Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
sta ceka kim s tom atomskom vise

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Obrisem i operem.VolimTz je napisao/la:Ma ja, zaposli pola naselja, djeci podijeli opremu da se bave sportom, ne bi li manje visila u kladionici. Ali 'ta će čoban, vama sere nesto, glumi, ko fol on neki dobrotvor. Vi ste drustveno korisni. Ocistite li makar cmar poslije velike nuzde da nam okolis manje zaudara ? Dovoljno.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Sad si me podsjetio na Pabla EskobaraVolimTz je napisao/la:Ma ja, zaposli pola naselja, djeci podijeli opremu da se bave sportom, ne bi li manje visila u kladionici. Ali 'ta će čoban, vama sere nesto, glumi, ko fol on neki dobrotvor. Vi ste drustveno korisni. Ocistite li makar cmar poslije velike nuzde da nam okolis manje zaudara ? Dovoljno.
Proguglaj Atletico Nacional iz Kolumbije.Worm je napisao/la: Sad si me podsjetio na Pabla Eskobara
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Evropski model ulaganja u fudbal nema šta.VolimTz je napisao/la:Ma ja, zaposli pola naselja, djeci podijeli opremu da se bave sportom, ne bi li manje visila u kladionici. Ali 'ta će čoban, vama sere nesto, glumi, ko fol on neki dobrotvor. Vi ste drustveno korisni. Ocistite li makar cmar poslije velike nuzde da nam okolis manje zaudara ? Dovoljno.
Coek je funkcioner PDA, to je gore od SDA, a SDA je stepenicu ispod VRS po najgorim nesrećama koje su zadesile BiH u zadnjih 50 godina.VolimTz je napisao/la:Ma ja, zaposli pola naselja, djeci podijeli opremu da se bave sportom, ne bi li manje visila u kladionici. Ali 'ta će čoban, vama sere nesto, glumi, ko fol on neki dobrotvor. Vi ste drustveno korisni. Ocistite li makar cmar poslije velike nuzde da nam okolis manje zaudara ? Dovoljno.
Nullius in verba
To mu je jedini minus brate. I ja mu to zamjeram. Kamo srece da se na vrijeme skompao sa Hadzikadicem, da profesor usmjeri njegovu energiju i novac na prave stvari.Heller je napisao/la:Coek je funkcioner PDA, to je gore od SDA, a SDA je stepenicu ispod VRS po najgorim nesrećama koje su zadesile BiH u zadnjih 50 godina.VolimTz je napisao/la:Ma ja, zaposli pola naselja, djeci podijeli opremu da se bave sportom, ne bi li manje visila u kladionici. Ali 'ta će čoban, vama sere nesto, glumi, ko fol on neki dobrotvor. Vi ste drustveno korisni. Ocistite li makar cmar poslije velike nuzde da nam okolis manje zaudara ? Dovoljno.
Ja brate odgovorno tvrdim da lik nikoga nije s praga otjerao a hiljadu ljudi mu je kucalo na vrata za sve zivo, od posla do pozajmice. To je ono sto ja znam licno, a za sto drugi mozda nikada nisu culi.
Tako nekako, samo sto je nas El Comadante cist.Worm je napisao/la:Sad si me podsjetio na Pabla Eskobara
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Ja sam uvjeren da je Slobodu uzeo samo zbog publiciteta.
Svaka njemu čast al za mene je sisa i smrad. Što se posla tiče, ne prima ljude jer ih voli nego jer mu treba ko i njima.
Svaka njemu čast al za mene je sisa i smrad. Što se posla tiče, ne prima ljude jer ih voli nego jer mu treba ko i njima.
Nullius in verba
Mislis da je njemu bila politika prije fudbala ? Obratno kralju.Heller je napisao/la:Ja sam uvjeren da je Slobodu uzeo samo zbog publiciteta.
Svaka njemu čast al za mene je sisa i smrad.
Meni se cini da njemu ne treba niti jedno, trenutno dovoljno posjeduje da moze hladiti jaja do kraja zivota.
Slabo da ce u Bosni ostvariti bilo kakvu materijalnu korist, u tome je poenta, lik sve ima.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Pa ima i Senad sve, ima pun **** ljudi sve pa hoće još. Zato što ima novca ne znači da neće više.VolimTz je napisao/la:Mislis da je njemu bila politika prije fudbala ? Obratno kralju.Heller je napisao/la:Ja sam uvjeren da je Slobodu uzeo samo zbog publiciteta.
Meni se cini da njemu ne treba niti jedno, trenutno dovoljno posjeduje da moze hladiti jaja do kraja zivota.
Slabo da ce u Bosni ostvariti bilo kakvu materijalnu korist, u tome je poenta, lik sve ima.
A ima li lakšeg načina za oploditi novac od vlasti?
Nullius in verba
Istina. Ali zar ih nije bilo lakse umnoziti u uređenom SAD, ili uloziti ovdje ? To je razlika između njega i Senada. Senad i ostali Senadi su tu jer moraju biti, on ne.Heller je napisao/la:Pa ima i Senad sve, ima pun **** ljudi sve pa hoće još. Zato što ima novca ne znači da neće više.VolimTz je napisao/la:Mislis da je njemu bila politika prije fudbala ? Obratno kralju.Heller je napisao/la:Ja sam uvjeren da je Slobodu uzeo samo zbog publiciteta.
Ko želi da se bavi humanitarnim radom osnuje humanitarnu Fondaciju koja radi profesionalno namiče sredstva i transparentno ih distribuiše, a ne kupuje fudbalske klubove radi dizanja svog publiciteta i što manje transparentnog rada.
Sta ce uzeti ? Dva-tri tendera, platu od 5 milja ? Sica je to za njega.Heller je napisao/la:Naravno da je lakše ovdje kad se dokopaš vlasti.
PS: Bori se Ramiz sam, pa vas ni to nije sprijecilo da i njemu yebete mater ovdje.
@coelho - To ja ne mogu pomoci nekome ako nisam "licencirani" humanitarac ? Kad je ulagao u Slobodu tada je bilo zbog sporta jel da ?
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 16 avg 2019, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
**** pet milja. Al "tenderi" RMU Banovići mogu donijeti par miliona godišnje. Sumnjam da mu je to sića.VolimTz je napisao/la:Sta ce uzeti ? Dva-tri tendera, platu od 5 milja ? Sica je to za njega.Heller je napisao/la:Naravno da je lakše ovdje kad se dokopaš vlasti.
Nullius in verba
Ma Azmir je gigant, a moze pricati sta ko hoce. Volio bih da u Tuzli napravi neki moderniji stadion, kapaciteta 20-ak hiljada i da nesto bude od TC-a u evropskim okvirima (igranje Evropa lige bi bilo idealno). Lika uopste ne poznajem, ali ovo sto radi s klubom (besplatni treninzi svim selekcijama, oprema, putovanja i sl.), pomaganje Gradini, Bosni je za svaku pohvalu. Prica u vezi pomaganja 'obicnom' narodu ne znam koliko je tacna, ali da je tacno pola od toga - Allah mu svako dobro dao i nafaku mu povecao!
Politika mu nije trebala, ali barem ne uzima od ljudi, kao gotovo svi ostali politicari.
Gledao sam ga negdje, kaze lik da ima oko 130 (mozda cak i vise) kamiona u SAD-u i da radi s najvecim kompanijama tamo. Mislim da dalje ne treba nista reci.
Politika mu nije trebala, ali barem ne uzima od ljudi, kao gotovo svi ostali politicari.
Gledao sam ga negdje, kaze lik da ima oko 130 (mozda cak i vise) kamiona u SAD-u i da radi s najvecim kompanijama tamo. Mislim da dalje ne treba nista reci.
- ASD
- Kontakt:
Koji Ramiz?VolimTz je napisao/la:Sta ce uzeti ? Dva-tri tendera, platu od 5 milja ? Sica je to za njega.Heller je napisao/la:Naravno da je lakše ovdje kad se dokopaš vlasti.
PS: Bori se Ramiz sam, pa vas ni to nije sprijecilo da i njemu yebete mater ovdje.
@coelho - To ja ne mogu pomoci nekome ako nisam "licencirani" humanitarac ? Kad je ulagao u Slobodu tada je bilo zbog sporta jel da ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.