Ma ne bi bosnjo bio bosnjo da ne popljuje nekog, pa makar i mater svoju ..Sjeverjecudo je napisao/la: ↑31 okt 2019, 12:22Potpisujem sve sto si rekao samo bih jos ja dodao da nasi ljudi ne mogu podnjeti uspjeh pa cak ni vlastitog kluba i trenera,smeta im sto je na klupi nas najtrofejniji trener i legenda kluba i smeta im sto smo prosle sezone osvojili DK a ove smo prvi na tabeli,pokusavaju na sve nacine unijeti negativu,i to ne rade samo pljujuci Husrefa,pljuvali su oni i igrace i Horde,Niko njima ne valja,Al sreca sto je to tako samo na forumu ovdje,jer u van ovog foruma i na stadionu nema ove negative.Amca007 je napisao/la: ↑31 okt 2019, 11:39Ko god nesto kaze protiv Husrefa ja bi ga banovao , ali odma. Stroga diktatura za sve dusmane kluba. Koga hocete usta vas ebem. Papa da dodje za trenera vi bi rekli ne valja. Daj ba dosta vas je vise. Sklonite se sa foruma i ne unosite nemir. Branimo titulu i pr i smo na tabeli, igramo solidno. Da igramo lose vjerovatno bi bili u sredini. Prosle sezone ista prica, pa kad se uzela dupla kruna onda se svi usutili i onda nakon dvije sedmice poceli trazit mane. Pa sta smo to mi da trazimo mane, gdje ste vi u vasim zivotima. Svi vi koji kudite, volio bih vas samo upoznati da vidim kakvi ste. Da vidim kakvo je stanje ispred vase kuce, kakvi su vasi zivoti. Bruka i sramota fuj..
Treba se ujediniti i pruziti podrsku citavom kolektivu FKS,vidite da su se svi ujedinili protiv nas,koliko god to smjesno zvucalo ili neka teorija zavjere tako je,pogledajte sta nam sudije iz kola u kolo rade,pogledajte sta savez radi na nasu stetu,ostali klubovi navijaci drugih klubova su ujedinjeni protiv nas,zbog situacija nekoh u jednoj utakmici to jest protiv celika koje su ako ne ispravno dosudjene u nasu korist onda su bile 50:50 se digla citava hajka protiv nas,a za ono u listici malo nesto i na.kraju gore mi prosli sa kaznom nego listica,onda i ovi politicari malo malo daju pare selji a nama nista.
U INAT SVIMA !!!!!
SAMI PROTIV SVIH !!!!!
DO ZADNJEG DANA ZIVOTA MOG SAMO SARAJ'VO
ima par standardnih pljuvaca na forumu al sta ces, kao sto rekoh i mater bi svoju kudili kad im ne bi ujutro spremila dorucak
Sreca pa je to samo na ovom forumu, realnost je drugacija a i sreca vala sto biraju tekme i vrijeme pa ih nema svaku tekmu tu .. Od Celtica do derbya rodjaci

Ovaj Zip opra sa husrefom vise, svaki dan pise husref nije Sarajevo, husref ovo husref ono haveru kako ti vise ne dosadi nane ti