FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

AYAN
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AYAN » 07 nov 2010, 19:00

eh da je sad Borca dobit u BL, vrijeme je i za taj događaj. :)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

sektm87or
Kontakt:

Post Postao/la sektm87or » 07 nov 2010, 19:01

tesko do pobjede u banja luci
ja sam zadovoljan bodom
mislim da bi trebali igrat defanzivno sa kontrama
al da se otvaramo u banja luci.... sumnjam da ce i osim to uradit

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 07 nov 2010, 19:03

Sad s tekme.Igralio koliko je bilo potrebno sto bi se reklo rutinski :mrgreen: .Zavuce ga Visca svojim fino na odbijenu,i kasnije Savic nakon odlicne asistencije Zebe...mogli smo dati jos koji,ali odlicno odradjeno pred odlucujucu tekmu sa Banjalucanima bez povreda i kartona tako ce svi biti spremni.Posjeta 3000-3500 k'o brat bratu :mrgreen: navijanje nije lose ;) Markovic opet odlican kao Kerla i Vasilic na pozicijama stopera.Mesic na zadanjem veznom odigrao dobro cak imao jednu priliku mogao ga zabiti,presjek'o dosta lopti.Zeba danas najbolji imao asistenciju i puno je trcao,trudio se...sve u svemu ja zadovoljan i ako Bog da u Banjaluku po pobjedu...
1921-2011

PrPaAaa
Kontakt:

Post Postao/la PrPaAaa » 07 nov 2010, 19:04

Braco sad dolazi derbi utakmica ovog djela sezone !!!
Neka pobjedi bolji , mada realno gledam ovu euforiju kod nas i nesvidja mi se to nikako ...
Al neka fudbal pobjedi
SRETNO !
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 07 nov 2010, 19:08

Budućnost me iznenadila dosta dobrom i otvorenom igrom. Stekao sam utisak da smo igrali onoliko koliko nam je bilo potrebno. To će Amar najvjerovatnije prokomentirati kao - mrljavo. Zeba danas dosta dobar, možda i najbolji. Imao je želje i htjenja, ali izgleda da ostali nisu bili previše raspoloženi. Šehić - dosta siguran. Marković - na početku slab, ali kako je utakmica odmicala bivao sve bolji. Radovanović- može i bolje. Kerla i Vasilić solidni. Kerla-opet neprikosnoven u zraku. Vasilić - igra pametno. Mešić - igrao zadnjeg veznog i u destrkciji dobar, ali kada treba brzo prenijeti loptu, dosta slabiji. Savić- dobar igrao ispred i uz Mešića i dosta puta se morao vratiti po loptu da je prenese. E. Čolić- kada se igralo po njegovoj strani imao par dobrih prolaza. Zeba - već sam rekao najbolji i dosta razigran. Višća - iako je postigao gol mora i može mnogo više. Meni je danas bio lošiji nego obično. Lazo - iako se borio kao i uvijek, danas dosta loš Opet promašio sa dva metra u drugom poluvremenu. Ustvari nije stigao loptu uklizavajaći na nju. Prošla mu izgleda kroz noge ili ispod nogu. Mirso ušao i vidi se da je i dalje uz Zebu naš najbolji igrač prema naprijed. Stanić malo igrao za ocjenu kao i Srđan Čolić. Tako nam oficijelni spiker prozva Benjamina Čolića. Sve u svemu rutinska pobjeda, bez mnogo znoja. Budućnost korektna ekipa. Pogodili su stativu u prvom, a jednu je i Šeha izvadio nakon slobodnjaka, također u prvom. Raje negdje od 3000-3500 po mojoj procjeni. Idemo dalje prema cilju, a on je uvijek isti. Pobjedama do cilja. Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 07 nov 2010, 19:09

i ako je bila nedopadljiva igra i koda su svima bile tezke noge, prezadovoljan sam rezultatom...slijedeca stanica ljuta kraina ( branitelj sam izbriso iz glave ) :)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 07 nov 2010, 19:10

Jes dobro si Srdjan Colic :roll: ja konto tripujem...
1921-2011

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 07 nov 2010, 19:13

PrPaAaa je napisao/la:Braco sad dolazi derbi utakmica ovog djela sezone !!!
Neka pobjedi bolji , mada realno gledam ovu euforiju kod nas i nesvidja mi se to nikako ...
Al neka fudbal pobjedi
SRETNO !
Pošteno :!: Nadajmo se dobroj utakmici.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 07 nov 2010, 19:16

samo ne znam ljudi svaka cast, zebi, visci, besliji, sehi...ali kerla za mene vrijedi ZLATA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 07 nov 2010, 19:20

Jesam se smrzo ko ckapi :D

Al eto, nek smo pobjedili ...
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 07 nov 2010, 19:25

19TM87 je napisao/la:samo ne znam ljudi svaka cast, zebi, visci, besliji, sehi...ali kerla za mene vrijedi ZLATA
Ovo je apsolutno poslije H.Alihodzica nas najvrijedniji igrac u odbrani.
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 07 nov 2010, 19:26

jos tri utakmice!!! :)

jos tri pobjede!!! :D

izdrzi zeljo!!!! 8-)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 07 nov 2010, 19:52

sad treba poslati rezerve u Mostar protiv Branitelja, valjda ne mogu primiti 6 komada :mrgreen:. prvu postavu treba poslati u karantin i onda poslije toga ginut' u BL. tu se lomi prvenstvo, prizeljkujem bod, sta ce biti, vidjecemo...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 07 nov 2010, 20:07

u kolko je bht sport ?

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 nov 2010, 20:09

Kao prvo simpaticna ekipa buducnosti za svaki respekt i svaku pohvalu nisu igrali seljacki kao sto to rade i mnogo poznatije ekipe na grbavici, nije bilo valjanja i slicnih sranja pokusavali su da cisto igraju i moram reci jako dobro trce kontru imali su i par prilika.
Sto se tice nas onako koliko je trebalo prvo poluvrijeme ispitivanje snaga i zabijemo gol u drugom smo samo malo zapeli i postigli jos jedan skroz lagano, opet mudro jer nije bilo iskartoniranih i povrjedjenih da je bilo potreba dali bi jos dva, ne treba zaboraviti da nije bilo par bitnih igraca za nasu igru...
Sto se pojedinacnog ucinka tice Seha je bio na nivou skinuo je jednu koja je isla u raslje isto tako Kerla, Zeba i Markovic pa doneke i Vasilic po meni Visca i Cola podbacili narocito Cola ispod nivoa mi je bio Radovanovic navikao nas je na mnogo bolje partije, Mesic sasvim solidan na zadnjem veznom dok se Lazar nije puno trosio.
Od svega treba izdvojiti tri boda i drugo mjesto na tabeli.
Jako malo raje na tribinama al opet meni licno su draze ovakve utakmice dodje samo prava raja.
Sve u svemu zadovoljan.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 07 nov 2010, 20:22

Budućnost je imala više napada i šuteva nego svi dosadašnji protivnici na Grbavici zajedno. Nisu nešto naročito kvalitetni ali se trude. Što se Želje tiče, jako smo loše odigrali, ali i to je bilo dovoljno za rutinsku utakmicu. Sad u Banja Luku po jesenju titulu!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 07 nov 2010, 20:27

Moram priznati da sam se (ne)prijatno iznenadio igrom Budućnosti. Kontam biće autobus ispred gola kad oni napadaju :mrgreen: Tu su nam recimo falili Svraka i Ćulum. Odnosno Mešić je dobar u defanzivi ali je objektivno loš kada treba iznijeti loptu ili je gurnuti u for za kontru. Višća je previše peglao loptu. Imao je par situacija kada je mogao i morao bolje odigrati. Al nejse. Ovo su najteže utakmice, unprijed dobijene. Drugi smo na tabeli. Idemo u BL da ne izgubimo. Da nam Borac ne pobjegne na 8 bodova. Bio bih sretan sa bodom. Opet, kad god želim bod mi izgubimo.
Hoću i nadam se pobjedi a kontam da ćemo izgubiti :lol:

Neki su već preskočili Branitelj. Ja nisam. Biće zanimljivo. Još tri utakmice. Dva gostovanja.

Next stop: Mostar, Branitelj
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 07 nov 2010, 20:53

:D JA se oraspoložim kad sam na temi o VELIKOM KLUBU O FUDBALSKOM KLUBU ŽELJEZNIČAR, a zašto pa jedino se ovdje piše i čita o fudbalu o klubu a ne o sranjima iz šb i o njanjama.Kad mi je naj teže dođem na ovu temu i sav sretan NEK NAM ŽIVI ŽELJO I NAJ NAJ NAJ NAVIJAČI I THE MANIACS. :D :D :D
Jer si JEDAN JEDINI...........

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 nov 2010, 20:54

tm84 je napisao/la:jos tri utakmice!!! :)

jos tri pobjede!!! :D

izdrzi zeljo!!!! 8-)
I jos jedna titula. ;) :)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

bang
Kontakt:

Post Postao/la bang » 07 nov 2010, 20:57

Ona pjesma "Zeljo zabij jedan gol. Zeljo za tebe zivimo samo tebe volimo hajmo pjevajmo ponovo". Čini mi se da je melodija i ritam iz neke pjesme, mislim prave ne navijacke ako iko zna koja je orginalna pjesma iz koje je uzet ritam i melodija nek posalje na pp

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Redfire16, Stole i 76 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []