RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Rodjeni81
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Rodjeni81 » 21 jun 2019, 23:10

ANTIFA ! je napisao/la:Pravo da vam kazem nikad se nisam furao na te derbi utakmice, draze bi mi bilo kada bi nas otislo 200+ u Tuzlu nego sve te cifre koje se najavljuju pod bijelim brijegom, iskreno. :mrgreen:
Svakom normalnom je tako, gadi mi se ta utakmica iskreno. Derbi je bola sa Sarajevom ili Zeljom ako gledamo historijski, a pravom navijacu je svaka utakmica derbi.

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 21 jun 2019, 23:12

Navijacki je da se odradi i derbi, i sigurno da ce brojka i jednih i drugih bit bolja nego u zadnjih par derbija. Ja iskreno ne volim derbi zbog kockastih glava koje se pojave 2 puta po sezoni i licne frustracije izbacuju na derbiju, a takvih ima s obje strane.

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 21 jun 2019, 23:21

Rodjeni81 je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:Pravo da vam kazem nikad se nisam furao na te derbi utakmice, draze bi mi bilo kada bi nas otislo 200+ u Tuzlu nego sve te cifre koje se najavljuju pod bijelim brijegom, iskreno. :mrgreen:
Svakom normalnom je tako, gadi mi se ta utakmica iskreno. Derbi je bola sa Sarajevom ili Zeljom ako gledamo historijski, a pravom navijacu je svaka utakmica derbi.

Znam ja sta vi pricate, ali da im porucimo da se nasa zvijezda nikada nece ugasiti. I ja licno sam za to, ali sada idemo u kost i nikad jače da zagrmimo na nasem stadionu, da pokazemo koja sila se vraca na navijacku scenu premijer lige. Također, idem i u Tuzlu, i u Sarajevo i bilo gdje. Volim Velež i Red Army!!!!
Ti si naša ljubav jedina!

FSB

Post Postao/la FSB » 22 jun 2019, 13:06

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 04:00, ukupno mijenjano 1 put.

pravi2mostarac
Kontakt:

Post Postao/la pravi2mostarac » 23 jun 2019, 20:47

Čestitke na odličnom stanju vašeg foruma, rasulo koda se gasite :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

I ne mislim na ss.ba

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 23 jun 2019, 21:24

pravi2mostarac je napisao/la:Čestitke na odličnom stanju vašeg foruma, rasulo koda se gasite :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

I ne mislim na ss.ba
Djesi josipe ne mozes bez foruma, koliko si dao za wc pravi mostarac :D

pravi2mostarac
Kontakt:

Post Postao/la pravi2mostarac » 23 jun 2019, 21:28

drakensang je napisao/la:
pravi2mostarac je napisao/la:Čestitke na odličnom stanju vašeg foruma, rasulo koda se gasite :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

I ne mislim na ss.ba
Podjelili pastmka i ja po petaka, uzeo on da odnese i nestao s parama, kaže potrošio sve na Čehinje u Gradacu

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 23 jun 2019, 21:35

pravi2mostarac je napisao/la:

I ne mislim na ss.ba
Podjelili pastmka i ja po petaka, uzeo on da odnese i nestao s parama, kaže potrošio sve na Čehinje u Gradacu
Eto smijes se pastrmki a dao si isto ko i on, s tim da je on sbaku tekmu bio i platio ulaznicu :D znaci pravo glasa ti je ko u rikija demica, malo manje :D

pravi2mostarac
Kontakt:

Post Postao/la pravi2mostarac » 23 jun 2019, 21:36

Moj glas traži previše para od Veleža :urnebes: :urnebes: :urnebes:

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 23 jun 2019, 21:40

I ne mislim na ss.ba

Klaun je nevjerovatan. :rol:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 23 jun 2019, 22:00

@ pravi2mostarac

Klaune najjači si definitivno, a vidim napredujes nedavno šale i pošalice iz treceg razreda osnovne, sada iz cetvrtog. :rol:

pravi2mostarac
Kontakt:

Post Postao/la pravi2mostarac » 23 jun 2019, 22:19

ANTIFA ! je napisao/la:@ pravi2mostarac

Klaune najjači si definitivno, a vidim napredujes nedavno šale i pošalice iz treceg razreda osnovne, sada iz cetvrtog. :rol:
Kao pravi pedagog i stručnjak za rad sa djecom sa posebnim potrebama moram da ti se obraćam na tvom nivou mentalnog (ne) razvoja

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 23 jun 2019, 22:41

ANTIFA ! je napisao/la:@ pravi2mostarac

Kao pravi pedagog i stručnjak za rad sa djecom sa posebnim potrebama moram da ti se obraćam na tvom nivou mentalnog (ne) razvoja
Nista probaj iduci put neku šalu i pošalicu iz petog razreda osnovne skole pa da se svi ovdje nasmijemo, na toj si razini nazalost. Nego pametnije bi ti bilo da udruzis snage sa velikim Mostarcima tipa okac, pikachu i slicni cije si slike postavljao na drugim profilima i da kolektivno vrsite one stvari zbog kojih si ti prvenstveno potreban ovoj forumskoj zajednici. Znaci lagano na koljena, izbaci/te ruznu facu i mi cemo jos lakse izvrsavati fizicke potrebe jer ste u mnozini naravno, inace do sada smo iste potrebe izvrsavali samo najvecem klaunu na nasem podforumu. :opaopa:

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 24 jun 2019, 00:17

Kako mozemo dobiti moderatora na nasoj temi koji moze brisati komentare od ovih laznih Bulica, Demica i slicnih levata?
Forzza Velez

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 24 jun 2019, 00:19

Da ova budalica ne uleti svako malo na temu mi bi i zaboravili da nemamo moderacije... :rol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 24 jun 2019, 00:43

*p!p!t@* je napisao/la:Da ova budalica ne uleti svako malo na temu mi bi i zaboravili da nemamo moderacije... :rol:
Ma mora biti neko ko ce paziti na ove prave "mostarce" :facepalm:
Forzza Velez

pravi2mostarac
Kontakt:

Post Postao/la pravi2mostarac » 24 jun 2019, 07:23

ManciniLevatKlasican je napisao/la:Kako mozemo dobiti moderatora na nasoj temi koji moze brisati komentare od ovih laznih Bulica, Demica i slicnih levata?
Slažem se, ovakvi kao antifa maloumnici samo štete ugledu kluba i KNRA. Pogledaj samo način komunikacije, sramotno

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 24 jun 2019, 13:29

ManciniLevatKlasican je napisao/la:Kako mozemo dobiti moderatora na nasoj temi koji moze brisati komentare od ovih laznih Bulica, Demica i slicnih levata?
Slažem se, ovakvi kao antifa maloumnici samo štete ugledu kluba i KNRA. Pogledaj samo način komunikacije, sramotno
Nisi interesantan druze sa tim forama iz osnovne skole, zaobidji temu
Forzza Velez

pravi2mostarac
Kontakt:

Post Postao/la pravi2mostarac » 24 jun 2019, 13:44

ManciniLevatKlasican je napisao/la:
Nisi interesantan druze sa tim forama iz osnovne skole, zaobidji temu
Et ti češ mi reći :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

FSB

Post Postao/la FSB » 24 jun 2019, 22:00

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 03:58, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.