TRIP je napisao/la:fczeljo je napisao/la:TRIP je napisao/la:Samo da ovaj Popović izleti iz prvih 11 i mi se opet tituli možemo nadati. Pa on nije u stanju loptu na 5 metara udaljenosti da stigne, lopte se odbijaju od njega, nepokretan je i prilično ogrančen. Daj Bože da do kraja sezone vidimo nekada nekog drugog u prvih 11.
Ne znam da li je Lazar igrao u Travniku, inače nismo zabili ni jedan gol samo na utakmicama koje Lazar nije igrao (Slavija i Sarajevo). Da je igrao ove dvije, siguran sam da bi dobili po 2 razlike. Nebitno ko bi zabio gol.
Svaka čast da ima neko bolji, ali vidjeli smo čak protiv Branitelja da se rezerve muče.
ja ne znam šta si ti gledao/pratio. juniori i kadeti (momci od 16-19) su igrali i uzeli su u gostima 3-0. ako je to tebi mučenje, onda idi prati bajramske turnire, futsal, tamo ćeš vidjeti puno golova.
A što se tiče lazara ove sezone ima
jednu asistenciju, hettrick protiv leotara i još dva gola na ostalim utakmicama. Ovo je jadno za nekog ko ima zacementirano mjesto u prvih 11. Protiv Sarajeva je igrao i dobio crveni karton, Igrao je i protiv travnika, a nije igrao samo protiv slavije.
Željo nije dao gola hapoelu, slobodi i travniku a u te tri utakmice je igrao lazar.
dakle beze ga braniš i dižeš.
Gledo sam Rovčanina na Grbavici protiv Branitelja, eto na koga sam mislio da se je patio u Kupu.
Koliko znam ni protiv Hapoela nije Lazar igro (na Koševu sam siguran da nije igro, igrao je Rovčanin, tada je bio i više nego solidan). A i glupo je nekoga prozivati zbog loše igre protiv Hapoela, kad se jasno vidjelo da komplet ekipa ne igra i da je to za nas druga planeta.
Lazo je protiv pitara dobio nezaslužen crveni i da je ostao bila bi druga priča. Dakle, samo protiv Slobode je igrao a da nismo zabili.
Ne dižem čovjeka, već govorim da nije istina kako bi mi bolje igrali bez njega u sastavu. Čim ga nema, igramo gore, a ne bolje i očigledno se vidi i zašto i kako. Ti meni navedi ko je u ovom trenutku bolji od Lazara, a da može izdržati čitavu sezonu.
I nemoj mi sad skretati priču u smjeru "treba dovesti pojačanja". Pojačanja koštaju (evo od pitara smo danas mogli saznati da je Kučuković, koji je u evropskom smislu propao igrač, tražio 150.000€ za godinu, pa ti sad vidi kolko košta dobar napadač, pogotovo u uslovima gdje ti je problem i sa trenutnim igračima produžiti ugovor.
Lazo se bori ko lav i svaka mu čast. Koristi se najbolje što može kako bi naš klub pobijedio na svakoj utakmici i meni je jako drag! Svaku je utakmicu maksimalno motivisan i spreman. Respect! Kad budemo imali para za kvalitetnije, bujrum!