da se odradi i derbi, i sigurno da ce brojka i jednih i drugih bit bolja nego u zadnjih par derbija. Ja iskreno ne volim derbi zbog kockastih glava koje se pojave 2 puta po sezoni i licne frustracije izbacuju na derbiju, a takvih ima s obje strane.
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Rodjeni81 je napisao/la:Svakom normalnom je tako, gadi mi se ta utakmica iskreno. Derbi je bola sa Sarajevom ili Zeljom ako gledamo historijski, a pravom navijacu je svaka utakmica derbi.ANTIFA ! je napisao/la:Pravo da vam kazem nikad se nisam furao na te derbi utakmice, draze bi mi bilo kada bi nas otislo 200+ u Tuzlu nego sve te cifre koje se najavljuju pod bijelim brijegom, iskreno.
Znam ja sta vi pricate, ali da im porucimo da se nasa zvijezda nikada nece ugasiti. I ja licno sam za to, ali sada idemo u kost i nikad jače da zagrmimo na nasem stadionu, da pokazemo koja sila se vraca na navijacku scenu premijer lige. Također, idem i u Tuzlu, i u Sarajevo i bilo gdje. Volim Velež i Red Army!!!!
Ti si naša ljubav jedina!
-
pravi2mostarac
- Kontakt:
Čestitke na odličnom stanju vašeg foruma, rasulo koda se gasite

I ne mislim na ss.ba
I ne mislim na ss.ba
-
drakensang
- Kontakt:
Djesi josipe ne mozes bez foruma, koliko si dao za wc pravi mostaracpravi2mostarac je napisao/la:Čestitke na odličnom stanju vašeg foruma, rasulo koda se gasite![]()
![]()
![]()
I ne mislim na ss.ba
-
pravi2mostarac
- Kontakt:
Podjelili pastmka i ja po petaka, uzeo on da odnese i nestao s parama, kaže potrošio sve na Čehinje u Gradacudrakensang je napisao/la:Djesi josipe ne mozes bez foruma, koliko si dao za wc pravi mostaracpravi2mostarac je napisao/la:Čestitke na odličnom stanju vašeg foruma, rasulo koda se gasite![]()
![]()
![]()
I ne mislim na ss.ba
-
drakensang
- Kontakt:
Eto smijes se pastrmki a dao si isto ko i on, s tim da je on sbaku tekmu bio i platio ulaznicupravi2mostarac je napisao/la:Podjelili pastmka i ja po petaka, uzeo on da odnese i nestao s parama, kaže potrošio sve na Čehinje u Gradacudrakensang je napisao/la:Djesi josipe ne mozes bez foruma, koliko si dao za wc pravi mostaracpravi2mostarac je napisao/la:Čestitke na odličnom stanju vašeg foruma, rasulo koda se gasite![]()
![]()
![]()
I ne mislim na ss.ba
-
pravi2mostarac
- Kontakt:
Moj glas traži previše para od Veleža

drakensang je napisao/la:Djesi josipe ne mozes bez foruma, koliko si dao za wc pravi mostaracpravi2mostarac je napisao/la:Čestitke na odličnom stanju vašeg foruma, rasulo koda se gasite![]()
![]()
![]()
I ne mislim na ss.ba
Klaun je nevjerovatan.
@ pravi2mostarac
Klaune najjači si definitivno, a vidim napredujes nedavno šale i pošalice iz treceg razreda osnovne, sada iz cetvrtog.
Klaune najjači si definitivno, a vidim napredujes nedavno šale i pošalice iz treceg razreda osnovne, sada iz cetvrtog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.