FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

parangal
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la parangal » 23 jul 2019, 23:33

Nakurnjak je napisao/la: Džaba napadaci dolaze svjetske klase, kada nam je zadnja linija jedna velika nula... pique... njegovo je davno prošlo ... bolje je bilo dovesti de ligt i koulibaly... nego grizmana... ali nažalost oni misle dovoditi napadače a odbrana ce sama doci... odbrana sve osvaja!
Slažem se sa tobom.....De Light je trebao biti doveden kao zalog za budućnost.....za Grizmana se ne slažem, jer ponoviću....Mesi konačno ima igrača (niskog težišta) sposobnog da sa njime u napadu odigra dupli pas i surovo pune golovima protivnika....Suarez zna dati gol ali nažalost to je sve što zna, od njega se lopta odbija kao od stabla.....Dembele (zasad) nije ni dobar realizator ni paker ali ajde da mu se da još jedna prilika, mlad je....

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 23 jul 2019, 23:42

parangal je napisao/la:
let3 je napisao/la:Jel se vi zayebavate od dosade ili stvarno ocekujete da igrac koji se zove Sergio Busquets sa svoje pozicije zabija golove, dijeli asistencije ili šta vec :shock:
Imam osjecaj da ovdje neki imaju poimanje i percepciju fudbala iz otprilike 1985, da su ostali zaleđeni u tim periodima optrilike.
U redu je ako se traži klupa za Busquetsa usljed pada forme, ali ova poptuno promašena poređenja sa pokemonom Paulinhom me stid i komentarisati :oops:
Tvoj problem i jeste što ti i ne znaš za drugi fudbal nego Pepov......ali nisi jedini ovde ;)
Pa dobro, možda je to tako. U redu je ;) :thumbup:
Al ja cu reci jednu drugu stvar - Busquets je bio standardni prvotimac (dakle prvih 11) kod: Guardiole, pokojnog Vilanove, Tate Martina, Luisa Enriquea i sad kod Valverdea...paralelno sa tim, bio je standardni reprezentativac Španije kod: Del Bosquea, Lopeteguia i sad kod Enriquea.
E pa ne može biti da su svi nabrojani tolike neznalice , a jedino ovdje forumaši sa cuvenog SS. ba foruma pametni, oni znaju bolje pa ga ismijavaju vec 20 postova i spuštaju ispod nivoa pokemona Paulinha, od njega prave Rustemovića što rece Nobel :crazy:

Nakurnjak
Kontakt:

Post Postao/la Nakurnjak » 23 jul 2019, 23:50

parangal je napisao/la:
Nakurnjak je napisao/la: Džaba napadaci dolaze svjetske klase, kada nam je zadnja linija jedna velika nula... pique... njegovo je davno prošlo ... bolje je bilo dovesti de ligt i koulibaly... nego grizmana... ali nažalost oni misle dovoditi napadače a odbrana ce sama doci... odbrana sve osvaja!
Slažem se sa tobom.....De Light je trebao biti doveden kao zalog za budućnost.....za Grizmana se ne slažem, jer ponoviću....Mesi konačno ima igrača (niskog težišta) sposobnog da sa njime u napadu odigra dupli pas i surovo pune golovima protivnika....Suarez zna dati gol ali nažalost to je sve što zna, od njega se lopta odbija kao od stabla.....Dembele (zasad) nije ni dobar realizator ni paker ali ajde da mu se da još jedna prilika, mlad je....
Sve dok nam je odbrana kvalitet kao sad ne računaj na uspjeh pogledaj top 5 ekipa i nas odbranu i sve ce ti biti jasno... pique ne moze igrati sa svojom kvalitetom trenutno ni za everton ali eto španac ipak je to pique pa mora... takoder i vezni red je katastrofa jako spor jedina svijetla tačka je de jong... dovesti igrača koji godi stilu igre barse(pjanić) takav level... dzaba 10 napadaca svjetske klase kad ti nema ko proigrat... sigurno ce buskec asistirat i slični njemu... :facepalm:
Zadnja izmjena: Nakurnjak, dana/u 23 jul 2019, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 23 jul 2019, 23:58

let3 je napisao/la:Pa dobro, možda je to tako. U redu je ;) :thumbup:
Al ja cu reci jednu drugu stvar - Busquets je bio standardni prvotimac (dakle prvih 11) kod: Guardiole, pokojnog Vilanove, Tate Martina, Luisa Enriquea i sad kod Valverdea...paralelno sa tim, bio je standardni reprezentativac Španije kod: Del Bosquea, Lopeteguia i sad kod Enriquea.
E pa ne može biti da su svi nabrojani tolike neznalice , a jedino ovdje forumaši sa cuvenog SS. ba foruma pametni, oni znaju bolje pa ga ismijavaju vec 20 postova i spuštaju ispod nivoa pokemona Paulinha, od njega prave Rustemovića što rece Nobel :crazy:
Nisam ja time hteo povrediti....to je činjenica a vidi se i iz ovog posta...
Sve što si pobrojao opet je vezano za Pepa.....Svi znaju da je Del Boske "preslikao" Pepovu tiki-taku u reprezentaciji jer mu se moglo ;) ....Istina je da nije imao Mesija i zato Španija nije bila toliko efikasna ekipa ali je imala igrače koji su "simulirali" Mesija....sa druge strane imao je del Boske i Ramosa, Alonsa i još nekolicinu fantastičnih madridjana što mu je u zbiru omogućavalo da osvoji to što je osvojio.....odlaskom pepa iz Barse i da kažemo raspadom tog sistema igre ni Španija nije ni izbliza bila ono što je bila pa do danas kad se vidi da luta i u sastavu i u stilu igre....Ove ostale trenere neću ni da pominjem jer to su sve maltene bili pripravnici na klupi Barse i to im je bio prvi trenerski posao u životu....

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 24 jul 2019, 00:01

Ljudi dolazi Neyo i uzimamo tripletu sa JESUS znojnicom na celu samo sto ce ovaj put pisat. I'm so sorry, can you forgive me please?
27.10.2020

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 24 jul 2019, 00:09

leorey je napisao/la:Ljudi dolazi Neyo i uzimamo tripletu sa JESUS znojnicom na celu samo sto ce ovaj put pisat. I'm so sorry, can you forgive me please?
Ti znaš da ja ne spadam u one koji su protiv njegovog dolaska....ja samo kažem da je on trenutno nepotreban. Evo da uzmemo da će doći....ko će biti u napadu? Mesi....Neymar...Grizman (recimo)....šta ćemo onda sa Suarezom? Dembeleom? Obzirom da na klupi imaš čoveka bez autoriteta to može izazvati velike probleme. Ako Neymar dodje ne zaboravi da je uz Coutinha neophodno prodati i jednog od pomenute dvojce. Obzirom da Suarez ni ne pomišlja da ide a Dembelea (kao) zvanično ne daju......eto problema u najavi. da ne pričam kakvih sve problema oko sastava valverde već ima na pomenutoj sredini izmedju "zaslužnih" i onih koji zaista kvalitetom trebaju igrati....Neymar može biti umesto pojačanja jedan veliki "problem" u najavi... ;)

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 24 jul 2019, 00:17

leorey je napisao/la:Ljudi dolazi Neyo i uzimamo tripletu sa JESUS znojnicom na celu samo sto ce ovaj put pisat. I'm so sorry, can you forgive me please?
Nešto su se utišale priče..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 24 jul 2019, 00:24

AlfredNobel je napisao/la:
Nešto su se utišale priče..
:zviz: :zviz:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 24 jul 2019, 00:32

@leorey.....znaš kolika muda treba imati trener da uradi ovakvu formaciju i Mesija prebaci direkt u vezu?.....kao Ajfelov toranj a Valverde ih ima kao pauk....(a opcija je vrlo realna i dobra za pokušati)

Neymar........Suarez........Grizman

Artur........De Jong........Mesi

Zato sam pre neki dan i napisao da će Barsa eventualnim dolaskom Neymara morati preći na 4-2-1-3....Mesi će prividno ostati u špicu ali ipak biti glavni paker (da mu se zadovolji sujeta)

Neymar........Suarez........Grizman

---------------Mesi................

.......Artur...........De Jong.....

e sad kad tu dodaš Rakitiće, Busquetse i bla bla......više problema nego zadovoljstva ;)

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 24 jul 2019, 00:52

Vidim ja na kog mi Dembele liči

slika
® GONGASHI POWERHOUSE ®

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 24 jul 2019, 01:46

parangal je napisao/la:
Ti znaš da ja ne spadam u one koji su protiv njegovog dolaska....ja samo kažem da je on trenutno nepotreban. Evo da uzmemo da će doći....ko će biti u napadu? Mesi....Neymar...Grizman (recimo)....šta ćemo onda sa Suarezom? Dembeleom? Obzirom da na klupi imaš čoveka bez autoriteta to može izazvati velike probleme. Ako Neymar dodje ne zaboravi da je uz Coutinha neophodno prodati i jednog od pomenute dvojce. Obzirom da Suarez ni ne pomišlja da ide a Dembelea (kao) zvanično ne daju......eto problema u najavi. da ne pričam kakvih sve problema oko sastava valverde već ima na pomenutoj sredini izmedju "zaslužnih" i onih koji zaista kvalitetom trebaju igrati....Neymar može biti umesto pojačanja jedan veliki "problem" u najavi... ;)
Sudeci po zadnje 2 godine, a evo Boga mi i po ovoj jucer utakmici, Neymar je i vise nego potreban ako je dostupan.

Neogrijat ce nas sunce cekajuci Dembelea da mu mozak proradi, ili opcenito da bude dostupan treneru i ekipi.

Znas na terminu uvijek postoji lik koji gubi najvise lopti i ne da je nikom. E to je Osman. :lol:
27.10.2020

FCBlaugrana
Kontakt:

Post Postao/la FCBlaugrana » 24 jul 2019, 04:53

Vec treca sezona Dembelea u barceloni, u pm kako vrijeme leti...

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 24 jul 2019, 05:10

Nema ništa ljepše nego nafuman sjedit i uživat u Busquetsovim čarolijama iz prošle sezone u 5 ujutro slika

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 24 jul 2019, 09:05

Napad će btii Messi - Griz - Ney ako ovaj potonji dođe.
Ako ne, biće Dembele il Kutinjo.
Mislim da će Suki na klupu u bitnijim utakmicama, a igraće protiv Granada i sličnih po Španiji.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 24 jul 2019, 09:54

Riziko je napisao/la:Napad će btii Messi - Griz - Ney ako ovaj potonji dođe.
Ako ne, biće Dembele il Kutinjo.
Mislim da će Suki na klupu u bitnijim utakmicama, a igraće protiv Granada i sličnih po Španiji.
Pa i dosad je bio na klupi u bitnijim utakmicama :mrgreen:
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 24 jul 2019, 10:06

Dembele u prvih 11, a Suarez na klupu?
Da li me neko zeza?
I to pogotovo u bitnijim utakmicama.
Zna se da je Suarez protiv Reala i Atletica katastrofa, a Dembele ubija :rol: :rol: :rol:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 24 jul 2019, 10:12

Bude li Dembele igrao kao jucer nikad on prve postave nece vidjet. A i ne treba.
27.10.2020

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 24 jul 2019, 10:15

Rajaz je napisao/la:Nema ništa ljepše nego nafuman sjedit i uživat u Busquetsovim čarolijama iz prošle sezone u 5 ujutro slika

Bilo nekad rajaze, bilo nekad. A ovako svakog igraca mozes napravit da je top. Covjek je imao previse gresaka, , nije to ni do sistema nego pelja loptu nepotrebno okrece se oko sebe kad ne treba.
27.10.2020

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 24 jul 2019, 10:33

Kao ni ibrahimovic onomad Dembele se ne uklapa u barsinu igru kao ni coutinho najbolje je obojicu prodat i od tih para naci nasljednika rakitica i dobre bekove.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 24 jul 2019, 11:02

Suareza ne pozivati na utakmice lige prvaka.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.