FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Interesuje me da li ima prijenos na tv-u sa borcem i da li je u 14h?
stole je poznati defetist
borac je mnogo bolje igrao protiv ostalih protivnika na gostovanjima i zato vodi s 5 bodova prednosti, ali iz dosad viđenog u međusobnim duelima...ja sam skloniji misliti da NEĆEMO izgubiti.

borac je mnogo bolje igrao protiv ostalih protivnika na gostovanjima i zato vodi s 5 bodova prednosti, ali iz dosad viđenog u međusobnim duelima...ja sam skloniji misliti da NEĆEMO izgubiti.
- zlaya_tm87
- Kontakt:
ima jarane, po hiljaditi put, subota, 14:00, BHT1Butterfly36 je napisao/la:Interesuje me da li ima prijenos na tv-u sa borcem i da li je u 14h?
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Pa ti si ziv ..jovanbl je napisao/la:Hehehehe Stole Stole, ti i tvoja pila naopakoStole iz Bora je napisao/la:Bod sutra bi bio ravan pobjedi, mada ja cisto sumnjam da mozemo.
uvijek isto od tebe, nikad optimizam uvijek pesimizm pa ako se sta ubode doobro i jeste, ako ne opet dobro bilo je za ocekivati
Nema tu pravila u ovakvim utakmicama , ko je kvalitetniji ko nije, ko je u boljoj formi ko u slabijoj, u ovakvim utakmicama nista to ne znaci, bude to onako kako se sve poklopi u nekom trenutku, a to ne mozes predvidjeti.
ja se ne bih nikad usudio prognozirati ovo utakmicu

Danas sam te spominjao jednom tvom sugradjaninu i bas mu napisah da te nema dugo.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Utakmica pocinje u 14 casova u subtou tj 2 sata ... i ima direktan prenos na bht1 televizniji ... i rtrs ce da uzme sa bht1 steam pa ce i ona prenositi !
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
ziv zivStole iz Bora je napisao/la:Pa ti si ziv ..jovanbl je napisao/la:Hehehehe Stole Stole, ti i tvoja pila naopakoStole iz Bora je napisao/la:Bod sutra bi bio ravan pobjedi, mada ja cisto sumnjam da mozemo.
uvijek isto od tebe, nikad optimizam uvijek pesimizm pa ako se sta ubode doobro i jeste, ako ne opet dobro bilo je za ocekivati
Nema tu pravila u ovakvim utakmicama , ko je kvalitetniji ko nije, ko je u boljoj formi ko u slabijoj, u ovakvim utakmicama nista to ne znaci, bude to onako kako se sve poklopi u nekom trenutku, a to ne mozes predvidjeti.
ja se ne bih nikad usudio prognozirati ovo utakmicu![]()
Danas sam te spominjao jednom tvom sugradjaninu i bas mu napisah da te nema dugo.

- KB-TM87
- Kontakt:
***** Borac ***** Banja Luku
Pobjeda 0-1 ( Lazar
)
Željo šampion !

Pobjeda 0-1 ( Lazar

Željo šampion !
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
-
- Kontakt:
Izvini jarane, nisam u toku a nije mi se dalo kopati po forumu. Hvala tizlaya_tm87 je napisao/la:ima jarane, po hiljaditi put, subota, 14:00, BHT1Butterfly36 je napisao/la:Interesuje me da li ima prijenos na tv-u sa borcem i da li je u 14h?

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Zar ima neko jos da zivi od plate ...jovanbl je napisao/la:ziv zivdoslo vrijeme moj stole da se i plata mora zaradjivat

AMAR OSIM
E da, ima nas i takvihStole iz Bora je napisao/la:Zar ima neko jos da zivi od plate ...jovanbl je napisao/la:ziv zivdoslo vrijeme moj stole da se i plata mora zaradjivat

- Stole iz Bora
- Kontakt:
jovanbl je napisao/la:E da, ima nas i takvihStole iz Bora je napisao/la:Zar ima neko jos da zivi od plate ...jovanbl je napisao/la:ziv zivdoslo vrijeme moj stole da se i plata mora zaradjivat

AMAR OSIM
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
quote="jovanbl"]
[/quote]
ako igraci sarajeva ne zive od plata, ne mora znaciti da niko ne zivi
E da, ima nas i takvihStole iz Bora je napisao/la:Zar ima neko jos da zivi od plate ...jovanbl je napisao/la:ziv zivdoslo vrijeme moj stole da se i plata mora zaradjivat

ako igraci sarajeva ne zive od plata, ne mora znaciti da niko ne zivi

Za zivot cijeli!
Jovane pozdravi mi Schlagera. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
pozdravi ga sam , znas gdje piseVirtu4l je napisao/la:Jovane pozdravi mi Schlagera.

- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
SAV SAM TI TAKAV, ALI TAKO SAM MISLIO I PRIJE ZRINJSKOG....pa pobjeda, ABD. DA TAKO BUDE OPETStole iz Bora je napisao/la:Bod sutra bi bio ravan pobjedi, mada ja cisto sumnjam da mozemo.

Ne vidim od ovog dima iz peta ništa, imal gdje žilet da se kupi?
Čim otvorim forum, vidim istog lika po 100 puta, Bljakića mi.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
-
- Kontakt:
Globalizacija i ekonomsko-socijalno povezivanje prijateljskih i neprijateljskih zemalja polako uzimaju maha i u našoj državi pa tako i u fudbalu. Moderni svjetski trendovi su zakucali i na vrata ove bogom zaboravljene države i još zaboravljenije Premier(Predsjednik vijeća ministara) lige. Naime F.K. Plavac je kako navode brojni izvori u fazi pregovora sa eminentnim proizvođačem automobila iz Njemačke "Trabant" oko rekonstrukcije stadiona. Nakon što je firma "Švancvald grose" u saradnji sa BMW-om otpočela ponovnu proizvodnju simpatičnog Trabanta, trabantomanija je zavladala svijetom pa su dionice ovog društva porasle za čak 400% te stoga su njemački predsjednici odlučili da povećaju prodaju ovog vozila i na našem tržištu na način što će izvršiti rekonstrukciju Plavčevog stadiona a za uzvrat to velelepno zdanje će nositi ime "Trabant arena"
U svrhu ovih pregovora u Sarajevo je sletio predstavnik firme Hans Naturlich gdje ga je dočekala uprava kluba. Nakon par prijateljskih riječi na čudnom njemačkom, Dželo povede Hansa na Grbavicu da pregovaraju. S obzirom da uprava ne poznaje njemački kao prevodilac je doveden gosp. Demir Hotić. Dželo je po običaju šutio te samo upita Hansa "Ah divan vam je sat. Znate ja sam inače kolekcionar, gdje ste kupili taj sat?" "U Dizeldorfu" reče Hans. "Ah, nisam čuo za tu prodavnicu" - reče Dželo...
Nakon uvodne kurtoazije Žujo reče Hansu: "Ako će te mi pravit stadion od istog materijala kao auto, nemojte molim vas!!! Sreća pa mi ovdje u Sarajevu ne jedemo svinjetinu pa nam neće svinje pojest stadion... hehehehe malo šale Herr Hans hehehehe"
Hans se nije nasmijao nego samo reče "Nein , Nein". "aa ovih Švaba ni šalit se ne znaju" pomisli Žujo.
Hans tada iz aktovke izvadi plan članovima uprave na uvid koji je između ostalog navodio:
1. Stadion se proširuje na 35000 sjedećih mjesta
2. U okviru stadiona se izgrađuju brojni poslovni objekti
3. Sav prihod od poslovnih objekata u narednih 50 god. pripada firmi "Švancvald grose" itd itd...
Nakon što su se složili oko osnovnih elemenata, u salu upade pijani Gradimir Bojler i nekulturno reče: "A jel ti boga ti misliš da će neko u Bosni kupit to tvoje sranje od auta?" . Srećom Demir Hot nije ovo preveo herr Hansu a Žujo poskoči i izbaci Gradimira iz sale. "Pa koji je tebi ****, majke ti pjanduro" viknu Žujo. "Sve sam čuo" viknu Bojler "sve sam čuo, sav prihod od poslovnih objekata ide Švabi a šta je sa mojoj birtijom u stadionu? HA? a šta je sa tombolom??? Švabo će tu otvorit neku prodavnicu ili neki ****, gdje ću ja piti???" derao se Bojler te onda spontano pade u nesvijest zbog viška promila.
Preznojen Žujo se vrati u salu smišljajući šta će da kaže sljedeće ali ispred njega uleti Saša Vugalić u pokušaju da nasmije Hansa starim skečom iz nadrealista:"KARL HAJNC RUMENIGEEEE, OTO VON RIBENTROP, KARL HAJNC RUMENIGEEEE, OTO VON RIBENTROP...KAJZER FRANC BEKENBAUUER
"Was ist das? upita Hans "Das ist adidas" uzviknu uvijek nasmijani Vugalić...Žujo se sve više crvenio od stida te vrisnu na Sašu:"Halooooo saljivdžija, IZLAZIIIIIIIIIIII idi pričaj viceve po OBN-u budalo, ovo su ozbiljni pregovori" Saša krenu prema vratima i samo reče "Ma čujem da ide ni tamo ni vamo pa reko da pomognem"
Pomalo izrevoltirani ali kulturni Njemac nastavi: "Dakle, završili smo pregovore sa TAS-om da počne sa proizvodnjom novim Trabanta a prodajni salon bi bio upravo ovdje na stadionu nakon rekonstrukcije
"Da da, kako god vi kažete" reče Žujo pa nakon što krišom popi 3 Farmavitine tablete za smirenje nastavi "Želite li nešto popiti? rakijicu?šerbe?"
"Nein Nein" - reče Hans
"Pa herr Hans, mislim da smo se dogovorili ali da vas pitam još nešto. Gdje sam tu ja?" - reče Žujo. "Hm kako mislite" - upita Hans. "Pa znate ono, feslija meni feslija tebi, ovo ono" - reče Žujo. "Pa mislili smo, članovima uprave pokloniti po jedan Trabant kada krene proizvodnja, kao znak pažnje" - reče Hans "Hm, ja sam više imao u vidu nekog BMW-a ali dobro" - odvrati Žujo
"Dželooo, daj papir da napravimo ugovor, nemoj reć Švabi da nemamo štampač" - viknu Žujo. "Nema više papira, odnio Bojler zadnji list u wc. Evo imam ja lotos maramicu, možel to" - reče Dželo..."Jao majko" viknu Žujo "Haj idi kupi papira, plate ćemo podjelit naredni mjesec, **** sad, ovo je preče"
U tom u salu ponovo upade Bojler i poče se derat: "Švaaaaanc, Hitleeeeer , Šrafcigeeeer ,peeeenniiiiis, pimlllllllll" ..."Oh mein Got" viknu Hans "Banditen Banditen" te ustade,izleti iz sale i zaputi se ka aerodromu.
Tako su pregovori odloženi na neodređeno vrijeme
Kraj XXVI dijela
U svrhu ovih pregovora u Sarajevo je sletio predstavnik firme Hans Naturlich gdje ga je dočekala uprava kluba. Nakon par prijateljskih riječi na čudnom njemačkom, Dželo povede Hansa na Grbavicu da pregovaraju. S obzirom da uprava ne poznaje njemački kao prevodilac je doveden gosp. Demir Hotić. Dželo je po običaju šutio te samo upita Hansa "Ah divan vam je sat. Znate ja sam inače kolekcionar, gdje ste kupili taj sat?" "U Dizeldorfu" reče Hans. "Ah, nisam čuo za tu prodavnicu" - reče Dželo...
Nakon uvodne kurtoazije Žujo reče Hansu: "Ako će te mi pravit stadion od istog materijala kao auto, nemojte molim vas!!! Sreća pa mi ovdje u Sarajevu ne jedemo svinjetinu pa nam neće svinje pojest stadion... hehehehe malo šale Herr Hans hehehehe"
Hans se nije nasmijao nego samo reče "Nein , Nein". "aa ovih Švaba ni šalit se ne znaju" pomisli Žujo.
Hans tada iz aktovke izvadi plan članovima uprave na uvid koji je između ostalog navodio:
3. Sav prihod od poslovnih objekata u narednih 50 god. pripada firmi "Švancvald grose" itd itd...
Nakon što su se složili oko osnovnih elemenata, u salu upade pijani Gradimir Bojler i nekulturno reče: "A jel ti boga ti misliš da će neko u Bosni kupit to tvoje sranje od auta?" . Srećom Demir Hot nije ovo preveo herr Hansu a Žujo poskoči i izbaci Gradimira iz sale. "Pa koji je tebi ****, majke ti pjanduro" viknu Žujo. "Sve sam čuo" viknu Bojler "sve sam čuo, sav prihod od poslovnih objekata ide Švabi a šta je sa mojoj birtijom u stadionu? HA? a šta je sa tombolom??? Švabo će tu otvorit neku prodavnicu ili neki ****, gdje ću ja piti???" derao se Bojler te onda spontano pade u nesvijest zbog viška promila.
Preznojen Žujo se vrati u salu smišljajući šta će da kaže sljedeće ali ispred njega uleti Saša Vugalić u pokušaju da nasmije Hansa starim skečom iz nadrealista:"KARL HAJNC RUMENIGEEEE, OTO VON RIBENTROP, KARL HAJNC RUMENIGEEEE, OTO VON RIBENTROP...KAJZER FRANC BEKENBAUUER
"Was ist das? upita Hans "Das ist adidas" uzviknu uvijek nasmijani Vugalić...Žujo se sve više crvenio od stida te vrisnu na Sašu:"Halooooo saljivdžija, IZLAZIIIIIIIIIIII idi pričaj viceve po OBN-u budalo, ovo su ozbiljni pregovori" Saša krenu prema vratima i samo reče "Ma čujem da ide ni tamo ni vamo pa reko da pomognem"
Pomalo izrevoltirani ali kulturni Njemac nastavi: "Dakle, završili smo pregovore sa TAS-om da počne sa proizvodnjom novim Trabanta a prodajni salon bi bio upravo ovdje na stadionu nakon rekonstrukcije
"Da da, kako god vi kažete" reče Žujo pa nakon što krišom popi 3 Farmavitine tablete za smirenje nastavi "Želite li nešto popiti? rakijicu?šerbe?"
"Nein Nein" - reče Hans
"Pa herr Hans, mislim da smo se dogovorili ali da vas pitam još nešto. Gdje sam tu ja?" - reče Žujo. "Hm kako mislite" - upita Hans. "Pa znate ono, feslija meni feslija tebi, ovo ono" - reče Žujo. "Pa mislili smo, članovima uprave pokloniti po jedan Trabant kada krene proizvodnja, kao znak pažnje" - reče Hans "Hm, ja sam više imao u vidu nekog BMW-a ali dobro" - odvrati Žujo
"Dželooo, daj papir da napravimo ugovor, nemoj reć Švabi da nemamo štampač" - viknu Žujo. "Nema više papira, odnio Bojler zadnji list u wc. Evo imam ja lotos maramicu, možel to" - reče Dželo..."Jao majko" viknu Žujo "Haj idi kupi papira, plate ćemo podjelit naredni mjesec, **** sad, ovo je preče"
U tom u salu ponovo upade Bojler i poče se derat: "Švaaaaanc, Hitleeeeer , Šrafcigeeeer ,peeeenniiiiis, pimlllllllll" ..."Oh mein Got" viknu Hans "Banditen Banditen" te ustade,izleti iz sale i zaputi se ka aerodromu.
Kraj XXVI dijela
NEMOGU DA VJERUJEM KOJI JE DEBIL OVO NAPISAOAdisManiacZ je napisao/la:Globalizacija i ekonomsko-socijalno povezivanje prijateljskih i neprijateljskih zemalja polako uzimaju maha i u našoj državi pa tako i u fudbalu. Moderni svjetski trendovi su zakucali i na vrata ove bogom zaboravljene države i još zaboravljenije Premier(Predsjednik vijeća ministara) lige. Naime F.K. Plavac je kako navode brojni izvori u fazi pregovora sa eminentnim proizvođačem automobila iz Njemačke "Trabant" oko rekonstrukcije stadiona. Nakon što je firma "Švancvald grose" u saradnji sa BMW-om otpočela ponovnu proizvodnju simpatičnog Trabanta, trabantomanija je zavladala svijetom pa su dionice ovog društva porasle za čak 400% te stoga su njemački predsjednici odlučili da povećaju prodaju ovog vozila i na našem tržištu na način što će izvršiti rekonstrukciju Plavčevog stadiona a za uzvrat to velelepno zdanje će nositi ime "Trabant arena"
"Nein Nein" - reče Hans
Kraj XXVI dijela
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
-
- Kontakt:
Manijaci.ba Hehe
- cinclatorTM
- Kontakt:
Sjetim se kad su nasi momci vadili one lopte iz neke rijeke, potoka, sta li je vec pa se sjetim sta su pitari pisali na nasoj temi...
Zeljo mi te volimo, kako god zavrsio...
Ko prvi povede, taj i dobija 
al po meni nekako realno da mi pobijedimo

al po meni nekako realno da mi pobijedimo

Lijepo je biti Manijak!!!
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Levin, mnon46, Paromlinac i 60 gostiju.