FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Al najjače mi je na derbiju, 6 napadača igralo 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:

Sto ti smeta moje prozivanje bivse uprave?mohikanac12 je napisao/la: ↑01 nov 2019, 06:57Za koga ti stari navijas? Borac, Siroki, Zrinjski ili Željo?
Je li produžio člansku?

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- lijevapolutka
- Kontakt:
kad se covjek vrati 4-5 godina unazad i skonta sta je sve proslo kroz nas klub
moSa ljoŽe
Kakvo će klanje bit u danima pred i poslije skupštine ako je sad ovako 

- mohikanac12
- Kontakt:
Ne smeta meni sto ti i sta ti pises, nego mi interesantno da si se isto ovako vrtio na temi Borca, Sirokog i Zrinjskog, pricao o upravama i kako rade. Zato te i pitam, za koga ti lave navijas?samoposmatram je napisao/la: ↑01 nov 2019, 15:31
Sto ti smeta moje prozivanje bivse uprave?mohikanac12 je napisao/la: ↑01 nov 2019, 06:57Za koga ti stari navijas? Borac, Siroki, Zrinjski ili Željo?
Da ne peglam dalje, vidim pises "simpatises" Želju vise od 5arajeva pa mi cudno. Ne ljutis se.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
@samoposmatram je GoogleBot koji upućuje na greške
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- mohikanac12
- Kontakt:
Ma kakvo klanje @Braco, vjeruj mogu samo kmečat. Prvi i posljednji put da su se na forumu birali clanovi skupstine. Dobili aplauz kada su pricali da smo na raskidima zaradili. Ista ta grupica vec godinama prica ko je manje Željo, ko je vise Željo a ko nije nikako i ko ne bi trebao vise nikako biti Željo.
Mogu samo kmecat i to ocekujem. Pojacaj na najjace.
Meni po postovima djeluje rega i odmjeren lik, nego se fakat svugdje petljao. Cak je i kod pitara branio Pasica zivotom. Cudno u najmanju ruku a turbulentna su vremena.

Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Vala mogli smo malo refreshovat ovu temumohikanac12 je napisao/la: ↑01 nov 2019, 16:32Ma kakvo klanje @Braco, vjeruj mogu samo kmečat. Prvi i posljednji put da su se na forumu birali clanovi skupstine. Dobili aplauz kada su pricali da smo na raskidima zaradili. Ista ta grupica vec godinama prica ko je manje Željo, ko je vise Željo a ko nije nikako i ko ne bi trebao vise nikako biti Željo.
Mogu samo kmecat i to ocekujem. Pojacaj na najjace.

viewtopic.php?f=99&t=10797
- lijevapolutka
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Otkrio si me. Ja sam Amar.mohikanac12 je napisao/la: ↑01 nov 2019, 16:12Ne smeta meni sto ti i sta ti pises, nego mi interesantno da si se isto ovako vrtio na temi Borca, Sirokog i Zrinjskog, pricao o upravama i kako rade. Zato te i pitam, za koga ti lave navijas?samoposmatram je napisao/la: ↑01 nov 2019, 15:31
Sto ti smeta moje prozivanje bivse uprave?mohikanac12 je napisao/la: ↑01 nov 2019, 06:57
Za koga ti stari navijas? Borac, Siroki, Zrinjski ili Željo?
Da ne peglam dalje, vidim pises "simpatises" Želju vise od 5arajeva pa mi cudno. Ne ljutis se.
-
- Kontakt:
@Mohikanac12 cudi me da me nisi prozvao kao Velezovog navijaca. Veleza dojmim takodjer. Ovako kad posmatram nisam u prilici da prdim u cabar. Mozda bolje za Zelju, ali po izborima za skupstinu vidim opet dva bloka. Mira u kuci nece biti na zalost.
- mohikanac12
- Kontakt:
Nisam rekao ni da jesi ni da nisi. Sam si pisao "simpatises Zelju vise nego 5arajevo" sto je daleko od navijaca. Posebno nekog koji bi da kritikuje upravu a prije toga je "bio upucen" kako je u Borcu, Sirokom, Zrinjskom.samoposmatram je napisao/la: ↑01 nov 2019, 17:53@Mohikanac12 cudi me da me nisi prozvao kao Velezovog navijaca. Veleza dojmim takodjer. Ovako kad posmatram nisam u prilici da prdim u cabar. Mozda bolje za Zelju, ali po izborima za skupstinu vidim opet dva bloka. Mira u kuci nece biti na zalost.
Izvini sto ja ovo ovako, vec sam napisao meni si rega lik. Shvatas valjda zasto.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
@samoposmatram vidi ono što mnogi treneri ne vide, škola Vlade Jagodića
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
A dje me nadje. Imam svoj stav i stojim sam sa njim. Neboj se da cu izgubiti potporu( nepostoji) kroz ovo tvoje omalovazavanje. Ja ti nisam faktor od kojeg vrjeba opasnost. Svako kad tad skonta stvari. Djela pojedinca govore sami za sebe, tako i svakog clana i radnika kluba. Prepoznao sam tvoje realne motive u ovome svemu. Sa profilom mozes prevariti samo jednom.mohikanac12 je napisao/la: ↑01 nov 2019, 18:02Nisam rekao ni da jesi ni da nisi. Sam si pisao "simpatises Zelju vise nego 5arajevo" sto je daleko od navijaca. Posebno nekog koji bi da kritikuje upravu a prije toga je "bio upucen" kako je u Borcu, Sirokom, Zrinjskom.samoposmatram je napisao/la: ↑01 nov 2019, 17:53@Mohikanac12 cudi me da me nisi prozvao kao Velezovog navijaca. Veleza dojmim takodjer. Ovako kad posmatram nisam u prilici da prdim u cabar. Mozda bolje za Zelju, ali po izborima za skupstinu vidim opet dva bloka. Mira u kuci nece biti na zalost.
Izvini sto ja ovo ovako, vec sam napisao meni si rega lik. Shvatas valjda zasto.
@Rokoko nemoj vise. Osjecam se kao otac familije. Navit ces me da napisem ovdje 5000 postova dnevno.
- mohikanac12
- Kontakt:
Pusti demagogiju i prebacivanje loptice. Je li navijas ili simpatises. Iskreno da ti kazem pun mi je qurac raje koja sebi da za pravo pricati ko, kako i zasto bi trebao biti u klubu a dva puta u zivotu gledali utakmice tih klubova uzivo. Ovde, na facebooku u zivotu, gdje god hoces.samoposmatram je napisao/la: ↑01 nov 2019, 19:00A dje me nadje. Imam svoj stav i stojim sam sa njim. Neboj se da cu izgubiti potporu( nepostoji) kroz ovo tvoje omalovazavanje. Ja ti nisam faktor od kojeg vrjeba opasnost. Svako kad tad skonta stvari. Djela pojedinca govore sami za sebe, tako i svakog clana i radnika kluba. Prepoznao sam tvoje realne motive u ovome svemu. Sa profilom mozes prevariti samo jednom.mohikanac12 je napisao/la: ↑01 nov 2019, 18:02Nisam rekao ni da jesi ni da nisi. Sam si pisao "simpatises Zelju vise nego 5arajevo" sto je daleko od navijaca. Posebno nekog koji bi da kritikuje upravu a prije toga je "bio upucen" kako je u Borcu, Sirokom, Zrinjskom.samoposmatram je napisao/la: ↑01 nov 2019, 17:53@Mohikanac12 cudi me da me nisi prozvao kao Velezovog navijaca. Veleza dojmim takodjer. Ovako kad posmatram nisam u prilici da prdim u cabar. Mozda bolje za Zelju, ali po izborima za skupstinu vidim opet dva bloka. Mira u kuci nece biti na zalost.
Fino sam te pitao, dva puta se izvinuo. Mozes uvrijedjenu mladu glumiti koliko hoces, na temi Sirokog si najavljivao titulu. Zayebi...
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
-
- Kontakt:
Nisam ja nikakav faktor ovdje. Niko me nesljivi. Ponekad se neko nadje sprdati samnom. Pisem ovdje da nedrkam pocitav dan. Ignorisi me kao i ostali i nema zime. Budi bolji od mene, pa ako ti jednog dana dopizde kazne klubu radi baklji i ostalih huliganskih sranja. Djeluj da se te stvari promjene u kroist kluba. Ziv i zdrav bio.mohikanac12 je napisao/la: ↑01 nov 2019, 19:19Pusti demagogiju i prebacivanje loptice. Je li navijas ili simpatises. Iskreno da ti kazem pun mi je qurac raje koja sebi da za pravo pricati ko, kako i zasto bi trebao biti u klubu a dva puta u zivotu gledali utakmice tih klubova uzivo. Ovde, na facebooku u zivotu, gdje god hoces.samoposmatram je napisao/la: ↑01 nov 2019, 19:00A dje me nadje. Imam svoj stav i stojim sam sa njim. Neboj se da cu izgubiti potporu( nepostoji) kroz ovo tvoje omalovazavanje. Ja ti nisam faktor od kojeg vrjeba opasnost. Svako kad tad skonta stvari. Djela pojedinca govore sami za sebe, tako i svakog clana i radnika kluba. Prepoznao sam tvoje realne motive u ovome svemu. Sa profilom mozes prevariti samo jednom.mohikanac12 je napisao/la: ↑01 nov 2019, 18:02
Nisam rekao ni da jesi ni da nisi. Sam si pisao "simpatises Zelju vise nego 5arajevo" sto je daleko od navijaca. Posebno nekog koji bi da kritikuje upravu a prije toga je "bio upucen" kako je u Borcu, Sirokom, Zrinjskom.
Fino sam te pitao, dva puta se izvinuo. Mozes uvrijedjenu mladu glumiti koliko hoces, na temi Sirokog si najavljivao titulu. Zayebi...
Volim te Zeljo!
A daj 

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: b00t, Ferroviere1987, Levin, mavi, NazorUso, perodeformero i 38 gostiju.