Svakom normalnom je tako, gadi mi se ta utakmica iskreno. Derbi je bola sa Sarajevom ili Zeljom ako gledamo historijski, a pravom navijacu je svaka utakmica derbi.ANTIFA ! je napisao/la:Pravo da vam kazem nikad se nisam furao na te derbi utakmice, draze bi mi bilo kada bi nas otislo 200+ u Tuzlu nego sve te cifre koje se najavljuju pod bijelim brijegom, iskreno.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
-
drakensang
- Kontakt:
Navijacki je da se odradi i derbi, i sigurno da ce brojka i jednih i drugih bit bolja nego u zadnjih par derbija. Ja iskreno ne volim derbi zbog kockastih glava koje se pojave 2 puta po sezoni i licne frustracije izbacuju na derbiju, a takvih ima s obje strane.
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Rodjeni81 je napisao/la:Svakom normalnom je tako, gadi mi se ta utakmica iskreno. Derbi je bola sa Sarajevom ili Zeljom ako gledamo historijski, a pravom navijacu je svaka utakmica derbi.ANTIFA ! je napisao/la:Pravo da vam kazem nikad se nisam furao na te derbi utakmice, draze bi mi bilo kada bi nas otislo 200+ u Tuzlu nego sve te cifre koje se najavljuju pod bijelim brijegom, iskreno.
Znam ja sta vi pricate, ali da im porucimo da se nasa zvijezda nikada nece ugasiti. I ja licno sam za to, ali sada idemo u kost i nikad jače da zagrmimo na nasem stadionu, da pokazemo koja sila se vraca na navijacku scenu premijer lige. Također, idem i u Tuzlu, i u Sarajevo i bilo gdje. Volim Velež i Red Army!!!!
Ti si naša ljubav jedina!
-
pravi2mostarac
- Kontakt:
Čestitke na odličnom stanju vašeg foruma, rasulo koda se gasite

I ne mislim na ss.ba
I ne mislim na ss.ba
-
drakensang
- Kontakt:
Djesi josipe ne mozes bez foruma, koliko si dao za wc pravi mostaracpravi2mostarac je napisao/la:Čestitke na odličnom stanju vašeg foruma, rasulo koda se gasite![]()
![]()
![]()
I ne mislim na ss.ba
-
pravi2mostarac
- Kontakt:
Podjelili pastmka i ja po petaka, uzeo on da odnese i nestao s parama, kaže potrošio sve na Čehinje u Gradacudrakensang je napisao/la:Djesi josipe ne mozes bez foruma, koliko si dao za wc pravi mostaracpravi2mostarac je napisao/la:Čestitke na odličnom stanju vašeg foruma, rasulo koda se gasite![]()
![]()
![]()
I ne mislim na ss.ba
-
drakensang
- Kontakt:
Eto smijes se pastrmki a dao si isto ko i on, s tim da je on sbaku tekmu bio i platio ulaznicupravi2mostarac je napisao/la:Podjelili pastmka i ja po petaka, uzeo on da odnese i nestao s parama, kaže potrošio sve na Čehinje u Gradacudrakensang je napisao/la:Djesi josipe ne mozes bez foruma, koliko si dao za wc pravi mostaracpravi2mostarac je napisao/la:Čestitke na odličnom stanju vašeg foruma, rasulo koda se gasite![]()
![]()
![]()
I ne mislim na ss.ba
-
pravi2mostarac
- Kontakt:
Moj glas traži previše para od Veleža

drakensang je napisao/la:Djesi josipe ne mozes bez foruma, koliko si dao za wc pravi mostaracpravi2mostarac je napisao/la:Čestitke na odličnom stanju vašeg foruma, rasulo koda se gasite![]()
![]()
![]()
I ne mislim na ss.ba
Klaun je nevjerovatan.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
@ pravi2mostarac
Klaune najjači si definitivno, a vidim napredujes nedavno šale i pošalice iz treceg razreda osnovne, sada iz cetvrtog.
Klaune najjači si definitivno, a vidim napredujes nedavno šale i pošalice iz treceg razreda osnovne, sada iz cetvrtog.
-
pravi2mostarac
- Kontakt:
Kao pravi pedagog i stručnjak za rad sa djecom sa posebnim potrebama moram da ti se obraćam na tvom nivou mentalnog (ne) razvojaANTIFA ! je napisao/la:@ pravi2mostarac
Nista probaj iduci put neku šalu i pošalicu iz petog razreda osnovne skole pa da se svi ovdje nasmijemo, na toj si razini nazalost. Nego pametnije bi ti bilo da udruzis snage sa velikim Mostarcima tipa okac, pikachu i slicni cije si slike postavljao na drugim profilima i da kolektivno vrsite one stvari zbog kojih si ti prvenstveno potreban ovoj forumskoj zajednici. Znaci lagano na koljena, izbaci/te ruznu facu i mi cemo jos lakse izvrsavati fizicke potrebe jer ste u mnozini naravno, inace do sada smo iste potrebe izvrsavali samo najvecem klaunu na nasem podforumu.pravi2mostarac je napisao/la:Kao pravi pedagog i stručnjak za rad sa djecom sa posebnim potrebama moram da ti se obraćam na tvom nivou mentalnog (ne) razvojaANTIFA ! je napisao/la:@ pravi2mostarac
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Kako mozemo dobiti moderatora na nasoj temi koji moze brisati komentare od ovih laznih Bulica, Demica i slicnih levata?
Forzza Velez
Da ova budalica ne uleti svako malo na temu mi bi i zaboravili da nemamo moderacije... 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Ma mora biti neko ko ce paziti na ove prave "mostarce"*p!p!t@* je napisao/la:Da ova budalica ne uleti svako malo na temu mi bi i zaboravili da nemamo moderacije...
Forzza Velez
-
pravi2mostarac
- Kontakt:
Slažem se, ovakvi kao antifa maloumnici samo štete ugledu kluba i KNRA. Pogledaj samo način komunikacije, sramotnoManciniLevatKlasican je napisao/la:Kako mozemo dobiti moderatora na nasoj temi koji moze brisati komentare od ovih laznih Bulica, Demica i slicnih levata?
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Nisi interesantan druze sa tim forama iz osnovne skole, zaobidji temupravi2mostarac je napisao/la:Slažem se, ovakvi kao antifa maloumnici samo štete ugledu kluba i KNRA. Pogledaj samo način komunikacije, sramotnoManciniLevatKlasican je napisao/la:Kako mozemo dobiti moderatora na nasoj temi koji moze brisati komentare od ovih laznih Bulica, Demica i slicnih levata?
Forzza Velez
-
pravi2mostarac
- Kontakt:
Et ti češ mi rećiManciniLevatKlasican je napisao/la:Nisi interesantan druze sa tim forama iz osnovne skole, zaobidji temupravi2mostarac je napisao/la:Slažem se, ovakvi kao antifa maloumnici samo štete ugledu kluba i KNRA. Pogledaj samo način komunikacije, sramotnoManciniLevatKlasican je napisao/la:Kako mozemo dobiti moderatora na nasoj temi koji moze brisati komentare od ovih laznih Bulica, Demica i slicnih levata?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.