FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

NorthN01
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NorthN01 » 31 okt 2019, 12:35

Sjeverjecudo je napisao/la:
31 okt 2019, 12:22
Amca007 je napisao/la:
31 okt 2019, 11:39
Ko god nesto kaze protiv Husrefa ja bi ga banovao , ali odma. Stroga diktatura za sve dusmane kluba. Koga hocete usta vas ebem. Papa da dodje za trenera vi bi rekli ne valja. Daj ba dosta vas je vise. Sklonite se sa foruma i ne unosite nemir. Branimo titulu i pr i smo na tabeli, igramo solidno. Da igramo lose vjerovatno bi bili u sredini. Prosle sezone ista prica, pa kad se uzela dupla kruna onda se svi usutili i onda nakon dvije sedmice poceli trazit mane. Pa sta smo to mi da trazimo mane, gdje ste vi u vasim zivotima. Svi vi koji kudite, volio bih vas samo upoznati da vidim kakvi ste. Da vidim kakvo je stanje ispred vase kuce, kakvi su vasi zivoti. Bruka i sramota fuj..
Potpisujem sve sto si rekao samo bih jos ja dodao da nasi ljudi ne mogu podnjeti uspjeh pa cak ni vlastitog kluba i trenera,smeta im sto je na klupi nas najtrofejniji trener i legenda kluba i smeta im sto smo prosle sezone osvojili DK a ove smo prvi na tabeli,pokusavaju na sve nacine unijeti negativu,i to ne rade samo pljujuci Husrefa,pljuvali su oni i igrace i Horde,Niko njima ne valja,Al sreca sto je to tako samo na forumu ovdje,jer u van ovog foruma i na stadionu nema ove negative.
Treba se ujediniti i pruziti podrsku citavom kolektivu FKS,vidite da su se svi ujedinili protiv nas,koliko god to smjesno zvucalo ili neka teorija zavjere tako je,pogledajte sta nam sudije iz kola u kolo rade,pogledajte sta savez radi na nasu stetu,ostali klubovi navijaci drugih klubova su ujedinjeni protiv nas,zbog situacija nekoh u jednoj utakmici to jest protiv celika koje su ako ne ispravno dosudjene u nasu korist onda su bile 50:50 se digla citava hajka protiv nas,a za ono u listici malo nesto i na.kraju gore mi prosli sa kaznom nego listica,onda i ovi politicari malo malo daju pare selji a nama nista.
U INAT SVIMA !!!!!
SAMI PROTIV SVIH !!!!!
DO ZADNJEG DANA ZIVOTA MOG SAMO SARAJ'VO
Ma ne bi bosnjo bio bosnjo da ne popljuje nekog, pa makar i mater svoju ..
ima par standardnih pljuvaca na forumu al sta ces, kao sto rekoh i mater bi svoju kudili kad im ne bi ujutro spremila dorucak
Sreca pa je to samo na ovom forumu, realnost je drugacija a i sreca vala sto biraju tekme i vrijeme pa ih nema svaku tekmu tu .. Od Celtica do derbya rodjaci :tokralju: al kad treba pljunut nekog ili ensto nema im ravnog
Ovaj Zip opra sa husrefom vise, svaki dan pise husref nije Sarajevo, husref ovo husref ono haveru kako ti vise ne dosadi nane ti

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 31 okt 2019, 13:36

Ne vjerujem da ljudi izmedju dvije opcije: Imati svoju zemlju i svoj stadion ili biti vjecni podstanar i ulagati u tudje, biraju ovu drugu opciju. E svaka vam cast :tokralju:
1946~

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 31 okt 2019, 13:49

Ovi opet vode nekakve ratove, protiv vjetrenjaca garant haha
Ako kritikujes Husrefa, nisi navijac, pa ima smisla... Sutra svi clanske da ste vratili, struNfovi !!! Banujte Hin !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 31 okt 2019, 14:19

belosevic28 je napisao/la:
31 okt 2019, 13:49
Ovi opet vode nekakve ratove, protiv vjetrenjaca garant haha
Ako kritikujes Husrefa, nisi navijac, pa ima smisla... Sutra svi clanske da ste vratili, struNfovi !!! Banujte Hin !!!
Bravo roki, jesi to sam skonto ili ti je neko pomagao??? :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 31 okt 2019, 14:56

Evander je napisao/la:
31 okt 2019, 11:49
Amca007 je napisao/la:
Ko god nesto kaze protiv Husrefa ja bi ga banovao , ali odma. Stroga diktatura za sve dusmane kluba. Koga hocete usta vas ebem. Papa da dodje za trenera vi bi rekli ne valja. Daj ba dosta vas je vise. Sklonite se sa foruma i ne unosite nemir. Branimo titulu i pr i smo na tabeli, igramo solidno. Da igramo lose vjerovatno bi bili u sredini. Prosle sezone ista prica, pa kad se uzela dupla kruna onda se svi usutili i onda nakon dvije sedmice poceli trazit mane. Pa sta smo to mi da trazimo mane, gdje ste vi u vasim zivotima. Svi vi koji kudite, volio bih vas samo upoznati da vidim kakvi ste. Da vidim kakvo je stanje ispred vase kuce, kakvi su vasi zivoti. Bruka i sramota fuj..
Husref Musemic kao kuja pobjegao u Zvezdu cim su ga prvi put pozvali.
Da li bi me banovao radi ovoga?

FK Sarajevo citavu ovu sezonu igra katastrofalno lose i samo pukom srecom smo tu gdje jesmo i zahvaljujucu katastrofalno losoj konkurenciji.
Da li je navedeno laz i da li bi me banovao radi ovoga?

Utakmice FK Sarajevo sa negledljive i to dodatno tjera navijace sa stadiona.
Da li bi me banova i radi ovoga?

Husref Musemic je neko ko nema samo kritike niti sekunde i manirom loseg gubitnika uvijek krivicu svaljuje na druge.
Da li bi me banovao radi ovoga?
Husref otisao u Zvezdu. Keli otisao u GAK, Hase u Fener, Vahidin u NIce, Cala u SAD... I oni hinje odos? Glupost.

FK Sarajevo igra katastrofalno lose i prvo je na tabeli? Za mene katastrofalno losa igra je ravna bodrbi za opstanak. Opet glupost.

Utakmice su negledljive samo preko tv-a dodji na Kosevo. Ako ti je Sarajevo negledljivo onda navijaj za Barsu.

Husref se ne kritikuje, covjek koji je uzeo duplu krunu prvi put u historiji, takav se podrzava do maksimuma. Covjek koji je legenda kluba. Covjek koji je donio nekoliko titula i kupova nasem Sarajevu.

Ko ga kritikuje taj ne ide na tekme, jer do sada nisam primjetio da ga neko kritikuje, cak raja ostanu na kraju da ga pozdrave, kao sto cemo i sad. In sha Allah.

SVI NA KOSEVO IGRA SARAJEVO
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 31 okt 2019, 14:58

Je.bo majku sto oprase sa Husrefom,...zaposlenik kluba ba dok ima rezultate tu je ,kad ne bude imao noga mu i to je to kao i svakom zaposleniku.,
COVJEK ZIVI OD SARAJEVA,ZIVI OD SPORTA I TO DOBRO...i tu nema problema i treba da zivi ,i dok ima rezultate tu je.
Ovi nesta satro sto prijete,ko kaze protiv Husrefa itd,bujrum na zapad pa da vidite da se smije reci i kaze se kad usere itekako.
Mangupi vise mi je pun k.... nekoga da prijeti a krije se iza mase.Bujrum eto na zapad pa da vidite da se svaka greska iskritikuje javno,bez ikakvog vrijedjanja.Pusti mi se vise tog "sindroma" mase i skrivanja iza sjevera,,,dodje na forum i pise da ce sjever nekom **** majku,nisi ti sjever pasha.
A i da se ne lazemo,prosla su ta vremena kad je neko nekom mogao jeb avat mater bez posljedica- ;) Pa nije Sarajevo Las Vegas sta vam je.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 31 okt 2019, 15:08

mma_hz je napisao/la:
31 okt 2019, 14:58
Je.bo majku sto oprase sa Husrefom,...zaposlenik kluba ba dok ima rezultate tu je ,kad ne bude imao noga mu i to je to kao i svakom zaposleniku.,
COVJEK ZIVI OD SARAJEVA,ZIVI OD SPORTA I TO DOBRO...i tu nema problema i treba da zivi ,i dok ima rezultate tu je.
Ovi nesta satro sto prijete,ko kaze protiv Husrefa itd,bujrum na zapad pa da vidite da se smije reci i kaze se kad usere itekako.
Mangupi vise mi je pun k.... nekoga da prijeti a krije se iza mase.Bujrum eto na zapad pa da vidite da se svaka greska iskritikuje javno,bez ikakvog vrijedjanja.Pusti mi se vise tog "sindroma" mase i skrivanja iza sjevera,,,dodje na forum i pise da ce sjever nekom **** majku,nisi ti sjever pasha.
A i da se ne lazemo,prosla su ta vremena kad je neko nekom mogao jeb avat mater bez posljedica- ;) Pa nije Sarajevo Las Vegas sta vam je.
Ja jos to nisam procitao da je neko pisao da ce sjever nekom **** mater i slicno..
Ostalo si sve upravu

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 31 okt 2019, 15:22

Ne hranite trolove majke vam. Tamam ih dodam na ignore listu vi ih citirate. Ignorisite ****.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 31 okt 2019, 15:25

Kakva glupa podjela se u nas dešava, pa ovo nema ni u Zimbabveu.

Dajte mi molim vas razlog cemu toliki jaz na Husrefa trenutno? Neki su kukali i poslije duple krune. Kako se treba smijeniti i to. Dajte makar da mi to vise ovdje riješimo.

Volio bih da svako od nas napiše da li je za Husrefa ili ne, i da navede razloge zasto da-zašto ne, da se vise to riješi i da idemo dalje razglabat o utakmicama, igračima, upravi, akademiji... samo nemojte ankete jer dolaze padobranci pa glasaju. Pa cemo napraviti procenat koliko ih ima za da koliko ne. Evo @morto ako si ti za da se to vise rijesi, ko god uđe na forum nek napise svoje mišljenje. Ovo ovako je vise mucno gledat.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 31 okt 2019, 15:30

Ne shvatate poentu,evo ja prvi nisam protiv Husrefa dok god ima rezultate a ima ih...protiv sam toga da se stavlja jednakost izmedju kluba i Husrefa sto pojedinci rade.Protiv sam toga kad nesto napises da je pogrijesio,fulio a zna mu se desiti da odmah par nikova skoci i pise kako ce nekom je.bat neko majku ,da to pi.cke samo pisu na forumu itd itd.Eto protiv cega sam ja,imam osjecaj da ovih par pojedinih kad Husref ne bude vise nekad trener nece ovdje ni pisati,ili ce pisati minimalno.Ponavljam nisam protiv Husrefa ,ali sam protiv glorifikovanja bilo koga i stavljanje tog istog u znak jednakosti sa klubom.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

duplakruna46
Kontakt:

Post Postao/la duplakruna46 » 31 okt 2019, 15:38

Denchi je napisao/la:
30 okt 2019, 15:12
duplakruna46 je napisao/la:
30 okt 2019, 09:17
brojjedan je napisao/la:
29 okt 2019, 23:47
Malo je ovdje, politicki mudrih, na forumu. Cude me posebno pojedini, iskusni.
Naravno da ce, oni koji su naklonjeni nama, a to je 6-ka (vecina bar), prvo otici na gubavicu, i obecati/uložiti u jednu tribinu i ušutiti ih, jer im je to dovoljno da ga baš srede.
A onda ce se upustiti u ono što ce im, u najvažnijoj opštini u državi, osigurati pobjedu na izborima...Ustupanje/predaja/pravljenje ili kako god ga nazvali...stadiona Koševo, Fudbalskom Klubu Sarajevo.
Tako to ide. Njima tribina, nama stadion. :salut:
Djaba opravdavas sestorku. **** koja suradjuju sa kriminalcima iz uprave Zeljeznicara zarad glasova na izborima. 2 miliona maraka za stadion u privatnom vlasnistvu? O cemu pricamo? Nase pare se trose kako oni hoce. Da je to bar podijeljeno realno. Daj njima 2 miliona ali bar nama daj parcelu u vrijednosti od milion KM i jos milion za rad na istoj. Ali ne, sve vrijeme od rata ih se gura i pravi se stadion od para gradjana.

Ova ekipa uhljeba i kriminalaca NIKADA nece dobiti glas od mene zbog ovakvog odnosa prema FK Sarajevo, a nisam sam koji tako misli.

Nekome 2 miliona, nekome ni marka.
sačekajmo da vidimo šta će bit sa 6-rkom i upravom, pa ćemo pljuvat ako bude trebalo dečki...niste mi bili jednako brzi dok su zelenbaći decenijama ništa ne davali za FKS....tuknete malo :sick: :mrgreen:
Toliko sam zelen da potpisujem sledecih 20 godina glasati za stranku koja ce nam dati zemljiste za stadion u vrijednosti koju de dati Zelji donacijama za sadaka arenu.

Zeleni nisam, a ove “bivse-zelene” i “crvene mrzim jos vise.
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 31 okt 2019, 15:41

Narednih 5 utakmica nam treba 10 bodova da ostanemo čvrsto na putu titule. Svaki bod iznad je bonus.
Minimum je 7 bodova a ispod toga svaki bod bi znacilo udaljavanje od titule.

Po meni ovo dosada je odlicno i uz tih 10 bodova ce biti odlicno ako Bog da. Do kraja jesenjeg djela mi necemo imati kompletan sastav i potpuno spreman tako da nebih posmatrao ljepotu igre nego samo bodovi saldo.

Nadam se da ce uprava rijesiti problem kondicionog trenera ne samo za prvi tim nego i za ostale selekcije.
Nadam se da imaju u planu kako na ljeto rijesiti igrački kadar jer ce dobrom djelu igraca isteci ugovor na ljeto.

Ne posmatram klub ni kroz jednog pojedinca niti cu posmatrati ali u ovom trenutku nebih mjenjao nikoga jer je to najbolje za nas. Nebih cak mjenjao nikoga iz uprave iako bi to najmanje uticalo na rezultate.

Samo puna podrska klubu!!!
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 31 okt 2019, 15:48

Amca007 je napisao/la:

:thumbup:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 31 okt 2019, 15:55

@ledesma, zna se ko je napravio jaz. Ovdje ako kritikujes, pazi sad, TRENUTNU LOSU IGRU i LOSE VODJENJE sa klupe, yebu ti se majke, trazi ti se profil na fb i br. telefona, prijeti ti se u pp itd isl. Ljudi su zaslijepljeni jednom personom, iz kojih razlog, to sami Bog zna.
Ja opet ponavljam, strah me da nam se EVIDENTNO LOSA IGRA ne obije o glavu, posebno u naredne 4 tekme...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 31 okt 2019, 16:01

Heba igra protiv Sirokog!! Op op! Sad ce igra biti top, svi na Kosevo protiv ubica!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 31 okt 2019, 16:10

belosevic28 je napisao/la:
31 okt 2019, 15:55
@ledesma, zna se ko je napravio jaz. Ovdje ako kritikujes, pazi sad, TRENUTNU LOSU IGRU i LOSE VODJENJE sa klupe, yebu ti se majke, trazi ti se profil na fb i br. telefona, prijeti ti se u pp itd isl. Ljudi su zaslijepljeni jednom personom, iz kojih razlog, to sami Bog zna.
Ja opet ponavljam, strah me da nam se EVIDENTNO LOSA IGRA ne obije o glavu, posebno u naredne 4 tekme...

Pa kritika je normalna stvar, al mi i kad pobjedimo par njih se.re odavdje sto je Husref stavio onog, sto nije onog. Al i dalje smo prvi, i zasto smijeniti nekog onda?
A kritika je sasvim ok. Tjeranje trenutno nije.

Dobro je neko napisao, kad ode Husref pojedinci nece nikako pisati.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 31 okt 2019, 16:17

Prvi smo na tabeli pa ne smijemo reci da smo protiv Slobode izgledali kao da mi nemamo para i plate, ni kasiku da jedemo...
Ne smijemo reci da su nas ljudi pretrcali takvi.
Ne smijemo reci da smo imali samo jedan sut u okvir gola, prilike ni za lijeka...

Pustite da se kritikuje. Ova dva boda koja smo izgubili u TZ bi mogla da nam fale na kraju sezone.
Onakva sloboda nije smijela preci centar, a kamoli da razmisljaju o pobjedi sto su i izjavljivali...

Opet, da se to rijetko desava pa uredu. Mi lose igramo u kontinuitetu, od pocetkasezone, ne izgledamo svjeze i motivisano u utakmicama premier lige. Vucemo se, i na kvalitet pojedinaca dobijamo domace utakmice...

Od najplacenije ekipe i najplacenijeg trenera ocekujem najbolje, a kad to ne rade najmanje sto zasluzuju je kritika. Lahko je otici na bankomat i vidjeti iznos koji se uzme, a tesko podnijeti kritiku...

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 31 okt 2019, 16:24

joker90 je napisao/la:
31 okt 2019, 16:01
Heba igra protiv Sirokog!! Op op! Sad ce igra biti top, svi na Kosevo protiv ubica!!
Hoces da se kladimo da ce im ga zabiti Heba :cool:

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 31 okt 2019, 16:58

Heba i Krste su zlatni kakve su nam njihove alternative, kad se dovedu bolji igraci od njih neka ih za tribine zakucaju, isto smo pljuvali po Almiru Bekicu pa dobismo veceg debila od njeg Letica
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 31 okt 2019, 17:13

ledesma je napisao/la:
31 okt 2019, 15:25
Kakva glupa podjela se u nas dešava, pa ovo nema ni u Zimbabveu.

Dajte mi molim vas razlog cemu toliki jaz na Husrefa trenutno? Neki su kukali i poslije duple krune. Kako se treba smijeniti i to. Dajte makar da mi to vise ovdje riješimo.

Volio bih da svako od nas napiše da li je za Husrefa ili ne, i da navede razloge zasto da-zašto ne, da se vise to riješi i da idemo dalje razglabat o utakmicama, igračima, upravi, akademiji... samo nemojte ankete jer dolaze padobranci pa glasaju. Pa cemo napraviti procenat koliko ih ima za da koliko ne. Evo @morto ako si ti za da se to vise rijesi, ko god uđe na forum nek napise svoje mišljenje. Ovo ovako je vise mucno gledat.
Objektivni kritičar ledesma se izjasnio davno, sad poziva druge.
slika
slika
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: admir1946, Ado_77, amypitar, bvsic, gh0stHZ, InatSilniBosanski, Rodman, Sazg, Seipronto, Vanja8 i 105 gostiju.