jos tri pobjede!!!

izdrzi zeljo!!!!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
I jos jedna titula.tm84 je napisao/la:jos tri utakmice!!!![]()
jos tri pobjede!!!![]()
izdrzi zeljo!!!!
mislim stand up for the championsbang je napisao/la:Ona pjesma "Zeljo zabij jedan gol. Zeljo za tebe zivimo samo tebe volimo hajmo pjevajmo ponovo". Čini mi se da je melodija i ritam iz neke pjesme, mislim prave ne navijacke ako iko zna koja je orginalna pjesma iz koje je uzet ritam i melodija nek posalje na pp
ako imam pravo na komentar, ne bih se slozio sa tobom vezano za desavanja u sb. imam 45 god. i sina od 19 god. koji vec dvije sezone nije propustio nijednu domacu ili gostujucu utakmicu voljenog zelje. u tome ima moju punu podrsku. ja sam bio 2003. u sb kada se odlucivala utakmica izmedju nas i leotara i znam kako su nas tada ispratili. sve dok budemo zatvarali oci i maltene radovali se sranjima koja se desavaju drugim, ni mi sami ne mozemo ocekivati nista bolje. zdravo rivalstvo, normalno navijacko prepucavanje, sitne provokacije... to podrzavam. ali da razmisljam sta ce se desiti sinu kada krene na tekmu, e to je apsurd. apsolutno podrzavam revolt i protest hz na desavanja u sb jer ako sada, ponovo, zatvorimo oci i presutimo ne mzemo ocekivati nista dobro. kako je krenulo, najbolje je das uefa i fifa suspenduju, onda bi znali cijeniti i ovo malo jada od nogometa sto je ostalo i okrenuli se pravim vrijednostima koje bi sport trebao donositi. ovo je moje misljenje i osjetio sam potrebu da ga iznesem. ne ocekujem, niti trazim apsolutnu podrsku ali svi se trebamo zamisliti gdje sve ovo vodi.edinedin je napisao/la:JA se oraspoložim kad sam na temi o VELIKOM KLUBU O FUDBALSKOM KLUBU ŽELJEZNIČAR, a zašto pa jedino se ovdje piše i čita o fudbalu o klubu a ne o sranjima iz šb i o njanjama.Kad mi je naj teže dođem na ovu temu i sav sretan NEK NAM ŽIVI ŽELJO I NAJ NAJ NAJ NAVIJAČI I THE MANIACS.
![]()
![]()
devilce nas gotivi.Devil je napisao/la:I jos jedna titula.tm84 je napisao/la:jos tri utakmice!!!![]()
jos tri pobjede!!!![]()
izdrzi zeljo!!!!![]()
On je jedan profilirani i profinjeni ljubtelj fudbala, zna covjek sta je dobronime_tm87 je napisao/la: devilce nas gotivi.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 52 gosta.