FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tm84
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tm84 » 07 nov 2010, 19:26

jos tri utakmice!!! :)

jos tri pobjede!!! :D

izdrzi zeljo!!!! 8-)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 07 nov 2010, 19:52

sad treba poslati rezerve u Mostar protiv Branitelja, valjda ne mogu primiti 6 komada :mrgreen:. prvu postavu treba poslati u karantin i onda poslije toga ginut' u BL. tu se lomi prvenstvo, prizeljkujem bod, sta ce biti, vidjecemo...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 07 nov 2010, 20:07

u kolko je bht sport ?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 nov 2010, 20:09

Kao prvo simpaticna ekipa buducnosti za svaki respekt i svaku pohvalu nisu igrali seljacki kao sto to rade i mnogo poznatije ekipe na grbavici, nije bilo valjanja i slicnih sranja pokusavali su da cisto igraju i moram reci jako dobro trce kontru imali su i par prilika.
Sto se tice nas onako koliko je trebalo prvo poluvrijeme ispitivanje snaga i zabijemo gol u drugom smo samo malo zapeli i postigli jos jedan skroz lagano, opet mudro jer nije bilo iskartoniranih i povrjedjenih da je bilo potreba dali bi jos dva, ne treba zaboraviti da nije bilo par bitnih igraca za nasu igru...
Sto se pojedinacnog ucinka tice Seha je bio na nivou skinuo je jednu koja je isla u raslje isto tako Kerla, Zeba i Markovic pa doneke i Vasilic po meni Visca i Cola podbacili narocito Cola ispod nivoa mi je bio Radovanovic navikao nas je na mnogo bolje partije, Mesic sasvim solidan na zadnjem veznom dok se Lazar nije puno trosio.
Od svega treba izdvojiti tri boda i drugo mjesto na tabeli.
Jako malo raje na tribinama al opet meni licno su draze ovakve utakmice dodje samo prava raja.
Sve u svemu zadovoljan.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 07 nov 2010, 20:22

Budućnost je imala više napada i šuteva nego svi dosadašnji protivnici na Grbavici zajedno. Nisu nešto naročito kvalitetni ali se trude. Što se Želje tiče, jako smo loše odigrali, ali i to je bilo dovoljno za rutinsku utakmicu. Sad u Banja Luku po jesenju titulu!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 07 nov 2010, 20:27

Moram priznati da sam se (ne)prijatno iznenadio igrom Budućnosti. Kontam biće autobus ispred gola kad oni napadaju :mrgreen: Tu su nam recimo falili Svraka i Ćulum. Odnosno Mešić je dobar u defanzivi ali je objektivno loš kada treba iznijeti loptu ili je gurnuti u for za kontru. Višća je previše peglao loptu. Imao je par situacija kada je mogao i morao bolje odigrati. Al nejse. Ovo su najteže utakmice, unprijed dobijene. Drugi smo na tabeli. Idemo u BL da ne izgubimo. Da nam Borac ne pobjegne na 8 bodova. Bio bih sretan sa bodom. Opet, kad god želim bod mi izgubimo.
Hoću i nadam se pobjedi a kontam da ćemo izgubiti :lol:

Neki su već preskočili Branitelj. Ja nisam. Biće zanimljivo. Još tri utakmice. Dva gostovanja.

Next stop: Mostar, Branitelj
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 07 nov 2010, 20:53

:D JA se oraspoložim kad sam na temi o VELIKOM KLUBU O FUDBALSKOM KLUBU ŽELJEZNIČAR, a zašto pa jedino se ovdje piše i čita o fudbalu o klubu a ne o sranjima iz šb i o njanjama.Kad mi je naj teže dođem na ovu temu i sav sretan NEK NAM ŽIVI ŽELJO I NAJ NAJ NAJ NAVIJAČI I THE MANIACS. :D :D :D
Jer si JEDAN JEDINI...........

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 nov 2010, 20:54

tm84 je napisao/la:jos tri utakmice!!! :)

izdrzi zeljo!!!! 8-)
I jos jedna titula. ;) :)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

bang
Kontakt:

Post Postao/la bang » 07 nov 2010, 20:57

Ona pjesma "Zeljo zabij jedan gol. Zeljo za tebe zivimo samo tebe volimo hajmo pjevajmo ponovo". Čini mi se da je melodija i ritam iz neke pjesme, mislim prave ne navijacke ako iko zna koja je orginalna pjesma iz koje je uzet ritam i melodija nek posalje na pp

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 07 nov 2010, 20:58

Hajde Lazare, hajde Lazareeee :D:D. Niko mu ravan :D

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 07 nov 2010, 21:00

bang je napisao/la:Ona pjesma "Zeljo zabij jedan gol. Zeljo za tebe zivimo samo tebe volimo hajmo pjevajmo ponovo". Čini mi se da je melodija i ritam iz neke pjesme, mislim prave ne navijacke ako iko zna koja je orginalna pjesma iz koje je uzet ritam i melodija nek posalje na pp
mislim stand up for the champions

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 07 nov 2010, 21:05

[youtube][/youtube]

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 07 nov 2010, 21:09

edinedin je napisao/la::D JA se oraspoložim kad sam na temi o VELIKOM KLUBU O FUDBALSKOM KLUBU ŽELJEZNIČAR, a zašto pa jedino se ovdje piše i čita o fudbalu o klubu a ne o sranjima iz šb i o njanjama.Kad mi je naj teže dođem na ovu temu i sav sretan NEK NAM ŽIVI ŽELJO I NAJ NAJ NAJ NAVIJAČI I THE MANIACS. :D :D :D
ako imam pravo na komentar, ne bih se slozio sa tobom vezano za desavanja u sb. imam 45 god. i sina od 19 god. koji vec dvije sezone nije propustio nijednu domacu ili gostujucu utakmicu voljenog zelje. u tome ima moju punu podrsku. ja sam bio 2003. u sb kada se odlucivala utakmica izmedju nas i leotara i znam kako su nas tada ispratili. sve dok budemo zatvarali oci i maltene radovali se sranjima koja se desavaju drugim, ni mi sami ne mozemo ocekivati nista bolje. zdravo rivalstvo, normalno navijacko prepucavanje, sitne provokacije... to podrzavam. ali da razmisljam sta ce se desiti sinu kada krene na tekmu, e to je apsurd. apsolutno podrzavam revolt i protest hz na desavanja u sb jer ako sada, ponovo, zatvorimo oci i presutimo ne mzemo ocekivati nista dobro. kako je krenulo, najbolje je das uefa i fifa suspenduju, onda bi znali cijeniti i ovo malo jada od nogometa sto je ostalo i okrenuli se pravim vrijednostima koje bi sport trebao donositi. ovo je moje misljenje i osjetio sam potrebu da ga iznesem. ne ocekujem, niti trazim apsolutnu podrsku ali svi se trebamo zamisliti gdje sve ovo vodi.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 07 nov 2010, 21:16

istina živa.

nacistička obilježja na koja policija ne reaguje - to je problem svih nas koji s tom stokom živimo u istoj državi.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 07 nov 2010, 21:32

A **** sad. Ima tu svega. Moramo pogledati na historiju Želje i Širokog ako gledamo naše gostovanje kada smo igrali za titulu. Par sezona prije smo mi pustili Budućnosti da nas dobije a nagazili Širokog. Isto tako nas je masa otišla u Široki. Svega je bilo :mrgreen: Sasvim sigurno je da te neće dočekati raširenih ruku. A ni mi nismo baš bili zlatni :mrgreen: Što ne mijenja stvar da se oni deklarišu kao "škripari"(znamo ko su oni bili). Pa tamo se igra memorijalni turnir Gojko Šušak :roll:
Također postoji historija komšinica i Širokog o kojoj neću pričati a znam dosta toga. Ispašće da branim ove papke iz Širokog :mrgreen: A ne branim. Nemam namjeru.
Da bi se ovakve stvari regulisale moramo da imamo državu i nezavisno pravosuđe i policiju. Što kod nas nije slučaj. Moramo da imamo pismene i obrazovane građane. Što nemamo. Moramo da riješimo nacionalno pitanje. Koje nismo riješili. Neki njemački institut je u svom istraživanju zaključio da smo na nivou 15/16-og vijeka :roll:

Kad policija odmah reaguje, uhapsi one debile koji na kraju dobiju par godina jer su retardirani onda može reći da smo se "normalizovali". To se naravno neće desiti nego će murija skidati komšinicama majice na kojima piše Vedran Puljić, cijepati trans a svastiku će gledati kao normalnu stvar.

****, svi problemi ove zemlje se, između ostalog, ogledaju u sportu. A mi ih baš imamo. Pitanje je šta smo uradili/poduzeli da ih ispravimo. Izbori su bili početak. Ko nije glasao nema uopšte pravo da priča o gore navedenim stvarima jer su uzročno-posljedično vezane i haman logične u ovakvoj nelogičnoj zemlji(mislim na ustavno i teritorijalno udeđenje).
Evo, hoće savez da nam suspenduju. Jel se neko počešao. Sumnjam. Koliko ljudi ne glasa. Koliko ljudi kaže ne mogu ja tu ništa da promijenim. Letargija, malodušnost, neobrazovanost, kukavičluk, siromaštvo. Svega ima. Osim pameti.
****, valjda će biti bolje.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 07 nov 2010, 21:40

Ispred torpeda smo, to je najbitnije ! :D
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 07 nov 2010, 21:45

Možemo i prvi biti do kraja polusezone. Lijepo bi bilo Borca dobiti, ali ćemo da vidimo šta će se izdešavati u toj utakmici. Sve je otvoreno. A što se tekme protiv Budućnosti tiče, tri boda su važna, a i igralo se koliko je trebalo. Za ta tri boda. Idemo dalje, sljedeća stanica, Mostar ( Branitelj je iz Mostara, valjda :D )
Zadnja izmjena: Omar500, dana/u 07 nov 2010, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 07 nov 2010, 22:13

Devil je napisao/la:
tm84 je napisao/la:jos tri utakmice!!! :)

izdrzi zeljo!!!! 8-)
I jos jedna titula. ;) :)
devilce nas gotivi. :mrgreen:
veznao za post: STO DA NE !? :D

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 07 nov 2010, 22:25

nime_tm87 je napisao/la: devilce nas gotivi. :mrgreen:
On je jedan profilirani i profinjeni ljubtelj fudbala, zna covjek sta je dobro :D

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 07 nov 2010, 22:30

Ona zastava u Sirokom je bruka i sramota ali o njoj najmanje pravo davati komentar imaju komsije sa Koseva iako su je skripari istakli u utakmici sa njima.

Nacizam je ideologija koja se bazirala na razismu i to je njen glavni program i cilj.Prije sedam dana na Kosevu su neki drugi zvanicnici su proklamovali rasizam pa se osim jednog covjeka(Predrag Pasic) niko iz kluba sa Koseva nije ogradio ni od igraca,uprave i navijaca.U tuzbi starije grupe Zeljinih navijaca protiv Z.B. Fudbalskom Savezu BiH lijepo se upozorava da ako se nesto tako ne sankcionise na vrijeme da ce i drugi ciniti mozda i gore stvari.Gospodo sa Koseva ono sto ste posijali sada i zenjete,ona zastava u Sirokom je produkt vaseg ponasanja i kulture pa sada ubirete plodove svoga rada i nema razloga da se aman zaman sada ibretite zbog ovog U Sirokom.U zivoto svi treba prvo da pocistimo svoj prag a vas je previse prljav da ga ni JP RAD ne moze tek tako lako ocistiti.Aplaudirali ste doticnom ZB u nedjelju kada se onako ponasao a sada mi glumite Vizentala,koji ste vi licemjeri.

Kao covjek i gradjanin ove zemlje gnusam se na postupak navijaca Sirokog i mislim da je krajnje vrijeme da se ove stvari pocnu drasticno kaznjavati jer ako se to ne uradi svaki dan ce biti sve gore.

I nakraju rutiska pobjeda velikog Zelje koji je svoj obraz uvjek znao sacuvati bez obzira na sve prijetnje i izazove.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], kontra, SamoDaKazeem, supervizor i 54 gosta.