AlfredNobel je napisao/la:Nešto su se utišale priče..leorey je napisao/la:Ljudi dolazi Neyo i uzimamo tripletu sa JESUS znojnicom na celu samo sto ce ovaj put pisat. I'm so sorry, can you forgive me please?
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
@leorey.....znaš kolika muda treba imati trener da uradi ovakvu formaciju i Mesija prebaci direkt u vezu?.....kao Ajfelov toranj a Valverde ih ima kao pauk....(a opcija je vrlo realna i dobra za pokušati)
Neymar........Suarez........Grizman
Artur........De Jong........Mesi
Zato sam pre neki dan i napisao da će Barsa eventualnim dolaskom Neymara morati preći na 4-2-1-3....Mesi će prividno ostati u špicu ali ipak biti glavni paker (da mu se zadovolji sujeta)
---------------Mesi................
.......Artur...........De Jong.....
e sad kad tu dodaš Rakitiće, Busquetse i bla bla......više problema nego zadovoljstva
Artur........De Jong........Mesi
Zato sam pre neki dan i napisao da će Barsa eventualnim dolaskom Neymara morati preći na 4-2-1-3....Mesi će prividno ostati u špicu ali ipak biti glavni paker (da mu se zadovolji sujeta)
---------------Mesi................
.......Artur...........De Jong.....
e sad kad tu dodaš Rakitiće, Busquetse i bla bla......više problema nego zadovoljstva
Sudeci po zadnje 2 godine, a evo Boga mi i po ovoj jucer utakmici, Neymar je i vise nego potreban ako je dostupan.parangal je napisao/la:Ti znaš da ja ne spadam u one koji su protiv njegovog dolaska....ja samo kažem da je on trenutno nepotreban. Evo da uzmemo da će doći....ko će biti u napadu? Mesi....Neymar...Grizman (recimo)....šta ćemo onda sa Suarezom? Dembeleom? Obzirom da na klupi imaš čoveka bez autoriteta to može izazvati velike probleme. Ako Neymar dodje ne zaboravi da je uz Coutinha neophodno prodati i jednog od pomenute dvojce. Obzirom da Suarez ni ne pomišlja da ide a Dembelea (kao) zvanično ne daju......eto problema u najavi. da ne pričam kakvih sve problema oko sastava valverde već ima na pomenutoj sredini izmedju "zaslužnih" i onih koji zaista kvalitetom trebaju igrati....Neymar može biti umesto pojačanja jedan veliki "problem" u najavi...leorey je napisao/la:Ljudi dolazi Neyo i uzimamo tripletu sa JESUS znojnicom na celu samo sto ce ovaj put pisat. I'm so sorry, can you forgive me please?
Neogrijat ce nas sunce cekajuci Dembelea da mu mozak proradi, ili opcenito da bude dostupan treneru i ekipi.
Znas na terminu uvijek postoji lik koji gubi najvise lopti i ne da je nikom. E to je Osman.
27.10.2020
- FCBlaugrana
- Kontakt:
Vec treca sezona Dembelea u barceloni, u pm kako vrijeme leti...
Nema ništa ljepše nego nafuman sjedit i uživat u Busquetsovim čarolijama iz prošle sezone u 5 ujutro 

Napad će btii Messi - Griz - Ney ako ovaj potonji dođe.
Ako ne, biće Dembele il Kutinjo.
Mislim da će Suki na klupu u bitnijim utakmicama, a igraće protiv Granada i sličnih po Španiji.
Mislim da će Suki na klupu u bitnijim utakmicama, a igraće protiv Granada i sličnih po Španiji.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Pa i dosad je bio na klupi u bitnijim utakmicamaRiziko je napisao/la:Napad će btii Messi - Griz - Ney ako ovaj potonji dođe.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Dembele u prvih 11, a Suarez na klupu?
Da li me neko zeza?
I to pogotovo u bitnijim utakmicama.
Zna se da je Suarez protiv Reala i Atletica katastrofa, a Dembele ubija

Da li me neko zeza?
I to pogotovo u bitnijim utakmicama.
Zna se da je Suarez protiv Reala i Atletica katastrofa, a Dembele ubija
Bude li Dembele igrao kao jucer nikad on prve postave nece vidjet. A i ne treba.
27.10.2020
Bilo nekad rajaze, bilo nekad. A ovako svakog igraca mozes napravit da je top. Covjek je imao previse gresaka, , nije to ni do sistema nego pelja loptu nepotrebno okrece se oko sebe kad ne treba.Rajaz je napisao/la:Nema ništa ljepše nego nafuman sjedit i uživat u Busquetsovim čarolijama iz prošle sezone u 5 ujutro
27.10.2020
Kao ni ibrahimovic onomad Dembele se ne uklapa u barsinu igru kao ni coutinho najbolje je obojicu prodat i od tih para naci nasljednika rakitica i dobre bekove.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Suareza ne pozivati na utakmice lige prvaka.
stavi i odbrane Ter Stegena nakon njegovih grešakaRajaz je napisao/la:Nema ništa ljepše nego nafuman sjedit i uživat u Busquetsovim čarolijama iz prošle sezone u 5 ujutro
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Kako su Xavi i Iniesta napravili od Busa igraca, tako je Bus napravio ter Stegena. Realno covjek ne bi imao trećinu posla da nije ovog smetonjaka.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
e to je pojačanje
Najveći talent La Masije, Xavi Simons, prešao u PSG.
Kosa od Puyola, ime od Xavia, dribling Inieste, vizija Messija, Ronaldinhova faca i lojalnost Neymara
Inače malac ima 1,6 miliona pratitelja na instagramu. Umtiti 6,3 miliona, Lenglet 1,1 Semedo 2,4 Busi 2,1.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Ima zbog kose.Mokes je napisao/la:Najveći talent La Masije, Xavi Simons, prešao u PSG.
Kosa od Puyola, ime od Xavia, dribling Inieste, vizija Messija, Ronaldinhova faca i lojalnost Neymara![]()
Inače malac ima 1,6 miliona pratitelja na instagramu. Umtiti 6,3 miliona, Lenglet 1,1 Semedo 2,4 Busi 2,1.
2022 ce da ima 22 godine. Molit ce da se vrati ko i Neyo. Ako ne propadne naravno, to sto je igrac dobar u pjetlicima, ne mora znacit da bi bio dobar cak i u Barci B kamoli u seniorima. Primjera je bezbroj, tipa Krkica, Halilovica itd.Situacija sa Xavijem Simonsom je očigledan primjer svega lošeg u današnjem svijetu fudbala. Dok je još bio član Barcelone, Xavi je bio okružen izaslanicima ostalih klubova koji su kao lešinari čekali bilo kakvu priliku da ga preotmu od Barcelone. Holanđanin je igrač koji je sa 16 godina imao za agenta jednog od najkontroverznijih ljudi u svijetu fudbala, ponuđenu šestocifrenu platu od strane FC Barcelone i preko milion i po pratilaca na Instagramu, a sve to zbog karakterističnog izgleda kose i zbog toga što dijeli ime sa Xavijem Hernándezom, legendom Barcelone. Barcelona je Simonsu ponudila novi ugovor, na osnovu kojeg bi mu se garantovalo mjesto u B postavi U19 ekipe, s tim što bi povremeno igrao i za A tim U19. Međutim, čelnici Blaugrane mu nisu mogli garantovati ništa drugo osim toga, prvenstveno jer nema dovoljno godina niti igračkog iskustva. U Barçi također nisu željeli da preduzimaju sebi nesvojstvene radnje samo kako bi zadržali ovog igrača, pošto smatraju da on trenutno nije vrijedan novca kojeg je zahtijevao njegov agent Mino Raiola, iako su prethodno učinili dosta toga kako bi zadržali Ilaixa Moribu, jednog od najperspektivnijih članova La Masije.
Treneri koji rade u La Masiji su izjavili kako su Simonsa smatrali dobrim igračem, ali ipak ne nekim ko je izvanredan. Još jedan neimenovani izvor je zaposlenima u ESPN-u saopštio kako su neki od najpoznatijih i najistaknutijih skauta u Engleskoj i Njemačkoj pratili ovog igrača, ali da niti jedan nije poslao neku konkretnu ponudu za njega, pošto su smatrali da igrač ne posjeduje dovoljan kvalitet da bi igrao u ekipama koje oni zastupaju.
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.