FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

TRIP
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la TRIP » 12 nov 2010, 11:05

fczeljo je napisao/la:
TRIP je napisao/la:Samo da ovaj Popović izleti iz prvih 11 i mi se opet tituli možemo nadati. Pa on nije u stanju loptu na 5 metara udaljenosti da stigne, lopte se odbijaju od njega, nepokretan je i prilično ogrančen. Daj Bože da do kraja sezone vidimo nekada nekog drugog u prvih 11.
Ne znam da li je Lazar igrao u Travniku, inače nismo zabili ni jedan gol samo na utakmicama koje Lazar nije igrao (Slavija i Sarajevo). Da je igrao ove dvije, siguran sam da bi dobili po 2 razlike. Nebitno ko bi zabio gol.

Svaka čast da ima neko bolji, ali vidjeli smo čak protiv Branitelja da se rezerve muče.
ja ne znam šta si ti gledao/pratio. juniori i kadeti (momci od 16-19) su igrali i uzeli su u gostima 3-0. ako je to tebi mučenje, onda idi prati bajramske turnire, futsal, tamo ćeš vidjeti puno golova.

A što se tiče lazara ove sezone ima jednu asistenciju, hettrick protiv leotara i još dva gola na ostalim utakmicama. Ovo je jadno za nekog ko ima zacementirano mjesto u prvih 11. Protiv Sarajeva je igrao i dobio crveni karton, Igrao je i protiv travnika, a nije igrao samo protiv slavije.

Željo nije dao gola hapoelu, slobodi i travniku a u te tri utakmice je igrao lazar.

dakle beze ga braniš i dižeš.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 12 nov 2010, 11:11

U Travniku je bilo 2:1. ;)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

H-beg
Kontakt:

Post Postao/la H-beg » 12 nov 2010, 11:18

ellaxaz je napisao/la:U Travniku je bilo 2:1. ;)
a gol smo dali nakon penala, koji je izborio Lazar
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 12 nov 2010, 11:26

Mandrak je napisao/la:Zabice ga Popovic u BL, smijem se kladiti.
Negdje mora i njega procepiti, a to je naredno kolo.
Hamo je napisao/la:I ja imam osjećaj neki da će ga LAZILLA dati.Ako dadne gol klanjat ću mu se kao totemu. 8-)
Virtu4l je napisao/la:Okanite se više Popovića, valjda ste na derbiju vidjeli kako smo izgledali bez njega. 2+2=4
Omar500 je napisao/la:Ma Popović je zakon. Jednostavno, takav kalibar napadača nije loš za ovakvu formaciju kakvu mi imamo. Svi bi mi voljeli da je brži, precizniji, ali jbg, šta ćemo sada. Biće i toga, ima talenata dosta u Želji, počevši od Hodžića, Đipa, Baljića, Pehilja, Nikolića...
''Treba da budemo svi kao jedan i nastavimo s dobrom formom i pobjedama. Borac je vrlo dobra ekipa, pobjedili su i u prošlom kolu u Travniku ali ubijeđen sam da možemo ostati neporaženi i u Banja Luci. Mene lično gol neće već duže vrijeme ali bitno je da ekipa pobjeđuje. Izgledamo svi kao jedan i to je najvažnije. Ja bih volio da u Banja Luci postignemo dobar rezultat a neka golove postigne bilo koji kolega iz tima'', rekao je Lazar Popović za fkzeljeznicar.com.
8-)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 12 nov 2010, 11:32

ellaxaz je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Zabice ga Popovic u BL, smijem se kladiti.
Negdje mora i njega procepiti, a to je naredno kolo.
Hamo je napisao/la:I ja imam osjećaj neki da će ga LAZILLA dati.Ako dadne gol klanjat ću mu se kao totemu. 8-)
Virtu4l je napisao/la:Okanite se više Popovića, valjda ste na derbiju vidjeli kako smo izgledali bez njega. 2+2=4
Omar500 je napisao/la:Ma Popović je zakon. Jednostavno, takav kalibar napadača nije loš za ovakvu formaciju kakvu mi imamo. Svi bi mi voljeli da je brži, precizniji, ali jbg, šta ćemo sada. Biće i toga, ima talenata dosta u Želji, počevši od Hodžića, Đipa, Baljića, Pehilja, Nikolića...
''Treba da budemo svi kao jedan i nastavimo s dobrom formom i pobjedama. Borac je vrlo dobra ekipa, pobjedili su i u prošlom kolu u Travniku ali ubijeđen sam da možemo ostati neporaženi i u Banja Luci. Mene lično gol neće već duže vrijeme ali bitno je da ekipa pobjeđuje. Izgledamo svi kao jedan i to je najvažnije. Ja bih volio da u Banja Luci postignemo dobar rezultat a neka golove postigne bilo koji kolega iz tima'', rekao je Lazar Popović za fkzeljeznicar.com.
8-)
Tako je Lazo svi ko jedan i rezultat nece doci u pitanje.NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA :D
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 12 nov 2010, 11:53

TRIP je napisao/la:
ja ne znam šta si ti gledao/pratio. juniori i kadeti (momci od 16-19) su igrali i uzeli su u gostima 3-0. ako je to tebi mučenje, onda idi prati bajramske turnire, futsal, tamo ćeš vidjeti puno golova.

A što se tiče lazara ove sezone ima jednu asistenciju, hettrick protiv leotara i još dva gola na ostalim utakmicama. Ovo je jadno za nekog ko ima zacementirano mjesto u prvih 11. Protiv Sarajeva je igrao i dobio crveni karton, Igrao je i protiv travnika, a nije igrao samo protiv slavije.

Željo nije dao gola hapoelu, slobodi i travniku a u te tri utakmice je igrao lazar.

Ne znam šta si ti pratio, ali u Mostaru protiv Branitelja nisu igrali "juniori i kadeti." Igrao je regularni drugi sastav + pomalo Zolotić, Odović i Karić.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 12 nov 2010, 12:59

Kraj priče!
:mrgreen:

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 12 nov 2010, 13:08

sekula je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Evo ga, neki dan napravljen i potpisan.. 8-) 8-) :lol: :D

slika

Pred nama je utakmica sezone i nadam se da cemo ostvariti pobjedu, kojom bi 100% na kraju osvojili titulu.
Sreca je vrlo bitan faktor u svemu, tako da, Boze pogledaj nas i daj' da pobjedimo, a ni slucajno ne dozvoli da nam se desi nesto slicno kao i u F.K. Sarajevo (mada je to tesko moguce).. :)

FORZA ZELJO

Mene je samo strah da opet ne dodje dekret da se osnuje novi klub i da nam ne uzmu ponovo pola tima..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Svi bi tada rekli istorijsko NE ! :lol: :lol:

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 12 nov 2010, 13:11

TRIP je napisao/la:
fczeljo je napisao/la:
TRIP je napisao/la:Samo da ovaj Popović izleti iz prvih 11 i mi se opet tituli možemo nadati. Pa on nije u stanju loptu na 5 metara udaljenosti da stigne, lopte se odbijaju od njega, nepokretan je i prilično ogrančen. Daj Bože da do kraja sezone vidimo nekada nekog drugog u prvih 11.
Ne znam da li je Lazar igrao u Travniku, inače nismo zabili ni jedan gol samo na utakmicama koje Lazar nije igrao (Slavija i Sarajevo). Da je igrao ove dvije, siguran sam da bi dobili po 2 razlike. Nebitno ko bi zabio gol.

Svaka čast da ima neko bolji, ali vidjeli smo čak protiv Branitelja da se rezerve muče.

Gledo sam Rovčanina na Grbavici protiv Branitelja, eto na koga sam mislio da se je patio u Kupu.

Koliko znam ni protiv Hapoela nije Lazar igro (na Koševu sam siguran da nije igro, igrao je Rovčanin, tada je bio i više nego solidan). A i glupo je nekoga prozivati zbog loše igre protiv Hapoela, kad se jasno vidjelo da komplet ekipa ne igra i da je to za nas druga planeta.

Lazo je protiv pitara dobio nezaslužen crveni i da je ostao bila bi druga priča. Dakle, samo protiv Slobode je igrao a da nismo zabili.

Ne dižem čovjeka, već govorim da nije istina kako bi mi bolje igrali bez njega u sastavu. Čim ga nema, igramo gore, a ne bolje i očigledno se vidi i zašto i kako. Ti meni navedi ko je u ovom trenutku bolji od Lazara, a da može izdržati čitavu sezonu.

I nemoj mi sad skretati priču u smjeru "treba dovesti pojačanja". Pojačanja koštaju (evo od pitara smo danas mogli saznati da je Kučuković, koji je u evropskom smislu propao igrač, tražio 150.000€ za godinu, pa ti sad vidi kolko košta dobar napadač, pogotovo u uslovima gdje ti je problem i sa trenutnim igračima produžiti ugovor.

Lazo se bori ko lav i svaka mu čast. Koristi se najbolje što može kako bi naš klub pobijedio na svakoj utakmici i meni je jako drag! Svaku je utakmicu maksimalno motivisan i spreman. Respect! Kad budemo imali para za kvalitetnije, bujrum!

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 12 nov 2010, 13:14

Ćao.

Da li će bit' prenos na BHT-u?

Hvala.

Željo šampion!
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 nov 2010, 13:16

hamo_pipa je napisao/la:Ćao.

Hvala.

Željo šampion!
Cao
Hoce!
Hvala.
Zeljo sampion hos kupit zileta?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 12 nov 2010, 13:24

Ma to im blekan prosuo suplju; jedite hrenovke pili da bi zdravi i jaki bili ;)
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

TRIP
Kontakt:

Post Postao/la TRIP » 12 nov 2010, 13:30

Trudi se Lazo ali on jednostavno ne zna. Dao je u ligi svega 3 gola (leotar hattrick) i to je to. Da bar asistira pa hajd, ovako ima 1 asistenciju.

Rovčanin od one teške povrede nije više isti igrač. Nije u formi i to je to.

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 12 nov 2010, 13:54

nije bitno ko ce dati gol, samo da ne zijanimo...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 12 nov 2010, 14:01

Bod sutra bi bio ravan pobjedi, mada ja cisto sumnjam da mozemo.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 12 nov 2010, 14:04

Stole iz Bora je napisao/la:Bod sutra bi bio ravan pobjedi, mada ja cisto sumnjam da mozemo.
Samo da ne primimo gol sutra, mislim da sa ovim igrackim kadrom s kojim raspolazemo mozemo postici gol u BL, znaci cilj je sacuvati svoju mrezu netaknutom, a njihovu ce vec neko pocijepati
Za zivot cijeli!

PrPaAaa
Kontakt:

Post Postao/la PrPaAaa » 12 nov 2010, 14:08

Realno , msm da mozete da odnesete bod , sto nesto kontam da ce i biti krajni rezultat ... opet ono staro ... euforija , euforija koda dolazi hapoela jebote ...
aJ raja sretno , i neka pobjedi bolji , ovo je za nas derbi sezone tako da ....
i nadam se da cemo se sresti sa manijacima ... Welcome :D
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 12 nov 2010, 14:11

pile87 je napisao/la:
hamo_pipa je napisao/la:Ćao.

Hvala.

Željo šampion!
Cao
Hoce!
Hvala.
Zeljo sampion hos kupit zileta?

Hvala.
Neću.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 12 nov 2010, 14:14

Ne dižem čovjeka, već govorim da nije istina kako bi mi bolje igrali bez njega u sastavu. Čim ga nema, igramo gore, a ne bolje i očigledno se vidi i zašto i kako. Ti meni navedi ko je u ovom trenutku bolji od Lazara, a da može izdržati čitavu sezonu.
to.

onaj ko ide na utakmice, zna da bez lazara igramo bitno lošije i mnogo teže stvaramo šanse. iako sam ne zabija.

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 12 nov 2010, 14:27

Stole iz Bora je napisao/la:Bod sutra bi bio ravan pobjedi, mada ja cisto sumnjam da mozemo.
Hehehehe Stole Stole, ti i tvoja pila naopako :)

uvijek isto od tebe, nikad optimizam uvijek pesimizm pa ako se sta ubode doobro i jeste, ako ne opet dobro bilo je za ocekivati :)

Nema tu pravila u ovakvim utakmicama , ko je kvalitetniji ko nije, ko je u boljoj formi ko u slabijoj, u ovakvim utakmicama nista to ne znaci, bude to onako kako se sve poklopi u nekom trenutku, a to ne mozes predvidjeti.

ja se ne bih nikad usudio prognozirati ovo utakmicu

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 45 gostiju.