Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

VolimTz
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la VolimTz » 16 avg 2019, 21:48

Heller je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:Ma ja, zaposli pola naselja, djeci podijeli opremu da se bave sportom, ne bi li manje visila u kladionici. Ali 'ta će čoban, vama sere nesto, glumi, ko fol on neki dobrotvor. Vi ste drustveno korisni. Ocistite li makar cmar poslije velike nuzde da nam okolis manje zaudara ? Dovoljno.
Coek je funkcioner PDA, to je gore od SDA, a SDA je stepenicu ispod VRS po najgorim nesrećama koje su zadesile BiH u zadnjih 50 godina.
To mu je jedini minus brate. I ja mu to zamjeram. Kamo srece da se na vrijeme skompao sa Hadzikadicem, da profesor usmjeri njegovu energiju i novac na prave stvari.

Ja brate odgovorno tvrdim da lik nikoga nije s praga otjerao a hiljadu ljudi mu je kucalo na vrata za sve zivo, od posla do pozajmice. To je ono sto ja znam licno, a za sto drugi mozda nikada nisu culi.
Worm je napisao/la:Sad si me podsjetio na Pabla Eskobara :lol:
Tako nekako, samo sto je nas El Comadante cist. ;)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 16 avg 2019, 21:51

Ja sam uvjeren da je Slobodu uzeo samo zbog publiciteta.

Svaka njemu čast al za mene je sisa i smrad. Što se posla tiče, ne prima ljude jer ih voli nego jer mu treba ko i njima.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 16 avg 2019, 21:54

Nije ni onaj Džeko budala
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 16 avg 2019, 21:55

Heller je napisao/la:Ja sam uvjeren da je Slobodu uzeo samo zbog publiciteta.

Svaka njemu čast al za mene je sisa i smrad.
Mislis da je njemu bila politika prije fudbala ? Obratno kralju.

Meni se cini da njemu ne treba niti jedno, trenutno dovoljno posjeduje da moze hladiti jaja do kraja zivota.

Slabo da ce u Bosni ostvariti bilo kakvu materijalnu korist, u tome je poenta, lik sve ima.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 16 avg 2019, 22:00

VolimTz je napisao/la:

Meni se cini da njemu ne treba niti jedno, trenutno dovoljno posjeduje da moze hladiti jaja do kraja zivota.

Slabo da ce u Bosni ostvariti bilo kakvu materijalnu korist, u tome je poenta, lik sve ima.
Pa ima i Senad sve, ima pun **** ljudi sve pa hoće još. Zato što ima novca ne znači da neće više.

A ima li lakšeg načina za oploditi novac od vlasti?
Nullius in verba

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 16 avg 2019, 22:02

Heller je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:

Pa ima i Senad sve, ima pun **** ljudi sve pa hoće još. Zato što ima novca ne znači da neće više.
Istina. Ali zar ih nije bilo lakse umnoziti u uređenom SAD, ili uloziti ovdje ? To je razlika između njega i Senada. Senad i ostali Senadi su tu jer moraju biti, on ne.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 16 avg 2019, 22:05

Naravno da je lakše ovdje kad se dokopaš vlasti.

Plus lik je licemjercina samo takva. Satra se pricajuci o Podrinju, i ode u ParlamentFBiH.
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 16 avg 2019, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 16 avg 2019, 22:05

Ko želi da se bavi humanitarnim radom osnuje humanitarnu Fondaciju koja radi profesionalno namiče sredstva i transparentno ih distribuiše, a ne kupuje fudbalske klubove radi dizanja svog publiciteta i što manje transparentnog rada.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 16 avg 2019, 22:07

Heller je napisao/la:Naravno da je lakše ovdje kad se dokopaš vlasti.
Sta ce uzeti ? Dva-tri tendera, platu od 5 milja ? Sica je to za njega.

PS: Bori se Ramiz sam, pa vas ni to nije sprijecilo da i njemu yebete mater ovdje.

@coelho - To ja ne mogu pomoci nekome ako nisam "licencirani" humanitarac ? Kad je ulagao u Slobodu tada je bilo zbog sporta jel da ?
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 16 avg 2019, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 16 avg 2019, 22:09

VolimTz je napisao/la:
**** pet milja. Al "tenderi" RMU Banovići mogu donijeti par miliona godišnje. Sumnjam da mu je to sića.
Nullius in verba

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 16 avg 2019, 22:10

Ma Azmir je gigant, a moze pricati sta ko hoce. Volio bih da u Tuzli napravi neki moderniji stadion, kapaciteta 20-ak hiljada i da nesto bude od TC-a u evropskim okvirima (igranje Evropa lige bi bilo idealno). Lika uopste ne poznajem, ali ovo sto radi s klubom (besplatni treninzi svim selekcijama, oprema, putovanja i sl.), pomaganje Gradini, Bosni je za svaku pohvalu. Prica u vezi pomaganja 'obicnom' narodu ne znam koliko je tacna, ali da je tacno pola od toga - Allah mu svako dobro dao i nafaku mu povecao!

Politika mu nije trebala, ali barem ne uzima od ljudi, kao gotovo svi ostali politicari.

Gledao sam ga negdje, kaze lik da ima oko 130 (mozda cak i vise) kamiona u SAD-u i da radi s najvecim kompanijama tamo. Mislim da dalje ne treba nista reci. :D

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 16 avg 2019, 22:13

Samo nek ne gleda u reflektore
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 16 avg 2019, 22:14

VolimTz je napisao/la:

PS: Bori se Ramiz sam, pa vas ni to nije sprijecilo da i njemu yebete mater ovdje.

@coelho - To ja ne mogu pomoci nekome ako nisam "licencirani" humanitarac ? Kad je ulagao u Slobodu tada je bilo zbog sporta jel da ?
Koji Ramiz?

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 16 avg 2019, 22:18

Onaj Ramiz sto na Stupinama zivi? Pa ode jednom u des dana malo u RS? Jel Taj?
Nullius in verba

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 16 avg 2019, 22:22

coelho41 je napisao/la:Ko želi da se bavi humanitarnim radom osnuje humanitarnu Fondaciju koja radi profesionalno namiče sredstva i transparentno ih distribuiše, a ne kupuje fudbalske klubove radi dizanja svog publiciteta i što manje transparentnog rada.
Pa zar treba nesto transparentnije od toga da sam drzi klub, placa igrace i sve ostalo, a ne trazi ni marku od nekoga? Pricas kao da je uzeo drzavni klub pun para i treba nekome polagati racun sta radi. :D TC bi se i dan danas takmicio po nekim drugim federalnim ligama, a Simin Han nikad ne bi vidio onaj stadion koji je licno on napravio. Da ne pricam kad bi Tuzla imala dva kluba u PL.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 16 avg 2019, 22:22

Heller je napisao/la:Onaj Ramiz sto na Stupinama zivi? Pa ode jednom u des dana malo u RS? Jel Taj?
Jedini koji javno istupi za taj narod pa da se javi iz Amsterdama. Nisam vidio nikog drugog da se zauzeo za nase u rs. Crvenih nema ni u tragovima. Bosna od Ilidze do Bascarsije. Jasta nego. Ni zeleni nisu napravili nista naravno, Ramiz je vise igrom slucaja zelen.

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 16 avg 2019, 22:26

Dok je bio u Slobodi, imali su najjaci roster u ligi, igrali su finale kupa i do kraja se borili za titulu u ligi, a prije i poslije njega su se redovno borili za opstanak. Da njega nije bilo, mozda bi tek naredne sezone imali ambicije da udju u PL, ali MOZDA...

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 16 avg 2019, 22:39

Federer17 je napisao/la:
coelho41 je napisao/la:Ko želi da se bavi humanitarnim radom osnuje humanitarnu Fondaciju koja radi profesionalno namiče sredstva i transparentno ih distribuiše, a ne kupuje fudbalske klubove radi dizanja svog publiciteta i što manje transparentnog rada.
Pa zar treba nesto transparentnije od toga da sam drzi klub, placa igrace i sve ostalo, a ne trazi ni marku od nekoga? Pricas kao da je uzeo drzavni klub pun para i treba nekome polagati racun sta radi. :D TC bi se i dan danas takmicio po nekim drugim federalnim ligama, a Simin Han nikad ne bi vidio onaj stadion koji je licno on napravio. Da ne pricam kad bi Tuzla imala dva kluba u PL.
Pa treba drzavi da polaze racun. Tacnije da objavljuje finansijske izvjestaje, a njegovi su bas sumnjivi.
Ubiparip ili Stojcev igraju za pet stoja, kako da ne.
Da to radi u Americi, da se zahebava sa IRS-om. Neko bi zatvora zaglavio.

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 16 avg 2019, 22:44

ASD je napisao/la: Pa treba drzavi da polaze racun. Tacnije da objavljuje finansijske izvjestaje, a njegovi su bas sumnjivi.
Ubiparip ili Stojcev igraju za pet stoja, kako da ne.
Da to radi u Americi, da se zahebava sa IRS-om. Neko bi zatvora zaglavio.
Pa to neka ispituju nadlezni, sumnjam da je bolja situacija s bilo kojim drugim klubom u drzavi. Fazon, napada se on, koji mozda na 100 drugih nacina pomogne obicnim ljudima, a ne ovi ostali koji samo gledaju sebi nahapati.

Worm
Kontakt:

Post Postao/la Worm » 16 avg 2019, 22:48

Zato se ovdje i bori za vlast,jer kad je osvojiš zakon za tebe ne vrijedi. Ne mogu da vjerujem da se vratio u BiH da se bavi humanitarnim radom,al ko zna

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], has, Pensioner26, soxx i 4 gosta.