NK Zvijezda Gradačac

Nah1d
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Nah1d » 05 nov 2019, 12:40

combe je napisao/la:
05 nov 2019, 08:37
Ja ne znam dal se ovdje neki prave ludi ili su stvarno poglupi. Ovde se radi ono sto ja cijelo vrijeme govorim. Oni trose ono opstinskih para sto dobiju a feninga sami ne mogu namaket. To se desaje par godina u nazad. I jos usput syebu pare koje dodu za Musica, Šerbu, Mehica itd.
Novi dug prema poreznoj upravi je iz razloga jer ne placaju obaveze na plate. A kukaju kako ovi prije njih nisu placali. A jedina je istina da ne placaju ni oni nego isplacuju neto a ne bruto plate.
Vece sume novca daju igracima na ruke gdje se automatski i odredeni clanovi uprave ugrade i traze sebe.
To je jedina istina zadnjih par sezona. Da ti ljudi dole trose opstinske/nase pare i gledaju kako tu sebe pronaci.
U zadnjih 5 godina potrosili su 15-ak trenera i izmedu 100-130 igraca. Jos malo neces imati koga dovesti u Zvijezdu.
Ja mogu shvatit da ne valja 2-3 trenera ili 20-30 igraca. Ali da svi ne valjaju i da su svi drugi krivi godinama u nazad sem njih to ne mogu.
Oni moraju bit iskreni pocevsi sa nacelnikom na celu pa jednom priznati carsiji, izaci i reci "mi to ne znamo".
Probubana priča, treba ugasiti klub. Lahko je ekipi mlatit žito tuđim qurcem, neka nađu oni dole 50 milja ako mogu...

Ja sam u potpunosti za to da se klub ugasi a da se pare usmjere u razvoj turizma. U proteklih nekoliko godina grad je dao u vreću bez dna nekoliko miliona maraka. Osim šalde i pojedinaca dole niko u gradu koristi od tih para nije imao. Ona pizdica zvana Edis Dervišagić nije se udostojio da dođe na stadion a iz gradskog budžeta tolike pare se dale. Raspao se klub baš onako kako su se raspali i drugovi u TK.

Ako neko ima crno na bjelo dokaze za kriminalne radnje u klubu neka mi to dostavi ja ću lično otići predati to u prostorije SIPA-e. Jeste li ti combe i piska spremni svjedociti za sve te radnje? Ako jeste ja sam tu kod kuće javite se da podnesemo krivične prijave.

Ovo je otišlo predaleko, red je da neko krivično odgovara. Red je da se družina skupi u tužilaštvu. Evo ja sam tu ajde da vas vidim govornici na djelima.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 05 nov 2019, 12:52

Po prekrsaju podnesena prijava disciplinskoj komisiji koja je reagovala po pravilniku uprava, usvojila po pravilniku kluba, nisam vidio da nemoze pravilnik kaze drugo

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 05 nov 2019, 13:00

Nah1d je napisao/la:
05 nov 2019, 12:40
combe je napisao/la:
Ja ne znam dal se ovdje neki prave ludi ili su stvarno poglupi. Ovde se radi ono sto ja cijelo vrijeme govorim. Oni trose ono opstinskih para sto dobiju a feninga sami ne mogu namaket. To se desaje par godina u nazad. I jos usput syebu pare koje dodu za Musica, Šerbu, Mehica itd.
Novi dug prema poreznoj upravi je iz razloga jer ne placaju obaveze na plate. A kukaju kako ovi prije njih nisu placali. A jedina je istina da ne placaju ni oni nego isplacuju neto a ne bruto plate.
Vece sume novca daju igracima na ruke gdje se automatski i odredeni clanovi uprave ugrade i traze sebe.
To je jedina istina zadnjih par sezona. Da ti ljudi dole trose opstinske/nase pare i gledaju kako tu sebe pronaci.
U zadnjih 5 godina potrosili su 15-ak trenera i izmedu 100-130 igraca. Jos malo neces imati koga dovesti u Zvijezdu.
Ja mogu shvatit da ne valja 2-3 trenera ili 20-30 igraca. Ali da svi ne valjaju i da su svi drugi krivi godinama u nazad sem njih to ne mogu.
Oni moraju bit iskreni pocevsi sa nacelnikom na celu pa jednom priznati carsiji, izaci i reci "mi to ne znamo".
Probubana priča, treba ugasiti klub. Lahko je ekipi mlatit žito tuđim qurcem, neka nađu oni dole 50 milja ako mogu...

Ja sam u potpunosti za to da se klub ugasi a da se pare usmjere u razvoj turizma. U proteklih nekoliko godina grad je dao u vreću bez dna nekoliko miliona maraka. Osim šalde i pojedinaca dole niko u gradu koristi od tih para nije imao. Ona pizdica zvana Edis Dervišagić nije se udostojio da dođe na stadion a iz gradskog budžeta tolike pare se dale. Raspao se klub baš onako kako su se raspali i drugovi u TK.

Ako neko ima crno na bjelo dokaze za kriminalne radnje u klubu neka mi to dostavi ja ću lično otići predati to u prostorije SIPA-e. Jeste li ti combe i piska spremni svjedociti za sve te radnje? Ako jeste ja sam tu kod kuće javite se da podnesemo krivične prijave.

Ovo je otišlo predaleko, red je da neko krivično odgovara. Red je da se družina skupi u tužilaštvu. Evo ja sam tu ajde da vas vidim govornici na djelima.
To se tesko moze dokazat zato to i rade godinama. Dadnu igracu pare na ruke ili platu. Igrac uredno potpise da je to primio i onda dio ide odredenim ljudima.
To nema sistema i inspekcije koja to moze utvrditi. Tebi niko ne brani hoces li ti igracu dati platu 1000 ili 1500 ili na ruke 5 ili 10 hiljada. Tu se kes uzima.
Zato je jedino rjesenje radtjerat ih sve iz kluba. Ali ne jednog ili dvojicu nego bukvalno sve da promaha dole bude i da se krene od nule.
Jer ako jedan ima dzaba ti sve. On ostale brzo nauci kako se radnja radi.

Orhan
Kontakt:

Post Postao/la Orhan » 05 nov 2019, 13:56

combe je napisao/la:
05 nov 2019, 13:00
Nah1d je napisao/la:
05 nov 2019, 12:40
combe je napisao/la:

To se tesko moze dokazat zato to i rade godinama. Dadnu igracu pare na ruke ili platu. Igrac uredno potpise da je to primio i onda dio ide odredenim ljudima.
To nema sistema i inspekcije koja to moze utvrditi. Tebi niko ne brani hoces li ti igracu dati platu 1000 ili 1500 ili na ruke 5 ili 10 hiljada. Tu se kes uzima.
Zato je jedino rjesenje radtjerat ih sve iz kluba. Ali ne jednog ili dvojicu nego bukvalno sve da promaha dole bude i da se krene od nule.
Jer ako jedan ima dzaba ti sve. On ostale brzo nauci kako se radnja radi.
Idemo napravit taj pokret za dobro sutra... Jedino tako mozemo spasit Zvijezdu

Petak najbolji najvise raje ima...
Husein-kapetan Gradaščević

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 05 nov 2019, 13:59

Može se sve dokazati djelima, znam da imaju zivi svjedoci koji mogu potvrditi ko je uzeo na tribinama 15 hiljada km da se pobjedi Velez, kako je 5 nestalo dok se sislo niz stepenice. Ima materijala dosta kad se okrene oko sebe, samo nema muda ili imate oraha u dzepovima i dugova strankma i tim ljudima.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 05 nov 2019, 17:23

Za ovu trenutnu situaciju moze bit posljedica samo dvije stvari a to je namjerno ne zalaganje igraca i druga stvar lose odradjene bazne pripreme koje idu na dusu prvog trenera Hadzica, kod neadekvatnih i dobro tempiranih treninga u pripremom periodu moze da se desi nagli pad u formi nakon nekoliko kola kao i ceste povrede igraca.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 05 nov 2019, 17:31

desetkamarakane je napisao/la:
05 nov 2019, 12:52
Po prekrsaju podnesena prijava disciplinskoj komisiji koja je reagovala po pravilniku uprava, usvojila po pravilniku kluba, nisam vidio da nemoze pravilnik kaze drugo
Jbt pa kako ti mozes biti u upravi nekog kluba ili firme!? Pa ti si covjece nepismen, za tvoje pisanje treba traziti prevodioca! I svaki post isti stil.

Orhan
Kontakt:

Post Postao/la Orhan » 05 nov 2019, 17:59

studeni je napisao/la:
05 nov 2019, 17:31
desetkamarakane je napisao/la:
05 nov 2019, 12:52
Jbt pa kako ti mozes biti u upravi nekog kluba ili firme!? Pa ti si covjece nepismen, za tvoje pisanje treba traziti prevodioca! I svaki post isti stil.
Sve je moguce sem drvene peci...

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

zvijezda1
Kontakt:

Post Postao/la zvijezda1 » 06 nov 2019, 18:15

Edo danas čujem da naš uvaženi presjednik planira da ugasi klub da krenemo iz početka i da će se klub zvat Zvijezda 1921 informacije su provjerene. Bilo bi lijepo da se navijači obavijeste sa planovima

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 06 nov 2019, 18:22

zvijezda1 je napisao/la:
06 nov 2019, 18:15
Edo danas čujem da naš uvaženi presjednik planira da ugasi klub da krenemo iz početka i da će se klub zvat Zvijezda 1921 informacije su provjerene. Bilo bi lijepo da se navijači obavijeste sa planovima
To je jedino i pravo rješenje, ugasit klub, registrovat zvijezda 1921 krenut iz zupanijske lige. Probat napraviti da opstina daje koliko i sad. Te novce uložiti u krov i reflektore. Znaci za 5 godina ja vjerujem da bi dosli ponovo do prve lige, imali bi zavrsen stadion racun u plusu. Mogli i dobiti sve licence i to je to.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Orhan
Kontakt:

Post Postao/la Orhan » 06 nov 2019, 19:27

astra1922 je napisao/la:
06 nov 2019, 18:22
zvijezda1 je napisao/la:
To je jedino i pravo rješenje, ugasit klub, registrovat zvijezda 1921 krenut iz zupanijske lige. Probat napraviti da opstina daje koliko i sad. Te novce uložiti u krov i reflektore. Znaci za 5 godina ja vjerujem da bi dosli ponovo do prve lige, imali bi zavrsen stadion racun u plusu. Mogli i dobiti sve licence i to je to.
I ja se slazem ali pod uslovom da u Zvijezdi budu spacni ljudi a ne kokosari...

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

zomir
Kontakt:

Post Postao/la zomir » 06 nov 2019, 19:54

astra1922 je napisao/la:
06 nov 2019, 18:22
zvijezda1 je napisao/la:
Prvo, Zasto 1921? Drugo, to vise ne bi bila Zvijezda, nego nesto poput Olimpica. Gospodo ako niste sposobni vodit klub pokupte prnje i napuste klub. Nije vam Zvijezda firma, pa kad nabijes porez likvidiraj, otvori drugu firmu po drugim imenom. Izgleda da je za Vas gospodin Combe itekako godinama upravu, Nesposobniste za bilo sta osim za zavrnut sebi

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 06 nov 2019, 19:59

Cuj 1921. :rol:
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Progres
Kontakt:

Post Postao/la Progres » 06 nov 2019, 20:00

Trebao bi neko napisati ko su ti spacni ljudi koji bi trebali i htjeli voditi Zvijezdu. Nama apsolutno niko ne valja i ko ce doci da ga pljuju i vrijedjaju. Priznajem da trenutno nisam u toku ali poznajem Hasana Begovica privrednika, koji je trenutno u upravi. Ne vjerujem da je lopov a ovdje sve clanove uprave psuju i nazivaju kokosarima. Je li Jasar lopov i kokosar ili Edo. Ja nisam vidio da je u zadnjih 10 godina nama neko odgovarao kao predsjednik ili clan uprave

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 06 nov 2019, 20:13

Jedini ljudi iz Gradacca koji mogu pomoci i uspjesno voditi klub su durgut i eso. Ne znam imali jos neko
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Orhan
Kontakt:

Post Postao/la Orhan » 06 nov 2019, 20:17

Progres je napisao/la:
06 nov 2019, 20:00
Trebao bi neko napisati ko su ti spacni ljudi koji bi trebali i htjeli voditi Zvijezdu. Nama apsolutno niko ne valja i ko ce doci da ga pljuju i vrijedjaju. Priznajem da trenutno nisam u toku ali poznajem Hasana Begovica privrednika, koji je trenutno u upravi. Ne vjerujem da je lopov a ovdje sve clanove uprave psuju i nazivaju kokosarima. Je li Jasar lopov i kokosar ili Edo. Ja nisam vidio da je u zadnjih 10 godina nama neko odgovarao kao predsjednik ili clan uprave

Da u Zvijezdi budu spacni ljudi a ne kokosari je " sirok pojam" znaci nikoga nisam prozvao imenom niti sam rekao da su svi lopovi odnosno pametni... Evo ti npr
Velez je se otpada, kokosara ljudi koji su gledali da preko Veleza podebljaju svoj dzep rijesio takvih..., dosli su ljudi spacni koji vole Velez koji ubrizgavaju novac u Velez koji u prostorijama kluba nece da popiju kafu na racun kluba nego i to placaju pogledaj na int kako njihov predsjednik govori o svemu tome... Takve ljude treba Zvijezda

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

zvijezda1
Kontakt:

Post Postao/la zvijezda1 » 06 nov 2019, 20:29

Moja greška za naziv kluba al istina je da se pregovara o tome čeka se samo da načelnik pristane

Progres
Kontakt:

Post Postao/la Progres » 06 nov 2019, 20:42

Orhan je napisao/la:
06 nov 2019, 20:17
Progres je napisao/la:

Da u Zvijezdi budu spacni ljudi a ne kokosari je " sirok pojam" znaci nikoga nisam prozvao imenom niti sam rekao da su svi lopovi odnosno pametni... Evo ti npr
Velez je se otpada, kokosara ljudi koji su gledali da preko Veleza podebljaju svoj dzep rijesio takvih..., dosli su ljudi spacni koji vole Velez koji ubrizgavaju novac u Velez koji u prostorijama kluba nece da popiju kafu na racun kluba nego i to placaju pogledaj na int kako njihov predsjednik govori o svemu tome... Takve ljude treba Zvijezda
Nisam direktno tebe prozvao jer je to uobicajena prica. Ja znam da treba "neko", ko ce naci para, dati svoje pare, vrijeme, trpiti uvrede i t.d. Znaci ja pitam o konkretnim imenima sve forumase. Ko su ti ljudi koji bi nam pomogli. Nije dobar Nurdo, Fadil, Budo, Cvitkusic, Ensar, Dzej, Piska, Kerovodja,, Sadan....

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 06 nov 2019, 20:55

Kad vec indirektno prozivas da ti objasnim. Klub moze voditi ili neko ko ima pare ili neko ko ima obraz i veze da ih namakne. Takode ko ima veze i uticaje u ovoj yebenoj BIH.
Samo konj moze reci da Nurdo i Fadil ne valjaju. Pa i ovaj sad plasticni teren nebi nikad dobio da nije bilo Nurde.
U svakoj upravi je bilo po 1-2 koji mogu pomoci ali uvijek ima puno vise onih koji opstruiraju. I sto je najinteresantnije ti uvijek ostanu.
Od ove trenutne Begovic je uredan ostalo mozes na ku rac nataket. Od prosle godine ljudi od kojih klub moze imat korist su Smoki i Mustafa. Od predprosle sezone Zdravko. I da dalje ne nabrajam.
Sigurno je se i neko od pomenutih nesto okoristio od klub. Ali moje misljenje je da oni mogu pomoci klubu.
Po meni imaju to nesto sto Zvijezdi moze valjat(pare, poznanstva, tu neku vrstu krkanluka koja je kod nas potrebna itd.).
A to o gasenju su price za malu djecu. Da se malo ispita reakcija naroda.
Nece na sebe niko uzet da ugasi klub pred 100-tu godisnjicu. Pogotovo ne nacelnik u sljedecoj godini koja je izborna. Nemojte dzaba bit buda le i padati na gluposti.

Orhan
Kontakt:

Post Postao/la Orhan » 06 nov 2019, 20:57

Progres je napisao/la:
06 nov 2019, 20:42
Orhan je napisao/la:
06 nov 2019, 20:17
Progres je napisao/la:

Nisam direktno tebe prozvao jer je to uobicajena prica. Ja znam da treba "neko", ko ce naci para, dati svoje pare, vrijeme, trpiti uvrede i t.d. Znaci ja pitam o konkretnim imenima sve forumase. Ko su ti ljudi koji bi nam pomogli. Nije dobar Nurdo, Fadil, Budo, Cvitkusic, Ensar, Dzej, Piska, Kerovodja,, Sadan....
Tesko da ce nama neko odgovarat... Bar je tako praksa pokazala... Evo skoro sam naveo da bi bilo dobro da bela preuzme klub... I vec je bilo forumasa kojo su naveli kako se lose odnose prema radnicima pa tako da ce bit i u Zvijezdi... Znaci ni preuzli klub a vec razapeti

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.