FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

emir79
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la emir79 » 30 okt 2019, 22:11

ElCartel11 je napisao/la:
30 okt 2019, 22:02
Cudio sam se kad sam vidio 2.4mil pratitelja, no kad sam skontao, da Vietnam ima preko 80mil stanovnika...
Neka 1% od njegovih pratitelja kupi nas dres, to je 24.000 ljudi, neka je dres 50€, eto ti ga 1.200.000€ :urnebes:
Nesmijem zamisliti sta bi bilo kad bi dres kupilo 10% njegovih pratitelja :rol:
Puno preko 80 miliona, sad sam pogledao wikipediju, imaju 95 miliona stanovnika jbt. :mrgreen:

Nek nam dresovi Conga donesu sto vise Đonga(ime valute Vijetnama) :urnebes: :urnebes:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 30 okt 2019, 22:25

emir79 je napisao/la:
30 okt 2019, 22:11
Cudio sam se kad sam vidio 2.4mil pratitelja, no kad sam skontao, da Vietnam ima preko 80mil stanovnika...
Neka 1% od njegovih pratitelja kupi nas dres, to je 24.000 ljudi, neka je dres 50€, eto ti ga 1.200.000€ :urnebes:
Puno preko 80 miliona, sad sam pogledao wikipediju, imaju 95 miliona stanovnika jbt. :mrgreen:

Nek nam dresovi Conga donesu sto vise Đonga(ime valute Vijetnama) :urnebes: :urnebes:
ma 10 milja samo eto, još mu fiknu neki njihov sretni broj, nešto...ma reportaže bi radili samo tako...a onda zamisli otimačine među našim lokalnim firmama da budu sponzori ....to je sve lančana reakcija....pa reportaža s priprema, pa Chong u champions ligi/evropi....pa naši ovi bistroumi urade nakvu kampanju sa svim ovim izblajhanim :rol: stave njega, stanoju , gavrića, duleta....ono ruke prekrštene, šatro zajebani, pa onda sjest sa Nikeom a svakako se rade dole kod njih u vijetnamu ;) pa malo daj ekskluzive, kakav bolji ugovor nešto....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 30 okt 2019, 22:36

Denchi je napisao/la:
30 okt 2019, 22:25
emir79 je napisao/la:
30 okt 2019, 22:11

ma 10 milja samo eto, još mu fiknu neki njihov sretni broj, nešto...ma reportaže bi radili samo tako...a onda zamisli otimačine među našim lokalnim firmama da budu sponzori ....to je sve lančana reakcija....pa reportaža s priprema, pa Chong u champions ligi/evropi....pa naši ovi bistroumi urade nakvu kampanju sa svim ovim izblajhanim :rol: stave njega, stanoju , gavrića, duleta....ono ruke prekrštene, šatro zajebani, pa onda sjest sa Nikeom a svakako se rade dole kod njih u vijetnamu ;) pa malo daj ekskluzive, kakav bolji ugovor nešto....
Svega mi, bolje da si ti u menadzmentu kluba radio umjesto Poture :thumbup:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 30 okt 2019, 22:39

Haj ne ofirajte se.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 30 okt 2019, 23:26

A dresove inace klub dzaba dobija i ima 100% zaradu?

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 30 okt 2019, 23:27

Što ovi momci iz BordoPrice popljuvaše ovoliko po Gavriću? Momak sasvim korektno odigro, nego je na njemu zvono, jer ostale pi.cke ne trce. Oremus uso nije se sastavio s loptom, vidi se da nema kuveta, a oni ga nahvalise ko da je odlucio mec. Djeco jos pure ocigledno trebate. I malo realnosti u taj vas svijet.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 31 okt 2019, 00:09

ledesma je napisao/la:
30 okt 2019, 23:27
Što ovi momci iz BordoPrice popljuvaše ovoliko po Gavriću? Momak sasvim korektno odigro, nego je na njemu zvono, jer ostale pi.cke ne trce. Oremus uso nije se sastavio s loptom, vidi se da nema kuveta, a oni ga nahvalise ko da je odlucio mec. Djeco jos pure ocigledno trebate. I malo realnosti u taj vas svijet.
Milanovic mi je isto katastrofa, Velkoski mi vec fali na toj poziciji, Gavric se slabo krece, zato mu je pas vazda prvom do sebe ili je nazad vracai i jos je plus za njega kad je primi tako brzo razmislja da nasi odma budu pokriveni.
Nadam se da ce sad proigrat i da cemo uzeti 2:0 sa puno sansi.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 31 okt 2019, 00:14

**** te zeljo
NEMA NAZAD

FKSarajevoHz87
Kontakt:

Post Postao/la FKSarajevoHz87 » 31 okt 2019, 00:38

Ja se bojim sada samo ove teske serije, ubice i kmeljo na kosevu, radnik i velez u gostima, da bas ne dozivimo reultatski debakl u seriji jer nasa igra prosto priziva kiks i to serijski. To ako se desi odosmo na neko 4.,5. mjesto, sjebe se atmosfera, nezadovoljstvo navijaca i odose kola nizbrdo, a Bgm malo nam fali da se to desi. I onda ce biti kasno za bilo kakvu reakciju. Uprava ocigledno nije sposobna da se nosi sa problemima, nemaju adekvatnu alternativu Husrefu to je najbolje pokazala ona drama ljetos oko ugovora kada su podlegli 'pritisku navijaca', a u stvari nisu imali nikakvu alternativu. A Husref je svoj zenit davno dosegao, on sada samo moze ici dole, nista on vise ne moze i ne zna uciniti da digne ekipu, da proigraju, samo je pitanje momenta kada cemo otici u krizu i rezultatsku dubiozu sto ce i njega vjerovatno udaljiti sa klupe, a onda slijede vec videna rjesenja.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 31 okt 2019, 08:26

Radnik je najteza utakmica. A ubice standardno dobro igraju na Kosevu. Ne smijem ni zamisliti poraz poslije onog horora u listici.

Uglavnom ako u naredne 4 utakmice uzmemo 8 ili 9 bodova, dobro nam se pise...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 31 okt 2019, 09:06

Amca007 je napisao/la:
31 okt 2019, 08:28
FKSarajevoHz87 je napisao/la:
31 okt 2019, 00:38
Ja se bojim sada samo ove teske serije, ubice i kmeljo na kosevu, radnik i velez u gostima, da bas ne dozivimo reultatski debakl u seriji jer nasa igra prosto priziva kiks i to serijski. To ako se desi odosmo na neko 4.,5. mjesto, sjebe se atmosfera, nezadovoljstvo navijaca i odose kola nizbrdo, a Bgm malo nam fali da se to desi. I onda ce biti kasno za bilo kakvu reakciju. Uprava ocigledno nije sposobna da se nosi sa problemima, nemaju adekvatnu alternativu Husrefu to je najbolje pokazala ona drama ljetos oko ugovora kada su podlegli 'pritisku navijaca', a u stvari nisu imali nikakvu alternativu. A Husref je svoj zenit davno dosegao, on sada samo moze ici dole, nista on vise ne moze i ne zna uciniti da digne ekipu, da proigraju, samo je pitanje momenta kada cemo otici u krizu i rezultatsku dubiozu sto ce i njega vjerovatno udaljiti sa klupe, a onda slijede vec videna rjesenja.

Ma pusi ga ****. Ebo te Husref usta zvaljava strumfovska...
A sta je to pogresno napisao? Jel to igramo nesto? Jesmo li dobili koga jaceg u gostima? Jel na kosevu dominiramo ili se patimo cak i sa zvijezdom 09?
Jel od jula do fanas uspio trener podici psihicki ekipu?
Jel fizicka sprema i nakon dvije pauze takva da nas sloboda koja ne trenira nadtrci?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 31 okt 2019, 10:41

Pantelija je napisao/la:
31 okt 2019, 09:06
Amca007 je napisao/la:
31 okt 2019, 08:28
FKSarajevoHz87 je napisao/la:
31 okt 2019, 00:38

Ma pusi ga ****. Ebo te Husref usta zvaljava strumfovska...
A sta je to pogresno napisao? Jel to igramo nesto? Jesmo li dobili koga jaceg u gostima? Jel na kosevu dominiramo ili se patimo cak i sa zvijezdom 09?
Jel od jula do fanas uspio trener podici psihicki ekipu?
Jel fizicka sprema i nakon dvije pauze takva da nas sloboda koja ne trenira nadtrci?
Nas veliki je problem sto u svemu trazimo dlaku u jajetu, nista nam ne valja , trazimo mane pobjedama, trazimo mane Husrefu, trazimo mane prvom mjestu na tabeli, ne dolazimo na stadion itd itd ..zar nije dosta vise ove suplje i da pocnemo bodrit klub kako treba, jel dosta vise te negativne energije koja se siri mjesecima nebitno kako igra Sarajevo i kakvi se rezultati..ja ne mogu da vjerujem vise cime se ljudi zamaraju ..a glavna izvlakusa zbog lose posjete na tribini je Husref, husrefova taktika, losa igra lose sarajvo a mi prvi jbt na tabeli..sad ce naravno komentari tipa jesmo prvi zato sto su drugi losi bla bla ..pustite s eba vise suplje i trazenja dlaka

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 31 okt 2019, 10:46

YEBEM TE LIŠTICO
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 31 okt 2019, 10:55

Protiv Lištice nam sudi Zoran Grbić. Asistenti su Ibrišimbegović i Beljo, 4. je Petrović. Dodatni suci su Sivac i Mujić :mrgreen:

Dosad omjer s Grbićem je 10-3-2 (kući 6-2-0)

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 31 okt 2019, 11:11

Amca007 je napisao/la:
31 okt 2019, 08:26
Radnik je najteza utakmica. A ubice standardno dobro igraju na Kosevu. Ne smijem ni zamisliti poraz poslije onog horora u listici.

Uglavnom ako u naredne 4 utakmice uzmemo 8 ili 9 bodova, dobro nam se pise...
Zeljeznicar je najbitnija derby i direktni konkurent, ako dobijemo siroki i zeljeznicar protiv radnika i veleza ni bod nije loš.

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 31 okt 2019, 11:39

Ko god nesto kaze protiv Husrefa ja bi ga banovao , ali odma. Stroga diktatura za sve dusmane kluba. Koga hocete usta vas ebem. Papa da dodje za trenera vi bi rekli ne valja. Daj ba dosta vas je vise. Sklonite se sa foruma i ne unosite nemir. Branimo titulu i pr i smo na tabeli, igramo solidno. Da igramo lose vjerovatno bi bili u sredini. Prosle sezone ista prica, pa kad se uzela dupla kruna onda se svi usutili i onda nakon dvije sedmice poceli trazit mane. Pa sta smo to mi da trazimo mane, gdje ste vi u vasim zivotima. Svi vi koji kudite, volio bih vas samo upoznati da vidim kakvi ste. Da vidim kakvo je stanje ispred vase kuce, kakvi su vasi zivoti. Bruka i sramota fuj..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 31 okt 2019, 11:40

Amca007 je napisao/la:
31 okt 2019, 11:39
Ko god nesto kaze protiv Husrefa ja bi ga banovao , ali odma. Stroga diktatura za sve dusmane kluba. Koga hocete usta vas ebem. Papa da dodje za trenera vi bi rekli ne valja. Daj ba dosta vas je vise. Sklonite se sa foruma i ne unosite nemir. Branimo titulu i pr i smo na tabeli, igramo solidno. Da igramo lose vjerovatno bi bili u sredini. Prosle sezone ista prica, pa kad se uzela dupla kruna onda se svi usutili i onda nakon dvije sedmice poceli trazit mane. Pa sta smo to mi da trazimo mane, gdje ste vi u vasim zivotima. Svi vi koji kudite, volio bih vas samo upoznati da vidim kakvi ste. Da vidim kakvo je stanje ispred vase kuce, kakvi su vasi zivoti. Bruka i sramota fuj..
Tako je haveru ..

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 31 okt 2019, 11:49

Amca007 je napisao/la:
Husref Musemic kao kuja pobjegao u Zvezdu cim su ga prvi put pozvali.
Da li bi me banovao radi ovoga?

FK Sarajevo citavu ovu sezonu igra katastrofalno lose i samo pukom srecom smo tu gdje jesmo i zahvaljujucu katastrofalno losoj konkurenciji.
Da li je navedeno laz i da li bi me banovao radi ovoga?

Utakmice FK Sarajevo sa negledljive i to dodatno tjera navijace sa stadiona.
Da li bi me banova i radi ovoga?

Husref Musemic je neko ko nema samo kritike niti sekunde i manirom loseg gubitnika uvijek krivicu svaljuje na druge.
Da li bi me banovao radi ovoga?

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 31 okt 2019, 12:15

Husref Musemic nije Sarajevo i nikad nece biti, cisto da znaju oni koji ga poistovjecuju sa klubom :kafa:

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 31 okt 2019, 12:22

Amca007 je napisao/la:
Potpisujem sve sto si rekao samo bih jos ja dodao da nasi ljudi ne mogu podnjeti uspjeh pa cak ni vlastitog kluba i trenera,smeta im sto je na klupi nas najtrofejniji trener i legenda kluba i smeta im sto smo prosle sezone osvojili DK a ove smo prvi na tabeli,pokusavaju na sve nacine unijeti negativu,i to ne rade samo pljujuci Husrefa,pljuvali su oni i igrace i Horde,Niko njima ne valja,Al sreca sto je to tako samo na forumu ovdje,jer u van ovog foruma i na stadionu nema ove negative.
Treba se ujediniti i pruziti podrsku citavom kolektivu FKS,vidite da su se svi ujedinili protiv nas,koliko god to smjesno zvucalo ili neka teorija zavjere tako je,pogledajte sta nam sudije iz kola u kolo rade,pogledajte sta savez radi na nasu stetu,ostali klubovi navijaci drugih klubova su ujedinjeni protiv nas,zbog situacija nekoh u jednoj utakmici to jest protiv celika koje su ako ne ispravno dosudjene u nasu korist onda su bile 50:50 se digla citava hajka protiv nas,a za ono u listici malo nesto i na.kraju gore mi prosli sa kaznom nego listica,onda i ovi politicari malo malo daju pare selji a nama nista.
U INAT SVIMA !!!!!
SAMI PROTIV SVIH !!!!!
DO ZADNJEG DANA ZIVOTA MOG SAMO SARAJ'VO
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, admir1946, ajdohordas, Amidzaa, amypitar, Burberry46, bvsic, ErosViverosViv, gh0stHZ, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Hajdeee, johntravolta123, MaroonBjelave, muhamedhulk, Pitaristok, Sinfoc1986, skoJaa, Tarapi i 109 gostiju.