Slažem se sa tobom.....De Light je trebao biti doveden kao zalog za budućnost.....za Grizmana se ne slažem, jer ponoviću....Mesi konačno ima igrača (niskog težišta) sposobnog da sa njime u napadu odigra dupli pas i surovo pune golovima protivnika....Suarez zna dati gol ali nažalost to je sve što zna, od njega se lopta odbija kao od stabla.....Dembele (zasad) nije ni dobar realizator ni paker ali ajde da mu se da još jedna prilika, mlad je....Nakurnjak je napisao/la: Džaba napadaci dolaze svjetske klase, kada nam je zadnja linija jedna velika nula... pique... njegovo je davno prošlo ... bolje je bilo dovesti de ligt i koulibaly... nego grizmana... ali nažalost oni misle dovoditi napadače a odbrana ce sama doci... odbrana sve osvaja!
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Pa dobro, možda je to tako. U redu jeparangal je napisao/la:Tvoj problem i jeste što ti i ne znaš za drugi fudbal nego Pepov......ali nisi jedini ovdelet3 je napisao/la:Jel se vi zayebavate od dosade ili stvarno ocekujete da igrac koji se zove Sergio Busquets sa svoje pozicije zabija golove, dijeli asistencije ili šta vec![]()
Imam osjecaj da ovdje neki imaju poimanje i percepciju fudbala iz otprilike 1985, da su ostali zaleđeni u tim periodima optrilike.
U redu je ako se traži klupa za Busquetsa usljed pada forme, ali ova poptuno promašena poređenja sa pokemonom Paulinhom me stid i komentarisati
Al ja cu reci jednu drugu stvar - Busquets je bio standardni prvotimac (dakle prvih 11) kod: Guardiole, pokojnog Vilanove, Tate Martina, Luisa Enriquea i sad kod Valverdea...paralelno sa tim, bio je standardni reprezentativac Španije kod: Del Bosquea, Lopeteguia i sad kod Enriquea.
E pa ne može biti da su svi nabrojani tolike neznalice , a jedino ovdje forumaši sa cuvenog SS. ba foruma pametni, oni znaju bolje pa ga ismijavaju vec 20 postova i spuštaju ispod nivoa pokemona Paulinha, od njega prave Rustemovića što rece Nobel
Sve dok nam je odbrana kvalitet kao sad ne računaj na uspjeh pogledaj top 5 ekipa i nas odbranu i sve ce ti biti jasno... pique ne moze igrati sa svojom kvalitetom trenutno ni za everton ali eto španac ipak je to pique pa mora... takoder i vezni red je katastrofa jako spor jedina svijetla tačka je de jong... dovesti igrača koji godi stilu igre barse(pjanić) takav level... dzaba 10 napadaca svjetske klase kad ti nema ko proigrat... sigurno ce buskec asistirat i slični njemu...parangal je napisao/la:Slažem se sa tobom.....De Light je trebao biti doveden kao zalog za budućnost.....za Grizmana se ne slažem, jer ponoviću....Mesi konačno ima igrača (niskog težišta) sposobnog da sa njime u napadu odigra dupli pas i surovo pune golovima protivnika....Suarez zna dati gol ali nažalost to je sve što zna, od njega se lopta odbija kao od stabla.....Dembele (zasad) nije ni dobar realizator ni paker ali ajde da mu se da još jedna prilika, mlad je....Nakurnjak je napisao/la: Džaba napadaci dolaze svjetske klase, kada nam je zadnja linija jedna velika nula... pique... njegovo je davno prošlo ... bolje je bilo dovesti de ligt i koulibaly... nego grizmana... ali nažalost oni misle dovoditi napadače a odbrana ce sama doci... odbrana sve osvaja!
Zadnja izmjena: Nakurnjak, dana/u 23 jul 2019, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
Nisam ja time hteo povrediti....to je činjenica a vidi se i iz ovog posta...let3 je napisao/la:Pa dobro, možda je to tako. U redu je![]()
![]()
Al ja cu reci jednu drugu stvar - Busquets je bio standardni prvotimac (dakle prvih 11) kod: Guardiole, pokojnog Vilanove, Tate Martina, Luisa Enriquea i sad kod Valverdea...paralelno sa tim, bio je standardni reprezentativac Španije kod: Del Bosquea, Lopeteguia i sad kod Enriquea.
E pa ne može biti da su svi nabrojani tolike neznalice , a jedino ovdje forumaši sa cuvenog SS. ba foruma pametni, oni znaju bolje pa ga ismijavaju vec 20 postova i spuštaju ispod nivoa pokemona Paulinha, od njega prave Rustemovića što rece Nobel
Sve što si pobrojao opet je vezano za Pepa.....Svi znaju da je Del Boske "preslikao" Pepovu tiki-taku u reprezentaciji jer mu se moglo
Ljudi dolazi Neyo i uzimamo tripletu sa JESUS znojnicom na celu samo sto ce ovaj put pisat. I'm so sorry, can you forgive me please?
27.10.2020
Ti znaš da ja ne spadam u one koji su protiv njegovog dolaska....ja samo kažem da je on trenutno nepotreban. Evo da uzmemo da će doći....ko će biti u napadu? Mesi....Neymar...Grizman (recimo)....šta ćemo onda sa Suarezom? Dembeleom? Obzirom da na klupi imaš čoveka bez autoriteta to može izazvati velike probleme. Ako Neymar dodje ne zaboravi da je uz Coutinha neophodno prodati i jednog od pomenute dvojce. Obzirom da Suarez ni ne pomišlja da ide a Dembelea (kao) zvanično ne daju......eto problema u najavi. da ne pričam kakvih sve problema oko sastava valverde već ima na pomenutoj sredini izmedju "zaslužnih" i onih koji zaista kvalitetom trebaju igrati....Neymar može biti umesto pojačanja jedan veliki "problem" u najavi...leorey je napisao/la:Ljudi dolazi Neyo i uzimamo tripletu sa JESUS znojnicom na celu samo sto ce ovaj put pisat. I'm so sorry, can you forgive me please?
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nešto su se utišale priče..leorey je napisao/la:Ljudi dolazi Neyo i uzimamo tripletu sa JESUS znojnicom na celu samo sto ce ovaj put pisat. I'm so sorry, can you forgive me please?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
AlfredNobel je napisao/la:Nešto su se utišale priče..leorey je napisao/la:Ljudi dolazi Neyo i uzimamo tripletu sa JESUS znojnicom na celu samo sto ce ovaj put pisat. I'm so sorry, can you forgive me please?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
@leorey.....znaš kolika muda treba imati trener da uradi ovakvu formaciju i Mesija prebaci direkt u vezu?.....kao Ajfelov toranj a Valverde ih ima kao pauk....(a opcija je vrlo realna i dobra za pokušati)
Neymar........Suarez........Grizman
Artur........De Jong........Mesi
Zato sam pre neki dan i napisao da će Barsa eventualnim dolaskom Neymara morati preći na 4-2-1-3....Mesi će prividno ostati u špicu ali ipak biti glavni paker (da mu se zadovolji sujeta)
---------------Mesi................
.......Artur...........De Jong.....
e sad kad tu dodaš Rakitiće, Busquetse i bla bla......više problema nego zadovoljstva
Artur........De Jong........Mesi
Zato sam pre neki dan i napisao da će Barsa eventualnim dolaskom Neymara morati preći na 4-2-1-3....Mesi će prividno ostati u špicu ali ipak biti glavni paker (da mu se zadovolji sujeta)
---------------Mesi................
.......Artur...........De Jong.....
e sad kad tu dodaš Rakitiće, Busquetse i bla bla......više problema nego zadovoljstva
Sudeci po zadnje 2 godine, a evo Boga mi i po ovoj jucer utakmici, Neymar je i vise nego potreban ako je dostupan.parangal je napisao/la:Ti znaš da ja ne spadam u one koji su protiv njegovog dolaska....ja samo kažem da je on trenutno nepotreban. Evo da uzmemo da će doći....ko će biti u napadu? Mesi....Neymar...Grizman (recimo)....šta ćemo onda sa Suarezom? Dembeleom? Obzirom da na klupi imaš čoveka bez autoriteta to može izazvati velike probleme. Ako Neymar dodje ne zaboravi da je uz Coutinha neophodno prodati i jednog od pomenute dvojce. Obzirom da Suarez ni ne pomišlja da ide a Dembelea (kao) zvanično ne daju......eto problema u najavi. da ne pričam kakvih sve problema oko sastava valverde već ima na pomenutoj sredini izmedju "zaslužnih" i onih koji zaista kvalitetom trebaju igrati....Neymar može biti umesto pojačanja jedan veliki "problem" u najavi...leorey je napisao/la:Ljudi dolazi Neyo i uzimamo tripletu sa JESUS znojnicom na celu samo sto ce ovaj put pisat. I'm so sorry, can you forgive me please?
Neogrijat ce nas sunce cekajuci Dembelea da mu mozak proradi, ili opcenito da bude dostupan treneru i ekipi.
Znas na terminu uvijek postoji lik koji gubi najvise lopti i ne da je nikom. E to je Osman.
27.10.2020
- FCBlaugrana
- Kontakt:
Vec treca sezona Dembelea u barceloni, u pm kako vrijeme leti...
Nema ništa ljepše nego nafuman sjedit i uživat u Busquetsovim čarolijama iz prošle sezone u 5 ujutro 

Napad će btii Messi - Griz - Ney ako ovaj potonji dođe.
Ako ne, biće Dembele il Kutinjo.
Mislim da će Suki na klupu u bitnijim utakmicama, a igraće protiv Granada i sličnih po Španiji.
Mislim da će Suki na klupu u bitnijim utakmicama, a igraće protiv Granada i sličnih po Španiji.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Pa i dosad je bio na klupi u bitnijim utakmicamaRiziko je napisao/la:Napad će btii Messi - Griz - Ney ako ovaj potonji dođe.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Dembele u prvih 11, a Suarez na klupu?
Da li me neko zeza?
I to pogotovo u bitnijim utakmicama.
Zna se da je Suarez protiv Reala i Atletica katastrofa, a Dembele ubija

Da li me neko zeza?
I to pogotovo u bitnijim utakmicama.
Zna se da je Suarez protiv Reala i Atletica katastrofa, a Dembele ubija
Bude li Dembele igrao kao jucer nikad on prve postave nece vidjet. A i ne treba.
27.10.2020
Bilo nekad rajaze, bilo nekad. A ovako svakog igraca mozes napravit da je top. Covjek je imao previse gresaka, , nije to ni do sistema nego pelja loptu nepotrebno okrece se oko sebe kad ne treba.Rajaz je napisao/la:Nema ništa ljepše nego nafuman sjedit i uživat u Busquetsovim čarolijama iz prošle sezone u 5 ujutro
27.10.2020
Kao ni ibrahimovic onomad Dembele se ne uklapa u barsinu igru kao ni coutinho najbolje je obojicu prodat i od tih para naci nasljednika rakitica i dobre bekove.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Suareza ne pozivati na utakmice lige prvaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.